Te csak nyugodtan
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ööööö izé.. ha jobban belegondolok (bár jobb ha mégsem...)
ha 91-ben nem hiszem el a gólya-mesét...akkor most mondanám ej-ej Vivi kislányom...
ha 91-ben nem hiszem el a gólya-mesét...akkor most mondanám ej-ej Vivi kislányom...
ha Ő a 1028-as akkor Te a 1019 es, akkor Te vagy az idősseb, ( nem vén fasz ) csak mint Monci mondta az imént öregszel.
Nem kell ezt szégyelni, Én sem szégyellem, sőt egy kicsit siettetem is
hogy hány éves gyereke van
az utcában is van egy szakállas öreg bácsi akinak a fiatal felesége nemrég szült
Nem kell ezt szégyelni, Én sem szégyellem, sőt egy kicsit siettetem is
hogy hány éves gyereke van
az utcában is van egy szakállas öreg bácsi akinak a fiatal felesége nemrég szült
szia, anya
nem is tudtam,hogy Te is ezt az oldalt látogatod
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:05
nem is tudtam,hogy Te is ezt az oldalt látogatod
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ööööö izé.. ha jobban belegondolok (bár jobb ha mégsem...)
Na de Apa!! A mai jogállás szerint a liliomtiprás büntetendő!
huha, itt az egész család
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ebből megint balhé lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
huha, itt az egész család
Akkor majd mi ketten megyünk el... a többieket kihagyjuk :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:21
ebből megint balhé lesz
Majd bekenjük nap-tejjel ;) :D
na ugye mondtam Én, hogy mindenki a legkisebbet akarja
( bántani )
( bántani )
Ha neked ez bántás, akkor valami gond lehet :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:30
na ugye mondtam Én, hogy mindenki a legkisebbet akarja
( bántani )
( bántani )
velem egyszer történt meg ilyemsi.. egy ikerpárrala balcsin.. hátőő.. nem volt egyszerű feladat utána talpraállnom :)
Nekem nem kell beleélnem magam az apa szerepbe, mert a lánykám annyi idős, mint Vivi, úgyhogy nekem GG.fórumon kívűl van az aggódni valóm, persze egyszer úgy is bekövetkezik, aminek be kell, csak...jó lenne, ha minél később kóstolná meg az "édesgyökeret".
Úgyhogy inkább "udvarolok" Vivinek, mintsem osszam Neki az észt atyáskodva. Ha elvesztette, hát elvesztette, legalább már nem "konzerv".
Úgyhogy inkább "udvarolok" Vivinek, mintsem osszam Neki az észt atyáskodva. Ha elvesztette, hát elvesztette, legalább már nem "konzerv".
anya segítség !!, az apa 1019, a másik meg 1600 ( csak tudnám hogy mit jelentenek ezek a számok)
métert , cm.-t, vagy mm.-t, de végülis csak mm. lehet mert ha mikron
akkor nem is kell a segítség
Az egyik motorom ennyi köbcenti..
Egészpontosan a típus jelzése XV1600 (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:41
Egészpontosan a típus jelzése XV1600 (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
anya segítség !!, az apa 1019, a másik meg 1600 ( csak tudnám hogy mit jelentenek ezek a számok)
Litert...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy már be is következett,csak te nem tudod!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:38
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem kell beleélnem magam az apa szerepbe, mert a lánykám annyi idős, mint Vivi, úgyhogy nekem GG.fórumon kívűl van az aggódni valóm, persze egyszer úgy is bekövetkezik, aminek be kell, csak...jó lenne, ha minél később kóstolná meg az "édesgyökeret".
na ne légy már ilyen aggodalmaskodó, ugyis megtudod egyszer -bár valószínüled utolsóként-
biztos igazad van, hogy nem mindegy, hogy mikor, és hogy kivel,de.........
inkább hagyjuk
2005. 10. 13. csütörtök 15:38
inkább hagyjuk
Beszélgettünk efféle dolgokról, és közel állnak nézeteink a dolgot illetően, mindent meg szoktunk beszélni, mert a szó jó értelmében haverja is vagyok, nem csak vaskalapos apja.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lenne belőle világvége...csak..."na de hagyjuk"
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:47
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
na ne légy már ilyen aggodalmaskodó, ugyis megtudod egyszer -bár valószínüled utolsóként-
inkább hagyjuk
inkább hagyjuk

Jana 2