Én is pont erre gondoltam
Sziasztok!nagyon jo a videoitok!!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 09:37

Nálunk is van hogy Bonnie elmegy a vendéggel jól érezni magát, ilyenkor kapom a videókat ami rettentő izgalmas. Én pedig mire haza ér álló farokkal várom hogy betegyem neki.
én mindig kölcsön kaptam a Pár Hölgy tagját, mindig az volt a feltétel, hogy videó készüljön.
Nálunk is van hogy Bonnie elmegy a vendéggel jól érezni magát, ilyenkor kapom a videókat ami rettentő izgalmas. Én pedig mire haza ér álló farokkal várom hogy betegyem neki.
(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 06:26

Nálunk is már sokszor voltak ilyenek,kettesben is volt többször is.kaptam olyankor képeket!
Nálunk is már sokszor voltak ilyenek,kettesben is volt többször is.kaptam olyankor képeket!
Swinger buliban voltunk. Pár hapsit elintezett.
Izgalmasan hangzik..
(Ez egy válasz cscsmpar üzenetére (2025. 05. 15. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 15. csütörtök 11:36

Minket épp tegnap látogatott meg egy barátunk! Miután a kedvesem szájba élveztem a kollégát hagytam dolgozni tovàbb, letusoltam , majd onnan figyeltem őket, ahogyan elélveznek és befejezik a játékot.
Minket épp tegnap látogatott meg egy barátunk! Miután a kedvesem szájba élveztem a kollégát hagytam dolgozni tovàbb, letusoltam , majd onnan figyeltem őket, ahogyan elélveznek és befejezik a játékot.
Nálunk ez már előfordult párszor.
Volt olyan hogy én szerveztem,de olyan is hogy a pasi azt hitte nem tudok róla és titkos az egész.
Iszonnyú jó érzès tudni hogy éppen más kényezteti.
Utána pedig a részletes elmesélés után .....
Volt olyan hogy én szerveztem,de olyan is hogy a pasi azt hitte nem tudok róla és titkos az egész.
Iszonnyú jó érzès tudni hogy éppen más kényezteti.
Utána pedig a részletes elmesélés után .....
A legjobb érzés nézni és be is szállok.
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2025. 05. 15. csütörtök 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 15. csütörtök 00:06

Milyen érzés nézni? Csináltál valamit közben esetleg beszálltál?
Milyen érzés nézni? Csináltál valamit közben esetleg beszálltál?
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 05. 14. szerda 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 14. szerda 08:06

Az en feltételem az volt,hogy nekem mindegy kivel és hányszor de legyek ott mindig.
uh de izgi
(Ez egy válasz sancika2712 üzenetére (2025. 05. 14. szerda 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 14. szerda 01:58

Én már adtam kölcsön a páromat más pasinak.
Addig noszogattam amíg bele egyezett.Annyi kikötésem vót,hogy vegyék fel telefonra.
Addig noszogattam amíg bele egyezett.Annyi kikötésem vót,hogy vegyék fel telefonra.
Az en feltételem az volt,hogy nekem mindegy kivel és hányszor de legyek ott mindig.
Izgató tud lenni, bár úgy kölcsön soha nem adtam mindig együtt közösen játszottunk. Nem is lett volna benne hogy külön utakon járkunk, de pár percre többször kettesbe voltak és átérzem miért lehet ez izgató! Pörög a fantáziád!
nagyon régen igen.Szuper volt.
Én már adtam kölcsön a páromat más pasinak.
Nalunk nagy fantazia lett ez a dolog. Nem tudjuk meg, hogy megvalosul-e

Helyes! Csinos is!
(Ez egy válasz közösfeleség üzenetére (2025. 05. 13. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 13. kedd 09:09

Mi is nagyon szeretjük. Tegnap este is végignéztem ahogy feleségem szeretkezik az egyik pasijával.
Azonosulok gondolataiddal! Egyre inkább felvállalják az emberek a vágyaikat és a megvalósításért tesznek is! Így helyes.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2025. 05. 13. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 13. kedd 07:05

Szerintem ez nem újkeletű dolog, s a divat szó idézőjelben sem helytálló.
Az emberek nyitottabbak, ki merik mondani és meg merik valósítani a vágyaikat.
Az emberek nyitottabbak, ki merik mondani és meg merik valósítani a vágyaikat.
Mi is nagyon szeretjük. Tegnap este is végignéztem ahogy feleségem szeretkezik az egyik pasijával.