Kinek mi a véleménye, tapasztalata, előnye hátránya, hölgyek véleménye is érdekel.
Épp 3 éve hogy meg csináltattam. A lábadozás nekem sokáig tartott, de ez egyén függő. Nagyon örülök neki, hogy életre megoldódott a védekezés kérdése. A feleségem nagyon hálás, hogy nem kell ezzel már bajlódni, illetve nem kell tömnie magát hormonokkal. És élvezi hogy következmények nélkül bármikor tele élvezhetem a punciját.
Jó döntés volt.
Jó döntés volt.
Amúgy ez visszacsinálható ha késöbb meggondolja magát az ember vagy végleges?
Ezt jól át kell gondolni! Mármint a műtétet. A műtét maga sem olcsó, de a vissza állító műtét jóval drágább, és cseppet sem biztos, hogy sikeres lesz. A műtét úgy működik, hogy a herék után, az ondó vezetéketből kivágnak egy kicsi szakaszt, és a vezetéket elkötik. Ezt ugyan elvileg újra össze lehet kötni, de...
Mivel a here innentől kezdve nem tud ürülni, (ez a korábban említett lábadozási időszak, ami nekem elég soká tartott, mindjárt kitérek rá) idővel vissza fogja az örökítő anyag termelését, ami a helyre állító műtét után már nem fog visszaállni többé. Ergo hiába lesz újra spermium az az ondódba, annak elég kicsi lesz a mennyisége, ami ugye gondot jelenthet.
Maga a műtét nem volt fájdalmas, inkább csak kellemetlen. Az érzéstelenítés volt durva. Meg szúrták a zacsit, be adtak egy kicsi anyagot, majd pár másodperc várakozás után, a tűt tovább nyomták az ondó vezetékbe és a maradékot oda fecskendezték be, amit elég kemény volt, de azért kibírható.
A fájdalmas rész ez után jött. Gondolom páran ismeritek a kangörcs érzését. Mivel a here nem tud ürülni, jön a görcs, ami addig tart, míg a szervezet abba nem hagyja a spermiumok termelését. Ez teljesen egyén függő. Azt mondják, van akinek 1,van akinek 2 hónap, nekem kb fél év volt. Addig nospán éltem, csak ez szüntette meg a fájdalmat.
Sokan kérdezték tőlem a műtét után, hogy akkor most nem jön belőled semmi? De, jön. Minden ugyan olyan mint előtte. Állaga, szaga. Csak annyi a különbség, hogy nincs az ondóba sperma. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 02. kedd 14:38
Mivel a here innentől kezdve nem tud ürülni, (ez a korábban említett lábadozási időszak, ami nekem elég soká tartott, mindjárt kitérek rá) idővel vissza fogja az örökítő anyag termelését, ami a helyre állító műtét után már nem fog visszaállni többé. Ergo hiába lesz újra spermium az az ondódba, annak elég kicsi lesz a mennyisége, ami ugye gondot jelenthet.
Maga a műtét nem volt fájdalmas, inkább csak kellemetlen. Az érzéstelenítés volt durva. Meg szúrták a zacsit, be adtak egy kicsi anyagot, majd pár másodperc várakozás után, a tűt tovább nyomták az ondó vezetékbe és a maradékot oda fecskendezték be, amit elég kemény volt, de azért kibírható.
A fájdalmas rész ez után jött. Gondolom páran ismeritek a kangörcs érzését. Mivel a here nem tud ürülni, jön a görcs, ami addig tart, míg a szervezet abba nem hagyja a spermiumok termelését. Ez teljesen egyén függő. Azt mondják, van akinek 1,van akinek 2 hónap, nekem kb fél év volt. Addig nospán éltem, csak ez szüntette meg a fájdalmat.
Sokan kérdezték tőlem a műtét után, hogy akkor most nem jön belőled semmi? De, jön. Minden ugyan olyan mint előtte. Állaga, szaga. Csak annyi a különbség, hogy nincs az ondóba sperma. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 02. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
VIP

Amúgy ez visszacsinálható ha késöbb meggondolja magát az ember vagy végleges?
Uhh.. köszi a választ! Asszem félreértettem, azt hittem ez a nőknek az elkötése. Nem is tudtam, hogy pasiknak is van hasonló! De szerintem nem fogok élni ilyennel.
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2021. 11. 03. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 03. szerda 10:09

Ezt jól át kell gondolni! Mármint a műtétet. A műtét maga sem olcsó, de a vissza állító műtét jóval drágább, és cseppet sem biztos, hogy sikeres lesz. A műtét úgy működik, hogy a herék után, az ondó vezetéketből kivágnak egy kicsi szakaszt, és a vezetéket elkötik. Ezt ugyan elvileg újra össze lehet kötni, de...
Sokan kérdezték tőlem a műtét után, hogy akkor most nem jön belőled semmi? De, jön. Minden ugyan olyan mint előtte. Állaga, szaga. Csak annyi a különbség, hogy nincs az ondóba sperma.
Sokan kérdezték tőlem a műtét után, hogy akkor most nem jön belőled semmi? De, jön. Minden ugyan olyan mint előtte. Állaga, szaga. Csak annyi a különbség, hogy nincs az ondóba sperma.
Hormonális átalakulás nem jelentkezett? Elhízás, egyéb testi változás?
Persze hogy létezik, és sokkal egyszerűbb. Nekünk oldalanként 2 öltés helyi érzéstelenítővel, míg nekik ugye egy komoly alhasi műtét, altatásban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 03. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 03. szerda 14:10

