az igazi rendszerváltó...
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 02. 16. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

1990. Már történelem!
hajnalban... tehát korán.
több mint 2 éve

én elég későn. majdnem 21 voltam mikor megtörtént az eset
anyád picsája :-))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 16. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 17:40
Törölt felhasználó (73651)
VIP

Én 13évesen a szomszéd lányal! Ö 11volt!
Én 13évesen a szomszéd lányal! Ö 11volt!
lehet, hogy azt próbálta elmondani, hogy ő valójában fiú...
látod-látod, mikre nem lett volna jó a nyelvtudás... :) akkor tudtad volna miért olyan rossz.
látod-látod, mikre nem lett volna jó a nyelvtudás... :) akkor tudtad volna miért olyan rossz.
17 eves voltam,amikor elvesztettem,bár a haveri korombol en vesztettem el a legkésobb,de nem is sajnálom,mer azota egy nagyon aranyos barátnom van!! a szuzessseg elvesztése sokaknál versnyképpen van,de idovel megtanulod,h nem arra megy ki az élet h ilyen ertlemetlen dologkban versenyezz,hanem lesznek olyan dologk az életben,amiket sokkal nehezebb lesz versenyezni más emberekkel!!
14évesen egy kurvától! Elég szar volt.
13 évesen,nálunk otthon az ágyban,a lány 16 volt,jó volt,szép emlék.

és a csaj ehhez mit szólt?? bnőd volt, vagy csak egy sima csaj?
14 voltam, a lány is... irtó nagy feszültség volt mindkettőnkben... azt hiszem elég béna voltam:)
Azóta kicsit ügyesedtem. Virágszedéssel pl. sokat lehet javítani a finom motorikus mozgásokon:)
Azóta kicsit ügyesedtem. Virágszedéssel pl. sokat lehet javítani a finom motorikus mozgásokon:)
Igen, a születési évemre utal. A legnagyobb baj az, hogy barátnőt nem találok magamnak
Nem semmi! Valaki azt írja, hogy tavaly 16 évesen... Akkor ez most nem felnőtt oldal? Bár, hogy ki felnőtt és ki nem...?! Én már nem is emlékszek mikor léptem át a krisztusi kort de még mindíg nem nőttem fel igazán... Egyébként a témához: 15 voltam a lány 14 és gőzöm sincs mit csináltunk mert előtte nem tudtam semmiről (képeket láttam, de az nagyon statikus dolog) gyorsan meglestem egy "lopott" videón mit csinálnak és azt utánoztam. A leányzó csak úgy itta minden szavamat, azt hitte, nagy spíler vagyok a témában. Szegény! Utólag is bocsánatáért esedezem. Ez jó volt, de az élményre nem emlékszek, csak a nagy koncentrálásra.

ha a 88 a szül évedre utal, akkor még semmiről nem maradtál le. Igaz, hallottam már 8-10 évesekről, akik gruppenszexeltek... (sajnos komoly, de részleteket nem mondhatok)
1991-ben....
Tegnap :) 18 évesen. Azért is nem birok aludni :D A lánynak nem ez volt az első,de élvezte...
Hé öreg, még énse, de nem gáz:):)
Én még nem vesztettem el :(
Nemsok minden:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 20:12
Törölt felhasználó (24620)

miért? mi köze a felnőttségnek a szüzességhez?