rajta vagyok, hogy átéljem))) ha összejön, majd megosztom)))
azt mondta valaki, régebben, ha megtapasztalom, hogy kapom az anális sexet, és élvezem is, netán el is megyek miközben engem dugnak...akkor könnyen rákaphat az ember fia, hogy hátulról is élvezze a faszt...
én eddig csak "elölről" élveztem... a számban...és igen csak jó volt kényezttetni, érezni, hogy mennyire élvezi.... és a végén a számba engedi az ondót, és én lenyelem...)) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 17. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 17. péntek 18:02
azt mondta valaki, régebben, ha megtapasztalom, hogy kapom az anális sexet, és élvezem is, netán el is megyek miközben engem dugnak...akkor könnyen rákaphat az ember fia, hogy hátulról is élvezze a faszt...
én eddig csak "elölről" élveztem... a számban...és igen csak jó volt kényezttetni, érezni, hogy mennyire élvezi.... és a végén a számba engedi az ondót, és én lenyelem...)) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 17. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1542142)

Jó
) A befogadás érzése, hogy, magadba engedsz egy férfit aki egyben meg is hódit. Hiszen olyan lehetőséget adtál ami a teljes elfogadást jelenti, hogy élvezheti a tested és a magját is elhelyezheti benned.

én hiba keresgélek senkinek nem kellek vagy ha igen az tul igénytelen
Azért abba sosem legyél biztos, az valóban igaz hogy sok az igénytelen, én is úgy gondolom, hogy van egy alap ami elvárt...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 08. 22. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 22. szerda 13:55

én hiba keresgélek senkinek nem kellek vagy ha igen az tul igénytelen
És ha megfordítom, azaz arra gondolok, mikor a farkam becsusszan a hátsóba, és érzem, ahogy lüktet, miközben gyengéden verem a farkát, és szinte nem is mozogsz, csak éppen hogy. Na az az igazi jó érzés. Mikor elélvez, és szinte össze akarja préselni a farkad. Imádok így örömet okozni, és látni, hallani, ahogy élvez a partnerem.
bisex vágyak itt is vannak, csak jó lene teljesíteni is

valahogy még sem nagyon találni pedig egy szép férfi test is izgato a másiknak csak igényesnek kellene lenni de sok az igénytelen
Az ápolatlanság, a távolság, és ha nincs hol akkor soha nem történik meg amire sokan vágynak.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 09. 29. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 29. szombat 12:24

valahogy még sem nagyon találni pedig egy szép férfi test is izgato a másiknak csak igényesnek kellene lenni de sok az igénytelen
egyszer csak össze jön
Engem is izgat a dolog .szeretnek egy szep farkat nyalogatni szopogatni a vegén pedig az utolso cseppig lenyelni.
nem csak izgalmas, de nagyon élvezetes is...))) másik pasi farkát szopn, kényeztetni..)))) és a végén ahogy a finom ondot lüktetve szájba pumpálja..)))a finomat lenyelni)))
(Ez egy válasz Joker 63 üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 11:26

