Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 48 49 50 51 52 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#726   2010. 04. 08. csütörtök 05:32
ruanda ruanda
egy érdekes tapasztalat...
feleségemmel intimmasszázst végzünk. A férfiak kb 85 %-a (!) érzékenyen reagál az ánusz közelében végzett masszázsra (érthetőbben: nyomja magát, feszül az izomzat).
és ez rendben is van így. jómagam is élvezettel viselem a hátsó bejárat körüli kényeztetését. pasival még nem próbáltam, de már tervben van, még az asszony is kiváncsi mit művelnék egy pasival, ill. fordítva circling
#725   2010. 04. 07. szerda 21:28
kalandozó1986 kalandozó1986
Hát igen, az a "popsi(m)ba behatolós" dolog az én érdeklődésemet is birizgálja... smile
#724   2010. 04. 07. szerda 00:35
switchflip switchflip
énis szeretném már megszerezni az első popsi(m)ba hatolós és számba élvezős élményemet
#723   2010. 04. 04. vasárnap 09:48
X Törölt felhasználó (731266)
Sziasztok!

Örülök, hogy kezd "letisztulni" a fórum, és tényleg olyan párok, fiúk vannak itt, akik komolyan meg szeretnék élni ezt a csodát, ahogyan én is. Úgy látom, most jött el az idő, hogy érdemes lesz itt fórumozni, mert ki tudja, még az is lehet hogy innen szerezzük meg első fantasztikus élményeinket!!!

Hajrá smile
#722   2010. 04. 03. szombat 15:39
X Törölt felhasználó (217424)
Nekem csak az a problémám,hogy egyre jobban élvezem.Eleinte csak kíváncsiság,közös hoki,majd kipróbálni,hogy milyen szopni.Mostanában már nem elég,hogy a barátnőmmel és az ismerős házaspárral közösen csináljuk,és amíg ők leszbiznek mi kiverjük,vagy leszopjuk egymást. Már ott tartok,hogy ugyanúgy kívánom a pasikat is mint a nőket. Van egy srác akivel rendszeresen találkozunk és szexelünk is,és nagyon élvezem! Tény,hogy nem vagyok rá büszke,de totál bi lettem,pedig nem így indult.
#721   2010. 04. 02. péntek 09:13
X Törölt felhasználó (742143)
Ezzel én is így vagyok tomee24, engem is nagyon izgat, milyen lehet szopni... Már nagyon rá vagyok kattanva, ki kell próbálnom!
#720   2010. 04. 01. csütörtök 17:12
X Törölt felhasználó (126564)
Olvasgattam itt a hozzászólásokat és megörültem,hogy nem vagyok egyedül smile
Kapcsolatban élek már elég régóta,de már egy ideje erősen gondolkodom rajta,hogy milyen lehet egy másik férfivel.A csókolózás,simogatás kizárt nálam,legalábbis nem tudnám elképzelni,hogy én egy másik pasival csókolózzak vagy egy férfi hátsót dugjak...Azt inkább csak csajoknak.
Ellenben egy szopás annál jobban izgat.Szívesen kipróbálnám,csak az a baj,hogy nagyon nehéz normális embert találni rá :(
#719   2010. 04. 01. csütörtök 05:47
