Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#150   2006. 07. 11. kedd 21:48
X Törölt felhasználó (24620)
ehh, könnybe lábadt a szemem... ha tudtam volna... :(

"Ha tudtam volna régen, amit
ma már tudok,
ha tudtam volna, hogy az élet
milyen mocsok,

nem fütyörésznék most az uccán
ilyen vigan:
valószínűleg felkötöttem
volna magam."

Nna azért ennyire nem drámai, dee...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 28. péntek 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2005. 10. 28. péntek 02:04
Ja, azt gondolom mondanom sem kell, hogy most is szűz vagyok és "tök jó így"... vagyis inkább egyáltalán nem zavar...
És ha majd lesz valaha valakim és szeretni fogom (na ettől már inkább félek) akkor leszarom, hogy épp hány éves vagyok...
#149   2006. 07. 11. kedd 21:39
ezerjó ezerjó
NYELVEM MÁR RENDESEN SZUPERÁLT
#148   2006. 07. 11. kedd 21:38
ezerjó ezerjó
miért?
#147   2006. 07. 11. kedd 21:33
X Törölt felhasználó (21812)
Azért ez durva...
pardon1
#146   2006. 07. 11. kedd 21:31
ezerjó ezerjó
jó anya mindenre megtanitya fiát
#145   2006. 07. 11. kedd 21:30
ezerjó ezerjó
köszike bocsika
#144   2006. 06. 09. péntek 00:04
ghorrag ghorrag
a kerdesre a valasz: ugy 7-8 eve
#143   2006. 06. 08. csütörtök 22:09
Én is 16 voltam, de már megbántam, hogy siettettem. Elsőre nem is sikerült, mert a srác nem akart durván belémhatolni és gyengéden meg nem sikerült. Így csak második nekifutásra jött össze pár nappal később.
#142   2006. 06. 08. csütörtök 22:06
WildHorse WildHorse
Én 16 voltam a lány 18 jó volt de még nem az igazi! crazya
#141   2006. 06. 08. csütörtök 21:41
Szia Willy!
Megkérdezhetem, hogy milyen lett a műtét eredménye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 21:45
én indítottam a görbe vagy egyenes topicot rolleyes az elején valahol ott leledzik...

Haverom volt mókás... egy szilveszteren odahajol hozzám, mint egy buzi, súgni készül valamit...
"Azért a netre nem tenném fel a helyedben"
Nézek rá egy ideig... majd hatalmas röhögés...
#140   2006. 06. 08. csütörtök 21:40
Teenboy Teenboy VIP
Milyen inkompatibilitás volt ez ha szabad tudni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 21:32
Hát, nekem a maga nemében érdekes.
19 és fél, de így utólag, egyáltalán nem bánnám, ha még szűz lennék... vagy lehet, hogy még az is vagyok ? rolleyes

Szóval a lány teljesen le volt döbbenve, hogy milyen az a fiú, aki nem akarja őt két mondat után felrakni a falra és jól megszögelni (első kapcsolatom 1 év volt majdnem és lényegében nem gondoltam coitusra (egyéb más huncutságok viszont... wink ))...

Az ismerkedés sem volt teljesen tiszta... úgyértem, felhívott magához (mert arra vitt a dolgom), majd a szobájában... hát, most hogy ki taglózott le kit... de ő volt a fő instruktor, én beértem volna egy-két(száz) csókkal is... második alkalommal már meg is történt a dolog...
Volt előtte egy beszélgetésünk:

Ő: "Ha nem akarod, még várhatunk."
Én: "Jó-jó, persze... de ezt nem fordítva szokás eljátszani???"

Nem akartam neki csalódást okozni, vagy nagyon megváratni... valahogy elhitettem magammal, hogy akarom...
De ami utána jött... szomoru1

Szóval kiderült, hogy eszközöm meglehetősen egyéni alakjának köszönhetően igen komoly inkompatibilitást mutatott a hölgy befogadóegységével...
Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy mennyire megsemmisülten éreztem magam :(

Sebaj, a lány rendes volt, nem hagyta annyiban, próbálkozott mindennel, igaz nekem az csak tovább fokozta a kínokat... most hogy visszagondolok... akkor már nagyon nem akartam... de ő szabályosan rámparancsolt...
Na mindegy...

