Cuckold. Adta már kölcsön barátnőt, feleséget más pasiknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1381   2025. 02. 13. csütörtök 07:38
andrew88 andrew88
De lerítt róla, majd valami kamu indokkal kihátrált. Na hát most ott tartunk, hogy hétvégén én dobtam be hogy hívjuk át őket, én szeretnék megint a csajszival szeretkezni, meg végignézni ahogy őt megdugják. Most kibokte hogy érti meg minden, de féltékeny. Sokat beszélgettünk róla, a vége az lett, hogy most hétvégére meghívtuk őket smile
#1382   2025. 02. 13. csütörtök 07:54
Penisember Penisember
Szerintem ez sok esetben így van. Ők élvezik más farkát de ha a pasi élvez más puncit az már nem tetszik,meg az már megcsalás. Az én párom is azt mondta érti, hogy engem izgat ha ő mással van meg élvezi is de ellenkező esetben neki inkább fájna.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2025. 02. 13. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 13. csütörtök 07:38
De lerítt róla, majd valami kamu indokkal kihátrált. Na hát most ott tartunk, hogy hétvégén én dobtam be hogy hívjuk át őket, én szeretnék megint a csajszival szeretkezni, meg végignézni ahogy őt megdugják. Most kibokte hogy érti meg minden, de féltékeny. Sokat beszélgettünk róla, a vége az lett, hogy most hétvégére meghívtuk őket smile
#1383   2025. 02. 13. csütörtök 08:57
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Van akinek a hozott lelki sérülései okozzák hogy nem bírják elviselni ha a kapcsolata mással tud kapcsolódni.
Én azt javaslom hogy ilyen esetben ne tedd ki őt annak hogy ebben ő sérüljön. Nem etikus ha olyanra szeretnéd rábírni ahol ő nem szeretne részt venni, mert vagy nem érzi magát komfortosan vagy érzelmi traumát élne át.
Viszont ha benned izgalmat vált ki hogy az ő megélt örömében osztozkodsz akkor ezt a részét vedd el és ebből nyerj magatoknak energiát a további élmények konszenzusos megélésére.
Itt is érvényesül a jobb adni mint kapni elve, ami bizalmat tud erősíteni és ez a nőknél a legfontosabb. Mindennél fontosabb szempont az érzelmi biztonságuk.
#1384   2025. 02. 13. csütörtök 11:22
JB004 JB004
Szia, természetesen erről a buliról is várjuk a részletes beszámolódat!!
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2025. 02. 13. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 13. csütörtök 07:38
#1385   2025. 02. 14. péntek 00:08
SzAndCs SzAndCs
Lehet, hogy van ilyen hozott lelki sérülés, ami ezt a féltékenységet okozza, de lehet egyszerű önzés is. A feleség bele sem gondolt abba, ahogy neki élvezetes egy külső partnerrel a szex, amit meg is kap, ez élvezetes lehet a férjének is, nem tilthatja meg neki. Andrew88 jól tette, hogy jól átbeszélték a témát a párjával, és elmondta, ez csak szex, nincs ebben érzelem. Egyetértek azzal, hogy erőltetni, kényszeríteni nem szabad a feleséget. Andrew88 jól tette, hogy engedte kétszer is kihátrálni a nejét, harmadszorra pedig már közösen hívták meg a másik párt.
Kívánom nekik, sikerüljön féltékenység mentesen a hétvégi tali!
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 02. 13. csütörtök 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 13. csütörtök 08:57
Van akinek a hozott lelki sérülései okozzák hogy nem bírják elviselni ha a kapcsolata mással tud kapcsolódni.
Én azt javaslom hogy ilyen esetben ne tedd ki őt annak hogy ebben ő sérüljön. Nem etikus ha olyanra szeretnéd rábírni ahol ő nem szeretne részt venni, mert vagy nem érzi magát komfortosan vagy érzelmi traumát élne át.
Viszont ha benned izgalmat vált ki hogy az ő megélt örömében osztozkodsz akkor ezt a részét vedd el és ebből nyerj magatoknak energiát a további élmények konszenzusos megélésére.