X Törölt felhasználó (119038)
(NEM társkereső rovat!) ejnye1
#718   2010. 03. 28. vasárnap 13:54
X Törölt felhasználó (42919)
Szép napot! Én egyszer kipróbáltam egy pasival és meg kell,hogy mondjam nem bántam meg. Leszoptuk egymást és ennyi vólt. Sosem hagynám,hogy medugjon! Mind kettőnknek vólt nő párlya és mégis rávitt az kíváncsiság. Jó vólt. Akit érdekel az mindenképen próbálja ki! Sokkal jobban szopik egy pasi mint egy nő ,hiszen jobban tudjuk mi kell illetve esik jól nekünk. Mint mikor egy nő nyal eny nőt. Tudják mi kell nekik...
#717   2010. 03. 28. vasárnap 11:24
X Törölt felhasználó (445908)
Teljesen egyetértek Veled! Én személyszerint ugyancsak egy "önjáró péniszt" tudnék elképzelni, és azt is csak úgy, hogy a barátnőm is "igénybe veszi". A Te felvetésed meg teljsen helytálló: pl ha két pasi van egy nővel, akkor például ha "kiugrik" az egyik farok a helyéről, akkor már arra is "buziznak", ha a másik visszarakja... Szóval nem értem. Én egyelőre maradok a saját szerszámomnál (önszopás), aztán ki tudja...
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 03. 22. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 22. hétfő 08:53
Én is több pasitól hallottam már, hogy ők voltaképp kipróbálnák, de csak az orált és lehetőleg úgy, hogy ne is lássák a másik pasit. Magyarán egy önjáró farkat leszopnának. vigyor2
De se tapi, se simi, csók meg aztán pláne nem. Érdekes egyébként. A legtöbbjük hagyná, hogy a szájába élvezzenek és akár le is nyelné, kettőről tudom, hogy le is nyelte, de a csóktól hánynának. Én nem nevettem ki miatta egy pasit sem, talán még érdekes is lenne egy ilyen hármas, ahol a két pasi egymással is elvan. Nem tudom.
Mindenesetre az tény, hogyha a társadalom elnéző azzal, hogy két nő egymással is van mondjuk egy hármas együttlétben, akkor miért akadnak ki azon, ha két pasi és elszórakozik egymással. Nem kemény homo szexre gondolik, csak mondjuk egy kis orális eljátszadozásra. Ezt miért nem toleráljaa társadalom többsége? Talán mert az ilyen irányú közvéleményt a férfiak alakítják és ők álszentek?
#716   2010. 03. 23. kedd 09:44
X Törölt felhasználó (106661)
Egyetértek veled.Evvel én is így vagyok. circling
(Ez egy válasz Superscope üzenetére (2010. 03. 17. szerda 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 17. szerda 06:23
Szia Tomi147
Ezt Írtad: Akik itt vannak nem is biztos hogy bisexualisak, szeretjuk a noket de nem szeretjuk a ferfiakat, nem tudunk egy masik sraccal smarolni a sexnek csak az a resze tud kozottunk mukodni ami kozvetlenul a farokrol szol.
Nem kivajuk a posisexet nem kivanjuk a csokolozast, en undorodom masok nyalatol.

