No az önmagunkkal szembeni őszinteség megérne egy külön fórum témát
Abban teljesen egyetértünk és különféle kutatások igazolták már, hogy a legvéresszájúbb buzigyűlölőknek súlyos identitászavaraik vannak. Ha valami nekem nem teszik, nem csinálom.
bizonyos műsort nem nézek, egyes közszereplőket szintén.
Régóta követem (én a férj) ezt az oldalt és csak nemrég regisztráltunk.
Mindig felháborított egyes oldalakon a fikázók hozzászólása, kívülről való bekiabálása.
A választás szabad. De nem csak az én választásom, hanem a többieké is.
tehát nem megyek be egy valamilyen templomba szertartásra, istentiszteletre, ha nemhiszem azt a vallást. Viszont nem is fikázom.
Ámde se rá se le nem beszélek senkit....
De nem nyilvánítok véleményt (főleg elítélőt), ha valaki másképp él, gondolkodik, eszik, szeret, mint én.
Egyszerűen elfogadom. Persze ez nem azt jelenti, hogy követnem is kell.

Abban teljesen egyetértünk és különféle kutatások igazolták már, hogy a legvéresszájúbb buzigyűlölőknek súlyos identitászavaraik vannak. Ha valami nekem nem teszik, nem csinálom.
bizonyos műsort nem nézek, egyes közszereplőket szintén.
Régóta követem (én a férj) ezt az oldalt és csak nemrég regisztráltunk.
Mindig felháborított egyes oldalakon a fikázók hozzászólása, kívülről való bekiabálása.
A választás szabad. De nem csak az én választásom, hanem a többieké is.
tehát nem megyek be egy valamilyen templomba szertartásra, istentiszteletre, ha nemhiszem azt a vallást. Viszont nem is fikázom.
Ámde se rá se le nem beszélek senkit....
De nem nyilvánítok véleményt (főleg elítélőt), ha valaki másképp él, gondolkodik, eszik, szeret, mint én.
Egyszerűen elfogadom. Persze ez nem azt jelenti, hogy követnem is kell.
Bocsi mindenkitől!
Most, hogy visszaolvastam előző hozzászólásomat, látom,hogy egy csomó elütés van benne.
Legközelebb jobban figyelek:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 14. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 14. szombat 17:44
Most, hogy visszaolvastam előző hozzászólásomat, látom,hogy egy csomó elütés van benne.
Legközelebb jobban figyelek:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 14. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (801425)

Szerintem nem a divat az oka,hanem a kinyílt világ.
A szexuális irányultságunkat a neveltetésünk határozza meg. mindenki biszexuálisnak születik, csak a család és a társadalom akarva ,akaratlanul megmutatja a követendő példát már egész kicsi gyerekkortól.
avval, hogy baba,vagy autó az ajándék és a látott példákon keresztül. mindannyiunkban ott a megfelelési kényszer. az ókori társadalmakban, (görög, római) más volt a norma.
nincsen olyan ember, akiben legalább gondolati szinten fel ne vetődne,hogy milyen lehet egy azonos neművel közelebbi kapcsolatba kerülni.
Csakhogy ezt elnyomjuk. sokan még maguknak sem merik bevallani. A mi mai világunk csak mikro szinten elfogadó. Tömegben már illik a tömeg véleményét szajkózni.
Ha pedig mégis úgy alakul, hogy az ember kipróbálhatja a saját nemét is,akkor még mindig ott a választáslehetősége, hogy egyszeri alkalom, vagy megismétli, esetleg élete részévé válik.
Ebben azért nagy szerepe van a TV-nek és az internetnek. Ha látjuk, hogy ilyen másokkal is előfordul, akkor könnyebben adjuk fel a neveltetési és társadalmi korlátainkat. Hiszen az némi felmentést ad nekünk. Persze titkoljuk még a szűk köreinkben is.
De valószínűleg nagyon meglennénk lepve, ha megtudnánk, hogy ismeretségi, baráti körünkben hányan járnak még hasonló cipőben...
