Vannak eltérő terminológiák. A legkifinomultabb megközelítés, hogy a cuckold az, akit a felesége szexuális értelemben megszégyenít. Ez lehet a férj tudtával vagy tudta nélkül, tehát a legáltalánosabb értelembe vett felszarvazott, megcsalt férj is cuckold, illetve a beleegyezéssel történő esetben, ahol a megszégyenítés központi eleme az aktusnak, ugyancsak cuckoldnak hívják a sub férjet.
Ahol nincs megszégyenítés, ott eltérő néven illetik a feleket, pont a nagyon eltérő motivációk és kimenetelek miatt, elkerülve a félreértéseket. A beleegyezésen és kölcsönös tiszteleten alapuló szexuális megosztásnál, ahol kifejezetten a feleség örömét helyezik központba, a férjet sok helyen Stag-ként definiálják. Egy Stag/Vixen megközelítésből a csatlakozó partnert általában nem is bullként, hanem barátként, szeretőként kezelik. Az aktusban a szerető jelenlétét kiterjesztéseként élik meg - vulgárisan a másik fél a stag kiterjesztett farka. Nagyon fontos, hogy nem helyettesítő, nem pótlék, hanem kiegészítő elem, egy desszert. A polyamor kapcsolatokban is ezért helytállóbb a vixen/stag terminológiát használni.
Mind a két esetben fontos jelentőséget kap az érzelem - akár a féltékenység oldaláról közelítjük meg, akár az örömadás, hódolás oldaláról.
A tapasztalataim alapján ezeken kívül helyezkedik el a swinger megközelítés. Egy swinger férj és feleség kevésbé tulajdonít ilyen jellegű fontosságot az eseménynek. Nem a férj megszégyenítése, és nem a nő dicsőítése a fő mozgatóerő, hanem egyszerűen csak jó a változatosság, feldobja a szexuális életet egy jó dugás másokkal - gyakran klubbokban, teljesen ismeretlenekkel, dogging parkolókban, többnyire teljesen érzelemmentes szexről van szó.
És nyilván mint minden, ezek is csak részkategóriái egy nagy halmaznak, rengeteg átfedéssel, egyéb megközelítéssel. Kandualizmus, exchibicionizmus, voyeurizmus - ahol a kukkolás tárgya a feleségünk -, stb stb... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 10. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 22:00
Ahol nincs megszégyenítés, ott eltérő néven illetik a feleket, pont a nagyon eltérő motivációk és kimenetelek miatt, elkerülve a félreértéseket. A beleegyezésen és kölcsönös tiszteleten alapuló szexuális megosztásnál, ahol kifejezetten a feleség örömét helyezik központba, a férjet sok helyen Stag-ként definiálják. Egy Stag/Vixen megközelítésből a csatlakozó partnert általában nem is bullként, hanem barátként, szeretőként kezelik. Az aktusban a szerető jelenlétét kiterjesztéseként élik meg - vulgárisan a másik fél a stag kiterjesztett farka. Nagyon fontos, hogy nem helyettesítő, nem pótlék, hanem kiegészítő elem, egy desszert. A polyamor kapcsolatokban is ezért helytállóbb a vixen/stag terminológiát használni.
Mind a két esetben fontos jelentőséget kap az érzelem - akár a féltékenység oldaláról közelítjük meg, akár az örömadás, hódolás oldaláról.
A tapasztalataim alapján ezeken kívül helyezkedik el a swinger megközelítés. Egy swinger férj és feleség kevésbé tulajdonít ilyen jellegű fontosságot az eseménynek. Nem a férj megszégyenítése, és nem a nő dicsőítése a fő mozgatóerő, hanem egyszerűen csak jó a változatosság, feldobja a szexuális életet egy jó dugás másokkal - gyakran klubbokban, teljesen ismeretlenekkel, dogging parkolókban, többnyire teljesen érzelemmentes szexről van szó.
És nyilván mint minden, ezek is csak részkategóriái egy nagy halmaznak, rengeteg átfedéssel, egyéb megközelítéssel. Kandualizmus, exchibicionizmus, voyeurizmus - ahol a kukkolás tárgya a feleségünk -, stb stb... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 10. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4635692)

