Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#786   2011. 01. 03. hétfő 22:42
bios02 bios02
Én magam is teljesen hasonló elvet vallok, és nekem is pontosan ez a vágyam! (a különbség csupán annyi, hogy nekem nincs olyan gazdag tapasztalatom...)
Ez a "most akkor mi is vagy?" dolog mindíg is ellenemre volt. Minek cimkéket ragasztani? Mindenki ugyis az, amit magáról gondol, és nem az, amit mások mondanak róla. Ha magadat kíváncsi heterónak tartod, az is vagy, hiába "bu..znak" le mások azzal, hogy akinek volt farok a szájában, az...
Ha tehetném, én is kipróbálnám, mert nagyon kíváncsi vagyok én is, milyen lehet!

A beszámoló pedig jöhet...
(Ez egy válasz vismajor68 üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 03. hétfő 18:17
Ahoz,h világos legyen a vívódásom és a fejemben kialakult káosz/ez még az előtt volt,h kipróbáltam/néhány dolgot tudnotok kell rólam.
42 éves,átlagos pasi vagyok átlagos alakkal,mérettel. Három gyermekem van a második házasságomban élek. Szexuális étvágyam a napi betevőt igényli és ehez/és még sok minden máshoz/ csodálatos partner a feleségem! Nem dicsekvés de nagyon sok lánnyal,asszonnyal volt kapcsolatom,sokan velem csalták az amúgy vezérhímnek számító férjüket. Miért,merül fel a jogos kérdés?! Mert azok basznak önzően/bocsánat/ szemben velem aki szeretkezik velük akkor is ha tartós a kapcsolat és akkor is ha alkalmi. Volt szerencsém kipróbálni a hármast mindkét falállásban és a négyest is párcserével és anélkül is. Bocsánat a hosszú kitérőért de fontosnak éreztem mert ezek után mit akarok a pasiktól ha full heteró életet éltem,élek?! Na itt sokan felkapják a fejüket,hogy akkor Te nem is vagy heteró....szunnyadó bi....stb! Döntsétek el Ti,h ki v mi vagyok! Magamat leginkább kíváncsi heterónak tartom. Azok közé tartozom akik nem éreznek késztetést,h hozzá érjenek egy szép férfi testhez 'nem csókolnék meg egy pasit soha,nem akorok magamban érezni egy kőkemény falloszt és én sem tenném a sajátomat egy pasi végbelébe. Nem akarom érezni más gyönyörét a számban és a saját spermám ízét sem akarom megkóstoltatni egy helyes pasival! Akkor mit akarok,akartam??? Csak egy FASZT,amit a számba vehetek,nyalogathatok,szophatok,verhetek! Miért? Csak,h érezzem amit a lányok éreznek,megtapasztalni az érzést. Személytelenül,érzelmek nélkül!
Tudom most megosztottam a fórum tagságát,sajnálom én csak ilyen élményre vágytam,persze ez nem mehetett ilyen egyszerűen a valamit-valamiért elv mindhárom esetben működött,de ezt majd a sztoriknál látni fogjátok. Tehát definiáljatok ahogy gondoljátok és aki hasonlóan érez,dilemmázik az elolvassa a többit aki másképp gondolkodik az pedig úgy is fikázni fog. Én az előbbieknek írok!
#785   2011. 01. 03. hétfő 18:17
vismajor68 vismajor68
Ahoz,h világos legyen a vívódásom és a fejemben kialakult káosz/ez még az előtt volt,h kipróbáltam/néhány dolgot tudnotok kell rólam.