A szexuális irányultságunkat a neveltetésünk határozza meg. mindenki biszexuálisnak születik, csak a család és a társadalom akarva ,akaratlanul megmutatja a követendő példát már egész kicsi gyerekkortól.
avval, hogy baba,vagy autó az ajándék és a látott példákon keresztül. mindannyiunkban ott a megfelelési kényszer. az ókori társadalmakban, (görög, római) más volt a norma.
nincsen olyan ember, akiben legalább gondolati szinten fel ne vetődne,hogy milyen lehet egy azonos neművel közelebbi kapcsolatba kerülni.
Csakhogy ezt elnyomjuk. sokan még maguknak sem merik bevallani. A mi mai világunk csak mikro szinten elfogadó. Tömegben már illik a tömeg véleményét szajkózni.
Ha pedig mégis úgy alakul, hogy az ember kipróbálhatja a saját nemét is,akkor még mindig ott a választáslehetősége, hogy egyszeri alkalom, vagy megismétli, esetleg élete részévé válik.
Ebben azért nagy szerepe van a TV-nek és az internetnek. Ha látjuk, hogy ilyen másokkal is előfordul, akkor könnyebben adjuk fel a neveltetési és társadalmi korlátainkat. Hiszen az némi felmentést ad nekünk. Persze titkoljuk még a szűk köreinkben is.
De valószínűleg nagyon meglennénk lepve, ha megtudnánk, hogy ismeretségi, baráti körünkben hányan járnak még hasonló cipőben...
Szerintem nem a divat az oka,hanem a kinyílt világ.
De valószínűleg nagyon meglennénk lepve, ha megtudnánk, hogy ismeretségi, baráti körünkben hányan járnak még hasonló cipőben... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 14. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 14. szombat 12:29
De valószínűleg nagyon meglennénk lepve, ha megtudnánk, hogy ismeretségi, baráti körünkben hányan járnak még hasonló cipőben... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 14. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (790507)

Na meg az se mellékes, hogy milyenek az aktuális társadalmi, kulturális szokások, normák, milyen közegben, környezetben nevelkedik az ember.
Mert ugye alapvetően senki sem születik sem hetero-, sem bi-, sem pedig homoszexuálisnak (habár az arra való hajlam esetleg eltérő lehet egyes emberek közt).
Az, hogy a heteroszexualitás elsőbbséget élvez, az természetes és nyilvánvaló, hiszen annak van reproduktív szerepe, az szolgálja a fajfenntartást. De ma már ugye nem csak reproduktív célból létesítenek az emberek szexuális kapcsolatot. Tehát az amúgy se kizárólag reproduktív szexualitásba miért ne férne bele a biszexualitás? Abszolút semmi káros nincs benne, ha ezt az ember megfelelően kezeli. Miért ne élvezhetné az ember azt az oldalt is?
Mert ugye alapvetően senki sem születik sem hetero-, sem bi-, sem pedig homoszexuálisnak (habár az arra való hajlam esetleg eltérő lehet egyes emberek közt).
Az, hogy a heteroszexualitás elsőbbséget élvez, az természetes és nyilvánvaló, hiszen annak van reproduktív szerepe, az szolgálja a fajfenntartást. De ma már ugye nem csak reproduktív célból létesítenek az emberek szexuális kapcsolatot. Tehát az amúgy se kizárólag reproduktív szexualitásba miért ne férne bele a biszexualitás? Abszolút semmi káros nincs benne, ha ezt az ember megfelelően kezeli. Miért ne élvezhetné az ember azt az oldalt is?
Na meg az se mellékes, hogy milyenek az aktuális társadalmi, kulturális szokások, normák, milyen közegben, környezetben nevelkedik az ember.
Nekem úgy tűnik h nagyon divatba jött az utóbbi években a nők és a férfiak körében is a homoszexualitás, vagy legalábbis a biszexualitás. Volt, van egy olyan mondás h minden nő leszbikus (biszex), mostanában úgy gondolom h ha nem is minden, de szinte minden férfi homokos (biszex). Szerintetek a férfiak hány százaléka vonzódhat a férfivel szexeléshez?
Az interneten lévő sok faszt és élvezettel faszszopást ábrázoló kép, az azonos neműt kereső férfiak rengeteg hirdetése, és a lelkes beszámolók az ilyen együttlétekről eléggé kifejtik a hatásukat, és már az is nehezen tud egy idő után ellenállni egy ilyennek, aki egyébként korábban erre nem is vágyott.
