dako84-nek igaza van lehet hogy Vadászkutya átlendül a testi szüzességen de attól még lelkileg ugyanott leszel, sőt ha nem rosszabb lesz útána. Nem vehetsz állandóan sexet pénzért még akkor sem ha megteheted. Inkább keress fel egy szexuálpszihológust.
Én még szűz vagyok 29 évesen

Én csak az ELSŐT akarom letudni egy lakásossal.
Fullos nők? Soha nem mernék közeledni egy jó csajhoz, tisztában vagyok az adottságaimmal, igyekszem a vágyaimat is ebbe az irányba terelni.
Fullos nők? Soha nem mernék közeledni egy jó csajhoz, tisztában vagyok az adottságaimmal, igyekszem a vágyaimat is ebbe az irányba terelni.
Egy normális nőnél nem okoz gondot. De ha még mindig a fullos nők a vágyaid, akkor oda akkor is kevés leszel, ha kurvázni fogsz. 5 perces menetekből nem tanulod meg a szexet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 14:23
Törölt felhasználó (846377)

"akkor nem okoz gondot az, hogy szűz vagy"
Ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Sőt abban vagyok biztos, hogy gond lesz. 26 vagyok, felnőtt ember, és egy felnőtt embernek van nemi élete, nekem nincsen, rengeteg a bepótolni valóm.
Ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Sőt abban vagyok biztos, hogy gond lesz. 26 vagyok, felnőtt ember, és egy felnőtt embernek van nemi élete, nekem nincsen, rengeteg a bepótolni valóm.
"akkor nem okoz gondot az, hogy szűz vagy"
Ez nem fog átbillenteni. Írtam már neked jópárszor. Sőt csalódott leszel. Vagy elmész egy luxus prostihoz, de az meg több pénz. Testileg lehet átlendülsz, de attól még nem leszel Casanova. Ha meg találsz egy lányt, aki lelkileg is megkedvel, akkor nem okoz gondot az, hogy szűz vagy. Ezt kellene a fejedben helyre rakni. Persze nem az én dolgom, de majd gondolj vissza erre a pár sorra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:35

Kiric!
Azért a mi biológiai óránk is ketyeg, nekünk férfiaknak. Arról nem is beszélve, hogy nem természetes, a mai világban, hogy egy 20+ srác szűz, és még csak nem is csókolózott, ez sokkal inkább szomorú. Ja és egyszer fiatal az ember, ha így kell megtörténnie, hogy átbillentse az emberfiát a görcsökön, félelmeken, pszichés nyomásokon, hogy megnyíljon az út a "természetes szexuálitás" felé. akkor így kell tenni. Egyébként én is tervezem azt, amit Rocket.
Azért a mi biológiai óránk is ketyeg, nekünk férfiaknak. Arról nem is beszélve, hogy nem természetes, a mai világban, hogy egy 20+ srác szűz, és még csak nem is csókolózott, ez sokkal inkább szomorú. Ja és egyszer fiatal az ember, ha így kell megtörténnie, hogy átbillentse az emberfiát a görcsökön, félelmeken, pszichés nyomásokon, hogy megnyíljon az út a "természetes szexuálitás" felé. akkor így kell tenni. Egyébként én is tervezem azt, amit Rocket.
Tudom, hogy bunkó voltam, de a csaj nem tetszett nekem. Elsőnek jó volt - nem is én kezdeményeztem elsősorban -, de kérte a címem, mondtam reggel majd jövök. Ez a kapu előtt volt már. Ekkor megjelent a rokonnéni én meg úgy elhúztam, mint a vöcsök.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 12:56

Mi az, hogy "másnap szerencsére elutazott"? Nem akartál volna még dugni?
Ahogy állnak a dolgok, azok alapján az a véleményem, hogy nincsen más alternatíva.
Én nem hiszek ebben a fejben dől el minden dologban.
Én nem hiszek ebben a fejben dől el minden dologban.
Ha eldöntötted a fejedben hogy nincs más alternative akkkor valóban! Ismered a mondást minden fejben döl el....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:47

Sem Rocket, sem én nem akarnánk ezt, ha lenne más alternatíva, de sajna muszáj lesz ezt a lépést megtenni. Ahogy írtad nem tudod milyen a mi helyünkben lenni.
Sem Rocket, sem én nem akarnánk ezt, ha lenne más alternatíva, de sajna muszáj lesz ezt a lépést megtenni. Ahogy írtad nem tudod milyen a mi helyünkben lenni.
Én nem örömlánnyal vesztettem el. Így lehetséges nem igazán tudom átérezni ezt a helyzetet de azt gondolom nekem nem lenne alternative egy örömlány. Persze ez személyiségfüggő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:35