42 éves,átlagos pasi vagyok átlagos alakkal,mérettel. Három gyermekem van a második házasságomban élek. Szexuális étvágyam a napi betevőt igényli és ehez/és még sok minden máshoz/ csodálatos partner a feleségem! Nem dicsekvés de nagyon sok lánnyal,asszonnyal volt kapcsolatom,sokan velem csalták az amúgy vezérhímnek számító férjüket. Miért,merül fel a jogos kérdés?! Mert azok basznak önzően/bocsánat/ szemben velem aki szeretkezik velük akkor is ha tartós a kapcsolat és akkor is ha alkalmi. Volt szerencsém kipróbálni a hármast mindkét falállásban és a négyest is párcserével és anélkül is. Bocsánat a hosszú kitérőért de fontosnak éreztem mert ezek után mit akarok a pasiktól ha full heteró életet éltem,élek?! Na itt sokan felkapják a fejüket,hogy akkor Te nem is vagy heteró....szunnyadó bi....stb! Döntsétek el Ti,h ki v mi vagyok! Magamat leginkább kíváncsi heterónak tartom. Azok közé tartozom akik nem éreznek késztetést,h hozzá érjenek egy szép férfi testhez 'nem csókolnék meg egy pasit soha,nem akorok magamban érezni egy kőkemény falloszt és én sem tenném a sajátomat egy pasi végbelébe. Nem akarom érezni más gyönyörét a számban és a saját spermám ízét sem akarom megkóstoltatni egy helyes pasival! Akkor mit akarok,akartam??? Csak egy FASZT,amit a számba vehetek,nyalogathatok,szophatok,verhetek! Miért? Csak,h érezzem amit a lányok éreznek,megtapasztalni az érzést. Személytelenül,érzelmek nélkül!
Tudom most megosztottam a fórum tagságát,sajnálom én csak ilyen élményre vágytam,persze ez nem mehetett ilyen egyszerűen a valamit-valamiért elv mindhárom esetben működött,de ezt majd a sztoriknál látni fogjátok. Tehát definiáljatok ahogy gondoljátok és aki hasonlóan érez,dilemmázik az elolvassa a többit aki másképp gondolkodik az pedig úgy is fikázni fog. Én az előbbieknek írok!
#784   2011. 01. 03. hétfő 15:03
X Törölt felhasználó (373379)
Én kíváncsi lennék rá!!! Írd nyugodtan! smile
(Ez egy válasz vismajor68 üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 03. hétfő 13:53
Sziasztok!
Nagyon rég olvasgatom a hozzászólásokat mert engem is nagyon izgatott a kérdés,milyen lehet egy másik farokkal játszadozni!
Rengeteg csalódott,sikertelenül keresgélő fiú és legalább annyi "profi" homo srác beírása,elképzelése,betegségtől való félelme fogalmazta meg a saját kétségeimet.
Elhatároztam,h a tettek mezejére lépek. Abban a szerencsés helyzetben vagyok,h feleségem tud az ilyen irányu vágyaimról és nem ellenezte azok megvalósítását,ugyan tevőlegesen nem kívánt részt venni benne. Így hát párokhoz próbáltam csatlakozni,annak ellenére,h rengeteg adonisz testű,nagy farkú pasi próbálja ugyan ezt és nem sok reményt fűztem a velük való verseny megnyeréséhez. A sors mégis úgy hozta,h három párnak rám, vagy rám is esett a választása.
Tehát barátaim,csak bátran próbálkozzatok nincs minden veszve,nem reménytelen a'neten lehetőséget találni vágyaitok megvalósításához!
Ha van rá igény,megosztom veletek élményeimet,ill ha lehet 3 alkalom után ilyet mondani:tapasztalataimat,uram bocsá tanácsaimat?!
Bátorság és sok szerencsét!
#783   2011. 01. 03. hétfő 13:53
vismajor68 vismajor68
Sziasztok!
Nagyon rég olvasgatom a hozzászólásokat mert engem is nagyon izgatott a kérdés,milyen lehet egy másik farokkal játszadozni!
Rengeteg csalódott,sikertelenül keresgélő fiú és legalább annyi "profi" homo srác beírása,elképzelése,betegségtől való félelme fogalmazta meg a saját kétségeimet.
Elhatároztam,h a tettek mezejére lépek. Abban a szerencsés helyzetben vagyok,h feleségem tud az ilyen irányu vágyaimról és nem ellenezte azok megvalósítását,ugyan tevőlegesen nem kívánt részt venni benne. Így hát párokhoz próbáltam csatlakozni,annak ellenére,h rengeteg adonisz testű,nagy farkú pasi próbálja ugyan ezt és nem sok reményt fűztem a velük való verseny megnyeréséhez. A sors mégis úgy hozta,h három párnak rám, vagy rám is esett a választása.
