Cuckold. Adta már kölcsön barátnőt, feleséget más pasiknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1346   2025. 01. 23. csütörtök 00:28
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
"Az egyik legnagyobb hibája az embereknek az életben, hogy ha csak a saját egójukon keresztül látják a világot, ítélnek meg helyzeteket és ítélnek meg embereket. Főleg, ha azt egy valamilyen régi sérelem vagy fájdalom, ami nem lett feldolgozva, el is torzítja."

Ez mennyire pontos megfogalmazás! eljen
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2025. 01. 22. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 15:19
Az egyik legnagyobb hibája az embereknek az életben, hogy ha csak a saját egójukon keresztül látják a világot, ítélnek meg helyzeteket és ítélnek meg embereket. Főleg, ha azt egy valamilyen régi sérelem vagy fájdalom, ami nem lett feldolgozva, el is torzítja.
Egyértelmű, hogy Neked ez nem jött be, még most is zavar ami történt.
De ettől sose hidd azt, hogy más ettől beteg, vagy éppen kurva. Hidd el sokan vannak, akiknél a párkapcsolat nem attól működik, hogy most már soha többet senkihez nem érek, nem is gondolok, stb. Van akinél a kapcsolat az őszinteségen, egymásnak elmondott és elfogadott vágyak megélése is alapvető a kapcsolatnál.
#1345   2025. 01. 22. szerda 16:17
Felhőék Felhőék
Mi egy őszinte kapcsoltban élünk és boldogak vagyunk. A feleségem nem a tulajdonom, nem zárom kalitkába, szabad madár és ettől igazán boldog lett. És engedem mással is lenni, de mindenről tudok mindent megbeszélünk. Megbízunk egymasban. Ez így csodásan működik. És igen ha elmegyünk egy swinger buliba imádom ha kibújik belőle a ribanc a céda. Imádom látni az az énjét.
(Ez egy válasz minike00 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 15:00
Azok a nők akiknek nwm elég a férjük, pasijuk és mással is akarnak szexelni ribancok. Ha a férjük még élvezi is hogy mással szexelnek... Ők betegek. Nem szeretik igazán egymást. A nagy része a férjeknek csak a nő miatt teszik és engedik hogy ne.legyenek.egyedül. Ezek a kapcsolatok nem igaziak. És ha a férj kérné azt hogy más nővel, nőkkel akar szexelni az asszony fel lenne háborodva. Egyszer én is belementem 1 hármasba. Mondtam utána hogy nem élveztem. Fájt látni a feleségem mással. Mondtam ne csináljuk. Ő heti 1-2 alkalommal titokban elment és keresett magának valakit. Közben velem is szexelt. 2 hónap után vallotta be, amikor terhes lett. Azt mondta valószínű hogy nem az enyém. És még fel volt háborodva hogy elváltam. Miután megszületett a baba... tényleg mmásé volt. 2 bónap alatt 16-20 pasival volt a lotyó. Volt hogy többen dogták meg.
#1344   2025. 01. 22. szerda 16:11
Puncicuska Puncicuska
Sajnálom ami veled történt,de nem lehet ennyire általánosítani. Én például a férjem kérésére mentem bele. Nem mondom, hogy nem élveztem de pár alkalom után abba is hagytam. Hiába Ő kérte,akkor is úgy éreztem megcsalom.
(Ez egy válasz minike00 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Azok a nők akiknek nwm elég a férjük, pasijuk és mással is akarnak szexelni ribancok. Ha a férjük még élvezi is hogy mással szexelnek... Ők betegek. Nem szeretik igazán egymást. A nagy része a férjeknek csak a nő miatt teszik és engedik hogy ne.legyenek.egyedül. Ezek a kapcsolatok nem igaziak. És ha a férj kérné azt hogy más nővel, nőkkel akar szexelni az asszony fel lenne háborodva. Egyszer én is belementem 1 hármasba. Mondtam utána hogy nem élveztem. Fájt látni a feleségem mással. Mondtam ne csináljuk. Ő heti 1-2 alkalommal titokban elment és keresett magának valakit. Közben velem is szexelt. 2 hónap után vallotta be, amikor terhes lett. Azt mondta valószínű hogy nem az enyém. És még fel volt háborodva hogy elváltam. Miután megszületett a baba... tényleg mmásé volt. 2 bónap alatt 16-20 pasival volt a lotyó. Volt hogy többen dogták meg.
#1343   2025. 01. 22. szerda 15:58
Palesz Palesz
Azért mert nyomorult az életed nem mindenkié az.
#1342   2025. 01. 22. szerda 15:33
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Ez elég agresszív kommunikáció amit a hsz-ben tettél, kérlek gondold át.
Ami történt veled azt most kiventiláltad, remélem segített, de jól esne ha a saját negatív tapasztalataidon alapuló másokat degradálva minösitő véleményedet átfogalmaznád.
#1341   2025. 01. 22. szerda 15:23
kjta69 kjta69
Természetesen igen ................
#1340   2025. 01. 22. szerda 15:19
jatekosmel jatekosmel
Az egyik legnagyobb hibája az embereknek az életben, hogy ha csak a saját egójukon keresztül látják a világot, ítélnek meg helyzeteket és ítélnek meg embereket. Főleg, ha azt egy valamilyen régi sérelem vagy fájdalom, ami nem lett feldolgozva, el is torzítja.
Egyértelmű, hogy Neked ez nem jött be, még most is zavar ami történt.
