Egy pár régebben említette, hogy itt talált egy beszálló pasit és a hajóján csinálták hármasban. Ezek szerint te voltál?
Hmmmm
Szia,szombaton is nyitva a férjed kölcsönzője?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 19:26
Törölt felhasználó (4659923)

Az én férjem ma is kölcsön adna
Motor nem jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 05. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 07:24

Törölt felhasználó (4655826)

Találnánk egy állandó srácot,mi is kipróbálnánk ..beszéltünk róla,hogy elmenne autókázni egyet

Segíts merre keressem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 21:38

Törölt felhasználó (4696437)

Nálunk is megtörtént már, aki szeret olvasni, megtalálhatja a történetünk.
5 hozzászólásotok volt összesen, egyik sem erről szól.
Nem lehet, hogy azt más néven írtad? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 21:38
Nem lehet, hogy azt más néven írtad? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696437)

Jó is az a természet lágy ölén. De bele lehet futni kukkolóba. Otthon a négy fal között anya kölcsönadva, na az meghittebb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 05. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 07:24
Törölt felhasználó (4655826)

Találnánk egy állandó srácot,mi is kipróbálnánk ..beszéltünk róla,hogy elmenne autókázni egyet

Nálunk 5 srácnak lett kölcsönadva a párom. Kinek egyszer kinek többször. Idegenek voltak, nehezen, de inkább sehogy nem tudtam volna elképzelni a sógorommal. De kinek mi az izgató, más és más.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 04. 04. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én férjem ma is kölcsön adna
Itt nem szeretném részletezni!
röviden igen "támogatja" (Ez egy válasz hunting üzenetére (2023. 04. 04. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 09:29
röviden igen "támogatja" (Ez egy válasz hunting üzenetére (2023. 04. 04. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

És hogyan viszonyul hozzá, Elfogadja, támogatja-e esetleg nem akar ő is részese lenni, Érdekes és izgalmas egy ilyen szituáció.
És hogyan viszonyul hozzá, Elfogadja, támogatja-e esetleg nem akar ő is részese lenni, Érdekes és izgalmas egy ilyen szituáció.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleséged nővére tud a kapcsolatról?
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 03. 31. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 11:21

Hasonlóképp történt a mi esetünkben is!
Első két alkalommal a sógor dugta úgy,hogy én nem voltam ott.
Aztán a többi 3 alkalommal már ketten dugtuk!
Most készülünk a titkos szeretőmmel belevágni… már maga a tervezés is izgató… alig varom mi lesz, ha elkezdjük építeni a kis cuckold világunk.
Nálunk nem készülnek fotók sem , a nejem kérte,hogy ne!
Mi meg tiszteletben tartjuk a kérését.(bármit kérhet tőlünk meg tennénk neki)
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 13:23
Mi meg tiszteletben tartjuk a kérését.(bármit kérhet tőlünk meg tennénk neki)

Annyiban azért nem bántam, mert videóztak végig én meg másnap végig is néztem
Annyiban azért nem bántam, mert videóztak végig én meg másnap végig is néztem
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 03. 31. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 11:21

Aztán a többi 3 alkalommal már ketten dugtuk! (Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 08:42
Aztán a többi 3 alkalommal már ketten dugtuk! (Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy alkalom volt hogy nem voltam jelen az egyik barátunknál. Utána kicsit bántam hogy úgy adtam kölcsön hogy nem voltam ott. De viszont az összes többinél ott voltam nézőként kukkolóként.
Egy alkalom volt hogy nem voltam jelen az egyik barátunknál. Utána kicsit bántam hogy úgy adtam kölcsön hogy nem voltam ott. De viszont az összes többinél ott voltam nézőként kukkolóként.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 10:36
Törölt felhasználó (4695699)

Voltunk már ilyen helyzetben, hosszú előzmények voltak mire eljutottunk idáig. Sajnos az igazit még nem találtuk meg. Én kerestem páromnak partnert , hogy megértse miről is szól ez. Eleinte nem tudta kezelni az első tali után teljesen elment az esze, de ez nem meglepő hisz tudtom szerint 25 éve csak velem volt. Szerencsére jól sűlt el a dolog. Úgy kezdődött , hogy ellaposodtak a mindennapok és
összeszedtem egy barátnőt. Sok csatát vívtunk ez miatt de párom és én is kitartottunk egymás mellett. Ekkor jött az ötlet , hogy próbálja ki ő is. Én keresgéltem de ö választotta ki a pasit. Egész gyorsan ment , pár nap és már meg is volt az időpont a talira ahova én vittem el. Persze én nem voltam jelen, alig vártam hogy hazajöjjön. Reggel 8 tól majd 13 ig tartott, elmondása szerint háromszor ment el. Jól meg dughatták mert összevissza beszélt és másnap már le is tárgyalta a következő talit. Szóval így indult az egész.
összeszedtem egy barátnőt. Sok csatát vívtunk ez miatt de párom és én is kitartottunk egymás mellett. Ekkor jött az ötlet , hogy próbálja ki ő is. Én keresgéltem de ö választotta ki a pasit. Egész gyorsan ment , pár nap és már meg is volt az időpont a talira ahova én vittem el. Persze én nem voltam jelen, alig vártam hogy hazajöjjön. Reggel 8 tól majd 13 ig tartott, elmondása szerint háromszor ment el. Jól meg dughatták mert összevissza beszélt és másnap már le is tárgyalta a következő talit. Szóval így indult az egész.