Cuckold. Adta már kölcsön barátnőt, feleséget más pasiknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1440   2025. 03. 01. szombat 09:03
RolandIldikó RolandIldikó
Tegnap kicsit késve értem haza smile ahogy beértem halódtam a nyögéseket smile benéztem a szobába és látom a partnerünk mélyen párom nyalja smile
(Ez egy válasz Laci175 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 08:38
Nagyon jó mikor mással látod a párodat
#1439   2025. 02. 23. vasárnap 10:15
nagyrobert nagyrobert
ki nem adná smile
#1438   2025. 02. 23. vasárnap 09:52
Anett és Frank Anett és Frank VIP
Szia, keressetek egy fiatal helyes srácot és majd ráérez erre az életformára...
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2025. 02. 22. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 22. szombat 22:44
Igen.Szuper izgalmas. smile
#1437   2025. 02. 23. vasárnap 08:38
Laci175 Laci175
Nagyon jó mikor mással látod a párodat
#1436   2025. 02. 22. szombat 22:44
kormorán79 kormorán79
Igen.Szuper izgalmas. smile
#1435   2025. 02. 22. szombat 22:34
X Törölt felhasználó (4767516)
Sajnos még nem, de ha benne lenne szívesen kölcsön adogatnám a feleségemet!
#1434   2025. 02. 19. szerda 21:14
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Köszönjük jelenleg minden erőnket lekötik a picik ( ikrek ) de azért reméljük hamarosan majd újra lesz lehetőség áldozni az élvezetek oltárán
(Ez egy válasz kityhelló üzenetére (2025. 02. 18. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 17:44
Üdv. Utólag olvastuk,vagyis irtunk az utolsó képsorozathoz.Érdeklődve hogy mi van veletek.Ebben a fórumban látom hogy babáztok.Hát az csodálatos és fogadjátok gratulációnkat.Sok egészséget kívánunk. worship worship eljen eljen
#1433   2025. 02. 19. szerda 12:00
X Törölt felhasználó (4741887)
#1432   2025. 02. 19. szerda 11:48
X Törölt felhasználó (4741887)
Köszönöm szépen. Hát igazából én azt mondom meg kell próbálni én is évekig mondogattam a nejemnek de nem volt semmi eredménye ezért találtam ki ezt a dolgot.
(Ez egy válasz M. Szomszéd üzenetére (2025. 02. 18. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 18:38
Igen
#1431   2025. 02. 19. szerda 11:44
Fitt69 Fitt69
Ügyesen szervezted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4741887)
2025. 02. 17. hétfő 15:37
Szóval azzal kell kezdenem jópársszor megemlítettem a feleségemnek sok helyzetben de mindig elutasított de azért voltak jelek is… hogy ez nem egy veszett ügy.Most jött a hétvége és elutaztunk egy wellness hétvégére.Én elkezdtem itt keresgélni,és nyíltan őszintén leírtam azoknak akiket én kinéztem smile hogy nem 100% de nem is reménytelen. A feleségem semmit nem tudott az egészről először azt találtam ki hogy a strandon spontán odajön valaki és udvarol neki de rájöttem ez nem biztos,hogy működni fog így azt találtam ki hogy az általam kinézett férfi a szálloda masszőre megbeszéltük,hogy mikkor érkezik a hotelhez előtte már picit előkészítettem a terepet iszogattunk simogattam stb.Majd mondtam neki leszaladok a recepcióra megkérdezem mikor lesz szabad a jacuzzi és ekkor találkoztam a szálloda előtt személyesen az általam kinézet úriemberrel. Felvittem megbeszéltük a forgatókönyvet mondtam neki hogy várjon 5 percet kint majd kopogjon.Ekkor már olyan izgalomban voltam amit alig tudtam leplezni kopogott kinyitottam az ajtót belépett nem is kell mondanom a nejem nagyon meglepődött de bele ment,hogy megmasszírozza, hozzá kell tenni megbeszéltük ezt is az úriemberrel mit hogyan csináljon.Körülbelül 10-15 perc útán kimentem cigizni olyan lassan még cigit nem szívtam mint akkor vissza lépve a szobába a megbeszéltek szerint a úriember megkérdezte a nejem szeretné e ha a fenekét is átmasszírozná a feleségem rám nézet én jeleztem,hogy tőlem mehet majd igent mondott. Ekkor már teljesen késsz voltam kimentem a fürdőbe vártam és vissza érve az fogadott amire vágytam a srác két ujja a nejem puncijában. A nejem rám nézet elalélva és én csak annyit tudtam kibökni megkívántátok egymást?A válasz természetesen mind két részről igen volt legalábbis azt hiszem mind a ketten mondták de a nejem bíztósan én izgatottan feltérdeltem a nejem feje mellé és elkezdtem szopatni a srác meg elkezdte nyalni.Kellemes és nagyon intnzív 3-4 órát töltöttünk együtt…

Annak az úriembernek pedig aki ígérte ott lesz majd lemondta ócska kifogással üzenem húzogassd otthon …..
#1430   2025. 02. 19. szerda 08:39
HARMASBAN88 HARMASBAN88
amúgy milyen érdekessek ezek a szituk smile az én barátnőm is kb 5 év után "beadta a derekát" s találtunk egy 22cm-vel megáldott tök normális pasit. Jó képűnek nem mondanám a srácot de a mérete és a dumája illetve az emberi oldala elég volt, hogy átessünk a tűzkeresztségen smile hát egy átlag szexuális vágyakkal megáldott nő aki szereti a szexet , hogy át tudott alakulni egy igazi vadmacskává smile azok a nyögések az az oda adás amit kaptunk tőle... smile hát utánna volt még pár alkalom és azóta ennyi.. most van újra terítéken, hogy.....
