Mi is majd össze akarunk ilyet hozni,régóta tervben vannak vitorlás kalandok.Napfény,víz,nyugalmas tér...pont jó egy izgalmas kalandhoz.
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 07:14

A balatoni vitorlás akció főhősèt ismerem személyesen! Gondoltam megpróbálom èn is... biztos vagyok benne, hogy eszméletlen izgalmas! Vissza emlèkezve a Cabrios èlmènyekre,fèrj első ülèsen nèzte ahogy a felesègèt nyitott tetővel a hátsó ülès tetején kènyeztettem! Egyébként a felajánlásomèrt kaptam egy 3 napos tiltást is a GG-töl!
Szóval sikeres volt az első próbálkozás

Ez az egyik legnagyobb vágyam... Végignézni ahogy egy valóban hatalmas nagy farkú pasi keményen megbassza a párom. Én közben verném a farkam, a párom a szemembe nézne, miközben elvezkedik a vaskos dorongon. Természetesen nyalnám a fazonos puncikáját is miközben ki be jár benne az óriási fasz. Miután többször elélvezne a hatalmas fasztól, a pasi beleélvezne a lüktető puncikájába, én pedig tisztára nyalnám. Minden csepp spermát kinyalnék belőle.
A tiltást azért kaptad, mert beszélgetős fórumtémában tetted közzé a társkereső hirdetésedet. Ez a téma csak élmények, tapasztalatok megosztására szolgál, társkereső hirdetésekkel, beajánlkozásokkal ne offold a témát!
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)

A balatoni vitorlás akció főhősèt ismerem személyesen! Gondoltam megpróbálom èn is... biztos vagyok benne, hogy eszméletlen izgalmas! Vissza emlèkezve a Cabrios èlmènyekre,fèrj első ülèsen nèzte ahogy a felesègèt nyitott tetővel a hátsó ülès tetején kènyeztettem! Egyébként a felajánlásomèrt kaptam egy 3 napos tiltást is a GG-töl!

Többször adtam kölcsön,nagyon izgato
Na egy vitorlás kaland tényleg érdekes lehet

Ez gondolom nekünk szólt...
Sajnos nem itt élünk,bocsi hogy későn, de párom válszolt..
Most többen írtak a feltöltések miatt,valakinek egyből írunk,de többször ír ,hogy miért nem,pedig élőbe más stb..
Ha tudunk mindenkinek írunk... (Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 14:59
Sajnos nem itt élünk,bocsi hogy későn, de párom válszolt..
Most többen írtak a feltöltések miatt,valakinek egyből írunk,de többször ír ,hogy miért nem,pedig élőbe más stb..
Ha tudunk mindenkinek írunk... (Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Háát,úgy tűnik, hogy nem velük fogom felavatni a hajót...
Küldtem kèpet,elèrhetősèget(kèrtèk) aztán semmi válasz! Gondolom nem voltam szimpatikus,de egy:Köszönjük,de nem!Azt azért szívesen olvastam volna...
Küldtem kèpet,elèrhetősèget(kèrtèk) aztán semmi válasz! Gondolom nem voltam szimpatikus,de egy:Köszönjük,de nem!Azt azért szívesen olvastam volna...
Igen ! Ez az alapvető inteligencia hiánya. Hogy kérnek tőled bemutatkozást,fotót...stb...stb... Aztán válaszra sem méltatnak,ha nem vagy az esetük,bármi oknál fogva ! Személy szerint bunkóságnak tartom,ha egy egyszerű " Nem"-et nem képesek válaszolni !
Sajnálom...lehet nem vagy az esetük. Nem kell feladni, lesz még hasonló.
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 14:59

Küldtem kèpet,elèrhetősèget(kèrtèk) aztán semmi válasz! Gondolom nem voltam szimpatikus,de egy:Köszönjük,de nem!Azt azért szívesen olvastam volna... (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 06:40
Küldtem kèpet,elèrhetősèget(kèrtèk) aztán semmi válasz! Gondolom nem voltam szimpatikus,de egy:Köszönjük,de nem!Azt azért szívesen olvastam volna... (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor már csak bízni kell abban, hogy nem egy vegán tengeribeteg partnert sodor a szél az utadba.

Elnézést, lemaradt egy kettős mássalhangzó: írással foglalkozó ember is lehetsz.
Írással fogalkozó ember is lehet, mert nagyon jól írsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 23:55
Törölt felhasználó (4696437)

Köszönöm! Nem vagyok taxis

Pár éve hidetett egy srác siófoki vitorlázást pároknak nudista fürdéssel napozással. Cserébe a kedves feleséggel szexelt volna a fedélzeten míg a férj úszkál egyet vagy akár be is száll.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 04. 05. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 20:24

Egy pár régebben említette, hogy itt talált egy beszálló pasit és a hajóján csinálták hármasban. Ezek szerint te voltál?
Köszönöm! Nem vagyok taxis
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 10:26

Törölt felhasználó (4630582)

igazán szépen írsz, hosszan és ingerlően, közhelymentesen. talán csak az igékből és a jelzőkből lehetne több, de így is perfekt! szerintem taxis lehetsz, azok ilyen bőbeszédűek! igazam van?
Köszönöm, van még bőven, amit szeretnék megírni, ahogy az idő engedi
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

igazán szépen írsz, hosszan és ingerlően, közhelymentesen. talán csak az igékből és a jelzőkből lehetne több, de így is perfekt! szerintem taxis lehetsz, azok ilyen bőbeszédűek! igazam van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 21:38

Nálunk is megtörtént már, aki szeret olvasni, megtalálhatja a történetünk.
Nagyon jó történetek. Remélem lesz még több is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 21:38

Nálunk is megtörtént már, aki szeret olvasni, megtalálhatja a történetünk.
Akkor már csak bízni kell abban, hogy nem egy vegán tengeribeteg partnert sodor a szél az utadba.
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hehe....
A hajó "kukaccal"együtt jár...
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Hajóra van kapás, kukacra nincs?