(hsz-d moderálva! nem társkreső és meleg topic! ha nem hagyod abba, akkor tiltani is foglak! :tom)

Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumokat de most rávettem magam és regisztráltam.
Én nem mondanám magam bi-nek de van hogy olykor olykor megkívánok szexuálisan egy férfit.
Hetero kapcsolatban élek, és csak hetero kapcsolataim voltak.
De van olyan hogyha megkívánok egy fiut akkor titokban meg is teszem amire vágyok.
Nagyon rég szeretném már kipróbálni egy férfi - nő párral de sajna még nem botlottam bele ilyenbe.
Ha megtörténne mindenképp beszámolok nektek.
Régóta olvasom a fórumokat de most rávettem magam és regisztráltam.
Én nem mondanám magam bi-nek de van hogy olykor olykor megkívánok szexuálisan egy férfit.
Hetero kapcsolatban élek, és csak hetero kapcsolataim voltak.
De van olyan hogyha megkívánok egy fiut akkor titokban meg is teszem amire vágyok.
Nagyon rég szeretném már kipróbálni egy férfi - nő párral de sajna még nem botlottam bele ilyenbe.
Ha megtörténne mindenképp beszámolok nektek.

Szia!Tetszik amit írtál,nekem is volt már hasonló szitu korábban,és nagyon foglalkoztat azóta is.silverpfeil@freemail.hu Írj,ha érdekel a dolog.Nem vagyok meleg én is kapcsolatban élek.Üdv.Alex
(Ez egy válasz zsolt11 üzenetére (2009. 02. 27. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 27. péntek 15:50

Sziasztok. Engem is foglalkoztatott az a gondolat, hogy milyen lehet egy fúval? Páromnak ezt már meg említettem, de akkor még egy nem vette komolyan. Én is a párom is elég nyitottak vagyunk. Más dolgokat is szivesen kipróbálunk. Így volt ez akkor is, amikor társult hozzánk egy srác harnadiknak, a hármas szex örömeit gyakorolni. Az a vágyam fel sem merült ismerkedés során, hiszen elég nehéz volt így is megfelelő partnert találni. Aznap este izgatottan kezdtünk bele ebbe a számunkra mág új dologba. Előjátékként én is a srác is nyalogattuk a páromat, ő meg minket felváltva. Nem sokára eljött az a pillanat, amikor a srác belcsusszant a páromba, ő eközben engem kényeztetett, majd kis idő mulva cseréltünk. Izgató volt, élveztem a látványt ahogyan a párom szopja a farkát. Ekkor előrehajoltam csókoltam a párom, majd elkezdtük közösen szopni a farkát. Nem tiltakozott a dolog ellen, élvezte. Én egyre joban belejöttem, majd később már egymás farkát kényeztettük . Az este végén természetesen mind a ketten a páromtól élveztünk el, de nagyon jó volt egy farkat a szába venni. Azóta nem volt ilyenben részünk, de nem zárkózunk el tőle... Igaz elég nehéz megfelelő partnert találni...A legjobb a dologban, hogy a párom is élvezte a dolgot, jól sikerült este volt. Ha van kedvetek megismerni minket, erről beszélgetni írhattok privátban is.
Szia!Nekem is volt hasonló szitum pár éve,és nekem is nagyon bejött.Én is kapcsolatban élek,de újra kipróbálnám,csak nem találok olyan gondolkodású embert.Ritka.Írj,ha érdekel.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(NEM társkereső, csak privátban!) :tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 15. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 15. vasárnap 22:47
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(NEM társkereső, csak privátban!) :tom

Törölt felhasználó (77531)

Sziasztok! ÉN már több éve gondolkoztam azon, hogy milyen lenne férfival. Regisztráltam is egy bi és meleg társkereső oldalra. Rengeteg a beteg barom azon az oldalon de volt pár srác aki normálisan gondolkodott. 2 év alatt 1 sráccal jutottam el odáig. Beszélgettünk előtte. ÁTmentem hozzá este. Borzasztó zavarban voltam. Beszélgettünk, levetkőztünk. Először csak néztük egymás meredező farkát! Utána megfogtuk egymásét. Bekaptam neki és a számmal izgattam neki. Én elég hamar ementem annyira jó volt! Iszonyat jó érzés ha egy farok van a számban! Szoptam, nyaltam a kemény farkát. Végül ő is elment. Utána iszonyat bűntudatom volt, hogy mit csináltam. Szégyelltem magam. Pár napra rá már nem éreztem semmi rosszat, sőt örülök, hogy megtettem! A barátnőm nem udja mondjuk. De szeretném megtenni még! Ha van kedvetek megismerni akkor privibe írjatok! Sok sikert mindekinek!
Sajna nehéz bi pasit találn,nagy farkut és 2-őt még nehezebb.[/i]
Szerintem ennél már csak egy átlagos, mindkét részről biszex párt nehezebb találni.
Szerintem ennél már csak egy átlagos, mindkét részről biszex párt nehezebb találni.