Tehát barátaim,csak bátran próbálkozzatok nincs minden veszve,nem reménytelen a'neten lehetőséget találni vágyaitok megvalósításához!
Ha van rá igény,megosztom veletek élményeimet,ill ha lehet 3 alkalom után ilyet mondani:tapasztalataimat,uram bocsá tanácsaimat?!
Bátorság és sok szerencsét!
#782   2011. 01. 02. vasárnap 17:28
Kiric Kiric
Sajnos nem volt időm végigolvasni a forumot. Csak gondoltam beírok ide hogy megosszam a gondolataimat smile
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2011. 01. 01. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 01. szombat 22:22
Nagyon sokan, hidd el!
Elég, ha végigolvasod a topicot, sokan írják majdnem ugyanazt, mint te...
#781   2011. 01. 01. szombat 22:22
bios02 bios02
Nagyon sokan, hidd el!
Elég, ha végigolvasod a topicot, sokan írják majdnem ugyanazt, mint te...
(Ez egy válasz Kiric üzenetére (2011. 01. 01. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 01. szombat 22:04
Sziasztok !

Mostanság valamiért izgat a gondolat milyne lehet egy farokkal ejátszani.. Leginkább akkor ha épp felfokozott izgalmi állapotba kerülök. Egyébként nem annyira.... Régebben el sem tudtam volna képzelni hogy kukival játszak de manapság fordult a kocka. Még nem volt benne részem de lehet hogyha lehetőségem lenne kipróbálnám milyne is egy másik farok smile
Azt hiszem ha bnőmmel együtt egy harmadik pasi beszállna és nyittottak lennénk mindhárman ilyen hármas gabajodásra akkor könnyebben menne mintha csak én és egy másik pasi lennék..
Ki érez még hasonlót ?
#780   2011. 01. 01. szombat 22:04
Kiric Kiric
Sziasztok !

Mostanság valamiért izgat a gondolat milyne lehet egy farokkal ejátszani.. Leginkább akkor ha épp felfokozott izgalmi állapotba kerülök. Egyébként nem annyira.... Régebben el sem tudtam volna képzelni hogy kukival játszak de manapság fordult a kocka. Még nem volt benne részem de lehet hogyha lehetőségem lenne kipróbálnám milyne is egy másik farok smile
Azt hiszem ha bnőmmel együtt egy harmadik pasi beszállna és nyittottak lennénk mindhárman ilyen hármas gabajodásra akkor könnyebben menne mintha csak én és egy másik pasi lennék..
Ki érez még hasonlót ?
#779   2010. 12. 28. kedd 01:10
RolandBerger RolandBerger
Érdekes ez a Biszex téma. Én heteróként kezdtem. Mindig is tetszettek a szép pasik. Mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen lehet a farkukkal játszani, milyen lehet megcsókolni őket. Az olyan írásokon jót mosolyogtam, hogy a pasi farkából kibuggyanó spermától nem undorodsz, de a csókjától igen... Milyen érdekes ez! Ezen elgondolkodtam, hogy lehetséges-e... szerintem ha önmagaddal őszinte vagy, akkor nem! Az egésznek a lényege szerintem, az az, hogy ha a homoszexuális aktussal Magyarországon (vagy a világon bárhol) semmiféle negatív előítélet nem lenne, és nem lennének nemibetegségek, vagy a nemibetegségek terjedésével sokan tisztában lennének, akkor szerintem az ide beírogató srácok/pasik 80%-a szabadon felvállalná maga előtt, hogy imádja a faszt. A legtöbbetek beírásában elsősorban az említett két félelmet érzem dominánsnak. Ezzel én is így voltam. A 90'-es évek legelején amikor a HIV még alig-alig volt csak, már rettegtem, hogy egy kölcsönös masztizás során elkaptam biztos... Akkor 17 sem voltam még talán... Iszonyatos tudatlanság volt ekörül. Nálunk a koleszban elég sokszor megesett a közös önkielégítés. Egy osztálytársam