Rovinj swinger strand (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Rovinj strand
Élmények, tapasztalatok, vélemények

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#489   2026. 08. 03. hétfő 23:27
Házaspárka Házaspárka
Mi is ilyesmit gondolunk a dolog mögé, annyi különbséggel, hogy szerintünk valakinek fáj a foga a bárra. Jövőre vélhetően új tulaj fogja működtetni.
#488   2026. 08. 03. hétfő 22:48
Babettbitch Babettbitch
Érdekesek ezek az egymásnak már szinte ellentmondó hírek, - az időről időre ismétlődő hatósági ellenőrzések...
Én azt mondom, hogy itt is érvényes a mondás, miszerint: "cui prodest"??

Az a partszakasz kb. már a '70 -es évek óta működik ebben a formában, miért mostanában kezdte szúrni a hatóságok szemét?
Kb. 10 éve kezdődött a Weise bár hatósági vegzálása, aztán pár év nyugalom után mostanában úgy látszik felerősödött ez a folyamat...

Szerintem nem a vadkemping okozza a problémát, - az egész Horvátországban meglévő probléma, oké, hogy küzdenek ellene, de itt, ezen a helyen többről lehet szó.

Itt szerintem konkurenciaharc áll a háttérben.

Én azt mondom, hogy meg kell nézni, hogy melyik vendéglő van a legközelebb a Weise bárhoz, és akik ugyebár nem bánnák, ha jelentős forgalomnövekedés jelenne meg náluk, amennyiben a Weise bezárna, - mondjuk végleg...
Meg kell nézni, hogy melyik swinger club érdekét sérti, hogy a Weise heti két alkalommal rendez esti diszkó bulit, - mert nyugodtan mondhatjuk, hogy nem elég, hogy a parton pörögnek az események (meg a kassza!) egész nap, ezután még viszi az éjszakákat is a diszkózással....

Üzleti érdekeket sért! Többekét is. Ez a baj. (Minden más csak vakítás, hogy senki ne lássa a lényeget....)
#487   2026. 08. 03. hétfő 20:05
magyarsrac220389 magyarsrac220389
Sziasztok! Igen a csütörtöki akció után nem gondoltam, hogy az öreg ismét kinyit (bár), de akkor a kiskaput ismét megtalálta és újból kinyitott? nyes A buli is meglett tartva? hát ez remek hír. 1 hétmúlva ismét ott smile
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 10:21
Most szombaton is nyitva voltak,este is volt disco.A strandnál is annyi kocsi volt,hogy fent is hátul találtunk helyet csak.De az látszik,hogy óvatos mki,sokkal kevesebb akció volt,a discoban sem volt szinte semmi "extra".A hűtők,cuccok hatósági zárral lekordonozva,hoztak új piákat,jeget öntöttek a mosogatóba,és úgy hűtötték a piákat.De kaja nincs már.A sok idiótának is köszönhető,akik ott vadkempingeztek,mikor tilos,nem csoda,hogy fókuszba került a terület.Máskor mentünk haza diszkóból,és tele volt a part,most senki nem mert ott aludni.
#486   2026. 08. 03. hétfő 10:21
Nudistapár Nudistapár
Most szombaton is nyitva voltak,este is volt disco.A strandnál is annyi kocsi volt,hogy fent is hátul találtunk helyet csak.De az látszik,hogy óvatos mki,sokkal kevesebb akció volt,a discoban sem volt szinte semmi "extra".A hűtők,cuccok hatósági zárral lekordonozva,hoztak új piákat,jeget öntöttek a mosogatóba,és úgy hűtötték a piákat.De kaja nincs már.A sok idiótának is köszönhető,akik ott vadkempingeztek,mikor tilos,nem csoda,hogy fókuszba került a terület.Máskor mentünk haza diszkóból,és tele volt a part,most senki nem mert ott aludni.
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 15:45
Magyarsrác állítását, miszerint “beszántották a bárt” tudja valaki igazolni? Gondolom Ő szombati történésre hivatkozik. Szóval azóta ki kit látott?
#485   2026. 08. 03. hétfő 09:56
nogradpar nogradpar
Sziasztok teljesen kezdőként először mennénk rovnijba melyik nudira menjünk melyik napokon érdemes menni vagy minden nap vannak akciozások?
#484   2026. 08. 02. vasárnap 15:45
Házaspárka Házaspárka
Magyarsrác állítását, miszerint “beszántották a bárt” tudja valaki igazolni? Gondolom Ő szombati történésre hivatkozik. Szóval azóta ki kit látott?
(Ez egy válasz magyarsrac220389 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 01:04
Sajnos nekem van egy olyan érzésem, hogy igen is elakarják nagyon tűntetni ezt a swinger beach-et.
Júniusban voltam lent, nagyon kevesen voltak, akik lent is voltak 80%-a 60-65+, szex vagy kaland alig volt. Akkor is épp volt egy razzia, és a bár bevolt zárva pár napig. Júliusban is voltam akkor elment, de akkor sem volt semmi izgi. Most augusztusba majdnem 3 hétig lent leszünk majd ingázni fogunk Valalta és Punta között, kiváncsi vagyok mi lesz.

