Msn?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 00:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)

De most elteszem majd:D Örülük az iwinek:D Mja dfolytassuk még:D Addig is hali:D Béke:D
MSN? ÖÖÖ ezt most hirtelennyiben nem kenem:D Van msn-em:D Csak szar a gépem... Alig megy a net:D Ha meglesz, akkor meglesz az is megen:D
Csak azért vetettem fel az msn-t, hogy ne offoljuk szét a topicokat, ha pl. olyan megbeszélni valónk támad, mint a minap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 07:52
Törölt felhasználó (38040)

MSN? ÖÖÖ ezt most hirtelennyiben nem kenem:D Van msn-em:D Csak szar a gépem... Alig megy a net:D Ha meglesz, akkor meglesz az is megen:D
Jaj értem:) Majd ha stabil lesz a gépem, tudatom:D
nyáron

3 éve
na mesélj!! ez érdekes lehet! :-)
16
Az elveszítés rossz szó rá, inkább csak két fiatal kiváncsisága. Nekem csak jó emlékeim vannak róla. Szerintem ez lenne az első lépés hogy igazán komolyan veszed a világot és ráléptél a felnőtt világ rögös útjára.
miért? mi köze a felnőttségnek a szüzességhez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 19:55
Az elveszítés rossz szó rá, inkább csak két fiatal kiváncsisága. Nekem csak jó emlékeim vannak róla. Szerintem ez lenne az első lépés hogy igazán komolyan veszed a világot és ráléptél a felnőtt világ rögös útjára.
Törölt felhasználó (56388)

Nemsok minden:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 20:12
Törölt felhasználó (24620)

miért? mi köze a felnőttségnek a szüzességhez?
Én még nem vesztettem el :(
Hé öreg, még énse, de nem gáz:):)
Tegnap :) 18 évesen. Azért is nem birok aludni :D A lánynak nem ez volt az első,de élvezte...
1991-ben....
ha a 88 a szül évedre utal, akkor még semmiről nem maradtál le. Igaz, hallottam már 8-10 évesekről, akik gruppenszexeltek... (sajnos komoly, de részleteket nem mondhatok)
Nem semmi! Valaki azt írja, hogy tavaly 16 évesen... Akkor ez most nem felnőtt oldal? Bár, hogy ki felnőtt és ki nem...?! Én már nem is emlékszek mikor léptem át a krisztusi kort de még mindíg nem nőttem fel igazán... Egyébként a témához: 15 voltam a lány 14 és gőzöm sincs mit csináltunk mert előtte nem tudtam semmiről (képeket láttam, de az nagyon statikus dolog) gyorsan meglestem egy "lopott" videón mit csinálnak és azt utánoztam. A leányzó csak úgy itta minden szavamat, azt hitte, nagy spíler vagyok a témában. Szegény! Utólag is bocsánatáért esedezem. Ez jó volt, de az élményre nem emlékszek, csak a nagy koncentrálásra.

Igen, a születési évemre utal. A legnagyobb baj az, hogy barátnőt nem találok magamnak
14 voltam, a lány is... irtó nagy feszültség volt mindkettőnkben... azt hiszem elég béna voltam:)
Azóta kicsit ügyesedtem. Virágszedéssel pl. sokat lehet javítani a finom motorikus mozgásokon:)
Azóta kicsit ügyesedtem. Virágszedéssel pl. sokat lehet javítani a finom motorikus mozgásokon:)
és a csaj ehhez mit szólt?? bnőd volt, vagy csak egy sima csaj?