Uhh.. köszi a választ! Asszem félreértettem, azt hittem ez a nőknek az elkötése. Nem is tudtam, hogy pasiknak is van hasonló! De szerintem nem fogok élni ilyennel.
Semmi hátrányát nem tapasztaltam, a lábadozási időszakot kivéve. Akkor bizony volt egy két nap, hogy megbántam. De most, hogy évek óta csak az előnyét élvezem, nagyon örülök neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 03. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 03. szerda 15:29
Törölt felhasználó (4495972)

Hormonális átalakulás nem jelentkezett? Elhízás, egyéb testi változás?
Nálunk a hölgytagnál meg is csinálták amire gondoltál. Mivel tervezett császárral szült a párom a 3. gyermekünknél, konkrétan rákérdeztek, hogy szeretnénk-e még babát. Mert, ha nem és úgyis "beavatkozás" lesz, megcsinálnák egyben. Volt neki korábban is császáros szülése és nem érzett semmi különbséget a gyógyulás alatt. Azóta nincs se tabi, se méhen belüli fogamzásgátló eszköz. Egyik sem hiányzik egyébként, nem volt jól tőlük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 03. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 03. szerda 14:10

Én pár éve végeztettem el, csak pozitív dolgokról tudok beszámolni, semmi negatív hatása nem volt, csak pozitív. A legjobb, hogy nem lehet már gyerekem - sosem akartam
A nők, akikkel voltam a műtét óta mind élvezte, hogy nem kell esetleg nekik (is) bajlódni a védekezéssel
Sziasztok! Van még esetleg tapasztalata a témában másoknak is?
Sziasztok. Én 1999-ben csináltattam meg, nem volt " lábadozás", két hétig nem mentem úszni a Lupára. Semmilyen utóhatás 24 éve. A legbiztonságosabb a hölgyekre nézve.
Ezt csak megerősíteni tudom. 2003 óta én is így élvezem a szexet, ma is
Valóban a hölgyek is szeretik, mert nem kell rettegni egy nem kívánt terhességtől.
A műtét nem fáj, nincsenek mellékhatásai, az orgazmus is "csak" pozitív irányba változott.
Az ondó mennyisége sem nagyon változott. (Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2023. 11. 07. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 13:46
Valóban a hölgyek is szeretik, mert nem kell rettegni egy nem kívánt terhességtől.
A műtét nem fáj, nincsenek mellékhatásai, az orgazmus is "csak" pozitív irányba változott.
Az ondó mennyisége sem nagyon változott. (Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2023. 11. 07. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Én 1999-ben csináltattam meg, nem volt " lábadozás", két hétig nem mentem úszni a Lupára. Semmilyen utóhatás 24 éve. A legbiztonságosabb a hölgyekre nézve.
Hogy van ondó, ha elkötötted magad? Annak nem az a lényege, hogy nincs ejakuláció?
(Ez egy válasz kakasmano üzenetére (2023. 11. 21. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 05:28

Az ondó mennyisége sem nagyon változott.
Ejakulátum van , de terméketlen ! Lényegében nem változik semmi , csak így nem tudsz gyereket nemzeni .
(Ez egy válasz vinstoonlight üzenetére (2023. 11. 21. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 15:12

Hogy van ondó, ha elkötötted magad? Annak nem az a lényege, hogy nincs ejakuláció?
Két hét lábadozás , nem lehet addig nehezet emelni . Kell egy pár hónap mire normálisan néz ki a zacsi , kb olyan mintha 4 heréd lenne de ez leapad idővel . Igazából a lábadozási idő után már lehet finoman szexelni bár nekem egy hónapot mondott a doki . Semmi mellékhatás , libidóban sem vettem észre hogy kevésbé kívánnám a szexet.
(Ez egy válasz BA.SA üzenetére (2023. 11. 07. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
A wikipédia szócikke szerint a sperma 95%-a a spermaplazma, amely különböző járulékos nemi mirigyek váladékának elegye. Pontos összetételét tekintve 3–5%-a keletkezik csupán a herében és a mellékherében, 45-80%-a az ondóhólyagban, 10-30%-a a prosztatában és 2-5%-a a Cowper-féle mirigyekben. És csak kb 5% származik a herékből, amiben a spermiumok is vannak.
(Ez egy válasz vinstoonlight üzenetére (2023. 11. 21. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 15:12

Van ejakuláció, teljesen olyan, mint a műtét előtt, csak nincs benne spermium. Én 7 éve köttettem el magam
(Ez egy válasz kakasmano üzenetére (2023. 11. 21. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 05:28

Ez a kellemetlenség nem hangzik jól, amit a zacsiról írtál
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 11. 21. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 16:14

Két hét lábadozás , nem lehet addig nehezet emelni . Kell egy pár hónap mire normálisan néz ki a zacsi , kb olyan mintha 4 heréd lenne de ez leapad idővel . Igazából a lábadozási idő után már lehet finoman szexelni bár nekem egy hónapot mondott a doki . Semmi mellékhatás , libidóban sem vettem észre hogy kevésbé kívánnám a szexet.