nálunk is így kezdődött és régóta csináljuk
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2022. 07. 11. hétfő 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 11. hétfő 08:25

A múlthéten esett meg először az eset. Hármasban csináltuk már párszor, férfi beszállóval. Most is hármasnak indult, de érdekelt milyen ha otthagyom kettesben a feleségemet a másik pasival. Nekiálltunk hárman, majd mondtam nekik, hogy kimegyek, úgy hátha lazábban lehetnek. Először fura volt nekik, de pár perc múlva csak a csattogást hallottam. Először fura érzésem volt, 5-10 percet sétálgattam kint, majd bementem megnézni őket. A feleségem az asztalon fekve , a srác meg hol keményen, hol finoman dolgozza. Hát nem nagyon szálltam be aznap, csak néztem a műsort. Összességében, nagyon tetszett. A feleségem párszor elélvezett és láttam rajta utána, hogy a lábán alig áll. Izgalmas dolog az biztos.
Èn többször is adtam kölcsön,izgatò!
A múlthéten esett meg először az eset. Hármasban csináltuk már párszor, férfi beszállóval. Most is hármasnak indult, de érdekelt milyen ha otthagyom kettesben a feleségemet a másik pasival. Nekiálltunk hárman, majd mondtam nekik, hogy kimegyek, úgy hátha lazábban lehetnek. Először fura volt nekik, de pár perc múlva csak a csattogást hallottam. Először fura érzésem volt, 5-10 percet sétálgattam kint, majd bementem megnézni őket. A feleségem az asztalon fekve , a srác meg hol keményen, hol finoman dolgozza. Hát nem nagyon szálltam be aznap, csak néztem a műsort. Összességében, nagyon tetszett. A feleségem párszor elélvezett és láttam rajta utána, hogy a lábán alig áll. Izgalmas dolog az biztos.
Köszönjük,ez nagyon vad lehetett,remélem egyszer átélünk egy ilyen bulit a feleségemmel!
Már korábban írtam,hogy 2x is adtám már kölcsön az asszonyt!
Volt olyan eset is,hogy lementünk gloryba!
Korábban is voltunk 2x 3x,de akkor csak megnéztük a helyeket!
Akkot még működött a Dob utcában is!
Aztán tavaly nyáron lenéztünk ismét,de nem sok reményt fűztünk hozzá!
Egy kis iszogatás után,bementünk az egyik nagy kabinba!
Momdtam,hogy minden rá van bízva,azt csinál amit akar!
Becsuktuk az ajtót,és hallottuk,hogy jönnek-mennek kint a srácok!
Ő levette a ruháját és egy combfixben és bugyiban volt!
Én elővettem a farkam és elkezdett szopni!
Kb 1,5 perc után megjelent az első bráner az egyik lyukban!
Rámnézett a lány,és én mondtam neki,hogy csak nyugodtan,érezze jól magát!
Odament és elkezdte szopni!
Hú azért ennek van egy gangulata és izgalmas is!
Aztán még 3 lyukban jelentek meg a srácok!
Szépen elvolt velük,amikor mondtam,hogy kinyitom az ajtót és had jöjjenek közelebb!
Mondta,hogy nem!
1 perc után ismét mondtam az ajtósat....
Azt válaszolta,hogy oké,de csak max két fiú jöjjön be!
Kinyitottam,és 3-4 perc mulva 4en állták körbe,és ő nagyon szépen szopta mindet!
Végül 8 fiú lett a vége,és mind az arcára élvezett!
Csupa sperma volt az arca,a melle,a combja és a padló is!
Dugás nem volt!
A bugyi sem került le róla!
Büszke volt magára,és én is rá!
Azt mondta nekem haza menet,hogy jól érezte magát!
Nekem is nagy élmény volt ezt láni!
A klasszik kölcsönadásnál,ez sokkal izgalmasabb volt!
Ugy itt nem sült el senki 1 perc alatt!
Ezt a történetet hoztam ma el nektek!
Sziasztok
Volt olyan eset is,hogy lementünk gloryba!
Korábban is voltunk 2x 3x,de akkor csak megnéztük a helyeket!
Akkot még működött a Dob utcában is!
Aztán tavaly nyáron lenéztünk ismét,de nem sok reményt fűztünk hozzá!
Egy kis iszogatás után,bementünk az egyik nagy kabinba!
Momdtam,hogy minden rá van bízva,azt csinál amit akar!
Becsuktuk az ajtót,és hallottuk,hogy jönnek-mennek kint a srácok!
Ő levette a ruháját és egy combfixben és bugyiban volt!
Én elővettem a farkam és elkezdett szopni!
Kb 1,5 perc után megjelent az első bráner az egyik lyukban!
Rámnézett a lány,és én mondtam neki,hogy csak nyugodtan,érezze jól magát!
Odament és elkezdte szopni!
Hú azért ennek van egy gangulata és izgalmas is!
Aztán még 3 lyukban jelentek meg a srácok!
Szépen elvolt velük,amikor mondtam,hogy kinyitom az ajtót és had jöjjenek közelebb!
Mondta,hogy nem!
1 perc után ismét mondtam az ajtósat....
Azt válaszolta,hogy oké,de csak max két fiú jöjjön be!