Kiric!
Kiric!
Leszögezném én nem voltam még örömlánynál és nem is igazán tervezem! DE biztos vagy te abban hogy örömlánnyal szeretnéd az első nemi aktusodat átélni ??? Egy olyan lánnyal/novel lenni aki szeret téged és nem a pénzedért "kíván" összehasonlíthatatlan szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 04. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 14:12
Törölt felhasználó (856664)

Csak, hogy felhozzam a topikot. 22 vagyok és még megvan. Viszont ami érdekes (számomra), hogy jó páran huszonéves korukban veszítették el. Ezek szerint nem vagyok elkésve, habár már érik egy örömlány látogatás.
Mi az, hogy "másnap szerencsére elutazott"? Nem akartál volna még dugni?
(Ez egy válasz csatti03 üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 12:22

Én 16 voltam. Nyári szünetben a barátom szülei elutaztak külföldre. Persze az estéket ott töltöttük, amikor egyszer beállított egy kissé pufi csaj. Az alsó szomszéd szegedi rokona, aki már ismerte a barátomat. Ott is maradt egy ideig, majd olyan 11 fele leszöktünk a társasház kertjének végébe. Csókolóztunk, meg tapogattam minden felé. Hatalmas puha léggömb mellei voltak, a pinájából meg csurgott a lé. Aztán beleült a farkamba én meg elmentem kb 5 másodperc alatt. Gumi nélkül, bele. Aztán ott voltunk éjjel kettőig. A negyediknél már elég sokáig bírtam.
Közben keresték a rokonok a lány, de nem foglalkoztunk vele. Másnap szerencsére elutazott. Azóta se szeretem a hatalmas léggömb csöcsöket és a nagyon folyós pinát, de akkor jó volt elsőnek.
Közben keresték a rokonok a lány, de nem foglalkoztunk vele. Másnap szerencsére elutazott. Azóta se szeretem a hatalmas léggömb csöcsöket és a nagyon folyós pinát, de akkor jó volt elsőnek.
Én 16 voltam. Nyári szünetben a barátom szülei elutaztak külföldre. Persze az estéket ott töltöttük, amikor egyszer beállított egy kissé pufi csaj. Az alsó szomszéd szegedi rokona, aki már ismerte a barátomat. Ott is maradt egy ideig, majd olyan 11 fele leszöktünk a társasház kertjének végébe. Csókolóztunk, meg tapogattam minden felé. Hatalmas puha léggömb mellei voltak, a pinájából meg csurgott a lé. Aztán beleült a farkamba én meg elmentem kb 5 másodperc alatt. Gumi nélkül, bele. Aztán ott voltunk éjjel kettőig. A negyediknél már elég sokáig bírtam.
Rocket!
Na, és mi a tapsztalatuk azoknak, akik ekörül veszítették el, boldogok, sikeresek az ellenkező nemnél, működik a szexuális életük, párkapcsolatuk?
Na, és mi a tapsztalatuk azoknak, akik ekörül veszítették el, boldogok, sikeresek az ellenkező nemnél, működik a szexuális életük, párkapcsolatuk?
Csak, hogy felhozzam a topikot. 22 vagyok és még megvan. Viszont ami érdekes (számomra), hogy jó páran huszonéves korukban veszítették el. Ezek szerint nem vagyok elkésve, habár már érik egy örömlány látogatás.
24 voltam
17....
Elég sok hozzászólást elolvastam.
Egyrészt vannak olyanok, amik inkább arról szólnak, hogy az illető miként szerette volna elveszíteni a szüzességét. A másik ami feltűnt, hogy mennyien vannak, akiket simán le lehetne csukatni kiskorú megrontásáért.
Én a magam részéről 18 évesen vesztettem el, prózai körülmények között. Lefeküdtem egy 35 éves nős pasival, nem is egyszer.
Egyrészt vannak olyanok, amik inkább arról szólnak, hogy az illető miként szerette volna elveszíteni a szüzességét. A másik ami feltűnt, hogy mennyien vannak, akiket simán le lehetne csukatni kiskorú megrontásáért.
Én a magam részéről 18 évesen vesztettem el, prózai körülmények között. Lefeküdtem egy 35 éves nős pasival, nem is egyszer.