Nos ez így nem igaz. ( részemről )

Én Fizikailag teljesen heteró vagyok.. sőt amolyan nő faló.

Fizikailag: szeretek nőt szopatni. Lélekben: én is szeretném kipróbálni.
Fizikailag: szeretek nőt kefélni. Lélekben: szeretném ha engem is megkefélnének.

Ezen kívül minden más taszít, csókolózás, simogatás, maga a tudat hogy van feje...stb....

Ez a fejemben így létezik.
Amikor ránézek egy férfire ezek eszembe sincsenek, sőt még taszít is. ( de valahol még is kipróbálnám )

Csak ezt akartam leírni.

Hátha egyszer majd belekeveredek ilyen helyzetbe, majd megosztom veletek.

Addig is, marad a párommal a huncutkodás.
#715   2010. 03. 22. hétfő 17:05
salamandeer salamandeer
Sajnos a társadalom nem érett még igazán szexuálisan, a férfiak nagy része korlátolt és nem nyitott a "másfajta" szexre. Reméljük, ez idővel változni fog.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 03. 22. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is több pasitól hallottam már, hogy ők voltaképp kipróbálnák, de csak az orált és lehetőleg úgy, hogy ne is lássák a másik pasit. Magyarán egy önjáró farkat leszopnának. vigyor2
De se tapi, se simi, csók meg aztán pláne nem. Érdekes egyébként. A legtöbbjük hagyná, hogy a szájába élvezzenek és akár le is nyelné, kettőről tudom, hogy le is nyelte, de a csóktól hánynának. Én nem nevettem ki miatta egy pasit sem, talán még érdekes is lenne egy ilyen hármas, ahol a két pasi egymással is elvan. Nem tudom.
Mindenesetre az tény, hogyha a társadalom elnéző azzal, hogy két nő egymással is van mondjuk egy hármas együttlétben, akkor miért akadnak ki azon, ha két pasi és elszórakozik egymással. Nem kemény homo szexre gondolik, csak mondjuk egy kis orális eljátszadozásra. Ezt miért nem toleráljaa társadalom többsége? Talán mert az ilyen irányú közvéleményt a férfiak alakítják és ők álszentek?
#714   2010. 03. 22. hétfő 16:56
salamandeer salamandeer
A borosta engem még nem zavarna, bár megértem, hogy Téged igen, engem a bajusz/szakáll taszítana igazából, egy olyan pasival nem szívesen smárolnék. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 21. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217424)
2010. 03. 21. vasárnap 15:57
Biztosan igazad van,de nekem akkor sem megy! Egyszerűen zavar,ha egy borostás férfiarcot érzek az arcomon.
Szerintem mindenkinél van valami amit nem kedvel,illetve amit szeret.Nekem a smárolás az ami nem jön be.(pasival)
#713   2010. 03. 22. hétfő 15:42
tavasszal tavasszal
Volt időszak amikor ez másként volt. smile
Ám ez már a régmúlt történelem. Én pl. még nem csókolóztam pasival, de adott esetben azt hiszem csak az zavarna ha bajuszos lenne.
#712   2010. 03. 22. hétfő 11:58
szusza71 szusza71
Sziasztok mi egy harmincas pár vagyunk és be szeretnénk venni egy pasit harmadiknak mindkettőnk örömére.bp és környékéről. nagyon izgat a szopás és szivesen kiprobálnám sex közben. ha van ápolt normális méretekkel rendelkenő srác hasonló vágyakkal várjuk a jelentkezőket.
#711   2010. 03. 22. hétfő 08:53
Lillus Lillus
#710   2010. 03. 21. vasárnap 15:57
X Törölt felhasználó (217424)
Biztosan igazad van,de nekem akkor sem megy! Egyszerűen zavar,ha egy borostás férfiarcot érzek az arcomon.
Szerintem mindenkinél van valami amit nem kedvel,illetve amit szeret.Nekem a smárolás az ami nem jön be.(pasival)
(Ez egy válasz salamandeer üzenetére (2010. 03. 21. vasárnap 03:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 21. vasárnap 03:10
Sziasztok!
Sokan írjátok, hogy nem vonz benneteket a smárolás egy másik pasival, nem igazán értem, hogy miért. Ha valaki biszex, akkor szerintem az a normális, ha szívvel-lélekkel kényeztetjük a partnerünket, (a férfit is) és ennek szerves része a csókolózás. Egyébként is roppant érdekes és izgató dolog egy másik férfival smárolni, egészen más élmény mint nővel. Szerintem. smile
#709   2010. 03. 21. vasárnap 10:11
Llyam Llyam
mert nem is igazán bik, csak ki akarják próbálni a szopást smile
(Ez egy válasz salamandeer üzenetére (2010. 03. 21. vasárnap 03:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 21. vasárnap 03:10
Sziasztok!
Sokan írjátok, hogy nem vonz benneteket a smárolás egy másik pasival, nem igazán értem, hogy miért. Ha valaki biszex, akkor szerintem az a normális, ha szívvel-lélekkel kényeztetjük a partnerünket, (a férfit is) és ennek szerves része a csókolózás. Egyébként is roppant érdekes és izgató dolog egy másik férfival smárolni, egészen más élmény mint nővel. Szerintem. smile
#708   2010. 03. 21. vasárnap 07:44
dodokrisz dodokrisz
Sziasztok!
Merre laktok?
(Ez egy válasz Hakim üzenetére (2010. 03. 20. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 20. szombat 14:34
Sziasztok.

Mi, a feleségemmel gondolkodunk egy harmadik, bi fiú bevételén. Mi fiatalok (30), szépek smile , és sportosak vagyunk, hasonló fiút keresünk. Üzeneteket várunk.
#707   2010. 03. 21. vasárnap 03:10
salamandeer salamandeer
Sziasztok!

... 48 49 50 51 52 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Bond Bond
Nyitás ideje: 2004. 10. 20. szerda
Üzenetek: 1706db
Utolsó üzenet: 2024. 10. 28. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!