meleg volt, akivel kipróbáltam. Csodaszép 25-ös farka volt, amit szívesen fogtam. Szopni még gondolatban sem mertem. Aztán csajom lett, nősültem, majd váltam. Pasi miatt. Egyszerűen pulzált bennem ez az egész. A legjobb barátom úgy símogatott, ahogy a feleségemnek illett volna símogatnia szeretete kifejezéséül. Az "Érdekel, hogy milyen szopni"-t megértem, meg nem is. Ugyanis ez olyan mint a drog. Ahhoz, hogy tudd, hogy neked kell-e, jó-e, ahhoz nem feltétlenül kell kipróbálnod szerintem... A pasiszexben szerintem az a legfontosabb, hogy jó legyen, hogy élvezni tudd. Ha már mindenáron ki akarod próbálni. Ne a fertőzésektől való félelem hassa át, hanem az, hogy tudd: a partnerre mindenben számíthatsz! Megbízható, kedves, megértő partnert ajánlok inkább, aki a félelmeiden átsegít! S nem sértődik meg akkor sem, ha az első 5 másodperc után le akarsz éppen állni! Az adoniszok hajkurászása teljesen felesleges és kockázatos. A szépfiúk igen hiúk... és sajnos ők azok, akik a lehető legtöbbször váltogatják a partnereiket. A meleg társkeresőkön ez tetten érhető! Iszonyat sok pasijuk volt semmi sem érdekli őket: csak a szép test, a nagy fasz és a jó móka. Vannak, akik már szaunák mélyére süllyednek, mert a csoportos baszás tudja csak kielégíteni őket! Egy fertő!
#778   2010. 12. 28. kedd 00:49
RolandBerger RolandBerger
Szia Dako84! Hát persze, hogy bénák, mert olyan rossz filmeket találtál valószínű! Nekem nagyon jó szopós videóim vannak! Akkora élvezettel szopnak benne, hogy csak na! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 15. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 03. 15. hétfő 16:00
hát engem is érdekel ez, mint már írtam, de amiket láttam gay filmeket, azokban roppant bénák voltak a szopások, sőt idegesítően bénák.
#777   2010. 12. 27. hétfő 12:27
tibika2 tibika2
Szerintetek mit jelent az, hogy "Nem létező felhasználó"?! Mert ez a "nem létező" pasi nagyon szimpi, de akkor hogy van, hogy mégsincs, mert "nem létező?!" smile
Egyébként tényleg csak hozzáállás kérdése, hogy kinek ki jön be. Nekem is volt már nálam sokkal idősebb és sokkal fiatalabb (előzőekben már írtam), - de soha nem a szül. anyakönyvi kivonatát vittem az ágyba... Persze tény, hogy sokakat elriaszt már a gondolat is, hogy "idősebb". Mi volna, ha ennek a jó oldalát nézné valaki. Általában velünk, jól karban tartott idősebbektől jobban megtanulhatod a szex sok finomságát, a SZERET-kezés fortélyait, az együttlét szépségeit, a biztonságot, - ami a mai világban nagyon fontos! - mind azt, amit mi már megtanultunk. Nem véletlenül szokott hosszabb ideig tartani egy ilyen kapcsi, - tartalmas, odaadó, változatos időtöltéssel.. Olyan titkos kapocs, ami sok mindent és sok mindenkit pótolhat... csak jól kell csinálni! wave
Persze, ha a személyes találkozóig sem jut el az ember, akkor mind-ez mit ér...Lehet, hogy ez is csak egy hülye előítélet és "lakva ismeri meg" az ember egymást?!... Ha nem adsz esélyt, - akkor esélyed sincs rá. smile
(Ez egy válasz tibika2 üzenetére (2010. 09. 20. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 20. hétfő 19:01
Egy másik topikon találtam egy idevonatkozó vallomást. Idézem a "Meddig férfi a férfi" c. topikból:
17 éves koromban egy 56 éves férfivel szeretkeztem először. Kapcsolatunk majd egy évig tartott. Fantasztikus volt. Olyankat csinált velem, amit elképzelni sem tudtam. Igazi férfi volt. A mostani 20 éves barátom megsem közelíti. Pár perc alatt elmegy és kész. Azelőtt órák hosszat szeretketünk az 50-sel, milliószor elélveztem, most meg semmi.Marad a vibri, sajnos. Szívesen visszamennék hozzá! "
Nekem az egyik hosszútávú barátnőm 13 évvel volt idősebb - utána jött a feleségeb és ő 13-al fiatalabb... Hidd el, nem a kor számít. Szerencsére, nem mindenki csinál ebből ügyet. Nem az évek száma számít, hanem az odafigyelés, tapasztalat, szeretet, gyöngédség/vadság, a változatosság, az odafigyelés. Nekem akkor jó, ha a másiknak mégjobb! Nem a mennyiség, - a minőség a fontos. Ezt a sok jót szeretném átadni annak, aki kéri, de sajna, csak az évszámot nézik... s már a találkozásra sem kerül sor. Pedig... akikkel nem a neten ismerkedtem meg, tartalmas, fiú-barátság alakult ki - és ők 30-asok! Hja, edzett, férfias, szeretni tudó- és a másikat megbecsülő pasi vagyok. Igen, Barney a biztonság életfontosságú - s mivel megbecsülöm a jót, ezért nem cserélgetem a partnereim - ergo nem kalandokban élek... soha semmi nemi problémám nem volt, de nem is lesz! Tudom, hányféleképen lehet vigyázni, megelőzni. Ezt is megtanultam, - igen fiatalabb koromban az idősebb barátomtól!
Sajna, ma nehéz megtalálni azt a 30-ast, akiben nincs előítélet az idősebbekkel szemben. Régebben az "érett" idősebbeknek volt értéke, - mint az érett, zamatos gyümölcsnek...
Van, akivel napokat, heteket irogatunk és élvezi minden privi-levelünket - míg meg nem nézi az életkort. Akkor aztán jön egy levél: "Bocs, meggondoltam magam!" S ő még tiszteségesebb volt, mert legalább megmondta, s nem úgy, mint egyesek, akik el sem jönnek a megbeszélt találkozóra!
Mitől féltek, barátaim! A tudomány azt mondja, ha valakinek az agyában az ilyen témák kerengenek, kialakul egy vágy a saját neme iránt, - ugyanúgy BI-nek (vagy homónak), számít, mintha megtenné. Akkor már inkább diszkréten megteszem! De nem mindegy, hogy kivel, hogy milyen az első néhány alkalom, hogy mit tanulok, hogy másolom a jót - vagy a rosszat? Egy kényelmes, érett férfival (nővel) vagy a vak vezet világtalant?!
Igen, - írod, hogy mi van, ha a fiatalabb jön be..?! Az jön be, amit/akit elgondolsz magadnak. Nyilván ez egyéni izlés kérdése! DE!!! Csak azért lemondani valakiről, mert a személyibe más évszám van beírva...! Vannak nagyon dögös férfiak és vannak kevésbé olyan fiatalok... Érdekes, hány olyan pasit olvashatsz itt, akik nőt keresnek ahol kor és kiló nem számít. Pasi esetében még csak meg sem nézik, pedig fotó és szöveg bejön?!
Valóban az idősebb nő korát busásan kárpótolja a tapasztalat, érzékiség, szeretet, tudás, biztonság, kényelem, és a többi,- de ez igaz a férfiak esetében is, akik vigyáztak külsejükre, magukra is!
#776   2010. 12. 27. hétfő 01:02
X Törölt felhasználó (786328)
Mit jelent, hogy idősebb, erre azért kiváncsi lenék!
#775   2010. 09. 27. hétfő 18:19
X Törölt felhasználó (765079) VIP
A neten kívül viszont nem sok lehetőség van, úgyhogy marad a remény, a várakozás meg az üzenetküldések, hátha gyöngyszemre lel az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 23. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217424)
2010. 09. 23. csütörtök 15:52
Pontosan igazad van,ezért is nem kedvelem a neten való ismerkedést.Mindenki csak szexpartnert akar,de szerintem előbb azét ismerkedni,barátkozni kéne,legalábbis én igényelném.
