Szia
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük,alig várjuk mi is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 10:02
Törölt felhasználó (4661907)

ez biztos tutti lesz
sok örömet

Tegnap este kaptam kölcsön egy hölgyet! Igaz popdíva szerette úgy hogy a kedvese nyalta! Valami isteni este volt! Innen is köszönöm nekik!
Adtam és kaptam is. Még az ÖKM-es világban kezdtük. Ösztereik Kontakt Magazin a 90-es évek párkereső újságja volt.Ha valaki innen ismeri az már bent van a korban .Innen ismert párnak a hölgyét kaptam kölcsön egy délutánra.A férj hozta egy benzinkúthoz és mi mentünk tovább egy előre kiválasztott panzióba.
Foglaltunk majd lementünk fogyasztani, kávét rövidet egyebet. Kapkodni nem akartunk hisz miénk volt a délután.
Felmentünk a szobába majd irány az ágy, alig telt el pár perc, csörög a hölgy telefonja. Fől veszem, apuka bele szól: na milyen volt szívem? Én: Szia Nem tud beszélni mert tele van a szája. És még jobban tele lett mert elmentem most meg köhög és kifutott a zuhanyzóba Szia.
Visszajött majd elnyaltam. Később más is volt csak pihiztünk kicsit.
Foglaltunk majd lementünk fogyasztani, kávét rövidet egyebet. Kapkodni nem akartunk hisz miénk volt a délután.
Felmentünk a szobába majd irány az ágy, alig telt el pár perc, csörög a hölgy telefonja. Fől veszem, apuka bele szól: na milyen volt szívem? Én: Szia Nem tud beszélni mert tele van a szája. És még jobban tele lett mert elmentem most meg köhög és kifutott a zuhanyzóba Szia.
Hello. Na igen az Ökm-es magazin de jó is volt. Abból lehetett találkozni párokkal jól működött ahogy a benne lévő hirdetési szelvényt visszaküldtek a hirdetéseddel hogy mit kit keresel az Ökm cimére és akit érdekelt az Ökm meg küldte a leveleket és telefonszám egyeztetés találkozó és ha volt kémia szimpátia akkor szex a párral vagy ha a hölgytagot odaadta a férj.
(Ez egy válasz Replay 55 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 16:50

Adtam és kaptam is. Még az ÖKM-es világban kezdtük. Ösztereik Kontakt Magazin a 90-es évek párkereső újságja volt.Ha valaki innen ismeri az már bent van a korban .Innen ismert párnak a hölgyét kaptam kölcsön egy délutánra.A férj hozta egy benzinkúthoz és mi mentünk tovább egy előre kiválasztott panzióba.
Nekünk is ÖKM fiu volt az első.
(Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 17:50

Hello. Na igen az Ökm-es magazin de jó is volt. Abból lehetett találkozni párokkal jól működött ahogy a benne lévő hirdetési szelvényt visszaküldtek a hirdetéseddel hogy mit kit keresel az Ökm cimére és akit érdekelt az Ökm meg küldte a leveleket és telefonszám egyeztetés találkozó és ha volt kémia szimpátia akkor szex a párral vagy ha a hölgytagot odaadta a férj.

Sziasztok. Az jó akkor volt élményetek nektek is onnan .
Meg ahogy olvastam az adatlapotokat most is van ahogy 4-en vagytok. Kár hogy nem vagyok 4-iknek én is mert a hölgy a fotón nagyon csini erotikus
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 07. 23. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagyis 5-iknek elírtam
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 07. 23. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre sikerült a hármas,azóta sem jött vissza.eltelt 8 hónap.
Akkor ez nem jól sikerült.
(Ez egy válasz bisexferfi2020 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 07:03

mármint az asszony nem jött vissza ha jól értem, de miért be szerelmesedett ?
(Ez egy válasz bisexferfi2020 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 07:03

Én szívesen kölcsönadnám a párom csak Ő nincs benne az ilyesfajta játékba. Talán ha valaki elcsábitaná?
Kölcsönadtam. Ott maradtam. Mindent videóztam. Nekem bejött .
Nálunk is elkezdödött valami!
Egy este italozás ,beszélgetés és alkohol bevitel után.
Medencézés hármasban
2 Fiú 1 Lány
A párom kiváncsi volt a másik fiú farkára,amit meg is látott és fogott.
Jó nagy van neki!
Amit be is tolt a punciba amitől borsozott a hátam.
Megfogtam a puncit és a farkát ahogy hatolt bele.
Nem teljesült be a történet,ebben nagy szerepe volt az alkoholnak de így is nagy élmény volt.
Remélem lesz folytatás.
Medencézés hármasban
2 Fiú 1 Lány
Jó nagy van neki!
Nem teljesült be a történet,ebben nagy szerepe volt az alkoholnak de így is nagy élmény volt.
Remélem lesz folytatás.
muti!
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 13:32

Kölcsönadtam. Ott maradtam. Mindent videóztam. Nekem bejött .
Ezt úgy érted, hogy kicsit bedugta punciba és ennyi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 21:01
Törölt felhasználó (4390802)

Medencézés hármasban
2 Fiú 1 Lány
Jó nagy van neki!
Remélem lesz folytatás.
Medencézés hármasban
2 Fiú 1 Lány
Jó nagy van neki!
Remélem lesz folytatás.
ez nagy kaland lehetett, pia ide vagy oda! írtam neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 21:01

Medencézés hármasban
2 Fiú 1 Lány
Jó nagy van neki!
Remélem lesz folytatás.
Medencézés hármasban
2 Fiú 1 Lány
Jó nagy van neki!
Remélem lesz folytatás.
Pia nélkül nem lett volna semmi!
De a pia miatt nem lett teljes.
Nem tudom kinek mi a tapasztalata,nekünk lehet sok volt!
Meghát valószínü a lámpaláz is közre játszott! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 24. vasárnap 22:27
Meghát valószínü a lámpaláz is közre játszott! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 24. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)

ez nagy kaland lehetett, pia ide vagy oda! írtam neked!
Én többször adtam,nagyon bejön!
Hogy érted hogy sok, nem volt rá kész a párod, nrm volt tervezett, hanem spontánból kicsit lelkileg megviselte?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 09:38

Pia nélkül nem lett volna semmi!
Meghát valószínü a lámpaláz is közre játszott!
Meghát valószínü a lámpaláz is közre játszott!