De ettől sose hidd azt, hogy más ettől beteg, vagy éppen kurva. Hidd el sokan vannak, akiknél a párkapcsolat nem attól működik, hogy most már soha többet senkihez nem érek, nem is gondolok, stb. Van akinél a kapcsolat az őszinteségen, egymásnak elmondott és elfogadott vágyak megélése is alapvető a kapcsolatnál.
#1339   2025. 01. 22. szerda 15:00
minike00 minike00
#1338   2025. 01. 22. szerda 08:43
swanc802 swanc802
Ez eleg jol hangzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 03. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4733338)
2025. 01. 03. péntek 18:10
Teljesen egyetértek...
#1337   2025. 01. 21. kedd 18:44
JB004 JB004
Szia, egyet-kettőt szívesen hallanánk!
(Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 18:25
Volt jo par sztorink,innen az oldalrol is hala eg smile
#1336   2025. 01. 21. kedd 18:25
RaceR00 RaceR00
Volt jo par sztorink,innen az oldalrol is hala eg smile
#1335   2025. 01. 18. szombat 00:14
Molli81 Molli81
Van akinek érzelmileg nem fér bele
(Ez egy válasz Pussyhunter37 üzenetére (2025. 01. 17. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 17. péntek 23:04
Én engedtem is neki és izgatott volna látni ahogy élvezi amit kap egy idegen férfitól. De nem hajlott a dologra. Gátlásos nagyon. Viszont kívánom más feleségét is kényeztetni. Tetszik a tény hogy másé de az én farkam lovagolja és gátlástalanul egymást kényeztetni.
#1334   2025. 01. 17. péntek 23:04
Pussyhunter37 Pussyhunter37
Én engedtem is neki és izgatott volna látni ahogy élvezi amit kap egy idegen férfitól. De nem hajlott a dologra. Gátlásos nagyon. Viszont kívánom más feleségét is kényeztetni. Tetszik a tény hogy másé de az én farkam lovagolja és gátlástalanul egymást kényeztetni.
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 11:30
Hát férjem erre rá nem tudnám venni.
#1333   2025. 01. 17. péntek 14:13
X Törölt felhasználó (4769172)
hasonló cipőben járok, nagyszerű érzés és látvány
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 09:32
A nejemet rendszeresen basszák, van hogy többen is smile imádom verni rá a farkam
#1332   2025. 01. 15. szerda 09:58
Samsung2022 Samsung2022
Jó is letél volna anno de most már sajna nem akarja!!! Így egyedül keresek.....
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 09:54
Szia.
Na igen.
Régebben nekem is volt innen egy nagyon jo kis kapcsolatom egy párral.
Ők ihlették meg az adatlpom kiírását.
Sajnos külföldre költöztek a jobb élet reményében.
De remélem megtalálom azt a párt aki igényelne engem úgy, ahogy ők tették . smile
Voltam átverve találkozóval, voltam átverve megjelenésben, voltam átverve megbeszéltek alapján is.
De lehet nem adom fel, lehet pont rám vár egy pár és nem is messze tőlem.
(De jo lenne) smile
#1331   2025. 01. 15. szerda 09:54
Albert8310 Albert8310
Szia.
Na igen.
Régebben nekem is volt innen egy nagyon jo kis kapcsolatom egy párral.
Ők ihlették meg az adatlpom kiírását.
Sajnos külföldre költöztek a jobb élet reményében.
De remélem megtalálom azt a párt aki igényelne engem úgy, ahogy ők tették . smile
Voltam átverve találkozóval, voltam átverve megjelenésben, voltam átverve megbeszéltek alapján is.
De lehet nem adom fel, lehet pont rám vár egy pár és nem is messze tőlem.
(De jo lenne) smile
(Ez egy válasz Samsung2022 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 09:47
Az a baj hogy nincs megbízható partner,!!!régebben parkéntkerestünk,pasit,párokat, de sehol senki !!
#1330   2025. 01. 15. szerda 09:47
Samsung2022 Samsung2022
Az a baj hogy nincs megbízható partner,!!!régebben parkéntkerestünk,pasit,párokat, de sehol senki !!
#1329   2025. 01. 15. szerda 08:17
Albert8310 Albert8310
Pedig jo dolog.
Házibarátként van tapasztalatom.
Felkérés is akad, csak messze vannak a párok, így a rendszeres dolog nem opcio sajnos.
Nagyon élvezetes tud lenni a helyzet 2 pasi 1 nő dolog.
Kombinálható is az öröm szerzés.
A hölgy örömére, vagy a pár élvezetére.
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 11:30
Hát férjem erre rá nem tudnám venni.
#1328   2025. 01. 11. szombat 09:32
andrew88 andrew88
A nejemet rendszeresen basszák, van hogy többen is smile imádom verni rá a farkam
#1327   2025. 01. 11. szombat 04:59
jupi77 jupi77
A párom nem szereti sem magán sem a partnerén.Néha a dombon van valamilyen minta neki pl valentin napkor szívet borotvált ki.Engem is le szokott borotválni mert úgy szereti.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 07. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 12:35
Miért nem jó ha szőrös egy nő?

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: balatoni par balatoni par
Nyitás ideje: 2022. 02. 08. kedd
Üzenetek: 1546db
Utolsó üzenet: tegnap 09:24

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!