Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#370   2014. 02. 14. péntek 12:15
X Törölt felhasználó (780418)
14 voltam, és nem volt jó, fájt és nem élveztem.
#369   2014. 02. 14. péntek 11:53
a nagy lány a nagy lány
Ez nagyon szép.....tetszik! smile
(Ez egy válasz Piti üzenetére (2012. 09. 18. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 18. kedd 07:35
Én 20 voltam, Ő 16.
Másfél éve együtt jártunk, hetente többször élveztünk el pettingelés közben, de nem engedte, hogy megdugjam,(pedig Én nagyon akartam), mert nem szedett gyógyszert és úgy gondolta, hogy nem jött el az ideje.
Eljött a pillanat, hogy már Ő is nagyon akarta, gumit húztam, ráfeküdtem a gyönyörű testére és mire beraktam volna, telelőttem a gumit. Igazából dugás nem volt, akkor is egy életre szóló élmény.
A következő már jobban sikerült, de az sem tartott tovább 5 percnél.
Elment íratott fel gyógyszert, azóta is szeretkezünk, csak egy kicsit ritkábban, de mindig elvezetjük egymást a csúcsra.
Most 46 éves vagyok, Ő meg a feleségem.
Annak idején megérte másfél évet várni.
#368   2014. 02. 14. péntek 00:43
vastag.metélt vastag.metélt
Én 23 voltam, csúnya srác vagyok, fizettem, hogy kiverjék. Aztán másnap írt a csaj, hogy elvenné. kb két hét múlva beleült. De nem változott nagyon utána semmi
#367   2014. 02. 13. csütörtök 23:13
vastag.metélt vastag.metélt
Szia!

Ha elmész prostihoz, akkor utána mi fog változni? Fogod tudni a szexet A-tól Z-ig, minden csajt meg tudsz majd hódítani? Szinte minden ugyanúgy fog maradni, ahogy most is van. Ez az egész a TE fejedben dől el, senki más nem oldja meg helyetted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 11. kedd 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2014. 02. 11. kedd 07:15
Nekem csak ez a kétválasztásom van: A, Prosti, és remélem, hogy jól alakul majd utána a dolgok, megszabadulók a bélyegtől.
B, Függetlenítem az életemet a nőktől, olyan dolgokba temetkezem, amig fontosak nekem, és a lehető legmagasabb szinten (saját magamhoz képest) űzöm őket, és nem még az agyamnak sem ideje a "nőkre gondolni".
#366   2014. 02. 13. csütörtök 18:22
X Törölt felhasználó (745787)
Én nem választ várnék, hanem változást!

De nem az én dolgom! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 15:39
Hímbivaly!
Mégis milyen választ vársz, hogy szociópata vagy, meg pszichopata. Nem írok semmit kész, lesz.rom.
#365   2014. 02. 13. csütörtök 15:39
X Törölt felhasználó (846377)
Hímbivaly!
Mégis milyen választ vársz, hogy szociópata vagy, meg pszichopata. Nem írok semmit kész, lesz.rom.
#364   2014. 02. 13. csütörtök 13:38
Hát ez elég egyértelmű! smile

De abból, ahogy nem reagál semmire, hanem fújja a magáét, inkább az derül ki, hogy szívatnak bennünket. Vagy irtó nagy bajban van. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 02. 13. csütörtök 13:35
Direkt vártam, hogy más válaszoljon a kérdésre, de úgy látom más is azt látja amit én. Ha ezek után sem gondolkozik el, akkor tényleg menthetetlen.
#363   2014. 02. 13. csütörtök 13:35
X Törölt felhasználó (69371)
Direkt vártam, hogy más válaszoljon a kérdésre, de úgy látom más is azt látja amit én. Ha ezek után sem gondolkozik el, akkor tényleg menthetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2014. 02. 13. csütörtök 08:45
Milyen kérdéseket? smile

Pl. azt mindenképp, hogy egy valódi embert tisztelhetünk nicked mögött, vagy egy okosan kitalált fölépített virtuális karaktert, amit a mi tesztelésünkre hozott létre valaki, viccből, csak úgy, vagy épp kutatási céllal.