#774   2010. 09. 23. csütörtök 15:52
X Törölt felhasználó (217424)
Pontosan igazad van,ezért is nem kedvelem a neten való ismerkedést.Mindenki csak szexpartnert akar,de szerintem előbb azét ismerkedni,barátkozni kéne,legalábbis én igényelném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 22. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (765079)
2010. 09. 22. szerda 10:40
A kor kérdése helyett szerintem inkább nagyobb probléma, hogy valamiért ebben a témában (legalábbis eddigi tapaszatalatim szerint) nem működnek a klasszikus ismerkedés alapszabályai. Vagy csak én maradtam le egy csöppet. Mindenki (kortól függetlenül) most és azonnal akar mindent. Egyből durr bele a közepébe. Hogy lehet így egy bizalmas kapcsolatot (még az ha barátság is) megalapozni, kialakítani? Főleg ha az ember kezdő ebben a témában és igényli a fokozatosság elvét! Egyből a hol és mikorra terelődik minden beszélgetés és lefitymálják aki nem megy bele az azonnali találkozásba. Pedig elvégre mégis csak szexről van szó és azt az ember nem osztja meg akárkivel.
#773   2010. 09. 22. szerda 10:40
X Törölt felhasználó (765079)
A kor kérdése helyett szerintem inkább nagyobb probléma, hogy valamiért ebben a témában (legalábbis eddigi tapaszatalatim szerint) nem működnek a klasszikus ismerkedés alapszabályai. Vagy csak én maradtam le egy csöppet. Mindenki (kortól függetlenül) most és azonnal akar mindent. Egyből durr bele a közepébe. Hogy lehet így egy bizalmas kapcsolatot (még az ha barátság is) megalapozni, kialakítani? Főleg ha az ember kezdő ebben a témában és igényli a fokozatosság elvét! Egyből a hol és mikorra terelődik minden beszélgetés és lefitymálják aki nem megy bele az azonnali találkozásba. Pedig elvégre mégis csak szexről van szó és azt az ember nem osztja meg akárkivel.
#772   2010. 09. 20. hétfő 22:31
X Törölt felhasználó (771781)
Valóban a kor és a bizalom között nincs összefüggő kapcsolat, nem is volt túl szerencsés összemosnom a kettőt. Pillanatnyilag úgy érzem, hogy egy korombelivel könnyebben menne kiélni a vágyakat, mellette összebarátkozni, beszélgetni zenéről, tanulásról, bulikról.... Ugyanakkor engem nagyon vonzanak a 30-as, sőt 40-es pasik is, akik kisportoltak, jóvágásúak, "sármosak"., tapasztaltak és lehet velük dumálni Akár én is folytatnék több éves kapcsoaltot így, de még nem érzem magam hozzá elég érettnek. Inkább én is még az a határozatlan fajta vagyok. Remélem ez idővel változni fog, és jobban merek nyitni idősebbekhez. Talán rövid időn belül... Lehet ez a fórumozás is hozzásegít. smile
#771   2010. 09. 20. hétfő 20:58
Nézd, valóban úgy van, hogy nem mindenki csinál ebből ügyet. Ez így is van rendjén. Én egy szóval sem mondtam, hogy, az idősebbeknek (bár a 30-as, 40-es korosztályt egyre kevésbé érzem idősebb korosztálynak, tekintve hogy én is 33 vagyok, bár lelkületemben erősen huszonévesnek érzem magam) nem jár az, ami a fiataloknak. Ha megtalálják a megfelelő partnert, hát hajrá. Az, hogy nehéz megtalálni? -Ez így van, de nem csak neked. Én a 33 évemhez képest, egy huszonegy-két éves partnert szeretnék találni, te (ha jól láttam az éveid számát) 47-hez képest, ha az írásod jól értelmeztem 30-ast keresel ,kvázi mindketten a fiatalabbak felé nyitnánk szívesen. És én ezt nem tartom felháborítónak. Sőt, azt sem, hogy ha valakivel ismerkedem és megtudja az éveim számát esetleg az miatt utasít el, hát szíve-joga. Lehet, hogy szemtelenség, de az általad írt "idősebbek" tapasztalata, tudása, biztonsága, szeretete, kényelme nem tűnik privilégiumnak. Ezekkel miért ne rendelkezhetne egy fiatal is? És ha ne adj isten tényleg olyanra akad az ember, aki nem rendelkezik eme erényekkel, hát abban is meg lehet találni a szépséget, ha a tapasztalatot, tudást, szeretetet együtt fedezik fel és teremtik meg a partnerek. Egyébként én ezt nem mondanám előítéletnek és személye válogatja, hogy ki hogyan viszonyul ehhez a kérdéshez. Én mindenesetre megtartanám magamnak a jogot, hogy a fiatalabbak iránt vonzódjak és ezt most indulat és minden rossz érzés nélkül mondom. Egyébként én személy szerint örülök, ha fórumokon végre lehet ilyenekről beszélgetni és nem csak a primitívitás van jelen.
