Cuckold. Adta már kölcsön barátnőt, feleséget más pasiknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 65 66 67 68 69 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#344   2022. 08. 13. szombat 00:14
X Törölt felhasználó (4237032)
Vannak eltérő terminológiák. A legkifinomultabb megközelítés, hogy a cuckold az, akit a felesége szexuális értelemben megszégyenít. Ez lehet a férj tudtával vagy tudta nélkül, tehát a legáltalánosabb értelembe vett felszarvazott, megcsalt férj is cuckold, illetve a beleegyezéssel történő esetben, ahol a megszégyenítés központi eleme az aktusnak, ugyancsak cuckoldnak hívják a sub férjet.
Ahol nincs megszégyenítés, ott eltérő néven illetik a feleket, pont a nagyon eltérő motivációk és kimenetelek miatt, elkerülve a félreértéseket. A beleegyezésen és kölcsönös tiszteleten alapuló szexuális megosztásnál, ahol kifejezetten a feleség örömét helyezik központba, a férjet sok helyen Stag-ként definiálják. Egy Stag/Vixen megközelítésből a csatlakozó partnert általában nem is bullként, hanem barátként, szeretőként kezelik. Az aktusban a szerető jelenlétét kiterjesztéseként élik meg - vulgárisan a másik fél a stag kiterjesztett farka. Nagyon fontos, hogy nem helyettesítő, nem pótlék, hanem kiegészítő elem, egy desszert. A polyamor kapcsolatokban is ezért helytállóbb a vixen/stag terminológiát használni.
Mind a két esetben fontos jelentőséget kap az érzelem - akár a féltékenység oldaláról közelítjük meg, akár az örömadás, hódolás oldaláról.
A tapasztalataim alapján ezeken kívül helyezkedik el a swinger megközelítés. Egy swinger férj és feleség kevésbé tulajdonít ilyen jellegű fontosságot az eseménynek. Nem a férj megszégyenítése, és nem a nő dicsőítése a fő mozgatóerő, hanem egyszerűen csak jó a változatosság, feldobja a szexuális életet egy jó dugás másokkal - gyakran klubbokban, teljesen ismeretlenekkel, dogging parkolókban, többnyire teljesen érzelemmentes szexről van szó.
És nyilván mint minden, ezek is csak részkategóriái egy nagy halmaznak, rengeteg átfedéssel, egyéb megközelítéssel. Kandualizmus, exchibicionizmus, voyeurizmus - ahol a kukkolás tárgya a feleségünk -, stb stb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 10. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4635692)
2022. 08. 10. szerda 22:00
Valaki elmondaná itt vagy privátban, mit értenek a helyi fórumozok "cuckold" kifejezés alatt? Picit összezavarodtam...
#343   2022. 08. 12. péntek 22:20
X Törölt felhasználó (732009)
Nem a hétköznapi értelemben vett hármasra kell gondolni. A fantázia valójában arról szól, hogy a férfi végignézi, ahogy a feleségét kielégíti egy másik férfi, vagyis a cuckold a felszarvazott férjet jelenti a kifejezésben.
#342   2022. 08. 12. péntek 18:57
Krumplisteszta Krumplisteszta
Eredetileg nem. Eredetileg a hagyomanyos ertelemben vett hazastarsi hutlenseget jelenti. A felszarvazott ferj neve a cuckold. lenyegtelen, hogy a tudtaval, vagy a tudta nelkul tortenik, a lenyeg, hogy NEM a beleegyezesevel. Vannak ferjek akik szeretik ha alarendelt viszonyba kerulnek szex kozben. Ezt a szerepjatekot is cuckoldnak nevezik a hasonlosag miatt.
Amikor valakinek a felesege a tudtaval es beleegyezesevel szexel massal arra inkabb a swinger, nyitott hazassag kifejezes illenek szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 12. péntek 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 12. péntek 06:59
Köszi a választ.
Így akkor jól értelmezem, hogy valami olyasmi lehet, hogy férj jelenlétében meghágni vagy egyéb szexuálus dolgot tenni a nejével.
Hmmm...
