Igen a nejed gyönyörű a szoros punciaval,nem csináltok újabb sorozatot??
(Ez egy válasz harisnyáspár üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ijen joba vagy anyosodal hogy megmutata.?
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Én imádom.Igaz a feleségemé csupi viszont az anyósomé szőrös.
Sziasztok!
Feleségem is finom nagy szőrös pinájú milf!
Feleségem is finom nagy szőrös pinájú milf!
bejön nekem is persze az ápoltság az ALAP
Én annyira hogy a mostani páromnak megtiltottam hogy borotválja....46 éves igazán alázatos perverz nimfó anyuka...tényleg akármit csinálhatok vele...imádja ha meglepibúl
Az életben egy nagyon igényes ápolt szexis nő ... nem a bokros természetes fajta..
pi
a szajaba... alf
si alf
le alf
kAz életben egy nagyon igényes ápolt szexis nő ... nem a bokros természetes fajta..
Megnézhetem ?
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 09. 20. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Dús pina szőrös??
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 09. 20. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi lehet.
enyém szörös
feleségnek igen
(Ez egy válasz kokusz4 üzenetére (2024. 09. 20. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,miért neked szőrös a puncid??
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 13:06
Törölt felhasználó (4650775)
van csak nem mindenki felel meg a feltételeknek
Nem mondom megvan mindkettőnek a varázsa,de természetesen ápolt is gyönyörű :
van csak nem mindenki felel meg a feltételeknek
(Ez egy válasz becsa1 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretném de nincs.
Sziasztok láthatnánk képet róla??
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 12:30
Törölt felhasználó (4752192)
Nálunk már évek óta szőrös. pár éve meguntuk,hogy mindenkinek teljesen csupasz
eleinte vékony csík fazon volt. Később csak a bikini vonalat gyantáztatja párom és a punciján hajvágóval vágja egyformára 2-3centis hosszúságúra. Rengetegen látták és úgy vettem észre,hogy tetszett mindenkinek.
Többen meglepődtek nagyon amikor levették vagy félre húzták a feleségemen a bugyit,de úgyláttam mindenki beton keményen állt tőle
eleinte vékony csík fazon volt. Később csak a bikini vonalat gyantáztatja párom és a punciján hajvágóval vágja egyformára 2-3centis hosszúságúra. Rengetegen látták és úgy vettem észre,hogy tetszett mindenkinek.
Többen meglepődtek nagyon amikor levették vagy félre húzták a feleségemen a bugyit,de úgyláttam mindenki beton keményen állt tőle
én kimondotam imádom
senki nem panaszkodott érte,sőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 12:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
az a igazi
az a igazi
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 12:30
Törölt felhasználó (4752192)
Nálunk már évek óta szőrös. pár éve meguntuk,hogy mindenkinek teljesen csupasz

rikisixx

xixer
Harmony Gabriel