#770   2010. 09. 20. hétfő 19:01
tibika2 tibika2
Egy másik topikon találtam egy idevonatkozó vallomást. Idézem a "Meddig férfi a férfi" c. topikból:
17 éves koromban egy 56 éves férfivel szeretkeztem először. Kapcsolatunk majd egy évig tartott. Fantasztikus volt. Olyankat csinált velem, amit elképzelni sem tudtam. Igazi férfi volt. A mostani 20 éves barátom megsem közelíti. Pár perc alatt elmegy és kész. Azelőtt órák hosszat szeretketünk az 50-sel, milliószor elélveztem, most meg semmi.Marad a vibri, sajnos. Szívesen visszamennék hozzá! "
Nekem az egyik hosszútávú barátnőm 13 évvel volt idősebb - utána jött a feleségeb és ő 13-al fiatalabb... Hidd el, nem a kor számít. Szerencsére, nem mindenki csinál ebből ügyet. Nem az évek száma számít, hanem az odafigyelés, tapasztalat, szeretet, gyöngédség/vadság, a változatosság, az odafigyelés. Nekem akkor jó, ha a másiknak mégjobb! Nem a mennyiség, - a minőség a fontos. Ezt a sok jót szeretném átadni annak, aki kéri, de sajna, csak az évszámot nézik... s már a találkozásra sem kerül sor. Pedig... akikkel nem a neten ismerkedtem meg, tartalmas, fiú-barátság alakult ki - és ők 30-asok! Hja, edzett, férfias, szeretni tudó- és a másikat megbecsülő pasi vagyok. Igen, Barney a biztonság életfontosságú - s mivel megbecsülöm a jót, ezért nem cserélgetem a partnereim - ergo nem kalandokban élek... soha semmi nemi problémám nem volt, de nem is lesz! Tudom, hányféleképen lehet vigyázni, megelőzni. Ezt is megtanultam, - igen fiatalabb koromban az idősebb barátomtól!
Sajna, ma nehéz megtalálni azt a 30-ast, akiben nincs előítélet az idősebbekkel szemben. Régebben az "érett" idősebbeknek volt értéke, - mint az érett, zamatos gyümölcsnek...
Van, akivel napokat, heteket irogatunk és élvezi minden privi-levelünket - míg meg nem nézi az életkort. Akkor aztán jön egy levél: "Bocs, meggondoltam magam!" S ő még tiszteségesebb volt, mert legalább megmondta, s nem úgy, mint egyesek, akik el sem jönnek a megbeszélt találkozóra!
Mitől féltek, barátaim! A tudomány azt mondja, ha valakinek az agyában az ilyen témák kerengenek, kialakul egy vágy a saját neme iránt, - ugyanúgy BI-nek (vagy homónak), számít, mintha megtenné. Akkor már inkább diszkréten megteszem! De nem mindegy, hogy kivel, hogy milyen az első néhány alkalom, hogy mit tanulok, hogy másolom a jót - vagy a rosszat? Egy kényelmes, érett férfival (nővel) vagy a vak vezet világtalant?!