#341   2022. 08. 12. péntek 09:56
X Törölt felhasználó (4361252)
Nagyon èlveztük, úgyhogy akarjuk máskor is de olyan pasit keresünk akinek lenne helye Miskolcon.
(Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2022. 08. 10. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 22:40
Es milyen volt?
#340   2022. 08. 12. péntek 09:15
X Törölt felhasználó (4672959)
Én szívesen adnám és nézném ahogy basszák a szűk kis punciját de sajnos bináris a drágám. 1 meg 0 van, 2 3 4 plussz pasi már nem fér bele beki. Ja és az 1 az konstans én vagyok! smile
#339   2022. 08. 12. péntek 06:59
X Törölt felhasználó (4635692)
Köszi a választ.
Így akkor jól értelmezem, hogy valami olyasmi lehet, hogy férj jelenlétében meghágni vagy egyéb szexuálus dolgot tenni a nejével.
Hmmm...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 08. 11. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 11. csütörtök 11:42
A cuckold szo felszarvazottat jelent. Alapbol alarandelt, megcsalt ferj. Manapsag divatos hasznalni azokra is, akik beleegyeznek, hogy a feleseguk felrelepjen.
#338   2022. 08. 11. csütörtök 11:42
Krumplisteszta Krumplisteszta
A cuckold szo felszarvazottat jelent. Alapbol alarandelt, megcsalt ferj. Manapsag divatos hasznalni azokra is, akik beleegyeznek, hogy a feleseguk felrelepjen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 10. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 22:00
Valaki elmondaná itt vagy privátban, mit értenek a helyi fórumozok "cuckold" kifejezés alatt? Picit összezavarodtam...
#337   2022. 08. 10. szerda 22:40
Kivancsian Kivancsian VIP
Es milyen volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4361252)
2022. 08. 04. csütörtök 07:36
Nekünk most lesz az első hármas kalandunk 2 pasi 1 nő felállásban már nagyon várjuk.
#336   2022. 08. 10. szerda 22:00
X Törölt felhasználó (4635692)
#335   2022. 08. 07. vasárnap 17:48
X Törölt felhasználó (4679230)
Még soha nem adtam kölcsön, de nagyon szeretném kipróbálni, de csak úgy ha én is ott leszek. Más esetben csatlakoznék is, de azért az a legizgalmasabb ha elképzelem ahogyan más dugja majd és láthatom ahogyan az a másik kemény farok dugja Őt... buck Természetesen már meg van vele beszélve hogy kipróbáljuk.
#334   2022. 08. 05. péntek 15:54
X Törölt felhasználó (4667544)
ezt elkúrtad... nagyon elkúrtad... a párod bizalmát veszítetted el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 05. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4390802)
2022. 08. 05. péntek 12:39
Lett egy kis kaland!
Házibuliban a párom kikezdett egy pasival,aki rá is mozdult.
De a meglepődésem elrontotta az egészet
Észre vettem hogy eltűntek,be mentem a házba es az a látvány fogadott hogy a pasi ölében vonaglik aki a ciciken dolgozott a párom meg a punciát izgatva nyögdévsel.
Bementem és rákérdeztem mi folyik itt?
Hiba volt
Mindenki magyarázkodásba kezdett.
Már megbántam hogy rutintalan voltam,nézni kellett volna mi fog történi mert nagyon izgató volt
Ha rá gondolok hogy lehet a konyha asztalra döntve kefélték volna...
Es így kicsi megtorpanást érzek a jó harmasozás irányában.
De nem adom fel
#333   2022. 08. 05. péntek 15:47
Felhőék Felhőék
Szerintem mielőtt ilyen dologba vágnák bele tisztázzátok egymás között is a dolgot. Ahogy leírtad mindenki meglepődött tehet a párod sem tudta talán a vágyaidat, de ti is féltékeny voltál első pillanatban… ez így nem fog menni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 05. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 12:39
Lett egy kis kaland!
Észre vettem hogy eltűntek,be mentem a házba es az a látvány fogadott hogy a pasi ölében vonaglik aki a ciciken dolgozott a párom meg a punciát izgatva nyögdévsel.