Itt is érvényesül a jobb adni mint kapni elve, ami bizalmat tud erősíteni és ez a nőknél a legfontosabb. Mindennél fontosabb szempont az érzelmi biztonságuk.
#1386   2025. 02. 14. péntek 07:57
andrew88 andrew88
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat smile az a gond, hogy a helyzet kicsit bonyolultabb... A párom egyszerűen meg van veszve a haverom farkáért... Idáig tök jól működött, amikor a haverom bejelentkezett, hogy atugrana, azonnal fogadtuk. Most ugye bekerült a képbe a kiscsaj. És ami a legdurvább, hogy tegnap kibokte, hogy nem csak az zavarja, hogy engem látott vele, hanem a gondolat is, hogy a haverommal miket csinálnak nap, mint nap... Én mondtam neki, hogy a haverom egyrészt nem az ő párja, másrészt eddig is vitt haza lányokat heti/havi szinten. De az más, mert azokat a lányokat nem ismerte, nem látta.... Szóval itt tartunk. Én próbáltam megértetni vele, hogy én csak őt szeretem, imádom nézni, ahogy máson kielégül, semmi féltékenység nincs bennem, önzetlenül örülök annak hogy meg tudja kapni amire vágyik.... Erre jött ugye, hogy "miért, én nem tudom megadni amire vágysz?" De... Meg tudja... Sőt... Brutál jókat szeretkezunk, de attól még kivanhatok másik csajt is, elvezhetek egy szűkebb puncit is, vagy végre elvezhetem egy csajszi popsiját is. Most halálosan féltékeny, és nem érti meg, hogy amég a cimbi együtt van a lánnyal, addig nem hívhatjuk át csak a barátomat, pláne a történtek után. Viszont a barátomat igényli... Mondtam neki, hogy ők, akkor fujjuk le a hétvégét, én megvagyok másik punci nélkül. Nem, ne fujjuk le, mert ő el akar élvezni vaginálisan... Szóval nem tudja már eldönteni mit akar. Kicsit nehéz
#1387   2025. 02. 14. péntek 08:18
szeretoxxx90 szeretoxxx90
Szia, huh, sajnálom ezt a helyzetet, remélem pozitív irányban oldódik meg a gondod. Én úgy látom, elég önző jelenleg, vagy nagyon megijedt az új puncitól, mint vetélytárstól. Ezt csak te láthatod át belülről, de bocsi, de önzőnek látom kívülről. Amíg ő kapott másik játékot, addig ok minden, de ha te kapsz, az már nem tetszik. Viszont nagyon rászokott a barátodra. Csak nagyon óvatosan beszélheted ezt meg vele szerintem, mert könnyen megváltozhatnak benne a dolgok negatív irányba. Remélem megoldódik és nem borul annyira az egész, hogy a párod és a barátod is elveszítsed. Sok sikert, várjuk a fejleményeket.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2025. 02. 14. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 14. péntek 07:57
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat smile az a gond, hogy a helyzet kicsit bonyolultabb... A párom egyszerűen meg van veszve a haverom farkáért... Idáig tök jól működött, amikor a haverom bejelentkezett, hogy atugrana, azonnal fogadtuk. Most ugye bekerült a képbe a kiscsaj. És ami a legdurvább, hogy tegnap kibokte, hogy nem csak az zavarja, hogy engem látott vele, hanem a gondolat is, hogy a haverommal miket csinálnak nap, mint nap... Én mondtam neki, hogy a haverom egyrészt nem az ő párja, másrészt eddig is vitt haza lányokat heti/havi szinten. De az más, mert azokat a lányokat nem ismerte, nem látta.... Szóval itt tartunk. Én próbáltam megértetni vele, hogy én csak őt szeretem, imádom nézni, ahogy máson kielégül, semmi féltékenység nincs bennem, önzetlenül örülök annak hogy meg tudja kapni amire vágyik.... Erre jött ugye, hogy "miért, én nem tudom megadni amire vágysz?" De... Meg tudja... Sőt... Brutál jókat szeretkezunk, de attól még kivanhatok másik csajt is, elvezhetek egy szűkebb puncit is, vagy végre elvezhetem egy csajszi popsiját is. Most halálosan féltékeny, és nem érti meg, hogy amég a cimbi együtt van a lánnyal, addig nem hívhatjuk át csak a barátomat, pláne a történtek után. Viszont a barátomat igényli... Mondtam neki, hogy ők, akkor fujjuk le a hétvégét, én megvagyok másik punci nélkül. Nem, ne fujjuk le, mert ő el akar élvezni vaginálisan... Szóval nem tudja már eldönteni mit akar. Kicsit nehéz
#1388   2025. 02. 14. péntek 09:05
upaupa upaupa
Így külső szemlélőként azt mondanám cseréljétek ki a párokat örökre, jobban passzolnak a lányok megcserélve , .....persze tudom az élet nem ilyen egyszerű, de idő fogja csak megoldani, és szerintem most csak olaj a tűzre ha találkoztok a másik párral , most pont pihenni kellene ebből, hogy minden érzés a megfelelő polcra kerüljön mindenkiben.