De ha ez a kérdés rossz, akkor egy másik adja magát, miért nem kerestél már föl ezeréve egy szakembert, aki segíteni tudna mind a szociopátiádon, mind a pszichopátiádon, amelyek közül azt sem tudjuk melyik volt az eredeti probléma és melyik a következmény.
#362   2014. 02. 13. csütörtök 08:45
Milyen kérdéseket? smile

Pl. azt mindenképp, hogy egy valódi embert tisztelhetünk nicked mögött, vagy egy okosan kitalált fölépített virtuális karaktert, amit a mi tesztelésünkre hozott létre valaki, viccből, csak úgy, vagy épp kutatási céllal.

De ha ez a kérdés rossz, akkor egy másik adja magát, miért nem kerestél már föl ezeréve egy szakembert, aki segíteni tudna mind a szociopátiádon, mind a pszichopátiádon, amelyek közül azt sem tudjuk melyik volt az eredeti probléma és melyik a következmény.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 12. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 12. szerda 13:54
"mert ahogy írsz, az inkább elég sok kérdést vet fel bennük"

Milyen kérdéseket?
#361   2014. 02. 12. szerda 13:54
"mert ahogy írsz, az inkább elég sok kérdést vet fel bennük"

Milyen kérdéseket?
#360   2014. 02. 12. szerda 13:06
Nem kell mondanod, csak elgondolkozni pár általunk mondott lehetőségen. Amíg magadnak sem ismered be azt, amit sokan látnak még így ismeretlenül is rajtad, addig menthetetlen vagy. Én azt mondom, hogy akkor lépd meg a két lehetőséged valamelyikét, számolj be róla, de jobb tanácsokra ne számíts. Arra várhatsz, hogy innen valami értelmesebb nő majd felajánlkozik neked, mert ahogy írsz, az inkább elég sok kérdést vet fel bennük, nem kíváncsiságot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 12. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 12. szerda 09:07
Nem tudok, olyat mondani.
#359   2014. 02. 12. szerda 09:07
Nem tudok, olyat mondani.
#358   2014. 02. 11. kedd 20:38
Kiric Kiric
C megoldás ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 11. kedd 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 11. kedd 07:15
Nekem csak ez a kétválasztásom van: A, Prosti, és remélem, hogy jól alakul majd utána a dolgok, megszabadulók a bélyegtől.
B, Függetlenítem az életemet a nőktől, olyan dolgokba temetkezem, amig fontosak nekem, és a lehető legmagasabb szinten (saját magamhoz képest) űzöm őket, és nem még az agyamnak sem ideje a "nőkre gondolni".
#357   2014. 02. 11. kedd 07:15
#356   2014. 02. 10. hétfő 11:42
"de akkor így meg örökre szűz maradok"

Mondom, hogy a felfogásoddal van probléma. Csak azon pörögsz, hogy a pöcsödet beletedd egy pinába. Mint akinek az az életcélja, hogy fizikálisan elvessze a szüzességét, mintha ezen múlna az életed. Sajnos így is gondolod. Elképzeled az életet a meglátásod szerint, és csak ahhoz ragaszkodsz. Nem pszichopatának gondolunk, de van némi baj a gondolkodás módoddal, az élet szemléleteddel. A fő bajod az, hogy ezt nem akarod megérteni, és nem is akarsz változtatni rajta. Az nem változás, hogy elmész egy menetre egy hivatásoshoz, amit 5 perc alatt, bár esetedben kb azonnal be is fejeztek, mert nem fogod bírni. Mint írtam egy dugástól még nem fogsz tudni dugni, nem leszel profi. Ugyanúgy nem mersz majd kezdeményezni. Hidd el ezt saját tapasztalatból mondom, hogy szűzként, amikor túl estem rajta, ugyanúgy izgultam minden új csajnál. Az egy alkalmas kapcslatoknál, hidd el sem a csajt, sem a férfit nem igazán érdekli, hogy jó legyen a másiknak, vagy nem is akarja élvezni, sőt nem is fogja. Az ilyen alkalmi dolgok amolyan kommersz dolgok, mert megszokott így kell lenni azért csinálják. Ha pedig egy komoly nőt találsz, az nem az első után fog megítélni, hanem kb a húszadik alkalomnál, ha akkor sem hangolódtok össze, talán elkezd gondolkozni. Szóval időd van bizonyítani. Nem kell magad Casanovának beállítani, meg mekkora kúrógép vagy, és nem lesz gond.
Elég sok karaktert pazaroltam már rád, úgy érzem feleslegesen, mert rajtad a szemellenző, nem fogadod be a kinti dolgokat, pedig többen írjuk. Ha magad nem tudod elhatározni, a normális kerékvágásba terelni, akkor mi kevesek vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 10. hétfő 06:50
Örülök, hogy mindenki pszichopatának tart, és az egyetlen tanácsa fordulj pszichológushoz, aki szintén nem fogja a gondjaimat megoldani, de viszont K. SOK PÉNZÉRT "foglalkozik" velem.

