Jó dolog...ha van jópasi...
Ez izgalmasan hangzik. Na és kinek vagy kölcsön adva?
(Ez egy válasz romafamily üzenetére (2022. 06. 08. szerda 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 08. szerda 17:22

Sziasztok.
Nagyon izgi a téma
Én is rendszeresen "kölcsön vagyok adva", méghozzá nem is akárkinek és egyenesen imádom!
Nagyon izgi a téma

Én is rendszeresen "kölcsön vagyok adva", méghozzá nem is akárkinek és egyenesen imádom!

Sziasztok.
Nagyon izgi a téma
Nagyon izgi a téma

Es ha a felesegedet hatsojat sikerul elkapni az minek szamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 07. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 07. kedd 15:19

Törölt felhasználó (4658943)

Ha csak segggbe döföd a nőt az nem számít megcsalásnak!!!!
Ha csak segggbe döföd a nőt az nem számít megcsalásnak!!!!
Rendszeresen fogadunk fiút kb 2,3 havonta......Néha Dremland
Hát tervben van egy kis pihenés közös fürdés yakuzis masszázs majd együtt bemene.a.delikvens a párommal és ... Nézni ahogy ... Remelem osszejon nyaron
Szívesen lennék a férjed haverja
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 03:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 03:03

A férjem rendszeresen felkínál a barátainak, akik élnek vele
De volt már, hogy teljesen idegeneknek...
Igen izgalmas élmény lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 04. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 19:53
Törölt felhasználó (4637132)

Imádjuk.... csak nagyon válogatunk
Egeszen pontosan ilyen kapcsolatot keresunk mi is. Nehany extra csodort a felesegemnek, akik megbizhatoak es teletankoljak amikor arra vagyik.
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 10:58

Nem kell nagy dologra, regénybe illő történetre gondolni....a férjem rendszeresen megmutatja a képeimet a barátainak, haverjainak, akik eléggé rám vannak izgulva. Mivel kapcsolatban élnek, ezért izgalmas és egyben biztonságos megoldás vagyok számukra. Diszkrét, de azért mégsem vagyok kurva ( vagy ahogy a férjem mondja nem teljesen kurva),
Nem kell nagy dologra, regénybe illő történetre gondolni....a férjem rendszeresen megmutatja a képeimet a barátainak, haverjainak, akik eléggé rám vannak izgulva. Mivel kapcsolatban élnek, ezért izgalmas és egyben biztonságos megoldás vagyok számukra. Diszkrét, de azért mégsem vagyok kurva ( vagy ahogy a férjem mondja nem teljesen kurva),
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt részem hogy a férj azt mondta hogy mennyek belé de valamiért a hölgy nem engedte.
Mesélnél ilyen élményekről?
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 03:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Idegeneknek is fölkínálja, nem fontos ismerni.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár hogy nem ismerem a férjed....

Imádjuk.... csak nagyon válogatunk
Teljes mertekig egyetertek. A szex ugy jo ha szaftos es fektelen.
(Ez egy válasz HARMASBAN88 üzenetére (2022. 06. 04. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 14:29

Sziasztok! Én a barátnőmet már 4x kölcsön adtam egy interneten talált barátunknak
azóta már a feleségem és a gyerekeim édes anyukája de ha most a szülés után osszekapja magát akkor újra megyünk a srác hoz! SZERINTEM A LEGIZGATOBB DOLOG MIKOR KAPCSOLATBA VAGY A PÁRODDAL CSÓK VAGY ÖLELÉS VAGY BÁRMI ÉS KÖZBE EGY IDEGEN FELNYOMJA NEKI A FARKÁT A PUNCIJABA
MINDENKINEK AJÁNLOM CSAK

Sziasztok! Én a barátnőmet már 4x kölcsön adtam egy interneten talált barátunknak
azóta már a feleségem és a gyerekeim édes anyukája de ha most a szülés után osszekapja magát akkor újra megyünk a srác hoz! SZERINTEM A LEGIZGATOBB DOLOG MIKOR KAPCSOLATBA VAGY A PÁRODDAL CSÓK VAGY ÖLELÉS VAGY BÁRMI ÉS KÖZBE EGY IDEGEN FELNYOMJA NEKI A FARKÁT A PUNCIJABA
MINDENKINEK AJÁNLOM CSAK

egyetértunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 02. csütörtök 08:41
Törölt felhasználó (4580402)

Mi is szeretjük, de nagyon nehéz szimpatikus pasit találni.:(