#1389   2025. 02. 14. péntek 09:34
Porthos61 Porthos61
Én úgy látom hogy a párod igényt tartana rád is és a barátodra is. Önző módon ki akar benneteket sajátítani. Természetes módon neki jár a két farok, de ti nem játszhatok mással. Na ez nagyon gáz....
Én a helyedben nem engedném rámászni a barátodat sem, csak akkor ha te is megmászhatod a másik kis csajt. Ez így igazságos! Ha ebbe nem megy bele, akkor nem is szeret, csak birtokolni akar és előbb-utóbb ott fog hagyni egy jobb farok ért. (de ne legyen igazam) shakehead
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2025. 02. 14. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
#1390   2025. 02. 14. péntek 10:04
jony1983 jony1983
Valahogy én is így gondolom. Kissé önzőnek tűnik azok után,hogy ezerszer lefűzte a barátod é6s te egy szót se szoltál érte.Az meg,hogy féltékenységi rohamot kap,hogy mert elképzeli ahogy ők kefélnek nagyon durva!Kicsit túlértékeli a szerepét ebben a 4-es felállásban.Elgondolkoznék rajta,hogy ezek után miért is van velem!Nekem úgytűnik,hogy ha neki megfelelő szexet akar akkor nem te vagy a pontenciális jelöltje.Valószínű rövidre zárnám a dolgot és akkor senki se kefél senki mással.Szinte biztos,hogy megcsalna
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2025. 02. 14. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 14. péntek 09:34
Én úgy látom hogy a párod igényt tartana rád is és a barátodra is. Önző módon ki akar benneteket sajátítani. Természetes módon neki jár a két farok, de ti nem játszhatok mással. Na ez nagyon gáz....
Én a helyedben nem engedném rámászni a barátodat sem, csak akkor ha te is megmászhatod a másik kis csajt. Ez így igazságos! Ha ebbe nem megy bele, akkor nem is szeret, csak birtokolni akar és előbb-utóbb ott fog hagyni egy jobb farok ért. (de ne legyen igazam) shakehead
#1391   2025. 02. 14. péntek 10:33
Gabordeak Gabordeak
Szia! A hozzászólásokból ítélve kezd eszkalálódni a helyzet, már ott tartunk, hogy majd senki nem dug senkivel.
Legrosszabb kimenetel!
A hagyományos felállásnál sokkal izgalmasabb a két fiú egy lány, ami eddig kiválóan működött.
Próbáld beleélni magad a párod világába, eddig két pasi kívánta, ő volt a középpontban, most úgy érzi ő az utolsó,
mindketten a fiatalabb csajt akarjátok. Ez megölhetik a vágyat benne….
Önző módon mindkettőtöket vissza akar kapni!
De ezért izgalmas a hármas, így érezhetem a kellemes féltékenységet!
Próbáld elmondani, hogy neked a csaj nem fontos, érte lemondást róla.
