Én is nagyon szeretem. Igaz, most szőrtelennek is örülnék...
A szőrös puncit nekem találták ki. Imádom bele tolni az arcom.
Imádom, de sajnos nagyon ritka.
Én nagyon szeretem.
Sőt a szőrös hónalj is nagyon szexi tud lenni ü
Sőt a szőrös hónalj is nagyon szexi tud lenni ü
Ritka,mint a Bugatti
(Ez egy válasz valaki141 üzenetére (2026. 08. 08. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Kérdezz ha szeretnél.
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 10:45
Nekem is tetszik..főleg azért, mert már jóideje a szőrös a különleges..meg nem olyan egykaptafa...
Írhatna rám olyan pár tagja, ahol a hölgy puncija szőrös...
kérdeznék .
kérdeznék .
Így van csodàlatos szőrös punci.
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 06. csütörtök 05:55
A legjobb a szőrös pina! Főleg az igazi dzsungel! A feleségem ilyen!
Szőrös hölgy tagú párokkal ismerkednénk!
Irjatok üzenetet!
Robi és Dia
Irjatok üzenetet!
Robi és Dia
A legjobb a szőrös pina! Főleg az igazi dzsungel! A feleségem ilyen!
Nejem egy ideje nem szörteleníti a puncit, először kicsit furcsa volt de most már megszoktam és szeretem. Szerencsére azért nem egy dzsungellel rendelkezik. Nyalásnál kifejezetten imádom a kis szörös lyukát, és mikor mondja utána, hogy hátulról tegyem be jó mélyen a kis kopasz farkam, mert ahoz ragaszkodik, hogy én csupasz fasszal legyek.
Én is imádom!
Szőrös punci, segg, hónalj.
Legjobb (Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 00:00
Szőrös punci, segg, hónalj.
Legjobb (Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is nagyon tetszik a szőrös punci, egyszerűen csodás. És a hónaljat se felejtsük el szerintem az is izgalmas ha egy nőnek borostás vagy szőrös a hónalja
imádjuk
Nekem is nagyon tetszik a szőrös punci, egyszerűen csodás. És a hónaljat se felejtsük el szerintem az is izgalmas ha egy nőnek borostás vagy szőrös a hónalja
Nagyon is, és van is!
Nekem is tetszik..főleg azért, mert már jóideje a szőrös a különleges..meg nem olyan egykaptafa...
kérdeznék .
kérdeznék .
Én is imádom. Az extrém szőrös is nagyon jo
Én még szőrős hónaljat is imádom.
A feleségemet még nem is láttam máshogy!
Először úgy basztam meg hogy jó idelye nem volt pasija úgyhogy nem szőrtelenített. Utána próbált magyarázkodni hogy legközelebb már megoldja majd. Én meg nevetve kértem hogy meg ne próbálja, pont hogy örültem végre a jó szőrös pinának, ez viszonylag régen történt de képtelen vagyok megunni. Egy érett nőnek természetes hogy szőrös, nekem a csupasz nagyon kislányos, az meg nem izgat.
Először úgy basztam meg hogy jó idelye nem volt pasija úgyhogy nem szőrtelenített. Utána próbált magyarázkodni hogy legközelebb már megoldja majd. Én meg nevetve kértem hogy meg ne próbálja, pont hogy örültem végre a jó szőrös pinának, ez viszonylag régen történt de képtelen vagyok megunni. Egy érett nőnek természetes hogy szőrös, nekem a csupasz nagyon kislányos, az meg nem izgat.
Ki nem? Imádom

rikisixx

Simi76
Lea Tyron