Szia, mások is fogják majd írni, nem csak én!! Ez így kevés, kérjük a részletes beszámolót!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 01. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 13:55
Törölt felhasználó (4772716)

Nálunk most volt az első ilyen eset a feleségemmel. Hát nagyon vegyes érzelmekkel éltem meg a dolgot,de azért nagyon izgató is volt.
Nálunk most volt az első ilyen eset a feleségemmel. Hát nagyon vegyes érzelmekkel éltem meg a dolgot,de azért nagyon izgató is volt.
Az biztos! Élvezetes tud lenni!
(Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig jó dolog
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szeretném… ő sajnos nem.
Így igaz!
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
szuper nézni ahogy más férfi is élvezi.
Egy adatlap mindenképpen nagyon lendítene az esélyeken!
(Ez egy válasz Toni9 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 03:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 03:56

Április közepe körül szeretném kölcsön adni legalab 2 vagy 3 férfi lenne akik kölcsön vennék
Április közepe körül szeretném kölcsön adni legalab 2 vagy 3 férfi lenne akik kölcsön vennék
én benne lennék, de párom nem
Igen rendszeresen
És baromira izgató, amikor érzik rajta, hogy használva volt.

És baromira izgató, amikor érzik rajta, hogy használva volt.
Köszönöm de ez nem opció. Nem atverni szeretném hanem inkább rá vezetni.
Sziasztok. Nagyon izgatna ha a párom mással szexelne jelenlétében de nem szeretném ezt neki nyíltan elmondása. Tarok tőle nem lenne jó a reakciója. Arra gondoltam hogy valami ilyen témájú film talán előre lenditené a projektet. Tudnátok valami erotikus filmet ajánlani aminélilyen témája van?
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Nincs ebben semmi veszekedés de most sem értem mi a különbség hiszen a cuckold is lényegében ugyanez csak fordítva .. a lényeg hogy passzív vagy aktív résztvevője a másik fél..
(Ez egy válasz Banderas79 üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 12:52

Nemtom, hogy a Merriem Webster elfogadható-e kellően hiteles forrásként:
https://www.merriam-webster.com/dictionary/cuckquean
"a woman whose husband is unfaithful to her", magyarul a férj által felszarvazott hölgy. Az én fórumos találataim - ti. nem voltam rest keresni, kutakodni a témában - is mind azt az eredményt erősítették, hogy a cuckquean szituban a barátnőnek/feleségnek kell a pasija szeretkezéseit más nőkkel végignézni.
De figyi, igazán nem veszekedni jöttem ide, ha Te így értelmezed, akkor OK.
Lehet, hogy a fogalom, amit én keresek, az egyszerűen csak "leszbi-show" és kész. :P
"a woman whose husband is unfaithful to her", magyarul a férj által felszarvazott hölgy. Az én fórumos találataim - ti. nem voltam rest keresni, kutakodni a témában - is mind azt az eredményt erősítették, hogy a cuckquean szituban a barátnőnek/feleségnek kell a pasija szeretkezéseit más nőkkel végignézni.
Lehet, hogy a fogalom, amit én keresek, az egyszerűen csak "leszbi-show" és kész. :P
Nemtom, hogy a Merriem Webster elfogadható-e kellően hiteles forrásként:
Lehet, hogy a fogalom, amit én keresek, az egyszerűen csak "leszbi-show" és kész. :P (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 03. 08. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 08. szombat 21:49
Lehet, hogy a fogalom, amit én keresek, az egyszerűen csak "leszbi-show" és kész. :P (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 03. 08. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Már miért értelmezné ő jól? A cuckold ahogyan lentebb te is leírtad több dolgot foglal magába , cuckold az is mikor kölcsönveszik a párod és nélküled szexelnek vele ,az is ha jelen vagy , az is ha te alárendelt vagy közben, az is ha egyenlő fél, sőt van amikor a cuckold a dominanciád jelenti hiszen a párod a te "parancsodra " szexel mással a te ribancod stb .. magyarul több válfaja van , ahogyan a cuckquean-nak én nemzetközi fórumokon is csak így láttam és így is logikus így van értelme
Ha szerinted nem akkor tudnál mutatni egy linket ahol máshogy hívják? ( clean up cuckold , stag and vixxen cuckold , humiliated cuckold , wifelending cuckold stb stb stb )
Ha szerinted nem akkor tudnál mutatni egy linket ahol máshogy hívják? ( clean up cuckold , stag and vixxen cuckold , humiliated cuckold , wifelending cuckold stb stb stb )
A legjobb dolog!!!
(Ez egy válasz futatto üzenetére (2025. 03. 08. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 08. szombat 21:55

Sziasztok nálunk is mind a ketten élvezzük ha más pasi dugja szopatja elöttem illetgve velem a nejem. Hatalmas élvezet szerintünk is
Sziasztok nálunk is mind a ketten élvezzük ha más pasi dugja szopatja elöttem illetgve velem a nejem. Hatalmas élvezet szerintünk is
Már miért értelmezné ő jól? A cuckold ahogyan lentebb te is leírtad több dolgot foglal magába , cuckold az is mikor kölcsönveszik a párod és nélküled szexelnek vele ,az is ha jelen vagy , az is ha te alárendelt vagy közben, az is ha egyenlő fél, sőt van amikor a cuckold a dominanciád jelenti hiszen a párod a te "parancsodra " szexel mással a te ribancod stb .. magyarul több válfaja van , ahogyan a cuckquean-nak én nemzetközi fórumokon is csak így láttam és így is logikus így van értelme
Ha szerinted nem akkor tudnál mutatni egy linket ahol máshogy hívják? ( clean up cuckold , stag and vixxen cuckold , humiliated cuckold , wifelending cuckold stb stb stb ) (Ez egy válasz coupleforSam üzenetére (2025. 03. 08. szombat 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha szerinted nem akkor tudnál mutatni egy linket ahol máshogy hívják? ( clean up cuckold , stag and vixxen cuckold , humiliated cuckold , wifelending cuckold stb stb stb ) (Ez egy válasz coupleforSam üzenetére (2025. 03. 08. szombat 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, Banderas, Te értelmezed jól…
(Ez egy válasz Banderas79 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 21:32

Ezt megtaláltam én is, és szerintem nem ez. A cuckquean az a hölgy, aki a faszija szeretkezését nézi végig egy másik hölggyel. Legalábbis én így értelmeztem a találatokat.
Ezis ugyanúgy egy gyűjtőnév mint a cuckold aminek több változata van szintén...ahogy az lentebb is lenne van írva
(Ez egy válasz Banderas79 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 21:32

Ezt megtaláltam én is, és szerintem nem ez. A cuckquean az a hölgy, aki a faszija szeretkezését nézi végig egy másik hölggyel. Legalábbis én így értelmeztem a találatokat.