A kettőnk dolga soha nem derült ki. Mással volt e neki afférja, vagy tettek e panaszt ellene arról soha nem hallottam semmit. Egyébként sem negatív élményként gondolok rá.
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2022. 09. 30. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 30. péntek 10:39
És miért kaptatok új tesitanárt? Van köze ahhoz amit veled csinált?
És miért kaptatok új tesitanárt? Van köze ahhoz amit veled csinált?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 30. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 30. péntek 08:34
Törölt felhasználó (4676933)
Mindig egy kicsivel több, és ez volt a farok szopáshoz vezető út. Azt mondják az első élmény meghatározó. A számba folyt a sperma, azóta is imádom ha a számba lőnek. Ezen pár alkalom így telt, simogatás, csókolgatott, számba adta. Egyszer próbálkozott análisan. Testápolót kent a farkára és a fenekembe. Fájdalmas volt, mondhatni kellemetlen, de nem tartott sokáig. A meleg sperma végig folyt a combomon. Letöröltette velem majd haza küldött. Ahogy elmúlt ez az egész , és telt az idő, kezdett hiányozni a farok. Tizenhat éves koromtól jött a szex lányokkal. Internet, fórumok, blogok hiányában a fiús vonzódásom elült. Majd megjelentek az újságos hírdetések, teletex oldalak, és a chat oldalak. Az
ez
pedig előjött a biszexualitás ténye, partnerek keresése, vágyak megélése.
alf
re alf
df alf
ordulóval
Mindig egy kicsivel több, és ez volt a farok szopáshoz vezető út. Azt mondják az első élmény meghatározó. A számba folyt a sperma, azóta is imádom ha a számba lőnek. Ezen pár alkalom így telt, simogatás, csókolgatott, számba adta. Egyszer próbálkozott análisan. Testápolót kent a farkára és a fenekembe. Fájdalmas volt, mondhatni kellemetlen, de nem tartott sokáig. A meleg sperma végig folyt a combomon. Letöröltette velem majd haza küldött. Ahogy elmúlt ez az egész , és telt az idő, kezdett hiányozni a farok. Tizenhat éves koromtól jött a szex lányokkal. Internet, fórumok, blogok hiányában a fiús vonzódásom elült. Majd megjelentek az újságos hírdetések, teletex oldalak, és a chat oldalak. Az
2022. 09. 30. péntek 07:50
ez
pedig előjött a biszexualitás ténye, partnerek keresése, vágyak megélése.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 30. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
re alf
df alf
ordulóval
Törölt felhasználó (856058)
És mi történ a 8 alkalommal?
És mi történ a 8 alkalommal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 30. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 30. péntek 07:32
Nevezzük rávezetésnek, felismerésnek, a tapasztalt fél dominanciájának. Kényszerűségnek nem nevezném.
Nevezzük rávezetésnek, felismerésnek, a tapasztalt fél dominanciájának. Kényszerűségnek nem nevezném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 16:55
Törölt felhasználó (856058)
kényszer alatt történt minden ?
kényszer alatt történt minden ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 11:28
Középiskolában 15 évesen éltem meg először milyen egy férfi érintése. Heti kétszer volt testnevelés óra, mindig utolsó. A tanár mindig behívott diákokat takarítani pakolni a szertárba.Egyszer behívott másik két osztálytársammal együtt. A fiukat kiküldte pályavonalat megerősíteni. A felső polcra kellett pakolni, a tanár adogatta a medicinlabdákat. Egyszer csak azt éreztem lehúzza rólam a rövidnadrágot, és csókolgatni kezdte a fenekem. Meglepődtem és megrémültem ezért felrántottam magamra a rövidnacit. A tanár kimért volt és kedves, leszállitott a fellépőről és megkérdezte szeretném e megfogni a farkát. Zavarban voltam nagyon. Kiverette a farkát. Következő héten egy órájára se mentem. Következő héten meg kellett keresnem a tanáriban. Mondta nem írja be az igazolatlant, de én leszek a szertárfelelős tanév végéig. Nyolc alkalommal volt még tesiórám vele. Aztán új tesitanár lett.
Középiskolában 15 évesen éltem meg először milyen egy férfi érintése. Heti kétszer volt testnevelés óra, mindig utolsó. A tanár mindig behívott diákokat takarítani pakolni a szertárba.Egyszer behívott másik két osztálytársammal együtt. A fiukat kiküldte pályavonalat megerősíteni. A felső polcra kellett pakolni, a tanár adogatta a medicinlabdákat. Egyszer csak azt éreztem lehúzza rólam a rövidnadrágot, és csókolgatni kezdte a fenekem. Meglepődtem és megrémültem ezért felrántottam magamra a rövidnacit. A tanár kimért volt és kedves, leszállitott a fellépőről és megkérdezte szeretném e megfogni a farkát. Zavarban voltam nagyon. Kiverette a farkát. Következő héten egy órájára se mentem. Következő héten meg kellett keresnem a tanáriban. Mondta nem írja be az igazolatlant, de én leszek a szertárfelelős tanév végéig. Nyolc alkalommal volt még tesiórám vele. Aztán új tesitanár lett.
Bővebben?
(Ez egy válasz VWolf üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nekem nem volt ilyen :( de az évfolyamunkban igen 8- ban és azután nyáron ez a 90-es évek közepén rörtént egy nyugat mo.kisvárosban. 2- en jártaj fel egy huszon éves tanárnőhöz. Volt lebukás , nagy cirkusz. Tanárneni pedig elköltözött....
Tornatanáral volt egy kis sex.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy alföldi kisváros informatika tanára az, aki elsőre eszembe jut. A lány mesélte, hogy mivel sok
sp
fogyasztott fiatalon a tanárúr, így csak egy két percre állt fel neki, elmenni sem tudott, csak betette. Nem a lány volt az egyetlen, akit felpróbált. Feddhetetlen családos ember volt egyébként, meg nem mondta volna senki róla, hogy mi a hobbyja.
alf
ee alf
de alf
t
Mesélj!
(Ez egy válasz VWolf üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze hogy ér
Forditva ér?
Nekem is volt szerencsém. Igaz kicsit árnyalja a dolgot, hogy esti gimi volt, és egyidős voltam vele.
Hát igen, ezt kihagytad
(Ez egy válasz Fox Mulder üzenetére (2022. 01. 05. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 10:40
Lett volna lehetőségem kettőt is, de balfasz voltam, mint midig hasonóan egyértelmű helyzetben. Egyszerűen féltem, hogy mi van, ha csak félreértem és nem is próbálkoztam.Pedig a hétköznap délutáni, gyere el hozzám szeretnék beszélni veled a tanulmányaidról szitu -így utólag- sima ügy lett volna.
huu ha erre kíváncsi lennék hogy jött össze
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2022. 01. 05. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2022. 01. 05. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Lett volna lehetőségem kettőt is, de balfasz voltam, mint midig hasonóan egyértelmű helyzetben. Egyszerűen féltem, hogy mi van, ha csak félreértem és nem is próbálkoztam.Pedig a hétköznap délutáni, gyere el hozzám szeretnék beszélni veled a tanulmányaidról szitu -így utólag- sima ügy lett volna.
Főiskolán tanáromat, összehozott minket az élet cseten keresztül. Rendszeres kényeztetője lettem.

lille 45

TomHawk