Hali!
Igen! Ez az. Aztán addig keresheted, ameddig le nem telik a 60 - 70 év. Vagy megtalálod vagy nem.
A szex persze nem minden...de a mai zárt világban a legjobb pótcselekvés. Aztán közben rájössz erre arra, meg hogy mit is akarsz.
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 12. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 12. péntek 18:07
Igen! Ez az. Aztán addig keresheted, ameddig le nem telik a 60 - 70 év. Vagy megtalálod vagy nem.
A szex persze nem minden...de a mai zárt világban a legjobb pótcselekvés. Aztán közben rájössz erre arra, meg hogy mit is akarsz.

Hali!
Nehéz szerintem ezekre az újdolgokra a magyarázat. Az biztos, hogy az ember mindig az új dolgokra hajt még akkor is, ha esetleg ragaszkodik a régihez, a megszokotthoz. Mindig keresünk valami újat, valami mást. Amiben esetleg önmagunkat megtaláljuk. Vagy mit tudom én?
Nehéz szerintem ezekre az újdolgokra a magyarázat. Az biztos, hogy az ember mindig az új dolgokra hajt még akkor is, ha esetleg ragaszkodik a régihez, a megszokotthoz. Mindig keresünk valami újat, valami mást. Amiben esetleg önmagunkat megtaláljuk. Vagy mit tudom én?
Végre egy jó faszi ;-) (Nem, nem vagyok szerelmes beléd :-D Arra van egy női jelöltem. Persze a nick neved is mutatja, hogy miként gondolkozol...
Ronin ... Az valaha szamuráj volt...
Szerintem tök jó (és főleg igaz) dolgokat írkálsz. Ne tartsd vissza magad. (Ez egy válasz rhonin üzenetére (2004. 11. 09. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 19:45
Ronin ... Az valaha szamuráj volt...
Szerintem tök jó (és főleg igaz) dolgokat írkálsz. Ne tartsd vissza magad. (Ez egy válasz rhonin üzenetére (2004. 11. 09. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Ez így is van! Én magam gyakorló bi vagyok. Ha két férfi szerelmes az számomra nagyon elképzelhetetlen. Még azt is kimondom, hogy természetellenes. De két férfi sok élvezetet tud okozni egymásnak. Én szeretek malackodni érzéki pasikkal is. Örömet okoz és soha semmi vágyat nem éreztem, hogy ezért elhagyjam a páromat. (persze semmit nem tud róla). Az erotikának és a szexnek nincs önmagában preferenciája. Bármi lehet a tárgya. A társadalomnak vannak preferenciái. Akit érdekel a dolog irodalmi megfogalmazása, olvassa Sartre "Egy vezér gyerekkora" című kisregényét.
Szerintem a biszexhez két dolog kell. Érett személyiség és kíváncsiság az erotikában. És még egy: ha két azonos nemű szexel, az kevesebb energia veszteséggel jár. vagyis többször lehet csinálni. Ez van. A biszexhez be kell érni. Minden pasi elkezd vele foglalkozni 30 után. csak a többség elfojtja....
Ez így is van! Én magam gyakorló bi vagyok. Ha két férfi szerelmes az számomra nagyon elképzelhetetlen. Még azt is kimondom, hogy természetellenes. De két férfi sok élvezetet tud okozni egymásnak. Én szeretek malackodni érzéki pasikkal is. Örömet okoz és soha semmi vágyat nem éreztem, hogy ezért elhagyjam a páromat. (persze semmit nem tud róla). Az erotikának és a szexnek nincs önmagában preferenciája. Bármi lehet a tárgya. A társadalomnak vannak preferenciái. Akit érdekel a dolog irodalmi megfogalmazása, olvassa Sartre "Egy vezér gyerekkora" című kisregényét.
Szerintem a biszexhez két dolog kell. Érett személyiség és kíváncsiság az erotikában. És még egy: ha két azonos nemű szexel, az kevesebb energia veszteséggel jár. vagyis többször lehet csinálni. Ez van. A biszexhez be kell érni. Minden pasi elkezd vele foglalkozni 30 után. csak a többség elfojtja....

Nem tudom orálisan furcsa lehet fiuval, amellett én szeretem a saját nememet de testi kapcsolatban a baráti ölelés, arccsók belefér söt kell is, ennyi gyári biszex mindenkiben van, /már ha ezt ennek lehet nevezni/de valami visszatart hogy ennél tovább menjek. Nem megszokás vagy beléneveltség vagy ilyesmi. Amugy nem tartom gusztustalannak, ennyi erövel bármilyen szex az.
Ez amugy is hülye kifejezés hogy a saját nemét szereti....naná miért utálná, akkor magát is utálni kéne az embernek. Én nem nemet szeretek hanem embereket van akit szeretek és van akit nem, akár nö akár férfi. A kampányheterókról megvan a véleményem, ezek általában bizonytalanságaikkal küzdö, gyenge személyiségü és ráadásul gyáva emberek akik csak csordában érzik jól magukat, a többség álláspontját harsogni kurvára férfias dolog. Szánalom..
szívesen csatlakoznék párhoz. a lány oldaláról még tapasztalatlan meleg srác vagyok. :-) mail: szexblog@freemail.hu
BOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
aki hetero, az hetero, aki homo, az homo...
a bi meg már a kapitalizmus szüleménye! mer ugye egyesek nem tudják megtalálni a jó partnert... és akkor asziszik hogy majd fiuval aztán olyan jó...
hát... az én apám elmult 30(kb16évvel) de szerintem életében nem volt olyan gondolata, hogy fiuval kéne szexelnie! én még csak 20 vok, de nekem se...
a bi meg már a kapitalizmus szüleménye! mer ugye egyesek nem tudják megtalálni a jó partnert... és akkor asziszik hogy majd fiuval aztán olyan jó...
hát... az én apám elmult 30(kb16évvel) de szerintem életében nem volt olyan gondolata, hogy fiuval kéne szexelnie! én még csak 20 vok, de nekem se...
Elég érdekes besorolás csak a valósághoz nem sok köze van, nöj fel elöbb aztán gyere vissza.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 27. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 27. hétfő 16:35