Az interneten lévő sok faszt és élvezettel faszszopást ábrázoló kép, az azonos neműt kereső férfiak rengeteg hirdetése, és a lelkes beszámolók az ilyen együttlétekről eléggé kifejtik a hatásukat, és már az is nehezen tud egy idő után ellenállni egy ilyennek, aki egyébként korábban erre nem is vágyott.
Leszopni egy nagy és nedves faszt a világ legjobb dolga
Nagyon izgató volt a történetetek!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk... ismét...

Gondolom nem vagyok egyedül, ha azt mondom, nagyon várom már azt a bizonyos harmadik sztorit a "szüzességetek" elvesztéséről.
De szívesen olvasnék más, jó sztorikat is. (Ez egy válasz ggfanboy üzenetére (2011. 03. 02. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 02. szerda 22:36

De szívesen olvasnék más, jó sztorikat is. (Ez egy válasz ggfanboy üzenetére (2011. 03. 02. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mondtam, hogy már most is belefért volna, de nem akartam erőltetni sem. Így a következő alkalomra halasztottuk a „szüzességünk” elvesztését.
De ez csak a harmadik sztoriban...
Sziasztok!
17 éves lehettem mikor először fordult meg a fejemben hogy vajon milyen lehet leszopni valakit?Sosem akartam fiúval járni vagy smárolni,az a része egyáltalán nm vonz,viszont egy szép nagy répa bármikor jöhet
Regisztráltam egy oldalra,ahol gyorsan jöttek a jelentkezők,majd kiválasztottam egyet.44 éves volt,én akkor már 18.Magyon tetszett a farka,de az utolsó pillanatban mindig elbizonytalanodtam.Sorra mondtam le a találkákat,amivel nagyon kiakasztottam.Egyszer viszont írtam neki egy sms-t h jöjjön.Jött is.Megbeszéltük előre h szeretném ha kikötné kezeimet,mert nagyon izgat
Elsétáltam a megbeszélt helyre,egy elhagyatott házhoz.Nem vártam sokat,csörrent a telefon hogy megjött.Beengedtem és lementünk a ház pincéjébe,beszéltünk pár szót.Mondtam h gyorsan becsukom a pinceajtót,mire visszaértem,egy szál meredező fasszal várt.Nem habozott,gyorsan letérdeltetett,kikötözte a kezeimet,és a számba adta,hatalmas farkát.Hihetetlen érzés volt.Két kézzel húzta rá a fejemet,én pedig nyeltem ahogy tudtam.Az első adag a számba ment,jó sok forró gecit lőtt belém.De nem hagyta abba,dugta tovább a számat,a benne lévő geci csak ugy habzott!!Mégegyszer elment,mindketten lefáradtunk,de nagyon megérte:P
17 éves lehettem mikor először fordult meg a fejemben hogy vajon milyen lehet leszopni valakit?Sosem akartam fiúval járni vagy smárolni,az a része egyáltalán nm vonz,viszont egy szép nagy répa bármikor jöhet

én is imádok két bi fiuval sexelni mmm nagyon jó cumizni együtt a párommal stb..és stb
Hogy mennyire igazad van,sajnos...Talán azért van ez így,mert sok az a pasi,aki ilyesmire vágyik,és kevés az alkalom,kevés a nő,aki benne lenne ilyen felállásban.Valahol érhető,ha találnak némi reménysugarat,rögtön rácsapnak,de megmondom őszintén,ami itt "folyik",nekem sem tetszik.Pedig nem kerülgetem én sem a forró kását,felesleges,hisz felnőtt emberek vagyunk...Egy tök átlagos csaj vagyok,de megválogatom még azt is,hogy kivel beszélek,nem hogy szexelek...lássuk be,nagy az Isten állatkertje...És egy ilyen 3asban a legfontosabb a bizalom,amit nem lehet pik-pakk kiépíteni.