Ami fontos a hatóságok a nudival nem nagyon tudnak mit kezdeni, mivel egész horvátországban lehet. (erről híres horvát) Ami biztos minden reggel van ellenőrzés hogy elkapják a vadkempingezőket. 5-7 között járnak le. Júliusban láttam napközben is ellenőrzést de csak a bárig jöttek és mentek is. Most biztos, hogy beszántották a bárt, az már nem fog kinyitni idén. (romlott áru, megsemmisítettek 100 kg élelmiszert, nem bejelentett munkavállalók, stb.) . Kiváncsi leszek, így hogy a bárt bezárják, a hely őrei lemerészkednek-e a partra is nyes
#483   2026. 08. 02. vasárnap 15:22
scitec66 scitec66
Mi most jöttünk onnan haza, minden ugyanúgy működik mint tavaly igazából semmi negatív változás. Szex is volt bőven ellenőrzést nem tapasztaltuk a Weisse bár is rendben üzemel
#482   2026. 08. 02. vasárnap 15:05
Pussyfan1 Pussyfan1
Június végén és július elején 2-3 alkalommal benéztem, de én sem tapasztaltam semmi "szokatlant". Pár órát töltöttem csak ott, de valami akció mindig volt. Akár párhuzamosan több is.
Akárhogy is, remélem a hatóság nem indít offenzívát a hely és a kailakult, bevált szokások ellen.
(Ez egy válasz sunbathing üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 04:58
Mi teljesen mást tapasztaltunk! Július második felében kettő alkalommal voltunk Punta Krizen és nyitva volt a Weisse Bár is és a mellette lévő étterem is. A parton rengeteg ember volt, nagyrészt párok és kisebbségben voltak szóló pasik is. Most a hetero részről beszélek, a meleg részen nem voltunk. Akció is volt jócskán, mi nagyon jól éreztük magunkat!
#481   2026. 08. 02. vasárnap 11:22
Házaspárka Házaspárka
Van friss hír a weiss bárról? Mi szeretnénk majd menni 13-án, a csütörtöki buliba, szomorúak lennénk, ha elmaradna.
#480   2026. 08. 02. vasárnap 04:58
sunbathing sunbathing
Mi teljesen mást tapasztaltunk! Július második felében kettő alkalommal voltunk Punta Krizen és nyitva volt a Weisse Bár is és a mellette lévő étterem is. A parton rengeteg ember volt, nagyrészt párok és kisebbségben voltak szóló pasik is. Most a hetero részről beszélek, a meleg részen nem voltunk. Akció is volt jócskán, mi nagyon jól éreztük magunkat!
(Ez egy válasz magyarsrac220389 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 01:04
Sajnos nekem van egy olyan érzésem, hogy igen is elakarják nagyon tűntetni ezt a swinger beach-et.
Júniusban voltam lent, nagyon kevesen voltak, akik lent is voltak 80%-a 60-65+, szex vagy kaland alig volt. Akkor is épp volt egy razzia, és a bár bevolt zárva pár napig. Júliusban is voltam akkor elment, de akkor sem volt semmi izgi. Most augusztusba majdnem 3 hétig lent leszünk majd ingázni fogunk Valalta és Punta között, kiváncsi vagyok mi lesz.

Ami fontos a hatóságok a nudival nem nagyon tudnak mit kezdeni, mivel egész horvátországban lehet. (erről híres horvát) Ami biztos minden reggel van ellenőrzés hogy elkapják a vadkempingezőket. 5-7 között járnak le. Júliusban láttam napközben is ellenőrzést de csak a bárig jöttek és mentek is. Most biztos, hogy beszántották a bárt, az már nem fog kinyitni idén. (romlott áru, megsemmisítettek 100 kg élelmiszert, nem bejelentett munkavállalók, stb.) . Kiváncsi leszek, így hogy a bárt bezárják, a hely őrei lemerészkednek-e a partra is nyes
#479   2026. 08. 02. vasárnap 01:04