Kinyitottam,és 3-4 perc mulva 4en állták körbe,és ő nagyon szépen szopta mindet!
Végül 8 fiú lett a vége,és mind az arcára élvezett!
Csupa sperma volt az arca,a melle,a combja és a padló is!
Dugás nem volt!
A bugyi sem került le róla!
Büszke volt magára,és én is rá!
Azt mondta nekem haza menet,hogy jól érezte magát!
Nekem is nagy élmény volt ezt láni!
A klasszik kölcsönadásnál,ez sokkal izgalmasabb volt!
Ugy itt nem sült el senki 1 perc alatt!
Ezt a történetet hoztam ma el nektek!
Sziasztok
Volt régebben két kapcsolatunk. Baráti viszonnyá alakult. Ott a srácok ha nem voltam itthon akkor is jöhettek. Persze igyekeztem mindig haza, de mire hazaértem már vagy távozott a srác és nem láthattam a végét. Vagy már elfáradva vártak otthon. De azt pihenés után megint végignéztem.
Volt, hogy dolga volt a feleségemnek Budapesten. Nem értem rá felvinni. A barátunk ráért. Együtt mentek fel és ott is aludtak mert nem sikerült a dolgot időben elintézni.
Volt, hogy dolga volt a feleségemnek Budapesten. Nem értem rá felvinni. A barátunk ráért. Együtt mentek fel és ott is aludtak mert nem sikerült a dolgot időben elintézni.
Nálunk nem gond,megbeszéltük,a feleségem benne van,én is.
Engedéllyel viszik baszni,úgy hogy otthon álló fasszal várja a férj,és ha hazajön mi várja,újabb dugás.Baszott izgalmas,csodálatos érzés egy pár számára a cuckold.Megfelelő partnerrel persze,de ha megvan a pasi,szerintem kihagyhatatlan.Mondjuk én nézni is szeretem ,de ha csak elmeséli hogy basztak a pasijával,na az sokkal jobban feltüzel minket.
Engedéllyel viszik baszni,úgy hogy otthon álló fasszal várja a férj,és ha hazajön mi várja,újabb dugás.Baszott izgalmas,csodálatos érzés egy pár számára a cuckold.Megfelelő partnerrel persze,de ha megvan a pasi,szerintem kihagyhatatlan.Mondjuk én nézni is szeretem ,de ha csak elmeséli hogy basztak a pasijával,na az sokkal jobban feltüzel minket.
Ilyen engem is izgatna,mivel komolyabb szervezést,megbeszélést kíván,nehezebb összehozni.Párom benne lenne,ehhez kell egy kis barátságnak kialakulnimegfelelő helyzetet teremteni,,hölgytag részéről is segítség hogy belemenjen.Vagy a pár férfi tagja rányomulna,sztem elvihetné szobába,mintha én nem tudnék erről.
Most egy kicsit belegondoltam a problémádba!
Nem vagyunk egyformák, más és más vágyakal, de ezt én is durvának találom hogy ki akarnak hagyni.... (Ez egy válasz gymsm üzenetére (2022. 07. 01. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 21:37
Nem vagyunk egyformák, más és más vágyakal, de ezt én is durvának találom hogy ki akarnak hagyni.... (Ez egy válasz gymsm üzenetére (2022. 07. 01. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ha vissza olvassátok volt hozzá szólásom. Lényeg adott egy hapsi aki kettesben is szeretné a párommal. Ő is szeretné . Voltunk vele hármasban. Voltunk más hapsival is hármasban . Más hapsi kihozta belőle azt amit kettesben is lehet szerintem. Volt hogy nem szálltam be , vagy hamarabb kiszálltam. Emiatt a párom jobban élvezte a kettes adta lehetőségeket. Alapvetően mi nagyon szeretjük egymást és mindent megbeszélünk. Azonban én úgy érzem akkor mindig részese voltam az örömének. Igazán nem nem értem mi az amit kettesben többet tud adni egy férfi. Nincs ott a párja emiatt jobban felszabadult a nő , de ez gáz a nő részéről ha nem tud úgy felszabadulni a férje miatt. Akkor beszélje meg vele. Mire vágyik pluszban. Férfi részéről a férfi nem tud a férj miatt felszabadult lenni ? Akkor mondja el a férjnek mi az amit szeretne pluszban mi az ami izgatja hisz a hármasozás erről szól , hogy mindenki jól érezze magát nem bizonyításai kényszerről hogy nekem bizonyítani kell a nő részére hogy jobban megdugom mint a férje . Az lehet hogy így van de ők is lehet hogy pont ezt az izgalmat keresik. És az hogy együtt élik át az egy nagyon pluszt jelent a kapcsolatukban a szexuális életükben , de közösen élik át. De nem vagyunk egyformák az tény.
Na ezzel is egyet tudok érteni maximálisan. Főleg ahogy írod a készülődés izgalma, majd az éménybedzámó, a másik pasi illata a páromon
leheg beteg de izgstó
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 22:48