Valaki elmondaná itt vagy privátban, mit értenek a helyi fórumozok "cuckold" kifejezés alatt? Picit összezavarodtam...
Nem a hétköznapi értelemben vett hármasra kell gondolni. A fantázia valójában arról szól, hogy a férfi végignézi, ahogy a feleségét kielégíti egy másik férfi, vagyis a cuckold a felszarvazott férjet jelenti a kifejezésben.
Eredetileg nem. Eredetileg a hagyomanyos ertelemben vett hazastarsi hutlenseget jelenti. A felszarvazott ferj neve a cuckold. lenyegtelen, hogy a tudtaval, vagy a tudta nelkul tortenik, a lenyeg, hogy NEM a beleegyezesevel. Vannak ferjek akik szeretik ha alarendelt viszonyba kerulnek szex kozben. Ezt a szerepjatekot is cuckoldnak nevezik a hasonlosag miatt.
Amikor valakinek a felesege a tudtaval es beleegyezesevel szexel massal arra inkabb a swinger, nyitott hazassag kifejezes illenek szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 12. péntek 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 12. péntek 06:59
Amikor valakinek a felesege a tudtaval es beleegyezesevel szexel massal arra inkabb a swinger, nyitott hazassag kifejezes illenek szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 12. péntek 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi a választ.
Így akkor jól értelmezem, hogy valami olyasmi lehet, hogy férj jelenlétében meghágni vagy egyéb szexuálus dolgot tenni a nejével.
Hmmm...
Így akkor jól értelmezem, hogy valami olyasmi lehet, hogy férj jelenlétében meghágni vagy egyéb szexuálus dolgot tenni a nejével.
Hmmm...
Nagyon èlveztük, úgyhogy akarjuk máskor is de olyan pasit keresünk akinek lenne helye Miskolcon.
(Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2022. 08. 10. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen adnám és nézném ahogy basszák a szűk kis punciját de sajnos bináris a drágám. 1 meg 0 van, 2 3 4 plussz pasi már nem fér bele beki. Ja és az 1 az konstans én vagyok!

Köszi a választ.
Hmmm... (Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 08. 11. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 11. csütörtök 11:42
Hmmm... (Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 08. 11. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

A cuckold szo felszarvazottat jelent. Alapbol alarandelt, megcsalt ferj. Manapsag divatos hasznalni azokra is, akik beleegyeznek, hogy a feleseguk felrelepjen.
A cuckold szo felszarvazottat jelent. Alapbol alarandelt, megcsalt ferj. Manapsag divatos hasznalni azokra is, akik beleegyeznek, hogy a feleseguk felrelepjen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 10. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 22:00

Valaki elmondaná itt vagy privátban, mit értenek a helyi fórumozok "cuckold" kifejezés alatt? Picit összezavarodtam...
Es milyen volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 07:36
Törölt felhasználó (4361252)

Nekünk most lesz az első hármas kalandunk 2 pasi 1 nő felállásban már nagyon várjuk.
Még soha nem adtam kölcsön, de nagyon szeretném kipróbálni, de csak úgy ha én is ott leszek. Más esetben csatlakoznék is, de azért az a legizgalmasabb ha elképzelem ahogyan más dugja majd és láthatom ahogyan az a másik kemény farok dugja Őt...
Természetesen már meg van vele beszélve hogy kipróbáljuk.

ezt elkúrtad... nagyon elkúrtad... a párod bizalmát veszítetted el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 05. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 12:39
Törölt felhasználó (4390802)

Lett egy kis kaland!
Házibuliban a párom kikezdett egy pasival,aki rá is mozdult.
De a meglepődésem elrontotta az egészet
Észre vettem hogy eltűntek,be mentem a házba es az a látvány fogadott hogy a pasi ölében vonaglik aki a ciciken dolgozott a párom meg a punciát izgatva nyögdévsel.
Bementem és rákérdeztem mi folyik itt?
Hiba volt
Mindenki magyarázkodásba kezdett.
Már megbántam hogy rutintalan voltam,nézni kellett volna mi fog történi mert nagyon izgató volt
Ha rá gondolok hogy lehet a konyha asztalra döntve kefélték volna...
Es így kicsi megtorpanást érzek a jó harmasozás irányában.
De nem adom fel
Észre vettem hogy eltűntek,be mentem a házba es az a látvány fogadott hogy a pasi ölében vonaglik aki a ciciken dolgozott a párom meg a punciát izgatva nyögdévsel.
Hiba volt
Már megbántam hogy rutintalan voltam,nézni kellett volna mi fog történi mert nagyon izgató volt
De nem adom fel
Szerintem mielőtt ilyen dologba vágnák bele tisztázzátok egymás között is a dolgot. Ahogy leírtad mindenki meglepődött tehet a párod sem tudta talán a vágyaidat, de ti is féltékeny voltál első pillanatban… ez így nem fog menni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 05. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 12:39

