Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#350   2014. 02. 09. vasárnap 18:02
Kiric Kiric
dako84-nek igaza van lehet hogy Vadászkutya átlendül a testi szüzességen de attól még lelkileg ugyanott leszel, sőt ha nem rosszabb lesz útána. Nem vehetsz állandóan sexet pénzért még akkor sem ha megteheted. Inkább keress fel egy szexuálpszihológust.
#349   2014. 02. 09. vasárnap 17:31
X Törölt felhasználó (890095)
Én még szűz vagyok 29 évesen vigyor4
#348   2014. 02. 09. vasárnap 15:12
X Törölt felhasználó (846377)
Én csak az ELSŐT akarom letudni egy lakásossal.
Fullos nők? Soha nem mernék közeledni egy jó csajhoz, tisztában vagyok az adottságaimmal, igyekszem a vágyaimat is ebbe az irányba terelni.
#347   2014. 02. 09. vasárnap 14:56
X Törölt felhasználó (69371)
Egy normális nőnél nem okoz gondot. De ha még mindig a fullos nők a vágyaid, akkor oda akkor is kevés leszel, ha kurvázni fogsz. 5 perces menetekből nem tanulod meg a szexet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2014. 02. 09. vasárnap 14:23
"akkor nem okoz gondot az, hogy szűz vagy"

Ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Sőt abban vagyok biztos, hogy gond lesz. 26 vagyok, felnőtt ember, és egy felnőtt embernek van nemi élete, nekem nincsen, rengeteg a bepótolni valóm.
#346   2014. 02. 09. vasárnap 14:23
"akkor nem okoz gondot az, hogy szűz vagy"

Ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Sőt abban vagyok biztos, hogy gond lesz. 26 vagyok, felnőtt ember, és egy felnőtt embernek van nemi élete, nekem nincsen, rengeteg a bepótolni valóm.
#345   2014. 02. 09. vasárnap 14:19
X Törölt felhasználó (69371)
Ez nem fog átbillenteni. Írtam már neked jópárszor. Sőt csalódott leszel. Vagy elmész egy luxus prostihoz, de az meg több pénz. Testileg lehet átlendülsz, de attól még nem leszel Casanova. Ha meg találsz egy lányt, aki lelkileg is megkedvel, akkor nem okoz gondot az, hogy szűz vagy. Ezt kellene a fejedben helyre rakni. Persze nem az én dolgom, de majd gondolj vissza erre a pár sorra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:35
Kiric!

Azért a mi biológiai óránk is ketyeg, nekünk férfiaknak. Arról nem is beszélve, hogy nem természetes, a mai világban, hogy egy 20+ srác szűz, és még csak nem is csókolózott, ez sokkal inkább szomorú. Ja és egyszer fiatal az ember, ha így kell megtörténnie, hogy átbillentse az emberfiát a görcsökön, félelmeken, pszichés nyomásokon, hogy megnyíljon az út a "természetes szexuálitás" felé. akkor így kell tenni. Egyébként én is tervezem azt, amit Rocket.
#344   2014. 02. 09. vasárnap 14:11
csatti03 csatti03
Tudom, hogy bunkó voltam, de a csaj nem tetszett nekem. Elsőnek jó volt - nem is én kezdeményeztem elsősorban -, de kérte a címem, mondtam reggel majd jövök. Ez a kapu előtt volt már. Ekkor megjelent a rokonnéni én meg úgy elhúztam, mint a vöcsök.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 12:56
Mi az, hogy "másnap szerencsére elutazott"? Nem akartál volna még dugni?
#343   2014. 02. 09. vasárnap 14:02
Ahogy állnak a dolgok, azok alapján az a véleményem, hogy nincsen más alternatíva.
Én nem hiszek ebben a fejben dől el minden dologban.
#342   2014. 02. 09. vasárnap 13:48
Kiric Kiric
Ha eldöntötted a fejedben hogy nincs más alternative akkkor valóban! Ismered a mondást minden fejben döl el....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:47
Sem Rocket, sem én nem akarnánk ezt, ha lenne más alternatíva, de sajna muszáj lesz ezt a lépést megtenni. Ahogy írtad nem tudod milyen a mi helyünkben lenni.
#341   2014. 02. 09. vasárnap 13:47
Sem Rocket, sem én nem akarnánk ezt, ha lenne más alternatíva, de sajna muszáj lesz ezt a lépést megtenni. Ahogy írtad nem tudod milyen a mi helyünkben lenni.
#340   2014. 02. 09. vasárnap 13:41
Kiric Kiric
Én nem örömlánnyal vesztettem el. Így lehetséges nem igazán tudom átérezni ezt a helyzetet de azt gondolom nekem nem lenne alternative egy örömlány. Persze ez személyiségfüggő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:35
Kiric!