Törölt felhasználó (4237032)

Hogyne lehetnél részese. Ott a készülődés öröme, a külön töltött izgatottság öröme, az ajándékozás öröme, az élménybeszámoló és a "visszahódítás" öröme, ami mind a tiétek ha megosztjátok egymással. Ráadásul simán be lehet forgatni szexuális játéknak is az ilyen eseményeket, csak hogy egy példát mondjak, előre megbeszéltek valamilyen feladatot, amit a feleségednek teljesítenie kell a partnerrel. Utána ezt kibeszélitek. Mi például nagyon szerettük egy csomószor újrajátszani a pózokat, miközben mesélt, szinte minden alkalommal feljött valami újdonság, mire végül majdnem tökéletesen sikerült újraalkotni az aktusuk, természetesen nem kizárólag a fizikalitásra korlátozódva. Hihetetlenül intim az, amikor ilyen mélység és bizalom kerül kiépítésre egy párkapcsolatban.
Ez teljesen igaz részünkről is. Mi is együtt szeretjük megélni ezeket a dolgokat. Imádom néha csak nézni a páromat egy másik pasival az ágyunkban. Vagy néha kimenni a szobából, teszem fel inni kimegyek és hallom a szobából a párom nyögését. Ezek mind-mind izgalmas pillanatok. Persze volt amikor messze dolgoztam akkor a tudtommal ott járt nála egy régi barÁtja. Mindennek alapja a bizalom egymással szemben. És így nyugodtan lehet élvezni az örömöket
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2022. 07. 01. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 21:37

