Ennél semmi sem izgatóbb
már nyalta párszór és mártogatta is picit
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 08. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 19:58
Törölt felhasználó (3426712)

Az mit jelent hogy mulya? Nem mer lépni? Nem lehet hogy ő is kellemetlenül érzi magát, merthogy mégis a család barátja?

Én felajánlottam a nővére férjének.
De még nem jött össze.Pedig a sógornak a meztelen arcos képei láttán benndúlt a fantáziája.Ki is tárgyaltuk részletesen.
remélem a mi késik nem múlik.
De még nem jött össze.Pedig a sógornak a meztelen arcos képei láttán benndúlt a fantáziája.Ki is tárgyaltuk részletesen.
Az mit jelent hogy mulya? Nem mer lépni? Nem lehet hogy ő is kellemetlenül érzi magát, merthogy mégis a család barátja?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 08. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 19:43
Törölt felhasználó (4604712)

isteni a párod hát enyém még hezitál aki meg elkapná az meg mulya
isteni a párod hát enyém még hezitál aki meg elkapná az meg mulya
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 08. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 18:55
Törölt felhasználó (3426712)

Nagyon szép nő a feleséged, ami látszik mintha az enyémet látnám. Ha hasonlítanak vágyaikban is, van esélyed, hogy megtapasztald. (Persze ez nem ettől függ, csak humor volt
) Légy türelmes vele, és beszélgessetek erről minél többet. Arra hegyezd ki a dolgot, hogy ha belemenne, csak annyira kell,amennyire ő szeretné. Emeld ki sokszor, hogy ez téged mennyire inspirálna és a kapcsolatotok varázsát is emelné.

Sziasztok!
Gondolom milliomodik ilyen hozzászóló vagyok,de ha valakinek szimpatikus vagyok nagyon szívesen csatlakoznék!
A kedvencem amikor be van kötözve a hölgy szeme,esetleg ki is van kötözve a férfi tag eközben videózik és jelzi,súgja vagy mutogatja mi legyen a következő amit csináljak a hölgyeménnyel!
Ha valakit ilyen cuckold élmény érdekelne jelezzen bátran!
Gondolom milliomodik ilyen hozzászóló vagyok,de ha valakinek szimpatikus vagyok nagyon szívesen csatlakoznék!
A kedvencem amikor be van kötözve a hölgy szeme,esetleg ki is van kötözve a férfi tag eközben videózik és jelzi,súgja vagy mutogatja mi legyen a következő amit csináljak a hölgyeménnyel!
Ha valakit ilyen cuckold élmény érdekelne jelezzen bátran!
Nagyon szép nő a feleséged, ami látszik mintha az enyémet látnám. Ha hasonlítanak vágyaikban is, van esélyed, hogy megtapasztald. (Persze ez nem ettől függ, csak humor volt
) Légy türelmes vele, és beszélgessetek erről minél többet. Arra hegyezd ki a dolgot, hogy ha belemenne, csak annyira kell,amennyire ő szeretné. Emeld ki sokszor, hogy ez téged mennyire inspirálna és a kapcsolatotok varázsát is emelné.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 08. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 18:11

Törölt felhasználó (4604712)

izgis lehet jó lenne átélni
izgis lehet jó lenne átélni
3-as élményünk okán jeleztem neki, hogy izgatónak találnám, ha elmenne a házibarátunkkal, de ő azt válaszolta, hogy addig ok ez az egész neki, ameddig én is ott vagyok, amíg őt inspirálhatja, hogy ez engem is izgat.
Annyira hajlandó lenne, hogy a házibarátunkkal elmenne kávézni, de arra sem került még sor.
Az egyik alkalommal amikor 3-ast hoztunk össze, nagyon jó volt arra betoppanni a fürdőből, hogy ők ketten összefonódva csókolóznak, míg én zuhanyoztam.
Annyira hajlandó lenne, hogy a házibarátunkkal elmenne kávézni, de arra sem került még sor.
Az egyik alkalommal amikor 3-ast hoztunk össze, nagyon jó volt arra betoppanni a fürdőből, hogy ők ketten összefonódva csókolóznak, míg én zuhanyoztam.
sziasztok,mi is szeretünk cuckoldozni,kedvencünk mikor idegen pasi dugja a hölgytagot,és a férj nézi kukkolja
Csodálatos ÉLMÉNYEK lehetnek ezek...
(Ez egy válasz Nemetpar69 üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
kölcsön nem de többesben csináltuk szeretjuk
Az vajon cuckold, ha csak csajoknak adtam/-om kölcsön? Ki hogy értelmezi a fogalmat?
A pasim szereti nézni ha nővel - vagy pasival ( de ekkor kizárólag pár esetén- azaz a pár pasijával ) vagyok
őt is izgatja, és engem is nagyon. De ez nem úgynevezett kölcsönadás
mivel jelen van , ha csak nővel vagyok akkor nem feltétlen

Nalunk is elofordult már, spontán bulik alkalmával
Én sokszor gondoltam rá hogy haveromat kisegíteném azzal hogy a csajommal leápoltatnám, elhanyagolja a felesége, kezdetben úgy tűnt lenne is közöttük kémia, de aztán a csajom úgy nyilatkozott neki nem jön be mint pasi így az elképzelésem ugrott is ez van, de úgy el képzeltem hogy bemennek a szobába és lecumizza vagy dugnak is, tűzoltásképpen
Én felajánlottam a nővére férjének.
Írj privátban, mesélek még élményeket, ha érdekel. Mindegyik hármasozásunkat megörökítettem egy-egy szex-novellában!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 16. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 16:09
Törölt felhasználó (4660836)
VIP

nagyon irigyellek az élményekért....én is ezt szeretném elérni a nejemmel...
ezt nem mondod komolyan...de jó neked, hogy belement az ilyen buliba....mi volt a "kulcs" hozzá?
(Ez egy válasz bikandur77 üzenetére (2022. 03. 11. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 09:01

Az èn párom egy hete lett kölcsönadta
Hat pasi foglalkozott vele!!
Köszönet a szervezőnek!

Hat pasi foglalkozott vele!!
Köszönet a szervezőnek!
nagyon irigyellek az élményekért....én is ezt szeretném elérni a nejemmel...
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2022. 03. 15. kedd 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 15. kedd 10:41

Nekünk a nagyszámú hármasozás mellette egyszer volt, hogy csak ketten voltak a haverommal. Én egy tanfolyamon előadást tartottam közben, máig se tudom, hogy hogyan tudtam odakoncentrálni. Az tény, hogy a farkam végig állt, szerencsére íróasztal mögött ültem...
Szóval izgalmas mindkét változat!
Szóval izgalmas mindkét változat!