Nagyon jók a sztorik,folytassátok!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 22. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 22. szerda 10:40
Nagyon jók a sztorik,folytassátok!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 22. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (765079)

A kor kérdése helyett szerintem inkább nagyobb probléma, hogy valamiért ebben a témában (legalábbis eddigi tapaszatalatim szerint) nem működnek a klasszikus ismerkedés alapszabályai. Vagy csak én maradtam le egy csöppet. Mindenki (kortól függetlenül) most és azonnal akar mindent. Egyből durr bele a közepébe. Hogy lehet így egy bizalmas kapcsolatot (még az ha barátság is) megalapozni, kialakítani? Főleg ha az ember kezdő ebben a témában és igényli a fokozatosság elvét! Egyből a hol és mikorra terelődik minden beszélgetés és lefitymálják aki nem megy bele az azonnali találkozásba. Pedig elvégre mégis csak szexről van szó és azt az ember nem osztja meg akárkivel.
Én arra is kiváncsi lennék, hogy alakult eközben a nőkkel való viszonyod? Megértették a popsi fétised? El merted mondani a Kedvesednek az ez irányú vágyaidat? Ha igen mit szólt hozzá? Ha lesz időd írhatnál a nőkhöz való viszonyodról is.
Amúgy hajrá!

én is várom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!folytatást !!!!!!!!!!

Engem a sima pasik nem , de a travik nagyon izgatnak. Akkor én most bi vagyok? Nem, hiszem, hogy szopnék farkat, de egy lányos traviba szívesen beleélveznék.
Tetszik! Jó lenne minél hamarabb!
(Ez egy válasz ggfanboy üzenetére (2011. 03. 02. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mondtam, hogy már most is belefért volna, de nem akartam erőltetni sem. Így a következő alkalomra halasztottuk a „szüzességünk” elvesztését.
Kíváncsian várom a folytatást.
(Ez egy válasz ggfanboy üzenetére (2011. 03. 02. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem mindig is felizgatott a saját „farokszagom”. Úgy gondoltam, hogy másé biztosan taszítana. De legnagyobb meglepetésemre nem így történt. Megmozdított bennem valamit, összefolyt a nyál a számban, elszorult a torkom (pedig hamarosan szükségem lesz a befogadóképességére) és hevesen vert a szívem. Kinyújtootam a nyelvem és finoman, lassan körbenyaltam a makkját. Hálás sóhajtozás volt a válasz fentről és egy kéz elkezdte feltértképezni a hátsómat. Mire megtaláta rajta a bejáratot, én már a torkomra nyomtam a forró, hatalmasra dzaadt makkját és a gyönyör eddig soha nem tapasztalt formáját éltem át. 25 éve vártam erre a percre, ha nem is végig tudatosan, de ott volt a gondolataimban. És most itt vagyok, a számban egy kemény fasszal, a seggemben pedig egy, aztán két ujjal... Leírhatatlan, katartikus érzés volt. Az egyik kezemmel Anti farkát markoltam és tömtem a számba a farkát, a másikkal pedig a sajátomat vertem lassan, abban az ütemben, ahogy Anti a fenekemben matatott. Egyre jobban belejöttünk, és kezdtük levetkőzni a kezdeti gátlásokat. Egyre mélyebbre és mélyebbre tolta mutató és középső ujját a végbelembe, ém pedig hálából egyre gyakrabban vettem a torkomra a farkát. Ezt pedig ő élvezte nagyon és nekem iskellemes volt. Nem tudom mennyi idő telt el így, mikor egyszercsak közölte, hogy mindjárt elmegy. Én ekkor mindent beleadtam, úgy szoptam, ahogy én is szeretem ha szopnak... A sóhajtozások egyre ritkábbak és nagyobbak lettek, aztán a kezemet lefogva jelezte hogy jön.. és jött!!! Mivel első alkalom volt, hirtelen meggondolásból nem a számba engedtem, de ezt később meg is bántam, mert az ülés kárpitjáról nehéz volt eltüntetni a nyomokat. Két-három percig csak lihegtünk és hanytt dőltünk az ülésben. Furcsa, de nagyon jó érzés volt bennem. MEGTETTEM! LESZOPTAM EGY FASZT! Anti zökkentett ki és kérte, engedjem és is oda. Nem kellett kétszer mondani és Anti hamar bebizonyította, hogy nem volt ez olyan rossz ötlet. Ugyanolyan határozottan vette kezelésbe a farkamat, ahogy előtte én az övét. Egyik kézzel megmarkolta és a szájába vette, a másik keze pedig ismét az ánuszom felé kalandozott. Nekem ezzel hatalmas örömöt lehet okozni, bár ő ekkor ezt még nem tudhatta. Nagyon jól szopott, bő nyállal, finoman, de mégis erőteljesen, pont ahogy szeretem. Próbálta ő is torokra venni, de nem nagyon ment, pedig attól én is beindultam volna még jobban. De így sem kellet sokat várni, mert a másik keze máris ismét a seggemben volt, ráadásul a farkamat szopta éppen, ami nagyon felizgatott. Nagyon jól eltalálta a ritmust, így pillanatok alatt eljutottam a csúcsra... Alig tudtam jelezni, hogy jövök, máris újabb adag ondó landolt a kárpiton...
