Mi egy évig csak beszélgettünk róla, ötleteltünk, gondolkoztunk ezen a témán. Szégyen ide vagy oda.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 09:03

Őszintén kell róla beszélni. Ez az egyik legfontosabb. Ő lehet a kedvedért belemenne, vagy hagyná hogy az történjen, amit te szeretnél, de a következményekkel számolj. Lehet hogy egy gátat döntesz le, aztán a kiáramló szenvedélyel már nem tudsz megbirkózni. Viszont ha ez neki annyira nem tetszik, akkor az Ő kicsi lelkét pusztítod el. Óvatosan, ha szereted és együtt akartok maradni

Őszintén kell róla beszélni. Ez az egyik legfontosabb. Ő lehet a kedvedért belemenne, vagy hagyná hogy az történjen, amit te szeretnél, de a következményekkel számolj. Lehet hogy egy gátat döntesz le, aztán a kiáramló szenvedélyel már nem tudsz megbirkózni. Viszont ha ez neki annyira nem tetszik, akkor az Ő kicsi lelkét pusztítod el. Óvatosan, ha szereted és együtt akartok maradni
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 05:19

Sziasztok. Szeretném bevezetni a páromat a többes szex világába. Még mindketten tapasztalatlanok vagyunk. Neki sem közömbös a többes szex gondolata. Ötletek hogyan kellene megközelíteni elsőre?

Respekt ! Minden gondolatotok átgondolt, letisztult ! Valahogy így kell, kellene csinálni mindenkinek !
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 07:20

Nekünk most szombaton sikerült kicsit kalandozni ismét, megérkezett a vendég . Zuhany, aztán fel jött az emeletre. Mondtam elmegyek zuhanyozni én is. Hagyom a párom kibontakozni. Zuhannyal végeztem, aztán leültem lent és hallgattam a hangokat a cuppogást, és hagytam őket kalandozni kicsit kettesben. Engem rettentő módon felizgatott még így is hogy csak a hangokat hallhattam.
Nekünk most szombaton sikerült kicsit kalandozni ismét, megérkezett a vendég . Zuhany, aztán fel jött az emeletre. Mondtam elmegyek zuhanyozni én is. Hagyom a párom kibontakozni. Zuhannyal végeztem, aztán leültem lent és hallgattam a hangokat a cuppogást, és hagytam őket kalandozni kicsit kettesben. Engem rettentő módon felizgatott még így is hogy csak a hangokat hallhattam.
Beszélj velem privátba. Talalkozunk hármasban, baratkozunk, utána majd alakul magatól
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 05:19

Sziasztok. Szeretném bevezetni a páromat a többes szex világába. Még mindketten tapasztalatlanok vagyunk. Neki sem közömbös a többes szex gondolata. Ötletek hogyan kellene megközelíteni elsőre?

(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 19. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 16:08
Törölt felhasználó (4717018)

Törölt felhasználó (916769)

Előző partnerünkel ez már belefért. Azért heti egy együttlét kevés bárkinek is. Néha becsúszott egy-egy gyors menet a hétköznapokba.
Előző partnerünkel ez már belefért. Azért heti egy együttlét kevés bárkinek is. Néha becsúszott egy-egy gyors menet a hétköznapokba.
Sziasztok! Én a cuckold azon formáját keresem amiben a férj videóhívásban nézi végig felesége használatát. Volt ilyen randim egy párral 2x is (nem innen) a 3.nál már a férj is ott volt.
De ezóta sem találkoztam a cuckold ezen formájával.
De ezóta sem találkoztam a cuckold ezen formájával.
na de ilyet!????
(Ez egy válasz siófoki pasi üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 23:59

Sziasztok! Tavasszal írtam egy hirdetést, hogy aki szeretné, megyek a párjáért egy kabrióval és sofőr szerepjátékot játszunk. Nagyon jól sikerült, a hölgy küldött pár képet a férjének aki egy üveg bort adott a nap végén, ezen jót nevettünk.Izgató volt:-9
Sziasztok! Tavasszal írtam egy hirdetést, hogy aki szeretné, megyek a párjáért egy kabrióval és sofőr szerepjátékot játszunk. Nagyon jól sikerült, a hölgy küldött pár képet a férjének aki egy üveg bort adott a nap végén, ezen jót nevettünk.Izgató volt:-9
Hú, ebből még lehet egy hatalmas orgia. De jó lenne ott lenni veletek. Minimum a szingli csajra ráhajtanék, mert ez nyilván alap, de be-bepróbálkoznék a foglalt hölgyeknél is, sose lehet tudni, melyiknek a párja olyan önzetlen, hogy nem orrol meg ezért. Majd mesélj, mi történt!
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 08. 11. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
4 pár 1 szingli lány és 2 szingli srácból áll a társaság
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Baráti társaság!!! Nem csak férfiakból állhat.
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen lányokat?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 08. 09. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 10:04

Mi szombaton megyünk nyaralni baráti társasággal nyaralni.
Nem lenne rossz ha össze jönne ha többen dugnánk a párom vagy a lányokat
Mire gondolsz?
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 08. 09. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 21:55

A Cuckold nak sok fajtája van , csak ezt sokan nem tudják....
A Cuckold nak sok fajtája van , csak ezt sokan nem tudják....
(Ez egy válasz szodoma üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 13:13

Nálunk néha megesik, hogy nejem megosztom mással. De ezekben a szitukban a cuckold kifejezés igen távol áll a dologtól. Ha annyira idegen szavakat szövünk bele , akkor inkább "wife sharing". Ami jó dolog ha van kémia kölcsönösen és nem a baszni akarok debilek jelentkeznek erre a pozícióra. Sok férfi még csak nem is érti , mi lenne egy ilyen játék lényege. Kevés hozzá egy kemény fasz. Kémia, kis udvarlás, hódítás a hölgy részére, ez ami tartóssá és izgalmassá teszi.
Mi szombaton megyünk nyaralni baráti társasággal nyaralni.
Jojo igaz inkabb wife sharing a jo kifejezes. Mi is a koritessel egyutt elvezzuk/nek.
(Ez egy válasz szodoma üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 13:13

Nálunk néha megesik, hogy nejem megosztom mással. De ezekben a szitukban a cuckold kifejezés igen távol áll a dologtól. Ha annyira idegen szavakat szövünk bele , akkor inkább "wife sharing". Ami jó dolog ha van kémia kölcsönösen és nem a baszni akarok debilek jelentkeznek erre a pozícióra. Sok férfi még csak nem is érti , mi lenne egy ilyen játék lényege. Kevés hozzá egy kemény fasz. Kémia, kis udvarlás, hódítás a hölgy részére, ez ami tartóssá és izgalmassá teszi.