Lehet hogy meglepödnél ha apád gondolatait látnád.
Majd +látod, ahogy az évek során érettebb és bölcsebb leszel, úgy a szexben is nyitottabbá válsz. Ez nem jelenti azt, hogy aki érett az homo is lesz, csak sok olyan dolgot próbál ki ami elől a Te fiatal korodban még mereven elzárkózott.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 27. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 27. hétfő 16:35

Pontosan igy van, fiatal a srác még erös nála a konvenciók+szülöi, egyéb nevelési hatások, társadalmi megfelelési kényszer, a nyitottság és a dolgok árnyaltabb észleléséhez, hogy merjen saját véleménye, gondolata lenni, még el kell telni bizonyos idönek. / és ez nem arra vonatkozik hogy kivel fexik le/
Egy esetleges biszexuális vonzódás hátterében lehet lélektani konfliktus bizonyos esetekben de ez nem mindig igaz, és ha erröl van szó, nem csak az illetönek, hanem a környezetének és ebben benne van egy tágabb kör is erre lenne szüksége. Ugy nagy általánosságban senkinek sem ártana egy kis pszichoterápia, mert abban nagy müvész mindenki hogy a másik problémáit megoldja saját lelkében meg sötétséget rejteget.
A társadalomnak egyáltalán nem az a célja hogy segitsen ebben a dologban egyébként, mivel az ilyen viselkedés lehet idöszakos, átmeneti, lelki eredetü is, de minden esetben a megbélyegzés, és a kategorizálás által belekényszeritik ebbe a szerepbe a személyt, holott az már egy ideje elfogadott hogy a szexualitás inkább egy sokrétü , dinamikus folyamat az embernél mint egy két csoportba sorolhato /erre nincs is szükség/ valamiféle tevékenység. Jó buzizni a buziknak hogy világos legyen.
Mert mi lenne pl. ha elküldenénk pszichologushoz valakit mert szerintünk beteg, mivel csak egyik nemmel élvezi a szexet, és az egyetemes szeretet törvényénak ez nem felel meg? Ebbe az irányba nem kéne elmenni.
csináljunk egy Bi-szex-szilveszteri bulit. belépés csak biszex pároknak ;-)
a heterokat meg egye csak a sárga irigység
a heterokat meg egye csak a sárga irigység

szerintem, ha találnál egyet akkor nem velünk akarnál lenni, hanem vele

Van egy haverom az mindenkit megdugna a világon. Megyünk az uccán jön egy jó csaj: De megdugnám, egy 10 éves kislány de meg...., 20 éves fiu, alátennék ennek is, ami mozog szerintem röptében a legyet is bár ezt még nem kérdeztem töle....mondom te aztán univerzális vagy vazze...
Szia én egy fantáziáló/:) lányos külsejű a pasikkal kezdő fiú vagyok! És szívesen ismerkednék veled! ayton@freemail.hu
Neked pontosan annyira nem kell elnezest kerned a "homokos himtars"-aid miatt, mint nekik sajat maguknak!!!!!!!!!!
bisex fiuk rulz!
pereckenek kulon puszi:*****
bisex fiuk rulz!
pereckenek kulon puszi:*****
Tom, gyonyoruen leirtad amire en is gondoltam, csak lusta voltam begepelni:DDD
Majd ezentul mindenki meg fogja töled kérdezni: Kedves Puniimádó/?/ ugy lefeküdnék egy fiuval, de mivel a világ kezd elbuzisodni meg te is azt mondtad hogy mindenki szeresse azt amit te, meg még biztos sok marhaságot ki tudnék találni, szóval bocsánat, mátol fogva csakis és kizárólag hetero leszek. /nem tudom mi az de bizony aleszek/ , csak a nöket fogom szeretni, még barátom se lesz mert még esetleg tulságosan megkedvelem aztán azt hiszik hogy meleg vagyok, és annál szörnyübb dolgot el se tudok képzelni. Egyáltalán, azt csinálom mint a többség meg amit mondanak mert abbol nagy baj nem lehet. Csak semmi kockázat. Lényem nöi oldalát gondosan elfolytom, a véremben valami tévedés folytán keringö nöi nemi hormonokat az orvosommal egyenként kiszedetem, és mivel minden férfinak van ilyen problémája, törvényjavaslatot nyujtok be, hogy a férfikat fosszák meg a Jin oldaluktol, és kizárolag a Yang oldaluk maradhasson meg. Még van pár ötletem hogy a világ buzi voltát kijavitsam..