látom ritka itt a beírás...mondjuk én se sűrűn...
csak mégis jelzem hogy változatlanul érdekel a téma

úgy érzem most ki megyek rókázni egyet

Törölt felhasználó (228948)

úgy érzem most ki megyek rókázni egyet
Sziasztok!
Ez érdekes téma,mert nehéz határt húzni,vagy nem is lehet.De minek is kellene?
Nem vagyok meleg, szertem a nőket ,imádom!Régóta figyelem a fiúkat is ,férfiakat és ők még talán jobban izgatnak,de nem lehet ősszehasonlítani,párhuzamot vonni.Az ókori görögöknél megszokott volt a kapcsolat férfi és férfi között,azt mondták,hogy olyat nő nem tud adni,amit egy férfi ad.Ugyanúgy fordítva is igaz!Más egy nő szerelme.Tudni kell kezeli a témát,bánni vele,és nem kell megértést várni szerintem senkitől.Üdv!
Ez érdekes téma,mert nehéz határt húzni,vagy nem is lehet.De minek is kellene?
Nem vagyok meleg, szertem a nőket ,imádom!Régóta figyelem a fiúkat is ,férfiakat és ők még talán jobban izgatnak,de nem lehet ősszehasonlítani,párhuzamot vonni.Az ókori görögöknél megszokott volt a kapcsolat férfi és férfi között,azt mondták,hogy olyat nő nem tud adni,amit egy férfi ad.Ugyanúgy fordítva is igaz!Más egy nő szerelme.Tudni kell kezeli a témát,bánni vele,és nem kell megértést várni szerintem senkitől.Üdv!
Sziasztok!
Olvasgattam itt a blogot, és úgy látom, hogy itt értelmes emberek, kulturáltan tudnak beszélgetni a biszex dolgokról, úgyhogy megpróbálkoznék itt is azzal, amivel máshol nem sok sikert tudtam elérni, azaz magyarul:
Szeretnék találni egy olyan fiút, vagy párt aki korban közel áll hozzám (21-30 év, de nem ez a legfőbb szempont), akinek az életébe valami újat csempészhetek. Én a szó szoros értelmében biszex vagyok, így ez azt jelenti, hogy imádom a nőket, sőt megőrülök értük, de sokszor (inkább nagyon sokszor) a férfiak iránt is ezt érzem. Szeretem nézni mindkét nemet, szeretnék elkényeztetni is, de nagyon szeretném azt is, ha ők kényeztetnének engem. Gyakorlatilag nagyon modern srácnak mondom magam, így a szex terén kizárásaim mondhatni nincsenek, mindössze annyit szeretnék, ha igényes emberek írnának nekem.
Persze valamit valamiért alapon elmondom magamról, hogy sportos, szálkás testalkatú srác vagyok, tényleg jó testalkattal, így akiknek ez szimpatikus tulajdonság, azokat kifejezetten kérem, hogy írjanak, mert én szeretek tetszeni másoknak.
Sokszor, sőt rengetegszer fantáziálok arról, hogy milyen belenézni egy srác szemébe, mikor térdelek előtte, és kényeztetem, ő meg egyik kezével fogja a fejem. Azt is sokszor elképzelem, milyen lehet kinyalni a fenekét, és szó szerint mindent megadni neki. Nekem ez okoz örömet!!! És ez komoly!
Bevallom imádnám, ha néha, amikor szükség van rám, "elővennének a fiókból" és kicsit használnának.
Annyit még elmondanék, hogy abszolút diszkrét vagyok! Nem árulkodom, sőt, semmilyen jelét nem adom annak, hogy valaha valami is történt közöttünk! Ez FIX!
Egyszóval: ha olyan fiú, vagy pár vagytok, akiket érdekelne a személyem, akkor kérem, hogy írjon nekem privátban! ígérem, minden levélre válaszolok, mert tényleg normális srác vagyok!
Sziasztok!
Olvasgattam itt a blogot, és úgy látom, hogy itt értelmes emberek, kulturáltan tudnak beszélgetni a biszex dolgokról, úgyhogy megpróbálkoznék itt is azzal, amivel máshol nem sok sikert tudtam elérni, azaz magyarul:
Szeretnék találni egy olyan fiút, vagy párt aki korban közel áll hozzám (21-30 év, de nem ez a legfőbb szempont), akinek az életébe valami újat csempészhetek. Én a szó szoros értelmében biszex vagyok, így ez azt jelenti, hogy imádom a nőket, sőt megőrülök értük, de sokszor (inkább nagyon sokszor) a férfiak iránt is ezt érzem. Szeretem nézni mindkét nemet, szeretnék elkényeztetni is, de nagyon szeretném azt is, ha ők kényeztetnének engem. Gyakorlatilag nagyon modern srácnak mondom magam, így a szex terén kizárásaim mondhatni nincsenek, mindössze annyit szeretnék, ha igényes emberek írnának nekem.
Persze valamit valamiért alapon elmondom magamról, hogy sportos, szálkás testalkatú srác vagyok, tényleg jó testalkattal, így akiknek ez szimpatikus tulajdonság, azokat kifejezetten kérem, hogy írjanak, mert én szeretek tetszeni másoknak.
Sokszor, sőt rengetegszer fantáziálok arról, hogy milyen belenézni egy srác szemébe, mikor térdelek előtte, és kényeztetem, ő meg egyik kezével fogja a fejem. Azt is sokszor elképzelem, milyen lehet kinyalni a fenekét, és szó szerint mindent megadni neki. Nekem ez okoz örömet!!! És ez komoly!
Bevallom imádnám, ha néha, amikor szükség van rám, "elővennének a fiókból" és kicsit használnának.
Annyit még elmondanék, hogy abszolút diszkrét vagyok! Nem árulkodom, sőt, semmilyen jelét nem adom annak, hogy valaha valami is történt közöttünk! Ez FIX!
Egyszóval: ha olyan fiú, vagy pár vagytok, akiket érdekelne a személyem, akkor kérem, hogy írjon nekem privátban! ígérem, minden levélre válaszolok, mert tényleg normális srác vagyok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Segítsetek, az egyik barátom itt alszik nálam pár napig. Volt már hogy nagyon beittunk, és én bekaptam neki még régen, majd egy ismételt italozás alkalmával feljött a téma, hogy nem vett meg érte, meg ő is bekapná nekem ha egy lány kérné. Szóval szerintem benne is van egy kis biszex, de, hogy hozzam ezt ki belőle, nem is iszogatunk, és nem tudok olyan lányt sem aki megkérné, hogy kapja be nekem.
Segítsetek, az egyik barátom itt alszik nálam pár napig. Volt már hogy nagyon beittunk, és én bekaptam neki még régen, majd egy ismételt italozás alkalmával feljött a téma, hogy nem vett meg érte, meg ő is bekapná nekem ha egy lány kérné. Szóval szerintem benne is van egy kis biszex, de, hogy hozzam ezt ki belőle, nem is iszogatunk, és nem tudok olyan lányt sem aki megkérné, hogy kapja be nekem.
Én is így voltam először!! Bevoltunk piázva egy barátommal és nála aludtam egy ágyban. Már fél álomban voltam amikor arra eszméltem hogy a farkam markolássza. Mivel jó érzés volt én is megfogtam az övét, vertük egymásnak és össze dörzsöltük. Hamarossan elélveztünk, ezen az este más nem történt de komolyan mondom isteni volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz club üzenetére (2009. 06. 17. szerda 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 17. szerda 00:48