Azért a mi biológiai óránk is ketyeg, nekünk férfiaknak. Arról nem is beszélve, hogy nem természetes, a mai világban, hogy egy 20+ srác szűz, és még csak nem is csókolózott, ez sokkal inkább szomorú. Ja és egyszer fiatal az ember, ha így kell megtörténnie, hogy átbillentse az emberfiát a görcsökön, félelmeken, pszichés nyomásokon, hogy megnyíljon az út a "természetes szexuálitás" felé. akkor így kell tenni. Egyébként én is tervezem azt, amit Rocket.
#339   2014. 02. 09. vasárnap 13:35
Kiric!

#338   2014. 02. 09. vasárnap 13:31
Kiric Kiric
Leszögezném én nem voltam még örömlánynál és nem is igazán tervezem! DE biztos vagy te abban hogy örömlánnyal szeretnéd az első nemi aktusodat átélni ??? Egy olyan lánnyal/novel lenni aki szeret téged és nem a pénzedért "kíván" összehasonlíthatatlan szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 04. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856664)
2014. 02. 04. kedd 14:12
Csak, hogy felhozzam a topikot. 22 vagyok és még megvan. Viszont ami érdekes (számomra), hogy jó páran huszonéves korukban veszítették el. Ezek szerint nem vagyok elkésve, habár már érik egy örömlány látogatás.
#337   2014. 02. 09. vasárnap 12:56
Oroszlány Oroszlány
Mi az, hogy "másnap szerencsére elutazott"? Nem akartál volna még dugni?
(Ez egy válasz csatti03 üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 12:22
Én 16 voltam. Nyári szünetben a barátom szülei elutaztak külföldre. Persze az estéket ott töltöttük, amikor egyszer beállított egy kissé pufi csaj. Az alsó szomszéd szegedi rokona, aki már ismerte a barátomat. Ott is maradt egy ideig, majd olyan 11 fele leszöktünk a társasház kertjének végébe. Csókolóztunk, meg tapogattam minden felé. Hatalmas puha léggömb mellei voltak, a pinájából meg csurgott a lé. Aztán beleült a farkamba én meg elmentem kb 5 másodperc alatt. Gumi nélkül, bele. Aztán ott voltunk éjjel kettőig. A negyediknél már elég sokáig bírtam.
Közben keresték a rokonok a lány, de nem foglalkoztunk vele. Másnap szerencsére elutazott. Azóta se szeretem a hatalmas léggömb csöcsöket és a nagyon folyós pinát, de akkor jó volt elsőnek.
#336   2014. 02. 09. vasárnap 12:22
csatti03 csatti03
Én 16 voltam. Nyári szünetben a barátom szülei elutaztak külföldre. Persze az estéket ott töltöttük, amikor egyszer beállított egy kissé pufi csaj. Az alsó szomszéd szegedi rokona, aki már ismerte a barátomat. Ott is maradt egy ideig, majd olyan 11 fele leszöktünk a társasház kertjének végébe. Csókolóztunk, meg tapogattam minden felé. Hatalmas puha léggömb mellei voltak, a pinájából meg csurgott a lé. Aztán beleült a farkamba én meg elmentem kb 5 másodperc alatt. Gumi nélkül, bele. Aztán ott voltunk éjjel kettőig. A negyediknél már elég sokáig bírtam.
Közben keresték a rokonok a lány, de nem foglalkoztunk vele. Másnap szerencsére elutazott. Azóta se szeretem a hatalmas léggömb csöcsöket és a nagyon folyós pinát, de akkor jó volt elsőnek.
#335   2014. 02. 09. vasárnap 09:13
Rocket!

Na, és mi a tapsztalatuk azoknak, akik ekörül veszítették el, boldogok, sikeresek az ellenkező nemnél, működik a szexuális életük, párkapcsolatuk?
#334   2014. 02. 04. kedd 14:12
X Törölt felhasználó (856664)
Csak, hogy felhozzam a topikot. 22 vagyok és még megvan. Viszont ami érdekes (számomra), hogy jó páran huszonéves korukban veszítették el. Ezek szerint nem vagyok elkésve, habár már érik egy örömlány látogatás.
#333   2013. 10. 24. csütörtök 19:23
richei richei
24 voltam
#332   2013. 10. 23. szerda 17:48
X Törölt felhasználó (898431)
17....
#331   2013. 10. 07. hétfő 11:22
Oroszlány Oroszlány
Elég sok hozzászólást elolvastam.

Egyrészt vannak olyanok, amik inkább arról szólnak, hogy az illető miként szerette volna elveszíteni a szüzességét. A másik ami feltűnt, hogy mennyien vannak, akiket simán le lehetne csukatni kiskorú megrontásáért.

Én a magam részéről 18 évesen vesztettem el, prózai körülmények között. Lefeküdtem egy 35 éves nős pasival, nem is egyszer.

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 10. 10. hétfő
Üzenetek: 450db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 04. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!