Nekem az èven sikerült rávenni párom a hármadra kapott egy plusz pasit, nagyon jó volt mással látni és neki is tetszik úgyhogy lessz folytatás is.
A nejemnek egy évig volt viszonya az ex pasijával. Igazi kölcsönbe adás volt mert mindig kettesben voltak és panzióban. Legizgalmasabb az volt mikor három napra mentek el kirándulni. Rezgett a léc, de tudtam úgysem hagy el a párom. Azóta még jobban megbízok benne.
Őt én is kefélném szivesen...
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
szia irigykedem enyémre is ráférne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 09. vasárnap 18:08
Törölt felhasználó (4685377)
Nálunk elég finomra sikerült a hétvége. Csajom a szeretőjével töltötte a szombat estét. Ma reggel jött haza frissen. Mikor alányultam már éreztem a nedvességet, teljesen át volt ázva a bugyi a spermától, de még a naci is. Minden menetnél tele élvezte a pasi. Isteni volt kinyalni belőle
Nálunk elég finomra sikerült a hétvége. Csajom a szeretőjével töltötte a szombat estét. Ma reggel jött haza frissen. Mikor alányultam már éreztem a nedvességet, teljesen át volt ázva a bugyi a spermától, de még a naci is. Minden menetnél tele élvezte a pasi. Isteni volt kinyalni belőle
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)
Én imádom nézni ,ahogy más pasi dugja.
Igaz nálunk 3-as vagy esetleg 4-es összejövetelnél szoktam nézni.. Legutóbb is én előbb elélveztem másik pár hölgytagjára, kimentünk inni a konyhába, utána visszamentünk és néztük ahogy a férj dugja a nejem hátulról keményen...
Igaz nálunk 3-as vagy esetleg 4-es összejövetelnél szoktam nézni.. Legutóbb is én előbb elélveztem másik pár hölgytagjára, kimentünk inni a konyhába, utána visszamentünk és néztük ahogy a férj dugja a nejem hátulról keményen...
Sziasztok mostanában volt valami kalandozok??
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 17:52
Törölt felhasználó (4480752)
Izgat nagyon amikor dugjak!nem vagyunk feltekenyek egynasra!
Kérnénk beszámolót! :P
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2022. 09. 03. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer szeretném végignézni ahogyan a hatalmas csecsei lengedeznek, miközben egy nagyfarkú férfi dugja előttem
Én rengeteget fantáziálok arról hogy egy nagyon nagy farkú srác megadja a feleségemnek ami jár neki,én meg masztizom rá
Rólunk se feledkezz meg
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2022. 09. 03. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 08:30
Az enyémet ma
vi
kölcsön,már napok óta be van indulva.Várom már a képeket,videókat.
alf
sz alf
ik
Az enyémet ma
vi
kölcsön,már napok óta be van indulva.Várom már a képeket,videókat.
alf
sz alf
ik
Van ebben is tapasztalatunk, egy két órástól az egész éjszakásig, jövő héten is tervben van egy ilyen.
Buszosati-és szoktad is kölcsönadni?
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2022. 08. 30. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szeretem kölcsön adni a párom.
Én odaadnám,ha egy értelmes,diszkrét pasi eltudná csábítani.
Olvasom regota a hozzaszólásokat,azt gondolom ahol megvan a megfelelo bizalom őszinteség ott lehet a vàgyakat megélni .Nyitottsag intelligencia nèlkul nem megy.Minek titkolozmi?,meg kell beszélni és az jot fog tenni.Ezen vagyok en is de eddig ez még nem sikerult,de uton vagyok
Hogy érted a "használják"?
A nejedre érted? (Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 12:14
A nejedre érted? (Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen valóban nagy élmény nézni, ahogy más pasi dugja az asszonyt, és persze mindenki élvezi ................... használják ......
Nagyon tájékozatlan vagy!
A felszarvazás a férj tudta nélkül történik!(ez a megcsalás)
A cuckold pedig az ő kérésére,beleegyezésével történik! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 12. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 12. péntek 22:20
A felszarvazás a férj tudta nélkül történik!(ez a megcsalás)
A cuckold pedig az ő kérésére,beleegyezésével történik! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 12. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732009)
Nem a hétköznapi értelemben vett hármasra kell gondolni. A fantázia valójában arról szól, hogy a férfi végignézi, ahogy a feleségét kielégíti egy másik férfi, vagyis a cuckold a felszarvazott férjet jelenti a kifejezésben.
Valóban én imádom nézni ahogy keféli keményen a srác
))
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 12:14
))
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen valóban nagy élmény nézni, ahogy más pasi dugja az asszonyt, és persze mindenki élvezi ................... használják ......

balatoni par

Veronica da Sousa