Sziasztok!
Sokan vagyunk ugyanígy! Ha összejön valami, azért oszd meg velünk az élményt írásban, vagy fotókon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 17. szerda 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 17. szerda 00:02
Törölt felhasználó (441356)

Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Mázlista! És a végén le is nyeltétek a nedűt?
Hát ha már kéznél van egy szép, nagy, lüktető farok, én inkább azt választanám a vibrátor helyett...

Mostanában egyre inkább foglalkoztat engem is ez a téma. Fura érzés. Az biztos,hogy csókolózni nem tudnék egy pasival. Inkább csak maga a pénisz érdekel.
Ezzel én is így vagyok. Érdekel a téma, viszont egyet biztosra tudok, sosem csókolnék meg másik pasit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 11. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 10:46
Törölt felhasználó (413213)

Mostanában egyre inkább foglalkoztat engem is ez a téma. Fura érzés. Az biztos,hogy csókolózni nem tudnék egy pasival. Inkább csak maga a pénisz érdekel.
Én sem tudnék pasival csókolózni,viszont amikor együtt szexelünk az ismerős párral volt rá példa,hogy szoptuk vagy vertük egymásét.Akkor úgy felfokozott állapotban jó volt,de most nem szívesen gondolok vissza rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 11. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 13:12
Törölt felhasználó (440154)

Ezzel én is így vagyok. Érdekel a téma, viszont egyet biztosra tudok, sosem csókolnék meg másik pasit...
Bűntudatod van?
Igen,azt hiszem,de valahogy mégis jó volt és ha rá gondolok rögtön izgalmi állapotba jövök annak ellenére,hogy szégyenlem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 11. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 13:26
Törölt felhasználó (413213)

Bűntudatod van?