Csibecica!
és hogy történt? valamit mesélj róla... (Ez egy válasz CSIBECICA2 üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
és hogy történt? valamit mesélj róla... (Ez egy válasz CSIBECICA2 üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Én 16 voltam mikor megtörtént.
16 voltam, most 24 és azóta is azzal a sráccal vagyo, sőt össze is házasodtunk

Kezet foghatunk, én is már 22 voltam: a házinénim, akinél albérletben laktam, kiugrott apáca volt, ő akkor 35 évesen vett kezelésbe. Akkortájt naponta friss feketével, kupica pálinkával és saját magával ébresztett. Nagyon jó időszak volt
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2009. 06. 28. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 28. vasárnap 22:10

Sajnos későn 22 évesen
a csaj nem tudta, hogy szűz vagyok, már a buszon förtöltem vele, pesten fel hívott a kolesz szobájába
, és ott megesett
. De viszont sokk önbizalmat kaptam tőle. Azóta már többször is megvolt
, és még mások is
!

en eleg keson az eskuvonk utan., az addigi baratnoim mikor meglattak ki nevettek "ne haragudj csikket nem szivok- vagy majd ha megnol szolj"szavakkal elkuldtek.
En 19 evesen. Eleg keson jott ossze es eleg nehezen. A csaj nem tudta hogy szuz vagyok, aztan mikor elmondtam neki, el sem hitte. De eleg szar volt. Nehezen adta be a csaj a derekat, amolyan "rendes lany" volt, vagy en nem vagyok eleg jokepu.
))
Tiz ev mulva a csaj ismet jott mosolyogni, de mar o nem kellett nekem.

Tiz ev mulva a csaj ismet jott mosolyogni, de mar o nem kellett nekem.
Nem tudom mi számít későnek, Én 16 voltam mikor megtörtént. Ha őszinte akarok lenni be kell vallanom kicsit nagyon béna voltam. A csaj irányított azt se tudtam mit kell csinálni ( Ő akkor 29 éves volt ). Az igazat megvallva sokkal jobbra számítottam. De lehet hogy zavarban voltam és azért nem élveztem annyira.

Sajnos későn 22 évesen
a csaj nem tudta, hogy szűz vagyok, már a buszon förtöltem vele, pesten fel hívott a kolesz szobájába
, és ott megesett
. De viszont sokk önbizalmat kaptam tőle. Azóta már többször is megvolt
, és még mások is
!

13 évesen egy 19 éves fiuval. nemvolt rossz, nembántam meg.
16 éves voltam ,és nagyon szerelmes
Elötte többször próbálkoztunk , de mind ketten szüzek és amatőrök voltunk így sosem jött össze "rendesen". Jó volt ..semmi rossz emlék

16 voltam és 9 hónapja együtt a sráccal. Nem volt a legjobb, de arra rájöttem, hogy tud ez hűdejó is lenni....hát lett. És a mai napig hálás vagyok a srácnak, hogy méretileg "el lettem rontva".

Mivel elég gátlásos, szorongós vagyok, +mackós alkatom van, ebből jönnek a gátlások, ezért sajna elég későre sikerült, megszabadulnom ettől a bélyegtől, 23 évesen történt, idén, egy 34 éves örömlánnyal, mivel egy nagy szerencse hatására sikerült előtte őt megismernem, rengeteget dumáltunk, kialakult egy kölcsönös szimpátia, megtörtént a dolog, nagyon kedves volt, aranyos, számomra örök, és nagyon szép emlék marad. Sose fogom megbánni hogy így történt, hogy Vele. Hülyén hangzik de mivel előtte előtte elég sok "szakirodalmat" olvastam, főleg a puncinyalásról, ezért neki is jól esett, kb 20 percig csak én kényeztettem őt, szóval igen jól esett neki... ami meglepett nagyon hogy nem durrantam el percek alatt, sőt, az 1 óra alatt el se élveztem, valószinűleg a szorongásos miatt, nem tudtam teljesen kikapcsolni, a gumi se volt a legjobb, már érzetre. Szóval tökéletes happy end nem lett a vége, de utánna jópár napig, igen-igen idióta vigyorral járkáltam
Szerencsém volt hogy kifogtam egy ilyen kedves, empatikus szolgáltatót, szép élmény volt, és nem bánom!!!

17 évesen egy 43 éves nővel, és nagyon jó volt.
, nem volt kurva

én a 18. születésnapom előtti nap
Talán 18 lehettem, De nem vagyok biztos mert egy mondjuk totálkáros (részeg) srác vopltam akkor. A csaj szerint azért öszejöt valami. Én nem tudom csak arra emlékszem, hogy bementünk a szobába.
És még mindig rágyújtasz utána? Vagy már leszoktál a cigiről?
(Ez egy válasz Logosz üzenetére (2009. 05. 31. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 31. vasárnap 20:48

2-3 héttel a 16. születésnapom előtt egy 17 éves csajjal. Persze örültem, hogy végre meg volt az első, de egyébként elég szar volt. El se tudtam menni benne. Csak toltam neki vagy félórát, aztán inkább rágyújtottam.
Az a poén, hogy azóta is dugunk időnként immár 18 éve. Persze már nem vagyunk olyan bénák!
Az a poén, hogy azóta is dugunk időnként immár 18 éve. Persze már nem vagyunk olyan bénák!
2-3 héttel a 16. születésnapom előtt egy 17 éves csajjal. Persze örültem, hogy végre meg volt az első, de egyébként elég szar volt. El se tudtam menni benne. Csak toltam neki vagy félórát, aztán inkább rágyújtottam.
Asszem 16 évesen egy Gyönyörű lánnyal kb.21 volt

17

17 évesen egy olyan lánnyal, aki nagykanállal habzsolta az életet ( férfiakat).