Én értem, hogy miért ellenzitek a prostit, de akkor így meg örökre szűz maradok, és nem akarok barátnőt, nem szükséges szerelemből, házasságból átélnem az elsőt. És nem akarom lekötni magamat az első nővel 50 évre, míg ti meg kedvetekre dugtok mindenkivel. smile
Egyébként a gazdag pasik meg mit csinálnak? Ők "veszik" a szexet, csak burkoltabb formában.
#355   2014. 02. 10. hétfő 08:06
"De ha neked most csak szex kell és semmi más, akkor nyilván ennek megfelelően fogsz cselekedni."

Így van nekem ez kell. smile Kiélni magamat, élményeket szerezni, tapasztalatot szerezni.
#354   2014. 02. 10. hétfő 07:45
X Törölt felhasználó (894040)
Nem kell lekötni magad az első nővel. Ahhoz nagy szerencse kell, hogy az első nőd olyan valaki legyen, aki mindenben megfelelne. A másik dolog, hogy bármikor mondhatsz neki nemet, hogy ez ennyi volt részedről. De ha neked most csak szex kell és semmi más, akkor nyilván ennek megfelelően fogsz cselekedni. Én is csak a gondolataimat osztottam meg lentebb.

Mi sem "dugunk" kedvünkre, hiszen akkor nem lennénk itt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 10. hétfő 06:50
Örülök, hogy mindenki pszichopatának tart, és az egyetlen tanácsa fordulj pszichológushoz, aki szintén nem fogja a gondjaimat megoldani, de viszont K. SOK PÉNZÉRT "foglalkozik" velem.

Én értem, hogy miért ellenzitek a prostit, de akkor így meg örökre szűz maradok, és nem akarok barátnőt, nem szükséges szerelemből, házasságból átélnem az elsőt. És nem akarom lekötni magamat az első nővel 50 évre, míg ti meg kedvetekre dugtok mindenkivel. smile
Egyébként a gazdag pasik meg mit csinálnak? Ők "veszik" a szexet, csak burkoltabb formában.
#353   2014. 02. 10. hétfő 07:38
X Törölt felhasználó (806618)
Miért nem mész el egy hivatásoshoz csak lakásra persze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890095)
2014. 02. 09. vasárnap 17:31
Én még szűz vagyok 29 évesen vigyor4
#352   2014. 02. 10. hétfő 06:50

#351   2014. 02. 09. vasárnap 18:58
X Törölt felhasználó (894040)
A szűz témára reflektálva:

Nekem 1x régebben olyan volt, hogy fizetni akartam egy ilyen nőnek (neten kerestem meg ilyen szoláltatást nyújtó hölgyet) csak azért, hogy hozzábújhassak, és simogassuk egymást. Igen, csak ennyit akartam. Semmi szex. (nyilván szerettem volna azt is, de ott akkor nekem ez fontosabb volt) Ugyanis a szex egy dolog, a szeretethiány, nő hiány meg egy másik. (nem lett a dologból semmi, mert szerencsére pont találtam valakit. vagy ő engem? ..erre már nem emlékszem)

Úgyhogy én is úgy gondolom, hogy ha át is estek az elsőn, jönni fog a következő probléma. Pl mivel jó lesz a dolog, hiányozni fog. És nem csak a szex. De mivel nem kapjátok meg, esetleg jön majd a befordulás. De ne így legyen. Persze ha tartósat találtok, az egy fokkal jobb, mert úgy talán önbizalmat is tud adni a nő. Legjobb esetben meg összejöttök végleg smile De!...

Inkább nőkkel kellene mindenhol ismerkedni, barátkozni de nem szex célból, hanem csak úgy. És majd alakul a többi. Jobb esetben egy kapcsolat. smile Természetesen mellette itt is lehet keresgélni, de lássuk be, katasztrófa ami itt folyik. Nem szabad erre alapozni, hogy majd itt összejön.

Persze vannak csodák, mert én is már ismerkedtem ilyesmi oldalon és majdnem lett belőle tartós és komoly. (kár, hogy vége lett, mert pl szex szempontjából egy ISTEN volt. + jól is nézett ki smile )

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 10. 10. hétfő
Üzenetek: 450db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 04. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!