Gondolom, hogy mikor a hétvégét náluk töltjük,csak bemehetek a fütdőbe lezuhanyozni,és ha meglátom a rózsaszín borotvát a tusoló polcán,az nem számít "kutakodásnak". Amúgy meg elég szabad gondolkodású nő, 65 éves,de halad a korral... Sokszor láttam már fürdőruhában, és meg vagyok győződve róla,hogy odalent is borotválja. Amúgy meg sose kattantam rá, még gondolatban sem,de a férfiszem is sok mindent meglát...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 07. 13. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 13. vasárnap 07:41

De lehet hogy csak a hónalját , meg a lábát borotválja . Én nyakon is basznám azt aki a fürdőszobánkban kutakodna.

De lehet hogy csak a hónalját , meg a lábát borotválja . Én nyakon is basznám azt aki a fürdőszobánkban kutakodna.
(Ez egy válasz furgeszarvas üzenetére (2025. 07. 12. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 13:35

Gondolom nem apósom borotválkozik női borotvával a tusolóban

Gondolom nem apósom borotválkozik női borotvával a tusolóban
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 07. 11. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 11. péntek 17:42

Nem is gondoltam volna, hogy ennyien követik az anyósuk fanszőrzetének alakulását.

Nyáron max bikinivonal, télen dúsan elburjánzva szeretem.

Na igen
Elég érdekes...
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 07. 11. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 11. péntek 17:42

Nem is gondoltam volna, hogy ennyien követik az anyósuk fanszőrzetének alakulását.

Nekem mind1 csak benne legyen a farkam , a kezembe meg a csöcsök!
Én inkább a fazonra szavazok vagy a kopasz
Sziasztok,a páromé egyszer csupasz máskor szőrös, így is úgy is van benne valami jó, sokszor a puncira élvezek,ha csupasz imádom mikor a popsiig folyik a sperma,ha szőrös akkor viszont ő imádja magán szét kenni,

Én imádom, ha szőrös! Lányok, ti mit gondoltok erről?
Szőrös punci rajongó vagyok, de nem vetem meg a csupasz puncikát sem.
Feleségemé és anyósomé is csupasz. Kb 15 éve nem volt dolgom szőrös pinával, pedig nagyon vágyom rá!
(Ez egy válasz bubu 45 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Az jó.Láttad anyósodét?
(Ez egy válasz bubu 45 üzenetére (2025. 07. 02. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleségemé és anyósomé is szőrös
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mmm finom lehet a dús puncija
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 07. 02. szerda 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 07:12

Sziasztok,a feleségem 2 éve nem borotvàlta,most dús, göndör, mikor dugom mindig belemarkolok
Sziasztok,a feleségem 2 éve nem borotvàlta,most dús, göndör, mikor dugom mindig belemarkolok
A párom most "növeszti" mert legutóbb csupaszra borotválta, és szeretné legközelebb fazonosra csinálni. Kb egy hónapja nem szedte le. Most egészen szőrös. Nem kimondottan rajongok a szőrös pináért, inkább fazon párti vagyok,de tegnap nagyon felállt rá, ahogy cirógattam a dús punci szőrét.
Én nagyon imádom.Feleségemé borotvált anyósomé szőrös.
én gyantáztatom, így kopasz is, majd szőrös is, sosem volt rá panasz
A fiú is szexi, csak itt punci volt a téma.
Szuper szexi páros.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 07. 01. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)