Én pont úgy jártam mint a kukkoló. Csak fotózni filmezni mentem és hármas lett belőle. Fantasztikus volt
(Ez egy válasz Stewie üzenetére (2022. 07. 15. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 08:26

Nem szex, de nemrèg kukkolót kerestünk a párommal, hogy megnèzze hogy vagyok szájjal/kèzzel kielègítve, meg is törtènt a találka egy elhagyatott helyen, levetkőztünk ès a párom elkezdett rajtam dolgozni, közben a pasi is dolgozott magán.
Aztán jött az alkalom hogy a párom megkèrdezte tőle, hogy zavarná e ha neki is csinálná (meglepődès volt a pasi rèszèről mert csak arról volt szó hogy kukkolás), persze nem mondott nemet. Aztán szèpen közelebb jött ès a párom kettőnknek csinálta egyszerre, nagyon izgató volt, èn elmentem a pasas mèg nem ès folytatta neki, miközben èn nèztem, nagy èlmèny volt
(negatívum az hogy körülbelül 20-30 jelentkező volt abból 1 mert eljönni, de ő jóljárt
)

Nem szex, de nemrèg kukkolót kerestünk a párommal, hogy megnèzze hogy vagyok szájjal/kèzzel kielègítve, meg is törtènt a találka egy elhagyatott helyen, levetkőztünk ès a párom elkezdett rajtam dolgozni, közben a pasi is dolgozott magán.
Aztán jött az alkalom hogy a párom megkèrdezte tőle, hogy zavarná e ha neki is csinálná (meglepődès volt a pasi rèszèről mert csak arról volt szó hogy kukkolás), persze nem mondott nemet. Aztán szèpen közelebb jött ès a párom kettőnknek csinálta egyszerre, nagyon izgató volt, èn elmentem a pasas mèg nem ès folytatta neki, miközben èn nèztem, nagy èlmèny volt
(negatívum az hogy körülbelül 20-30 jelentkező volt abból 1 mert eljönni, de ő jóljárt
)

Feleségemet is régóta kefélik, előttem is, nélkülem is. Innen is megdugták már páran
Mindketten nagyon élvezzük.

A minap bealudtam egy kicsit amíg a csajom egy pasi nő páros lerendezte közel 5 órán át
Igen szoktam kapni képet.de volt hogy cameran nezhettem öket.nagyon izgato volt szamomra is.szeretjuk ha puncijaba elveznek.
(Ez egy válasz menő70 üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 19:22

Amikor nem vagy ott kapsz képeteket??? Amugybőszintén leirom ha ott vagy ha nem minden férfi álma egy ien puncit tele élvezni. S végig nézni ahogy a forro ondó folyik ki e remekműből.
Amikor nem vagy ott kapsz képeteket??? Amugybőszintén leirom ha ott vagy ha nem minden férfi álma egy ien puncit tele élvezni. S végig nézni ahogy a forro ondó folyik ki e remekműből.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 17:52
Törölt felhasználó (4480752)

Izgat nagyon amikor dugjak!nem vagyunk feltekenyek egynasra!
Sziasztok.bátornak kell lenni! De ahogy latjuk ti is eleg bátrak vagytok!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 13:03
Törölt felhasználó (895053)

Gratula!
Tényleg! Kell bátorság, hogy úgy éljétek az éltet, ahogy nektek tetszik....és az asszonyodhoz is!
Nagyon csinos.

Izgat nagyon amikor dugjak!nem vagyunk feltekenyek egynasra!
(Ez egy válasz menő70 üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 14:51

Nem vagy féltékeny ha nélküled dugják?? Van aki folyamatos vagy változó???
Te sem panaszkodhatsz... A Te asszonykád is top10-es!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 13:03
Törölt felhasználó (895053)

Gratula!
Tényleg! Kell bátorság, hogy úgy éljétek az éltet, ahogy nektek tetszik....és az asszonyodhoz is!
Nagyon csinos.

Nem vagy féltékeny ha nélküled dugják?? Van aki folyamatos vagy változó???
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 06:21

Több mint 10 eve dugatom mar ferfiakkal! Többen is megdugtak kettesben is!
Gratula!
Nagyon csinos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 06:21

(Ez egy válasz menő70 üzenetére (2022. 07. 13. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 13. szerda 23:36

Te is jol megszoktad dugatni az asszonyt?? Vagy csak aza aszép műbrokinjár melleted belé??
Te is jol megszoktad dugatni az asszonyt?? Vagy csak aza aszép műbrokinjár melleted belé??
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 12. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 12. kedd 21:51

Jol tette hogy megdugatta magat!!
Én tegnap reggel adtam "kölcsön".Elmentem dolgozni reggel, aztán jött a srác és dugtak egy hatalmasat.
Jol tette hogy megdugatta magat!!
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2022. 07. 12. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 12. kedd 21:31

Én is kölcsön adtam párszor,mondtam jól dugjon meg többször, hajnalban haza jött én is jól megdugtam.Nekünk bejött.

Én is kölcsön adtam párszor,mondtam jól dugjon meg többször, hajnalban haza jött én is jól megdugtam.Nekünk bejött.

Érdekes.... Már ha valaki végig gondolja amit írtál.
Tekintve hogy párként vagytok regisztrálva.
Ez azt feltételezi hogy a hölgy az egészről semmit nem tud, hisz ha közösen használnátok az oldalt akkor ebben a pillanatban tudna róla. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 12. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 12. kedd 09:52
Tekintve hogy párként vagytok regisztrálva.
Ez azt feltételezi hogy a hölgy az egészről semmit nem tud, hisz ha közösen használnátok az oldalt akkor ebben a pillanatban tudna róla. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 12. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4039912)

Még nem, de engem izgatna. De párom nem tud erről a vágyamról.
Még nem, de engem izgatna. De párom nem tud erről a vágyamról.
nálunk is így kezdődött és régóta csináljuk
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2022. 07. 11. hétfő 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 11. hétfő 08:25

A múlthéten esett meg először az eset. Hármasban csináltuk már párszor, férfi beszállóval. Most is hármasnak indult, de érdekelt milyen ha otthagyom kettesben a feleségemet a másik pasival. Nekiálltunk hárman, majd mondtam nekik, hogy kimegyek, úgy hátha lazábban lehetnek. Először fura volt nekik, de pár perc múlva csak a csattogást hallottam. Először fura érzésem volt, 5-10 percet sétálgattam kint, majd bementem megnézni őket. A feleségem az asztalon fekve , a srác meg hol keményen, hol finoman dolgozza. Hát nem nagyon szálltam be aznap, csak néztem a műsort. Összességében, nagyon tetszett. A feleségem párszor elélvezett és láttam rajta utána, hogy a lábán alig áll. Izgalmas dolog az biztos.
Èn többször is adtam kölcsön,izgatò!