Sziasztok. Ha vissza olvassátok volt hozzá szólásom. Lényeg adott egy hapsi aki kettesben is szeretné a párommal. Ő is szeretné . Voltunk vele hármasban. Voltunk más hapsival is hármasban . Más hapsi kihozta belőle azt amit kettesben is lehet szerintem. Volt hogy nem szálltam be , vagy hamarabb kiszálltam. Emiatt a párom jobban élvezte a kettes adta lehetőségeket. Alapvetően mi nagyon szeretjük egymást és mindent megbeszélünk. Azonban én úgy érzem akkor mindig részese voltam az örömének. Igazán nem nem értem mi az amit kettesben többet tud adni egy férfi. Nincs ott a párja emiatt jobban felszabadult a nő , de ez gáz a nő részéről ha nem tud úgy felszabadulni a férje miatt. Akkor beszélje meg vele. Mire vágyik pluszban. Férfi részéről a férfi nem tud a férj miatt felszabadult lenni ? Akkor mondja el a férjnek mi az amit szeretne pluszban mi az ami izgatja hisz a hármasozás erről szól , hogy mindenki jól érezze magát nem bizonyításai kényszerről hogy nekem bizonyítani kell a nő részére hogy jobban megdugom mint a férje . Az lehet hogy így van de ők is lehet hogy pont ezt az izgalmat keresik. És az hogy együtt élik át az egy nagyon pluszt jelent a kapcsolatukban a szexuális életükben , de közösen élik át. De nem vagyunk egyformák az tény.
Sziasztok 18/7 intim merettel én is szívesen vennem egy forró punci kényeztetést zala vas somogy
Nagyon sokféle végkimenetele lehet egy ilyen többesezésnek de azért az jó, hogy van aki még úgy tud örülni ennek mint kisgyerek az új legónak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 14:13

Így értem miről beszélsz. Egyébként ezt tovább is lehet boncolni, amivel valószínű rengeteg farokverésnek lehet egy csapásból véget vetni (kussoljatok, nem ezért vagyok itt! - felkiáltással). Vannak olyanok, főleg a swingerek vagy a gyakorlott többesezők köréből, ahol ez tényleg egyáltalán nem nagy ügy, egy jó kis szex, elfogyasztott pohár bor vagy vacsi, egyre megy. Semmi különös, talán már inkább egészen megszokott. És vannak olyanok, ahol ez kivételes és fontos esemény, és ezt lehet jó és rossz értelemben is venni. Jó értelemben lehet kivételes euforia, ha hosszú évek munkájának gyümölcse, és annak megélése a tárgy. Rossz értelemben vett kivételes esemény, amikor egyáltalán nem volt tervezett, az általános felfogás szerinti megcsalás, megcsalatás történik, aminek végeredménye szélsőséges esetben akár szerelemféltésből elkövetett gyilkosságban is torkollhat - ez a megfogalmazásod szerint ugyanaz a túlmisztifikált reakció, csak az érem másik oldalát nézve. Míg nyilván van, aki csak megvonja a vállát, hogy "na és, kiderült, én is ugyanúgy félredugok", de a legtöbb esetben inkább veszekedés és gyakran elválás az eredmény - ami ugyancsak túlzó viselkedés, hiszen az érme pozitív oldalán itt vannak a heves és örömteli élménybeszámolók sokasága. Talán pont emiatt érdekes, hiszen az átlag inkább az érme másik oldalán van, és sok esetben az sem egyértelmű, melyik viselkedés/oldal számít devianciának.
Így értem miről beszélsz. Egyébként ezt tovább is lehet boncolni, amivel valószínű rengeteg farokverésnek lehet egy csapásból véget vetni (kussoljatok, nem ezért vagyok itt! - felkiáltással). Vannak olyanok, főleg a swingerek vagy a gyakorlott többesezők köréből, ahol ez tényleg egyáltalán nem nagy ügy, egy jó kis szex, elfogyasztott pohár bor vagy vacsi, egyre megy. Semmi különös, talán már inkább egészen megszokott. És vannak olyanok, ahol ez kivételes és fontos esemény, és ezt lehet jó és rossz értelemben is venni. Jó értelemben lehet kivételes euforia, ha hosszú évek munkájának gyümölcse, és annak megélése a tárgy. Rossz értelemben vett kivételes esemény, amikor egyáltalán nem volt tervezett, az általános felfogás szerinti megcsalás, megcsalatás történik, aminek végeredménye szélsőséges esetben akár szerelemféltésből elkövetett gyilkosságban is torkollhat - ez a megfogalmazásod szerint ugyanaz a túlmisztifikált reakció, csak az érem másik oldalát nézve. Míg nyilván van, aki csak megvonja a vállát, hogy "na és, kiderült, én is ugyanúgy félredugok", de a legtöbb esetben inkább veszekedés és gyakran elválás az eredmény - ami ugyancsak túlzó viselkedés, hiszen az érme pozitív oldalán itt vannak a heves és örömteli élménybeszámolók sokasága. Talán pont emiatt érdekes, hiszen az átlag inkább az érme másik oldalán van, és sok esetben az sem egyértelmű, melyik viselkedés/oldal számít devianciának.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 10:04
Törölt felhasználó (4672959)