Engem is izgat a dolog .szeretnek egy szep farkat nyalogatni szopogatni a vegén pedig az utolso cseppig lenyelni.
Sziasztok nálunk nejem szeretné hogy szopjak pasit
és cak a Nejed szeretné?( Téged nem vonz??))
és gondolom szeretné látni is))) és ha a másik pasi szopna téged??)) (Ez egy válasz Stefan77 üzenetére (2018. 10. 03. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
és gondolom szeretné látni is))) és ha a másik pasi szopna téged??)) (Ez egy válasz Stefan77 üzenetére (2018. 10. 03. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Én szeretek faszt szopni.
Eddig csak a kölcsönös orált próbáltam de másra is nyitott lennék.
Gecit sem nyeltem még közvetlenül faszból de már ideje lenne.
Szívesen szopnék párnál illetve nyalnám a gecis puncit, popsit.
Volt rá alkalmam, hogy egy párnál szopjak illetve nyalhattam a hölgy punciját és poosiját is és a végén a cicijéről, arcáról lenyalhattam a párja és a saját gecimet.
Nagyon élveztem.
Ilyen élmények azok amik mindig izgalomba hoznak.
Én szeretek faszt szopni.
Eddig csak a kölcsönös orált próbáltam de másra is nyitott lennék.
Gecit sem nyeltem még közvetlenül faszból de már ideje lenne.
Szívesen szopnék párnál illetve nyalnám a gecis puncit, popsit.
Volt rá alkalmam, hogy egy párnál szopjak illetve nyalhattam a hölgy punciját és poosiját is és a végén a cicijéről, arcáról lenyalhattam a párja és a saját gecimet.
Nagyon élveztem.
Ilyen élmények azok amik mindig izgalomba hoznak.
Rendben , de mi tart vissza ?
(Ez egy válasz Stefan77 üzenetére (2018. 10. 03. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
De vonz és persze ha már én szopom akkor ő is szophat.
(Ez egy válasz Stefan77 üzenetére (2018. 10. 03. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én történetem. Először farokkal 15 éves koromban volt dolgom. Egy idősebb fazon pénzt ajánlott fel. Szoptam ő is szopot és a fenekemet is nyalta újjazta. Nagyon izgató volt. Kicsit nehezen de bele mentem. Izgatott is meg hát a kis pénz. Többször jártam hozzá. Utána bi párokhoz jártam. Most idősebb masször sráchoz járok. Lemaszíroz feneket nyal utánna én szopogatom a nagy farkát és beleülök. Óriásit élvezek. Nagyon jó kis komuna. Múltkor elhízott hogy egy páciense hármasozni szeretne. Nagyon izgató volt
Ezt a masszőrt én is meg ismerném van infó róla
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 06. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 06. szombat 00:26
Törölt felhasználó (893263)

Az én történetem. Először farokkal 15 éves koromban volt dolgom. Egy idősebb fazon pénzt ajánlott fel. Szoptam ő is szopot és a fenekemet is nyalta újjazta. Nagyon izgató volt. Kicsit nehezen de bele mentem. Izgatott is meg hát a kis pénz. Többször jártam hozzá. Utána bi párokhoz jártam. Most idősebb masször sráchoz járok. Lemaszíroz feneket nyal utánna én szopogatom a nagy farkát és beleülök. Óriásit élvezek. Nagyon jó kis komuna. Múltkor elhízott hogy egy páciense hármasozni szeretne. Nagyon izgató volt
Én imádom hogy a férjem bisex csak nemigen van hasonló jó pasi bisexben már nemakarok heterot. Házibarátot szeretnénk de alkalmi sincs .ferjemnek mütétei lesznek így nem sexelhet jólenne valaki ő is imádja a cuckoldod
Szia!Sziasztok!
Miért is van az,hogy aki(k) megfelelő(ek) lenne(ènek),az(ok) mindig távol laknak tőlem!
Na igen,mondjuk az másik kérdés,hogy én mennyiben lehetnék megfelelő a másik fél számára!
Hát na!Ez van!
Eccer ( két cö,mert csak...
,majd csk ismerkedhetek a közelemben is!
Szèp napot kívánok!
Miért is van az,hogy aki(k) megfelelő(ek) lenne(ènek),az(ok) mindig távol laknak tőlem!
Na igen,mondjuk az másik kérdés,hogy én mennyiben lehetnék megfelelő a másik fél számára!
Hát na!Ez van!
Eccer ( két cö,mert csak...

Szèp napot kívánok!
én pont igy vagyok vele
(Ez egy válasz mesi26 üzenetére (2018. 10. 14. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 14. vasárnap 08:08

Én imádom hogy a férjem bisex csak nemigen van hasonló jó pasi bisexben már nemakarok heterot. Házibarátot szeretnénk de alkalmi sincs .ferjemnek mütétei lesznek így nem sexelhet jólenne valaki ő is imádja a cuckoldod