Igen, - írod, hogy mi van, ha a fiatalabb jön be..?! Az jön be, amit/akit elgondolsz magadnak. Nyilván ez egyéni izlés kérdése! DE!!! Csak azért lemondani valakiről, mert a személyibe más évszám van beírva...! Vannak nagyon dögös férfiak és vannak kevésbé olyan fiatalok... Érdekes, hány olyan pasit olvashatsz itt, akik nőt keresnek ahol kor és kiló nem számít. Pasi esetében még csak meg sem nézik, pedig fotó és szöveg bejön?!
Valóban az idősebb nő korát busásan kárpótolja a tapasztalat, érzékiség, szeretet, tudás, biztonság, kényelem, és a többi,- de ez igaz a férfiak esetében is, akik vigyáztak külsejükre, magukra is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 20. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 20. hétfő 13:08
Igen, két téma (illetve egész pontosan három) megy párhuzamossan így lehet hogy belekeveredtünk egymásba. Na nem úgy vigyor0 . Én a megbízhatóságot a vasabi által idézett hírhez kapcsoltan írtam, azaz a megbízható partner a HIV ellen sajna nem elég. A másik téma, meg hogy az idősebbek pasikban jobban meg lehet bízni. Ezzel csak annyi a bajom, hogy hiába az idősebb pasik, esetleg családosok (mint mondjuk én) megbízhatóbbak, ha az embernek a fiatal srácok jönnek be.
#769   2010. 09. 20. hétfő 13:08
Igen, két téma (illetve egész pontosan három) megy párhuzamossan így lehet hogy belekeveredtünk egymásba. Na nem úgy vigyor0 . Én a megbízhatóságot a vasabi által idézett hírhez kapcsoltan írtam, azaz a megbízható partner a HIV ellen sajna nem elég. A másik téma, meg hogy az idősebbek pasikban jobban meg lehet bízni. Ezzel csak annyi a bajom, hogy hiába az idősebb pasik, esetleg családosok (mint mondjuk én) megbízhatóbbak, ha az embernek a fiatal srácok jönnek be.
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2010. 09. 20. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 20. hétfő 11:14
szerintem ő sem a HIV tesztre gondolt mint ahogyan te sem,hanem arra hogy ha már valakivel ilyen helyzetbe keveredik az ember akkor ne egy közösségi oldalon lássa viszont esetlegesen hogy melegnek titulálják
#768   2010. 09. 20. hétfő 11:14
kicsirics kicsirics
szerintem ő sem a HIV tesztre gondolt mint ahogyan te sem,hanem arra hogy ha már valakivel ilyen helyzetbe keveredik az ember akkor ne egy közösségi oldalon lássa viszont esetlegesen hogy melegnek titulálják
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 20. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 20. hétfő 08:26
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy valamit-valamiért. Ez csak a Te döntésed, hogy melyik a fontosabb. A "megbízható" partner kérdése, meg eléggé relatív. Mindenkitől azért mégsem kérhet az ember HIV tesztet. Egyébként én is kezdő vagyok, úgyhogy ez egyenlőre nekem is nagy dilema.
#767   2010. 09. 20. hétfő 08:26
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy valamit-valamiért. Ez csak a Te döntésed, hogy melyik a fontosabb. A "megbízható" partner kérdése, meg eléggé relatív. Mindenkitől azért mégsem kérhet az ember HIV tesztet. Egyébként én is kezdő vagyok, úgyhogy ez egyenlőre nekem is nagy dilema.
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2010. 09. 17. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 17. péntek 22:15
Én még csak amolyan "bi-féle" vagyok, ugyanis sosem csináltam, csak nagyon izgat, érdekel. Legfőképpen az orál. De azt gumival csinálni? Az milyen lehet már??? Sem íz, sem 100% érzés,.... hát nem tudom...
Ha meg gumi nélkül, kész a baj??

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Bond Bond
Nyitás ideje: 2004. 10. 20. szerda
Üzenetek: 1706db
Utolsó üzenet: 2024. 10. 28. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!