Sziasztok! Nem, sajnos az nem èn voltam....
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 04. 05. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 20:24

Egy pár régebben említette, hogy itt talált egy beszálló pasit és a hajóján csinálták hármasban. Ezek szerint te voltál?
Értem. Kedvesnek tűnsz, lehet, hogy hamarosan neked is összejön.
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlap
(Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2023. 04. 05. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 10:50

5 hozzászólásotok volt összesen, egyik sem erről szól.
Nem lehet, hogy azt más néven írtad?
Nem lehet, hogy azt más néven írtad?
Hajóra van kapás, kukacra nincs?

Hehe....
A hajó "kukaccal"együtt jár...
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor már csak bízni kell abban, hogy nem egy vegán tengeribeteg partnert sodor a szél az utadba.
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon jó történetek. Remélem lesz még több is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 21:38

Törölt felhasználó (4696437)

Nálunk is megtörtént már, aki szeret olvasni, megtalálhatja a történetünk.
igazán szépen írsz, hosszan és ingerlően, közhelymentesen. talán csak az igékből és a jelzőkből lehetne több, de így is perfekt! szerintem taxis lehetsz, azok ilyen bőbeszédűek! igazam van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 21:38

Nálunk is megtörtént már, aki szeret olvasni, megtalálhatja a történetünk.
Köszönöm, van még bőven, amit szeretnék megírni, ahogy az idő engedi
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm! Nem vagyok taxis
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 10:26

Törölt felhasználó (4630582)

igazán szépen írsz, hosszan és ingerlően, közhelymentesen. talán csak az igékből és a jelzőkből lehetne több, de így is perfekt! szerintem taxis lehetsz, azok ilyen bőbeszédűek! igazam van?
Pár éve hidetett egy srác siófoki vitorlázást pároknak nudista fürdéssel napozással. Cserébe a kedves feleséggel szexelt volna a fedélzeten míg a férj úszkál egyet vagy akár be is száll.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 04. 05. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 20:24

Egy pár régebben említette, hogy itt talált egy beszálló pasit és a hajóján csinálták hármasban. Ezek szerint te voltál?
Írással fogalkozó ember is lehet, mert nagyon jól írsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 23:55

Köszönöm! Nem vagyok taxis

Elnézést, lemaradt egy kettős mássalhangzó: írással foglalkozó ember is lehetsz.
Háát,úgy tűnik, hogy nem velük fogom felavatni a hajót...
Küldtem kèpet,elèrhetősèget(kèrtèk) aztán semmi válasz! Gondolom nem voltam szimpatikus,de egy:Köszönjük,de nem!Azt azért szívesen olvastam volna... (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 06:40
Küldtem kèpet,elèrhetősèget(kèrtèk) aztán semmi válasz! Gondolom nem voltam szimpatikus,de egy:Köszönjük,de nem!Azt azért szívesen olvastam volna... (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor már csak bízni kell abban, hogy nem egy vegán tengeribeteg partnert sodor a szél az utadba.

Sajnálom...lehet nem vagy az esetük. Nem kell feladni, lesz még hasonló.
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 14:59

Küldtem kèpet,elèrhetősèget(kèrtèk) aztán semmi válasz! Gondolom nem voltam szimpatikus,de egy:Köszönjük,de nem!Azt azért szívesen olvastam volna...
Küldtem kèpet,elèrhetősèget(kèrtèk) aztán semmi válasz! Gondolom nem voltam szimpatikus,de egy:Köszönjük,de nem!Azt azért szívesen olvastam volna...
Igen ! Ez az alapvető inteligencia hiánya. Hogy kérnek tőled bemutatkozást,fotót...stb...stb... Aztán válaszra sem méltatnak,ha nem vagy az esetük,bármi oknál fogva ! Személy szerint bunkóságnak tartom,ha egy egyszerű " Nem"-et nem képesek válaszolni !
Ez gondolom nekünk szólt...
Sajnos nem itt élünk,bocsi hogy későn, de párom válszolt..
Most többen írtak a feltöltések miatt,valakinek egyből írunk,de többször ír ,hogy miért nem,pedig élőbe más stb..
Ha tudunk mindenkinek írunk... (Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 14:59
Sajnos nem itt élünk,bocsi hogy későn, de párom válszolt..
Most többen írtak a feltöltések miatt,valakinek egyből írunk,de többször ír ,hogy miért nem,pedig élőbe más stb..
Ha tudunk mindenkinek írunk... (Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

A balatoni vitorlás akció főhősèt ismerem személyesen! Gondoltam megpróbálom èn is... biztos vagyok benne, hogy eszméletlen izgalmas! Vissza emlèkezve a Cabrios èlmènyekre,fèrj első ülèsen nèzte ahogy a felesègèt nyitott tetővel a hátsó ülès tetején kènyeztettem! Egyébként a felajánlásomèrt kaptam egy 3 napos tiltást is a GG-töl!
Szóval sikeres volt az első próbálkozás

Na egy vitorlás kaland tényleg érdekes lehet
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 07:14

A balatoni vitorlás akció főhősèt ismerem személyesen! Gondoltam megpróbálom èn is... biztos vagyok benne, hogy eszméletlen izgalmas! Vissza emlèkezve a Cabrios èlmènyekre,fèrj első ülèsen nèzte ahogy a felesègèt nyitott tetővel a hátsó ülès tetején kènyeztettem! Egyébként a felajánlásomèrt kaptam egy 3 napos tiltást is a GG-töl!

Többször adtam kölcsön,nagyon izgato