Csak arra céloztam ezzel, hogy mint mindennel az emberek hajlamosak túlzásokba esni. Egy példával élve ott van mondjuk a foci. Sok ezer milliárd dollárt költenek rá világszerte, emberek milliói tapadnak a tv-re ha meccs van és ölre mennek egymással a szurkoló táborok. Pedig "csak" 22 ember rugdos egy labdát ide-oda a pályán!
Szóval azért nem ennyire szélsőségesen de véleményem szerint itt is kicsit több jelentőséget tulajdonítanak egyesek egy-egy jól sikerült alkalomnak.
De ez csak az én véleményem, nem muszáj egyetérteni.
Szóval azért nem ennyire szélsőségesen de véleményem szerint itt is kicsit több jelentőséget tulajdonítanak egyesek egy-egy jól sikerült alkalomnak.
De ez csak az én véleményem, nem muszáj egyetérteni.
Szóval,diszkrécióval,egyedül keresel!!Akkor,hol van a mi???Kamus vagy,és hazug!!!
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak arra céloztam ezzel, hogy mint mindennel az emberek hajlamosak túlzásokba esni. Egy példával élve ott van mondjuk a foci. Sok ezer milliárd dollárt költenek rá világszerte, emberek milliói tapadnak a tv-re ha meccs van és ölre mennek egymással a szurkoló táborok. Pedig "csak" 22 ember rugdos egy labdát ide-oda a pályán!
De ez csak az én véleményem, nem muszáj egyetérteni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 23:41
De ez csak az én véleményem, nem muszáj egyetérteni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nem lehet túl misztifikálni. Minden ember, és legfőképp minden páros más mélységben és minőségben éli meg nem csak a szexualitást, hanem a dolgokat úgy általában. A szexualitás lefedi egy teljes spektrumot a kámaszutrától kezdve az egyéjszakás kúrásig, a tudatos aktustól az ösztönös dugásig, a szerelem művészetétől kezdve a részeg "beverem oszt jónapot"-ig. Egy párkapcsolatnak megvan a saját szexuális kultúrája, és nem mindenki degenerálja ezt puszta fizikalitássá.
Mi nagyon szeretjük a cuckoldot.
Én már tapasztaltam. Nagyon jó élmény volt. Főleg h a fiút is lehet vinni
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 08:49

Sziasztok! Mi most is rendszeresen tobbesezunk igy aki megfelel a felteteleknek az persze a fiu jelenleteben de viheti a parom.

Szerintem nem lehet túl misztifikálni. Minden ember, és legfőképp minden páros más mélységben és minőségben éli meg nem csak a szexualitást, hanem a dolgokat úgy általában. A szexualitás lefedi egy teljes spektrumot a kámaszutrától kezdve az egyéjszakás kúrásig, a tudatos aktustól az ösztönös dugásig, a szerelem művészetétől kezdve a részeg "beverem oszt jónapot"-ig. Egy párkapcsolatnak megvan a saját szexuális kultúrája, és nem mindenki degenerálja ezt puszta fizikalitássá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 23:15
Törölt felhasználó (4672959)

Kicsit nem misztifikáljátok túl ezt a dolgot? Esküszöm minha valamilyen vallásos élménybeszámolókat olvasnék itt..
Izgalmas. Jót élvezett mindenki. Pont.