Hiba volt
Már megbántam hogy rutintalan voltam,nézni kellett volna mi fog történi mert nagyon izgató volt
De nem adom fel
#332   2022. 08. 05. péntek 12:39
X Törölt felhasználó (4390802)
Lett egy kis kaland!
Hiba volt
De nem adom fel
#331   2022. 08. 04. csütörtök 09:39
X Törölt felhasználó (4662881)
Én házaspárhoz szeretnék beszállni cuckold szex miatt. Feleségemmel pedig pasit keresünk ugyanilyen felállásra. A múlt héten találkoztunk is egy számára nagyon szimpatikus férfival. Úgy néz ki megtaláltuk akivel cuckold hármas felállásokat gyakorolhatjuk. Régebben volt két barátunk egymás után. Mindkettő hosszútávú kapcsolat volt. Mikor a szex kapcsolaton kívül szoros barátság is alakult ki közöttünk volt, hogy párom mikor dolgoztam is együtt volt velük. De volt, hogy kivettek egy szobát egy wellness szállóban egy estére. Persze közben ment a video konferencia. De nagy többségben hármasban voltunk. Csak megkívánták így is a dolgot.
#330   2022. 08. 04. csütörtök 07:36
X Törölt felhasználó (4361252)
Nekünk most lesz az első hármas kalandunk 2 pasi 1 nő felállásban már nagyon várjuk.
#329   2022. 08. 04. csütörtök 06:21
X Törölt felhasználó (4672558)
Volt benne részünk wink
#328   2022. 08. 03. szerda 12:05
fazonkirály fazonkirály
Az én csajomat rendszeresen dugják. Imádja a faszt. Főleg a nagyot
#327   2022. 07. 28. csütörtök 17:15
Replay 55 Replay 55
Van tapasztalat.Egy baráti társasággal szórakoztunk lakásukon a három pár egyikénél. Fogyott a kaja a pia rendesen.Valaki földobta hogy táncoljunk alsóneműbe. meg is indult a vetkőztetés mert mi a fiúk már nem bírtunk magunkkal, Valamelyik pasi kicsit tovább akart menni így abba maradt az egész, nem sokára el is köszöntünk. Közös autóval voltunk és mentünk is . Megkérdeztem mehetünk hozzánk is és folytathatjuk, ha van kedvük hozzá.
Volt! Hamar lekerültek a ruhák a nappaliba egy kisimogatás után mindenki a máséra vágyott és mentünk is de külön szobákba.A pia nem tett jót nálunk sem legalább is nekem.A haverom párja ekkor azt mondta:no a másikba a Farkas jól elrendezi Piroskát. El is rendezte.Csak azt nem tudtam hogy a pálesz őrá jó hatással van. Azóta ha találkoztunk ő páleszt én bort ittam Attól kezdve elegük volt a Piroskáknak..Pár évig: Van még stori csak időm nincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 09:38
Pia nélkül nem lett volna semmi!
De a pia miatt nem lett teljes.
Nem tudom kinek mi a tapasztalata,nekünk lehet sok volt!
Meghát valószínü a lámpaláz is közre játszott!
#326   2022. 07. 27. szerda 07:32
Hármasra Hármasra
Én is nagyon élvezem mikor más élvezteti elöttem a párom,teljesen más élvezet hármasban csinálni
#325   2022. 07. 27. szerda 07:19
4enjoy 4enjoy
Nagyon izgalmas és különleges lehetett....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 05. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661523)
2022. 07. 05. kedd 10:27
Volt régebben két kapcsolatunk. Baráti viszonnyá alakult. Ott a srácok ha nem voltam itthon akkor is jöhettek. Persze igyekeztem mindig haza, de mire hazaértem már vagy távozott a srác és nem láthattam a végét. Vagy már elfáradva vártak otthon. De azt pihenés után megint végignéztem.
Volt, hogy dolga volt a feleségemnek Budapesten. Nem értem rá felvinni. A barátunk ráért. Együtt mentek fel és ott is aludtak mert nem sikerült a dolgot időben elintézni.

... 65 66 67 68 69 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: balatoni par balatoni par
Nyitás ideje: 2022. 02. 08. kedd
Üzenetek: 1664db
Utolsó üzenet: tegnap 21:39

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!