De szeretnél neki örömet és hogy a barátotok csak vele foglalkozhasson, lefoglalod a kiscsajt.
Legyen ez a közös játékotok! Csak ne vidd túlzásba a lefoglalást mert nem lesz hihető az önfeláldozásod.
Amúgy azóta dugtatok pároddal kettesben?
#1392   2025. 02. 14. péntek 11:04
Felhőék Felhőék
Mi mindig megbeszéljük egymással milyen volt a hármas vagy a párcserés négyes. Természetesen kölcsönösen kíváncsiak vagyunk milyen volt a plusz pasi vagy milyen volt a másik nővel. Abszolut nem bánt minket kimondani hogy igen jó volt a másik partner, mi volt az ami teljesen más volt vele. Ez mindkettőnknek egy tapasztalatszerzés. A kényes nem kell félni kimondani hogy jó volt a másik partnerrel. Viszont az szerintem baklövés vagy tapintatlanság ha áradozunk a másik partnertől, hogy mennyire szuper vele a szex, ez nagyon bántó a saját párunknak. Nekem mindig a saját párom a csúcs, vele a legjobb a szex. Természetesen őrülünk s jó szexpartnereknek akikkel élvezetes a szex, de a saját párunkat nem múlja felül senki. Szerintem így az egészséges és így szilárd s kapcsolat a swinger életben.
#1393   2025. 02. 14. péntek 11:59
Gery0085 Gery0085
Kezdjetek el magatokkal, kettőtökkel foglalkozni, de nagyon gyorsan...
#1394   2025. 02. 14. péntek 12:31
Sosmogyoro108 Sosmogyoro108
Ez nem ilyen egyszerű férfi társaim.
Semmi nem fekete vagy fehér.
Az élet sajnos nem így működik.
A nők teljesen másképp működnek mint mi férfiak. Mig sokunkat izgat látni a párunkat egy idegennel élvezni,vagy ki tudjuk zárni az agyunkból az érzelmeket, addig ezt a nők nem tudják megtenni. max hazudnak, hogy így érzik de valójában belül örlődnek.
A nők sokkal féltékenyebbek mint mi.
Ők érzelmi alapon élnek és ezt nem tudják félte tenni.. Egy csinosabb nőben riválist látnak és ez bántja őket. Mig mi el tudjuk engedni ha tőlünk egy jobb pasi farka van épp a párunkba vagy a szájába. Sőt még izgat is. A nőket nem izgatja ha te egy nála jobb nővel kúrsz ès élvezed is.
Nem véletlen működnek jobban a 2 padi egy csaj hármasok mint az idegen csaj beszálló.
Tudom sokan nem értitek de ezek tények ès tapasztalat.
#1395   2025. 02. 14. péntek 14:31
Angyal78 Angyal78
Úgy veszem ki, hogy eddig csak neki volt pluszba más, rèszedre talán ez volt az első. Ez is sokkolhatta a párod, ha ez eddig nem volt opció, csak a plusz pasi. Van ahol szintén csak plusz pasi jöhet számításba èpp a fèltèkenysèg stb miatt. Amit írt itt valaki, hogy talán jegeljètek ès magatokkal foglalkozzatok, maximálisan egyetértek, sajnos èn úgy gondolom, hogy a barátod nem csak szexpartner számára, hanem ennèl mèlyebb èrzèsei vannak felè.
#1396   2025. 02. 14. péntek 15:18
Danube81 Danube81
Vittél a ringbe egy jobb bikát! Hozzád ragaszkodik a "kollégába" ha titokban is de fülig szerelmes! Ez most így nem jó lapokat adott neked. Itt valaki írta bármi is történik akkor is a párod legyen a minden és ebben igaza van nálatok viszont ez úgy néz ki hogy mindenki jobb mindenkinél ezt szerintem jól el.... tok igyekezz megbeszélni vele a dolgokat mielőtt elméllyülnek benne a gondolatok! Kívánok sok sikert hozzá és remélem minden rendbe jön!!!