Végülis találtunk egy olyan pózt, amelyben félig be lehetett játszani a dolgot, de nem sikerült így elmennem... láttam, hogy ő sem talál benne különösebb élvezetet (bár végig tagadta), úgyhogy mégkevésbb volt hozzá kedvem. Tehát maradt részéről a manuális kielégítés, én meg minden egyéb módszerrel. :)

Szóval, hogy szűz vagyok-e vagy sem... :)
Ha azt vesszük, hogy volt-e már az eszköz egy nő legszentebb közelségében (ehehehe :D), akkor már nem. Ha azt veszük, hogy meddig ment be a dolog... akkor még igen... és ha az a kérdés, hogy volt-e már orgazmusom lányban, vagy vulván belüli ingerlés hatására... (lőjjetek le, mert sokat és okoskodva dumálok (de a fenébe is, utálom ilyenkor a pin*, meg a f*sz szavakat))

Jövő héten műtik... :(

ja, a lánnyal pedig egy ideje szétváltunk...
#139   2006. 06. 08. csütörtök 21:22
Rambika14 Rambika14
én tavaly aug 30án vesztettem el,16 évesen és majdnem 2honaposan
de ne kérdezzétek ki volt a csávo:)
#138   2006. 06. 08. csütörtök 20:28
Jane091 Jane091
Én 15,5 majdnem 16 voltam amikor megkeféltek először! Most 18 leszek szeptemberben!
#137   2006. 04. 24. hétfő 21:45
én indítottam a görbe vagy egyenes topicot rolleyes az elején valahol ott leledzik...

Haverom volt mókás... egy szilveszteren odahajol hozzám, mint egy buzi, súgni készül valamit...
"Azért a netre nem tenném fel a helyedben"
Nézek rá egy ideig... majd hatalmas röhögés...
#136   2006. 04. 24. hétfő 21:44
a kuki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17632)
2006. 04. 24. hétfő 21:35
és hogy is néz ki pontosan a ..... tudod smile
#135   2006. 04. 24. hétfő 21:35
X Törölt felhasználó (17632)
és hogy is néz ki pontosan a ..... tudod smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 21:32
19 és fél, de így utólag, egyáltalán nem bánnám, ha még szűz lennék... vagy lehet, hogy még az is vagyok ? rolleyes

Szóval a lány teljesen le volt döbbenve, hogy milyen az a fiú, aki nem akarja őt két mondat után felrakni a falra és jól megszögelni (első kapcsolatom 1 év volt majdnem és lényegében nem gondoltam coitusra (egyéb más huncutságok viszont... wink ))...

Az ismerkedés sem volt teljesen tiszta... úgyértem, felhívott magához (mert arra vitt a dolgom), majd a szobájában... hát, most hogy ki taglózott le kit... de ő volt a fő instruktor, én beértem volna egy-két(száz) csókkal is... második alkalommal már meg is történt a dolog...

Nem akartam neki csalódást okozni, vagy nagyon megváratni... valahogy elhitettem magammal, hogy akarom...

Szóval kiderült, hogy eszközöm meglehetősen egyéni alakjának köszönhetően igen komoly inkompatibilitást mutatott a hölgy befogadóegységével...

Sebaj, a lány rendes volt, nem hagyta annyiban, próbálkozott mindennel, igaz nekem az csak tovább fokozta a kínokat... most hogy visszagondolok... akkor már nagyon nem akartam... de ő szabályosan rámparancsolt...
Na mindegy...

Végülis találtunk egy olyan pózt, amelyben félig be lehetett játszani a dolgot, de nem sikerült így elmennem... láttam, hogy ő sem talál benne különösebb élvezetet (bár végig tagadta), úgyhogy mégkevésbb volt hozzá kedvem. Tehát maradt részéről a manuális kielégítés, én meg minden egyéb módszerrel. :)

Ha azt vesszük, hogy volt-e már az eszköz egy nő legszentebb közelségében (ehehehe :D), akkor már nem. Ha azt veszük, hogy meddig ment be a dolog... akkor még igen... és ha az a kérdés, hogy volt-e már orgazmusom lányban, vagy vulván belüli ingerlés hatására... (lőjjetek le, mert sokat és okoskodva dumálok (de a fenébe is, utálom ilyenkor a pin*, meg a f*sz szavakat))

#134   2006. 04. 24. hétfő 21:32

Na mindegy...

#133   2006. 04. 05. szerda 15:34
X Törölt felhasználó (29760)
worship worship worship
#132   2006. 04. 05. szerda 13:31
*christina* *christina* VIP
KÖSZÖNÖM SZÉPEN:) !!! worship wave
#131   2006. 04. 05. szerda 13:19
*christina* *christina* VIP
Utálom a vitát & nem szerteném itt , leirni az életrajzom ,de ez IGAZ mégha ,ez a mai világban szokatlan is. Szerelmes vaok ,a mai napig belé & ez,kölcsönös felkialtas

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 10. 10. hétfő
Üzenetek: 450db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 04. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!