Lett egy kis kaland!
Hiba volt
De nem adom fel
Hiba volt
De nem adom fel
Lett egy kis kaland!
Hiba volt
De nem adom fel
Hiba volt
De nem adom fel
Én házaspárhoz szeretnék beszállni cuckold szex miatt. Feleségemmel pedig pasit keresünk ugyanilyen felállásra. A múlt héten találkoztunk is egy számára nagyon szimpatikus férfival. Úgy néz ki megtaláltuk akivel cuckold hármas felállásokat gyakorolhatjuk. Régebben volt két barátunk egymás után. Mindkettő hosszútávú kapcsolat volt. Mikor a szex kapcsolaton kívül szoros barátság is alakult ki közöttünk volt, hogy párom mikor dolgoztam is együtt volt velük. De volt, hogy kivettek egy szobát egy wellness szállóban egy estére. Persze közben ment a video konferencia. De nagy többségben hármasban voltunk. Csak megkívánták így is a dolgot.
Nekünk most lesz az első hármas kalandunk 2 pasi 1 nő felállásban már nagyon várjuk.
Volt benne részünk

Az én csajomat rendszeresen dugják. Imádja a faszt. Főleg a nagyot
Van tapasztalat.Egy baráti társasággal szórakoztunk lakásukon a három pár egyikénél. Fogyott a kaja a pia rendesen.Valaki földobta hogy táncoljunk alsóneműbe. meg is indult a vetkőztetés mert mi a fiúk már nem bírtunk magunkkal, Valamelyik pasi kicsit tovább akart menni így abba maradt az egész, nem sokára el is köszöntünk. Közös autóval voltunk és mentünk is . Megkérdeztem mehetünk hozzánk is és folytathatjuk, ha van kedvük hozzá.
Volt! Hamar lekerültek a ruhák a nappaliba egy kisimogatás után mindenki a máséra vágyott és mentünk is de külön szobákba.A pia nem tett jót nálunk sem legalább is nekem.A haverom párja ekkor azt mondta:no a másikba a Farkas jól elrendezi Piroskát. El is rendezte.Csak azt nem tudtam hogy a pálesz őrá jó hatással van. Azóta ha találkoztunk ő páleszt én bort ittam Attól kezdve elegük volt a Piroskáknak..Pár évig: Van még stori csak időm nincs. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 09:38
Volt! Hamar lekerültek a ruhák a nappaliba egy kisimogatás után mindenki a máséra vágyott és mentünk is de külön szobákba.A pia nem tett jót nálunk sem legalább is nekem.A haverom párja ekkor azt mondta:no a másikba a Farkas jól elrendezi Piroskát. El is rendezte.Csak azt nem tudtam hogy a pálesz őrá jó hatással van. Azóta ha találkoztunk ő páleszt én bort ittam Attól kezdve elegük volt a Piroskáknak..Pár évig: Van még stori csak időm nincs. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Pia nélkül nem lett volna semmi!
De a pia miatt nem lett teljes.
Nem tudom kinek mi a tapasztalata,nekünk lehet sok volt!
Meghát valószínü a lámpaláz is közre játszott!
De a pia miatt nem lett teljes.
Nem tudom kinek mi a tapasztalata,nekünk lehet sok volt!
Meghát valószínü a lámpaláz is közre játszott!
Én is nagyon élvezem mikor más élvezteti elöttem a párom,teljesen más élvezet hármasban csinálni
Nagyon izgalmas és különleges lehetett....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 05. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 10:27
Törölt felhasználó (4661523)

Volt régebben két kapcsolatunk. Baráti viszonnyá alakult. Ott a srácok ha nem voltam itthon akkor is jöhettek. Persze igyekeztem mindig haza, de mire hazaértem már vagy távozott a srác és nem láthattam a végét. Vagy már elfáradva vártak otthon. De azt pihenés után megint végignéztem.
Volt, hogy dolga volt a feleségemnek Budapesten. Nem értem rá felvinni. A barátunk ráért. Együtt mentek fel és ott is aludtak mert nem sikerült a dolgot időben elintézni.
Volt, hogy dolga volt a feleségemnek Budapesten. Nem értem rá felvinni. A barátunk ráért. Együtt mentek fel és ott is aludtak mert nem sikerült a dolgot időben elintézni.