Nálunk elég finomra sikerült a hétvége. Csajom a szeretőjével töltötte a szombat estét. Ma reggel jött haza frissen. Mikor alányultam már éreztem a nedvességet, teljesen át volt ázva a bugyi a spermától, de még a naci is. Minden menetnél tele élvezte a pasi. Isteni volt kinyalni belőle

Törölt felhasználó (4655826)

Én imádom nézni ,ahogy más pasi dugja.
Igaz nálunk 3-as vagy esetleg 4-es összejövetelnél szoktam nézni.. Legutóbb is én előbb elélveztem másik pár hölgytagjára, kimentünk inni a konyhába, utána visszamentünk és néztük ahogy a férj dugja a nejem hátulról keményen...
Igaz nálunk 3-as vagy esetleg 4-es összejövetelnél szoktam nézni.. Legutóbb is én előbb elélveztem másik pár hölgytagjára, kimentünk inni a konyhába, utána visszamentünk és néztük ahogy a férj dugja a nejem hátulról keményen...
Sziasztok mostanában volt valami kalandozok??
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 17:52
Törölt felhasználó (4480752)

Izgat nagyon amikor dugjak!nem vagyunk feltekenyek egynasra!
Kérnénk beszámolót! :P
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2022. 09. 03. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer szeretném végignézni ahogyan a hatalmas csecsei lengedeznek, miközben egy nagyfarkú férfi dugja előttem

Én rengeteget fantáziálok arról hogy egy nagyon nagy farkú srác megadja a feleségemnek ami jár neki,én meg masztizom rá
Rólunk se feledkezz meg
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2022. 09. 03. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 08:30

Az enyémet ma viszik kölcsön,már napok óta be van indulva.Várom már a képeket,videókat.
Az enyémet ma viszik kölcsön,már napok óta be van indulva.Várom már a képeket,videókat.
Van ebben is tapasztalatunk, egy két órástól az egész éjszakásig, jövő héten is tervben van egy ilyen.
Buszosati-és szoktad is kölcsönadni?
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2022. 08. 30. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szeretem kölcsön adni a párom.
Én odaadnám,ha egy értelmes,diszkrét pasi eltudná csábítani.
Olvasom regota a hozzaszólásokat,azt gondolom ahol megvan a megfelelo bizalom őszinteség ott lehet a vàgyakat megélni .Nyitottsag intelligencia nèlkul nem megy.Minek titkolozmi?,meg kell beszélni és az jot fog tenni.Ezen vagyok en is de eddig ez még nem sikerult,de uton vagyok
Hogy érted a "használják"?
A nejedre érted? (Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 12:14
A nejedre érted? (Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen valóban nagy élmény nézni, ahogy más pasi dugja az asszonyt, és persze mindenki élvezi ................... használják ......
Nagyon tájékozatlan vagy!
A felszarvazás a férj tudta nélkül történik!(ez a megcsalás)
A cuckold pedig az ő kérésére,beleegyezésével történik! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 12. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 12. péntek 22:20
A felszarvazás a férj tudta nélkül történik!(ez a megcsalás)
A cuckold pedig az ő kérésére,beleegyezésével történik! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 12. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732009)

Nem a hétköznapi értelemben vett hármasra kell gondolni. A fantázia valójában arról szól, hogy a férfi végignézi, ahogy a feleségét kielégíti egy másik férfi, vagyis a cuckold a felszarvazott férjet jelenti a kifejezésben.
Valóban én imádom nézni ahogy keféli keményen a srác
))
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 12:14

Igen valóban nagy élmény nézni, ahogy más pasi dugja az asszonyt, és persze mindenki élvezi ................... használják ......
Én imádom nézni ,ahogy más pasi dugja.
Álmodozól?párod mit szól hozzá?
(Ez egy válasz Hármasra üzenetére (2022. 07. 27. szerda 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 27. szerda 07:32

Én is nagyon élvezem mikor más élvezteti elöttem a párom,teljesen más élvezet hármasban csinálni
Nem kifejezetten cuckold, de volt már több külön töltött éjszakán a feleségem. Sőt, volt, hogy egész hétvégére elment. Tudtommal, közös megegyezéssel. Pontosan tudtuk miről szól a történet, felnőtt ember módjára intéztük. Szex közben is és azon kívül is beszéltünk róla és borzasztó izgalmas volt. Feleségemnek is nagyon tetszett, hogy hajnalban még egy "idegen" farok járt benne, majd pár órára rá az enyém. Az idegen relatív, mert egy régi barát, aki elvált és "nyekergett" a feleségemnek. A feleségemmel egyre elmélyültebb kapcsolatba kerültek, de pusztán baráti alapon. Egyszer csak felmerült egy kérdés és közös beleegyezéssel átment hozzá a felségem "megnyugtatni". Kb. 1 évig tartott ez az "átjárás megnyugtatásra", míg egyszer csak talált magának valakit a barátunk és sajnos megszakadt ez a kapcsolat. Iszonyú izgalmas volt. Mindenki biztonságban érezte magát. A terápia sikeres volt, de sajna a srác a barátságunkra való tekintettel nem volt hajlandó a hármasra, pedig a felségem többször is próbálta összehozni. Neki az sok lett volna, de ez így tökéletes időszak volt.. Örömmel emlékszem vissza rá, amikor lucskosan, kielégülten jött haza, legtöbbször nem is zuhanyzott. A bugyija eszméletlenül nézett ki, amikor levettem róla. Sajnálom, hogy vége, de ez van...