(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2026. 08. 01. szombat 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 01. szombat 22:52
Még korábban olvastam -Google fordító segítségével- a cikket a razziáról, amit linkeltél. Leginkább az illegális és tartós sátrazás és kempingezés, illetve az ezzel járó környezetkárosítás volt a középpontban. Nem tudom mennyire "vegzálták" a swingerező és/vagy nudizó embereket(?)
Azért remélem az ehhez hasonló rajtaütésekkel nem lehetetlenítik el ezt a nemzetközileg is elhíresült és népes helyszínt
#478   2026. 08. 01. szombat 22:52
Pussyfan1 Pussyfan1
Még korábban olvastam -Google fordító segítségével- a cikket a razziáról, amit linkeltél. Leginkább az illegális és tartós sátrazás és kempingezés, illetve az ezzel járó környezetkárosítás volt a középpontban. Nem tudom mennyire "vegzálták" a swingerező és/vagy nudizó embereket(?)
Azért remélem az ehhez hasonló rajtaütésekkel nem lehetetlenítik el ezt a nemzetközileg is elhíresült és népes helyszínt
(Ez egy válasz magyarsrac220389 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 19:22
Hali, Van lent valaki esetleg most Puntán? smile
Mi a helyzet? Tegnap nagy akció volt a rendőrség és több szerv közös összefogásában.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
#477   2026. 08. 01. szombat 18:50
Lucy99 Lucy99
Mi tegnap óta vagyunk Punta Kriza en. Sok magyar van. Szex sokkal kevesebb a parton mint az előző években! Amúgy jó.
#476   2026. 08. 01. szombat 10:26
priko69 priko69
Múlt héten voltunk,nagyon jól éreztük magunkat.
Rengeteg akció volt,főleg a délutáni,esti órákban.
#475   2026. 07. 31. péntek 21:28
Bubipar Bubipar
Tegnap kint voltunk kb 6 ig nem láttunk semmit
(Ez egy válasz magyarsrac220389 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 19:22
Mi a helyzet? Tegnap nagy akció volt a rendőrség és több szerv közös összefogásában.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
#474   2026. 07. 31. péntek 19:22

#473   2026. 07. 31. péntek 18:18
gymsm gymsm
Köszönöm szépen a választ.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2026. 07. 31. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 15:07
Nem szállítják el,a
ku
alf
ty
alf
a
nem foglakozik ott vele.Nem is földút,hanem poros kövesút...értsd kiállnak itt-ott,a sziklákon mész a végén..Van előtte egy normális étterem,előtte jobbra fel,majd balra kb 100méter,majd jobbra le...igazából megkerülve az éttermet.Érdemes fent parkolni,mert mki lent akar,és nem sok hely van.Ha kímélni akarjátok a szekeret,akkor lent megálltok,átsétáltok az éttermen,és 1perc múlva ott vagytok.Azt nem szeretik,ha a saját parkolójukba álltok,az út mellett is lehet.Arra készülj,h tiszta por lesz a kocsi.
#472   2026. 07. 31. péntek 15:07
Nudistapár Nudistapár
Nem szállítják el,a
ku
alf
ty
alf
a
nem foglakozik ott vele.Nem is földút,hanem poros kövesút...értsd kiállnak itt-ott,a sziklákon mész a végén..Van előtte egy normális étterem,előtte jobbra fel,majd balra kb 100méter,majd jobbra le...igazából megkerülve az éttermet.Érdemes fent parkolni,mert mki lent akar,és nem sok hely van.Ha kímélni akarjátok a szekeret,akkor lent megálltok,átsétáltok az éttermen,és 1perc múlva ott vagytok.Azt nem szeretik,ha a saját parkolójukba álltok,az út mellett is lehet.Arra készülj,h tiszta por lesz a kocsi.
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2026. 07. 31. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 12:17
Sziasztok Rovinjból Punta Krizre Autóval . Hol érdemes parkolni ? Azt olvastam a végén köves föld út van. Azonban ott nem érdemes parkolni ? Mert elszállíthatják az autót ?
#471   2026. 07. 31. péntek 12:17
gymsm gymsm
Sziasztok Rovinjból Punta Krizre Autóval . Hol érdemes parkolni ? Azt olvastam a végén köves föld út van. Azonban ott nem érdemes parkolni ? Mert elszállíthatják az autót ?
#470   2026. 07. 30. csütörtök 22:34
Szolnoki1977 Szolnoki1977
Megfogadjuk!! Köszi!! kacsint
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2026. 07. 30. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 30. csütörtök 22:10
Nem kell hozzá tapasztalat. smile Árnyékot nem árt hoznotok,valamint vastag szivacsot.

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Catwumen Catwumen
Nyitás ideje: 2021. 10. 24. vasárnap
Üzenetek: 529db
Utolsó üzenet: tegnap 19:48

Hírek

ma 09:45
VIP tagság! Kedves GG tagok! Mától újra tudjátok hasznalni a bankkártyás fizetést VIP tagság vásárláshoz. Üdvözlettel Goldengate Szerkesztőség Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
Kezdő
30 nap
3 799 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
Haladó
120 nap
9 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
1+ hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
22 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
6+ hónap
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!