Hosszú csend következett ezután, mindketten kiértékeltük magunkban a történteket, illetve amit akkor, ott felfogtunk belőle. Aznap már nem történt semmi, de megbeszéltük, hogy újra találkozunk és a dugás is szóba jött. Anti azt mondta, részéről megpróbálhatjuk, meglátjuk mi sül ki belőle.
[...]
Hosszú csend következett ezután, mindketten kiértékeltük magunkban a történteket, illetve amit akkor, ott felfogtunk belőle. Aznap már nem történt semmi, de megbeszéltük, hogy újra találkozunk és a dugás is szóba jött. Anti azt mondta, részéről megpróbálhatjuk, meglátjuk mi sül ki belőle.
[...]
Nem akartam, hogy azon múljon, hogy nem vagyok felkészülve rá... Minden le volt beszélve, megvolt a találkozó helye, pontos ideje, megbeszéltük, hogy miről ismerjük meg egymást. Borzasztó ideges voltam a készülődés alatt, sőt még útközben is görcsben állt a gyomrom, és tíz percenként rámjött, hogy nem megyek el. Nem tehetem meg! A párom, a családom, a párom családja, a rokonság, a barátaim! Mit szólnak, ha ez kiderül? Ha véletlenül lebukunk és ’neadjisten fel is jelentenek... Hogy magyarázom ezt meg? De aztán megnyugtattam magam, arra gondoltam, hogy MEG KELL TENNEM!
Odaértem, Anti természetesen már ott volt. Megmondom őszintén, ahhoz képest, amire számítottam, nagyon kellemes csalódás volt. Jóképű, jól öltözött, 25 év körüli, magas fiú szállt be mellém az anyósülésre. Mivel ismerős voltam a környéken, rögtön tudtam, hol keressek nyugis helyet a kocsival, ahol nincs forgalom és a lebukás veszélyét a minimálisra tudjuk csökkenteni. Kb 10 perc kocsikázás után rá is akadtunk egy ilyenre és leparkotunk. Míg odaértünk, kicsit beszélgettünk, természetesen először csak közhelyekről, mint közlekedés, BKV, hideg, meg ilyenek, Ez valamelyest oldotta az amúgy szinte tapintható feszkót közöttünk. Már ösz vége felé járt, így korán sötétedett, ennek szerintem mindketten nagyon örültünk. Hamarosan rátértünk a lényegre és szóba jött a szex. Antinak ez volt az első alkalom, hogy fiúval volt, nekem igen csekély orális tapasztalataim voltak, így mondhatjuk, hogy mindketten szűz kézzel kezdtük markolászni egymás farkát. Ilyet már nagyon régen csináltam, csak halvány emlékek voltak róla, de azok most újult erővel támadtak rám.Jó volt érezni, ahogy a kezemben merevedik meg egy fasz, és az nem az én faszom. Akkor már nem tudtam volna megálljt parancsolni magamnak, már nagyon rá voltam izgulva Anti farkára. Kértem, hogy vegye le a nadrágját, szeretném már a számban érezni a farkát. Ő javasolta, hogy üljünk hátra és vetkőzzünk le mindketten, hogy ő is hozzám férjen. Ekkor már alig bírtam magammal, gyorsan kipattantam, közben már vettem le a pólómat, csatoltam az övemet és mire beültem a hátsó ülésre, már le volt tolva a nadrágom a bokámig. Anti is hasonló szerelésben ült be a túloldalra. Én nem kérdetzem, rámartam a meredező farkára és finoman verni kezdtem. Anti sem habozott, egyből két kézzel vette kezelésbe a kiskopaszt. Pár percig bírtam csak tűrtőztetni magam. Éreztem, ha még egy fél percig veri a farkam, felspriccelek a tetőkárpitig. Megkértem, hogy lassítson, aztán inkább megfogtam a kezeit és finoman eltoltam magamtól. kicsit talán meglepődött, nem biztos, hogy értette, mi történt velem hirtelen, de nem volt ideje szóvá tenni, mert hátra löktem és minden elszántságomat és bátorságomat összeszedve ráhajoltam a lüktető falloszra. Nagyon kellemes, frissen mosdatott, de mégis férfias illata volt a farkának! Éreztem azt a tipikus illatot, amit a saját farkamon is érzek, még fürdés után is. Aki már szagolta a saját kezét matyizás után, az tudja, miről beszélek.
