Rovinjba vagyunk mi is. A weisse zárva az anaconda nyitva
Tegnap voltunk kint Punta krízen, minden a régi, sokan voltak, tűző nap, tiszta a tenger. A bár zárva, ennyi.
Én két hete jöttem haza Valaltáról és valóban ott van erre lehetőség ott a kilátó alatti területen. Én a Lim öböl felől eveztem oda és akkor csak két fickót láttam egymásra hangolódva. Jövőre kicsit jobban rámegyek a témára.
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 18. kedd 11:20
Igen, szerintünk is, mi is csak hallottunk és olvastuk külföldi csoportban. Bár azon a környéken éjszaka a sötétben bármi történik nem nagyon látható
Mi 3 éve néztük meg, de az igénytelen környezet, kosz, stb miatt nem sokáig maradtunk. Abszolút értem, ha valakit izgat az ilyen prompt akció nomád körülmények között, nyilván ennek is megvan a feelingje. Mi arra jutottunk, hogy ez nem a mi világunk, megnéztük, kipróbáltuk, de nem.
Inkább egy kellemes buli keretében ismerkedni, az jobban fekszik.
(Ez egy válasz pár75párt üzenetére (2026. 08. 18. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 18. kedd 10:48
Inkább egy kellemes buli keretében ismerkedni, az jobban fekszik.
(Ez egy válasz pár75párt üzenetére (2026. 08. 18. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi egyszeregy megnéztük de a véleményeteket osztjuk. Soha többet.
Igen, szerintünk is, mi is csak hallottunk és olvastuk külföldi csoportban. Bár azon a környéken éjszaka a sötétben bármi történik nem nagyon látható
(Ez egy válasz kezdokivancsipar2 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 18. kedd 11:14
(Ez egy válasz kezdokivancsipar2 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Régen volt de nagyon ellenőrzik így inkább nincs mint van. Valalta nagyon
gy
/család barát így az ilyen jellegű magánélet nem igazán oda való.
alf
er alf
ek
Régen volt de nagyon ellenőrzik így inkább nincs mint van. Valalta nagyon
2026. 08. 18. kedd 10:56
gy
/család barát így az ilyen jellegű magánélet nem igazán oda való.
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek
Most itt vagyunk Valaltán és szóbeszédek járnak arról, hogy a kemping kilátók környékén is szoktak hasonló kisebb események lenni. De ezt megerősíteni nem tudjuk..
Most itt vagyunk Valaltán és szóbeszédek járnak arról, hogy a kemping kilátók környékén is szoktak hasonló kisebb események lenni. De ezt megerősíteni nem tudjuk..
2026. 08. 18. kedd 10:48
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 18. kedd 10:46
Mi pont a mocsok és nomád körülmények miatt nem megyünk. Nem voltunk még, de nem is vágyunk rá. Itt Valalta kempingben elég sokat hallottunk és nem a világunk.
Mi pont a mocsok és nomád körülmények miatt nem megyünk. Nem voltunk még, de nem is vágyunk rá. Itt Valalta kempingben elég sokat hallottunk és nem a világunk.
(Ez egy válasz kezdokivancsipar2 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 17. hétfő 20:02
El se tudom képzelni mekkora bátorság kell bemenni abba az erdőbe. Ilyen mocskot szemetet ami ott van életemben nem láttam. És voltak benn emberek.
Mi ma megyunk punta krizre eloszor sosem voltunk remelem nemlesz csalodas
A Weiss nekünk is mert tulajdonképpen azért jöttünk. De ez van reméljük jövőre kinyit, vagy marad az hogy bulis helyre továbbra is agde-be kell jarni. Mondjuk azért agde ezerszer kulturáltabb csak 1700km-t vezetni kicsit macerásabb.
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 17. hétfő 23:51
Mi szombaton besétáltunk az erdőbe, de hiba volt. Egyből a nyomunkba eredt 6-7 szakadt arc. Nem dugni mentünk, csak szétnézni, de ha lett is volna ingerenciánk a szexhez a környezettől azonnal elszállt. Itt is megvan ami az egész országra jellemző: Dalmáciától egészen északig végig van sza*va a part melletti ösvény.
A weiss bár szerintünk nagyon hiányzik, ez negatív, de ami pozitív, hogy az emberek egy része abszolut kultúràlt volt. Sok Magyar párt láttunk, voltak közöttük szimpik is, de nem volt merszünk kezdeményezni. Tudjuk… blabla blaaa
A weiss bár szerintünk nagyon hiányzik, ez negatív, de ami pozitív, hogy az emberek egy része abszolut kultúràlt volt. Sok Magyar párt láttunk, voltak közöttük szimpik is, de nem volt merszünk kezdeményezni. Tudjuk… blabla blaaa
Mi szombaton besétáltunk az erdőbe, de hiba volt. Egyből a nyomunkba eredt 6-7 szakadt arc. Nem dugni mentünk, csak szétnézni, de ha lett is volna ingerenciánk a szexhez a környezettől azonnal elszállt. Itt is megvan ami az egész országra jellemző: Dalmáciától egészen északig végig van sza*va a part melletti ösvény.
El se tudom képzelni mekkora bátorság kell bemenni abba az erdőbe. Ilyen mocskot szemetet ami ott van életemben nem láttam. És voltak benn emberek.
(Ez egy válasz BigBoy22 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 17. hétfő 17:46
1 nappal korábban sem volt annyira erős...pár grupi volt de annyi solo pasi volt, hogy kb. tülekedtek... 1 szép 30-as pár volt akik kultúráltak és cukik voltak aztán a csaj meg is találta azt aki igényes
az erdőben meg ment a ratyi parti...
1 nappal korábban sem volt annyira erős...pár grupi volt de annyi solo pasi volt, hogy kb. tülekedtek... 1 szép 30-as pár volt akik kultúráltak és cukik voltak aztán a csaj meg is találta azt aki igényes
(Ez egy válasz magyarsrac220389 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz magyarsrac220389 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért annyira nem fáradtak. Kint voltunk tegnap egesz jo volt igaz nem voltak sokan
(Ez egy válasz kezdokivancsipar2 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze mert elfáradtak tegnap az olaszok
Megerősítem! A mai nap egy kalap
ka
volt
alf
ki
Weisz bár Rovinj. Google-be beütöd, oda visz. De ez a
2026. 08. 16. vasárnap 07:54
fó
is kb. Kicsit lentebb görgetsz, sok infót megosztanak itt. Mi is csütörtök indulunk útna pár napra. Terveink szerint kilátogatunk újra oda, plusz anakonda. 35+
(Ez egy válasz nogradpar üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
m alf
neve
Sziasztok Edit és Péter vagyunk. Mai napon érkeztünk rovinjba és péntekig itt leszünk.
Hová érdemes elmenni nudizni ahol lehet meztelenkedni nézelődni es ahol lehet a parton szexelni is ahol nezhetnek minket és mi iz nezelodhetunk.most vagyunk itt először. Ajánlatok valami izgalmas helyet helyeket ezt a par napot itt ki szeretnénk élvezni.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Hová érdemes elmenni nudizni ahol lehet meztelenkedni nézelődni es ahol lehet a parton szexelni is ahol nezhetnek minket és mi iz nezelodhetunk.most vagyunk itt először. Ajánlatok valami izgalmas helyet helyeket ezt a par napot itt ki szeretnénk élvezni.
Sziasztok Edit és Péter vagyunk. Mai napon érkeztünk rovinjba és péntekig itt leszünk.
Ez a hely fantasztikus! Nem sokat időztem, max fél órát de vagy 8 akciót láttam.

Catwumen

puszinyuszi
Rachel