Tanár/Tanárnő - Diák szex élmények
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#218   2020. 08. 26. szerda 23:12
EnjoyTheLife EnjoyTheLife
Kétféle diák létezik: aki elkapta a tanárnőjét, s aki csak álmodozott róla. smile
#217   2020. 08. 26. szerda 22:28
X Törölt felhasználó (4286482)
Nálunk anno konkrét esetről nem tudok, viszont középsuliban a tesitanárnőt, aki egy nagyon szexi harmincas volt a másik tesitanár rendszeresen kefélte a tornaterem szertárában és nagyon nem foglalkoztak vele, hogy rendesen kihallatszik minden! smile Suli után persze alig vártam, hogy otthon nyugi legyen és jól kiverjem a farkam, mert már a tudat is rohadtúl felizgatott, hogy a csajt rendesen megbaszták odabent!
Szóval igen, rendszeresen dugtam a tornatanárnőt csak ő nem tudott róla! smile
#216   2020. 08. 26. szerda 20:33
X Törölt felhasználó (3112072)
Biztos hogy nem!!!
#215   2020. 08. 26. szerda 16:54
Capri Capri
Lassan 15 éves történet... az igazgatónőnek született gyereke a diákjától smile
#214   2020. 08. 26. szerda 08:19
Krumplisteszta Krumplisteszta
Sajnos nem. Pedig voltak rà vàromànyosok. Müszaki iskola, 500 fiu, 3 làny az egèsz iskola összes èvfolyamàban. A diàk csajok nem nagyon tudtàk tartani az iramot velünk, maradtak a tanàrnök cèlpontnak. Sajnos àlltàk az ostromot. Mèg az sem adta be a derekàt, akiröl tudtuk, hogy egyèbkènt a tanàri kar fèfritagjaival bensösèges kapcsolatot àpol. crazya
#213   2020. 08. 25. kedd 23:09
Simi80 Simi80
Tanaromat nem, de a főnököm az szamit?
Èvek ota alatta dolgoztam, nem volt unalmas a kapcsolatunk, mindenert kiosztott, veszekedett.Aztan kiderult van masik oldala is, kis pialas, tanc, stb, aztan vagy masfel evvel kesobb ranyomultam es be is adta a derekat amint kiderult hogy mar egyedulallo vagyok. Komolyan meg lehet baszni, panaszkodik hogy nagy neki a farkam, es egy rendes menet utan napokig hozza sem lehet erni, de azert, mindig b meggyogyul es ujra jol... azota ha veszelszik velem, arra gondolok hogy majd jol visszakapod melo utan smile
#212   2020. 08. 25. kedd 21:44
X Törölt felhasználó (4286482)
Elég ronda volt szegény de valaki biztosan megdugta azért! nyes
#211   2020. 08. 25. kedd 19:25
X Törölt felhasználó (4308862)
nem mai sztori, ám remek rá visszaemlékezni, érettségi előtt nem sokkal jött egy friss diplomás tanárnő, hatalmas melleivel, hosszú barna hajával, lazaságával igencsak vonzó nő volt, amolyan álom csaj volt, de tényleg! akkor semmi se történt, csak úgy 15 évvel később, amikor összefutottunk egy rendezvényen. annak idején mi voltunk az első tanítványai, emlékezett rám smile olyan volt a helyzet, hogy minden cicó nélkül elmesélhettem neki, hogy bizony előfordult, hogy rejszoláskor, az ő melleit képzeltem magam elé...miért nem szóltál akkor? nevetett a szemembe....most szólok, hogy akkoriban, fejben, elég sokszor mellbe basztalak! - olyan volt a szitu, hogy ezt így, direktbe is lehetett mondani - ebbe azért belepirult, aztán azt mondta, ha van kedvem, hétvégén felugorhatnék hozzá....volt kedvem!....remek kaland volt, a mellbe baszásból káprázatos szopásba mentünk át....na ez volt az a perc, amikor megtudtam, hogy valójában mit is jelent, ha egy nő imád, és tud is bő nyállal cumizni....
#210   2020. 08. 25. kedd 18:51
dzivka dzivka
en nem ertem vagy masok a kerdes a tanarat az az szerintem ff es nem a tanarnojet
#209   2020. 08. 25. kedd 14:54
X Törölt felhasználó (3112072)
Én szexeltem az osztályfőnök nőmmel,de mint utolag kiderült még elég sokan rajtam kivül előttem smile és ami durva hogy ez tök általános mert utána kiderült hogy pécsen több középsuliban is ez megy.