[...]
Odaértem, Anti természetesen már ott volt. Megmondom őszintén, ahhoz képest, amire számítottam, nagyon kellemes csalódás volt. Jóképű, jól öltözött, 25 év körüli, magas fiú szállt be mellém az anyósülésre. Mivel ismerős voltam a környéken, rögtön tudtam, hol keressek nyugis helyet a kocsival, ahol nincs forgalom és a lebukás veszélyét a minimálisra tudjuk csökkenteni. Kb 10 perc kocsikázás után rá is akadtunk egy ilyenre és leparkotunk. Míg odaértünk, kicsit beszélgettünk, természetesen először csak közhelyekről, mint közlekedés, BKV, hideg, meg ilyenek, Ez valamelyest oldotta az amúgy szinte tapintható feszkót közöttünk. Már ösz vége felé járt, így korán sötétedett, ennek szerintem mindketten nagyon örültünk. Hamarosan rátértünk a lényegre és szóba jött a szex. Antinak ez volt az első alkalom, hogy fiúval volt, nekem igen csekély orális tapasztalataim voltak, így mondhatjuk, hogy mindketten szűz kézzel kezdtük markolászni egymás farkát. Ilyet már nagyon régen csináltam, csak halvány emlékek voltak róla, de azok most újult erővel támadtak rám.Jó volt érezni, ahogy a kezemben merevedik meg egy fasz, és az nem az én faszom. Akkor már nem tudtam volna megálljt parancsolni magamnak, már nagyon rá voltam izgulva Anti farkára. Kértem, hogy vegye le a nadrágját, szeretném már a számban érezni a farkát. Ő javasolta, hogy üljünk hátra és vetkőzzünk le mindketten, hogy ő is hozzám férjen. Ekkor már alig bírtam magammal, gyorsan kipattantam, közben már vettem le a pólómat, csatoltam az övemet és mire beültem a hátsó ülésre, már le volt tolva a nadrágom a bokámig. Anti is hasonló szerelésben ült be a túloldalra. Én nem kérdetzem, rámartam a meredező farkára és finoman verni kezdtem. Anti sem habozott, egyből két kézzel vette kezelésbe a kiskopaszt. Pár percig bírtam csak tűrtőztetni magam. Éreztem, ha még egy fél percig veri a farkam, felspriccelek a tetőkárpitig. Megkértem, hogy lassítson, aztán inkább megfogtam a kezeit és finoman eltoltam magamtól. kicsit talán meglepődött, nem biztos, hogy értette, mi történt velem hirtelen, de nem volt ideje szóvá tenni, mert hátra löktem és minden elszántságomat és bátorságomat összeszedve ráhajoltam a lüktető falloszra. Nagyon kellemes, frissen mosdatott, de mégis férfias illata volt a farkának! Éreztem azt a tipikus illatot, amit a saját farkamon is érzek, még fürdés után is. Aki már szagolta a saját kezét matyizás után, az tudja, miről beszélek.
[...]