#1397   2025. 02. 14. péntek 16:41
jirzi jirzi
Nagyon komoly javaslatom menjetek el egy sw klubba Kiélhetitek magatokat mindketten idegenekkel Kicsit elveszi a helyzet élét Tekintsetek úgy a szexre mint egy örömteli őrült jó eseményre Ami előny hogy ami a klubban történik általában ott is marad
#1398   2025. 02. 15. szombat 07:40
andrew88 andrew88
Köszönöm a sok tanácsot. Attól nem tartok, hogy lennének érzelmei a barátom felé. Meg is beszéltük ezt a részét, meg érzem is hogy nem így van. Beszéltünk rengeteget a napokban. Arra jutottunk, hogy az zavarja, hogy ennyire jó a másik csaj, pedig ő maga is gyönyörű. De tényleg... 10/10es csaj. Rengeteget szeretkezunk ketten, minden működik , mindketten elelvezunk. Annyi hogy a farkamtól nem tud elmenni, kicsi vagyok neki. Ezért kerestünk harmadikat, akitől el tud menni. Most ott tartunk, hogy ő nem akarja hogy jöjjön a kiscsaj is, és inkább egy korábbi beszallonkat akarja áthivni.
#1399   2025. 02. 15. szombat 08:29
limzsi limzsi
Teljes mértékben igazat adok abban amit írtál! Hasonló kialakulásában-az egy titkos kapcsolatból kezdet ilyenné fajulni, le akart szabályozni
Ez már beteges kisajátítás, önzőség-ez elgondolkodtató a továbbiakra nézve és ez jobb nem lesz!
(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (2025. 02. 14. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 14. péntek 10:04
Valahogy én is így gondolom. Kissé önzőnek tűnik azok után,hogy ezerszer lefűzte a barátod é6s te egy szót se szoltál érte.Az meg,hogy féltékenységi rohamot kap,hogy mert elképzeli ahogy ők kefélnek nagyon durva!Kicsit túlértékeli a szerepét ebben a 4-es felállásban.Elgondolkoznék rajta,hogy ezek után miért is van velem!Nekem úgytűnik,hogy ha neki megfelelő szexet akar akkor nem te vagy a pontenciális jelöltje.Valószínű rövidre zárnám a dolgot és akkor senki se kefél senki mással.Szinte biztos,hogy megcsalna
#1400   2025. 02. 15. szombat 08:42
RicoRex RicoRex
Nem biztos, hogy a mérettel van a baj. Nejemnek nem kellene nagyobb, mint én de mégis ritkán elvez el a farkamon. Póztól is függ és érzelmi alapon. Lehet, hogy nem is a haverod farkától élvez el, hanem a szitu, az újdonság, a felfokozott érzelmek. Az meg, hogy féltékeny...hülyeség, hány milliárd ember él a földön? Kizát dolog, hogy a legszerelmesebb pasi ne találjon olyan nőt, aki esetleg külsőre jobban tetszene. Attól, hogy megtaláljuk a tökéletes társat, az ízlésünk nem változik, pasik vagyunk, minden nőt meg tudnánk...ha lehetne.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2025. 02. 15. szombat 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 07:40
Köszönöm a sok tanácsot. Attól nem tartok, hogy lennének érzelmei a barátom felé. Meg is beszéltük ezt a részét, meg érzem is hogy nem így van. Beszéltünk rengeteget a napokban. Arra jutottunk, hogy az zavarja, hogy ennyire jó a másik csaj, pedig ő maga is gyönyörű. De tényleg... 10/10es csaj. Rengeteget szeretkezunk ketten, minden működik , mindketten elelvezunk. Annyi hogy a farkamtól nem tud elmenni, kicsi vagyok neki. Ezért kerestünk harmadikat, akitől el tud menni. Most ott tartunk, hogy ő nem akarja hogy jöjjön a kiscsaj is, és inkább egy korábbi beszallonkat akarja áthivni.

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: balatoni par balatoni par
Nyitás ideje: 2022. 02. 08. kedd
Üzenetek: 1559db
Utolsó üzenet: tegnap 15:03

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!