#208   2020. 08. 25. kedd 13:33
fazonpar fazonpar
Sajnos nem, de sokat fantazialtam két tanarnomrol is. Mindkettő elkepeszto jó csaj volt
#207   2020. 04. 18. szombat 21:17
X Törölt felhasználó (851261)
Nálam ez kimaradt sajna...így visszagondolva akadna par
#206   2020. 04. 18. szombat 14:14
X Törölt felhasználó (1036832)
Én megdugtam, csak nem az én tanárnőm volt. smile
#205   2020. 04. 18. szombat 13:32
Panamera21 Panamera21
Nekem volt szerencsém hozzá, igaz hogy magántanár volt. Ha ez is érdekes lehet, szívesen elmesélem. Évekkel korábban történt, 24 éves voltam, ő 45-46. Hetente kétszer jártam hozzá angol felkészítőre. Korához képest nagyon jól nézett ki, vékony test, formás idomokkal, ápolt (mindig ment fodrászhoz, manikűr, kozmetikushoz) egyszóval éveket letagadhatott volna. Még az események előtt, mindig mondtam a barátaimnak,hogy remélem ennyi idősen ilyen feleségem lesz smile Szóval a történések: mindig velem szemben a fotelba ült le szoknyában, köztünt kis asztal amin írtam. Amikor leült/ült beláttam a lábai között és minden alkalommal tudtam milyen bugyiban van. Sokáig úgy gondoltam, hogy véletlen... Amíg el nem meséltem a haveroknak. Ők egyből mondták, hogy nem véletlen! A következő alkalommal sokkal érdeklődöbb voltam felé, előtte is mindenről jókat lehetett vele beszélgetni. Eldöntöttem megpróbálom. Az óra végén mesélte mit csinál a hétvégén, közben a kutyájával játszottam, és a labdájával összekent, csupa nyál volt a kezem. Mondta mossam meg nyugodtan, bementem a fürdőbe, kézmosás után nyújtotta a törölközőt. Ahogy fordult eléggé közel került az arcunk, gondoltam itt az alkalom,ha nem majd szabadkozom és keresek másik tanárt. A szájra puszimat csókkal viszonozta, innen hamar a hálószobába kerültünk. Szuper volt vele, utána rendszeresen lefeküdtünk. Utolsó tanítvány voltam, vagy feljártam hozzá mikor végzett. Az isteni szexen kívül is jó volt vele, tetszett a gondolkodása, jó beszélgető partner is volt. Közel 1 évig tartott a viszony, sikeres nyelvvizsgát tettem, angolból is smile Azóta is nagy vigyorral köszönünk, integetünk egymásnak amikor látjuk egymást a városban.
#204   2020. 04. 18. szombat 04:50
far-kamra far-kamra
Igen előfordult képzeletben is és valóságban is.
#203   2020. 04. 17. péntek 22:41
BaraTom1 BaraTom1
Igen! Többször is, képzeletben. A gimis fizikatanárnő nagyon kacér volt. Az osztályból sok pasi szerette volna megdugni. Húzta az agyunkat, de mindig tudta hol a határ. Biztos élvezte, hogy folyik a nyálunk és áll a cerkánk rá.
#202   2020. 04. 17. péntek 07:29
X Törölt felhasználó (3820042)
Különórára jártam egyetemi felvételi előkészítőre. Az tanárnak számít?
Orosz nyelvet segített tanulni de nem tanárvégzettségű volt. Ez a 80-as évek elején volt. Voltak itt még orosz katona feleségek. Nekem egy ilyenhez volt szerencsém. Ő járt ki hozzám. néha panaszkodott a férj nagyon szereti a vodkát és nem megy a szex. Mint fiatal egyből állt a farkam. "tanító nénim " 9 évvel volt korosabb. Olyan igazi szőke orosz csajszi volt. Egyedül a kölni zavart néha.
#201   2008. 02. 18. hétfő 11:46
MrEnigma MrEnigma
Akár meg is eshetett.
Azért nem minden ilyen történet kitalált. Elvégre valamiből kiindult a dolog, valaha! nyes
#200   2008. 02. 16. szombat 15:05
mikus55 mikus55
ö tudja mit ír, ha megtörténnt váljék egászségükre, ha nem az ö baja
#199   2008. 02. 16. szombat 08:09
egyremegy egyremegy
Érettségi előtt a Fizika tanárnőmmel találkoztam a vasútállomáson. Akkor vált el a férjétől és egy kicsit még ki volt készülve. Ugyanarra kellett mennünk, így elkísértem a házáig! Ott aztán beinvitált és tovább beszélgettünk, aztán egyszer csak megtörtént! Másnap nem mert a szemembe nézni! Nem bántam, de jó lett volna még egy párszor megdöngetni...

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lille 45 lille 45
Nyitás ideje: 2005. 11. 01. kedd
Üzenetek: 278db
Utolsó üzenet: 2023. 02. 07. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!