#1429   2025. 02. 19. szerda 07:35
viking1988 viking1988
Nálunk is ez a helyzet :( "ő csak engem akar"... Pedig én nagyon szeretném végignézni...
(Ez egy válasz anonimus1 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 10:36
Szívesen adnám én is a feleségem más pasiknak, biztosan nagyokat élvezhetne, de sajnos annyira konzervatív, hogy hallani sem akar ilyesmiről. Szerinte az is házasságtörés és a kapcsolatunk végét jelentené.....
Pedig szerintem csak feldobná a házaséletünket....
Nem tudom hogy kellene rávezetni.....
#1428   2025. 02. 19. szerda 06:43
RicoRex RicoRex
Pont ilyet terveztem én is, de nem hiszem, hogy siker lenne. Neked gratula
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 17. hétfő 15:37
Szóval azzal kell kezdenem jópársszor megemlítettem a feleségemnek sok helyzetben de mindig elutasított de azért voltak jelek is… hogy ez nem egy veszett ügy.Most jött a hétvége és elutaztunk egy wellness hétvégére.Én elkezdtem itt keresgélni,és nyíltan őszintén leírtam azoknak akiket én kinéztem smile hogy nem 100% de nem is reménytelen. A feleségem semmit nem tudott az egészről először azt találtam ki hogy a strandon spontán odajön valaki és udvarol neki de rájöttem ez nem biztos,hogy működni fog így azt találtam ki hogy az általam kinézett férfi a szálloda masszőre megbeszéltük,hogy mikkor érkezik a hotelhez előtte már picit előkészítettem a terepet iszogattunk simogattam stb.Majd mondtam neki leszaladok a recepcióra megkérdezem mikor lesz szabad a jacuzzi és ekkor találkoztam a szálloda előtt személyesen az általam kinézet úriemberrel. Felvittem megbeszéltük a forgatókönyvet mondtam neki hogy várjon 5 percet kint majd kopogjon.Ekkor már olyan izgalomban voltam amit alig tudtam leplezni kopogott kinyitottam az ajtót belépett nem is kell mondanom a nejem nagyon meglepődött de bele ment,hogy megmasszírozza, hozzá kell tenni megbeszéltük ezt is az úriemberrel mit hogyan csináljon.Körülbelül 10-15 perc útán kimentem cigizni olyan lassan még cigit nem szívtam mint akkor vissza lépve a szobába a megbeszéltek szerint a úriember megkérdezte a nejem szeretné e ha a fenekét is átmasszírozná a feleségem rám nézet én jeleztem,hogy tőlem mehet majd igent mondott. Ekkor már teljesen késsz voltam kimentem a fürdőbe vártam és vissza érve az fogadott amire vágytam a srác két ujja a nejem puncijában. A nejem rám nézet elalélva és én csak annyit tudtam kibökni megkívántátok egymást?A válasz természetesen mind két részről igen volt legalábbis azt hiszem mind a ketten mondták de a nejem bíztósan én izgatottan feltérdeltem a nejem feje mellé és elkezdtem szopatni a srác meg elkezdte nyalni.Kellemes és nagyon intnzív 3-4 órát töltöttünk együtt…

Annak az úriembernek pedig aki ígérte ott lesz majd lemondta ócska kifogással üzenem húzogassd otthon …..
#1427   2025. 02. 18. kedd 18:38
M. Szomszéd M. Szomszéd
Igen
#1426   2025. 02. 18. kedd 17:44
kityhelló kityhelló VIP
Üdv. Utólag olvastuk,vagyis irtunk az utolsó képsorozathoz.Érdeklődve hogy mi van veletek.Ebben a fórumban látom hogy babáztok.Hát az csodálatos és fogadjátok gratulációnkat.Sok egészséget kívánunk. worship worship eljen eljen
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 08:03
Most babázunk ,így a swinger picit szünetel, de nekem régi vágyam, hogy egy fiatalos 50 + os vastag farkú pasit találjak kedvesemnek házibarát-szerető státuszra akivel ha kialakul a bizalom néha kettesben is lehetnek ,elviszi akár egy vacsira vagy egy wellness fürdőbe akár ,olyan igazi randizós kényeztetős találkozások ,ahol aztán alaposan meg van dugva és teleélvezve a végén
#1425   2025. 02. 18. kedd 17:27
lollypoppsi lollypoppsi
#1424   2025. 02. 18. kedd 12:40
JB004 JB004
Szia, na hogy sikerült a hétvége, halljuk a beszámolót!!
(Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2025. 02. 11. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 12:43
Sziasztok!
Hétvégen megyünk párommal bulizni, próbálom meggyőzni, hogy a legkurvásabb szettjében jöjjön. Remélem más paliknak is szemet szúr, aztán hagynám, hogy más falja a tánctéren a testét, aztán akár haza is jöhetne velünk. nyes Remélem bugyi és melltartó nélkül jön, hogy mindenkinek könnyebb dolga legyen. smile
#1423   2025. 02. 18. kedd 12:19
JB004 JB004
Köszönjük a részletes beszámolódat!!! Ugye milyen jó volt magadból kiadni, megosztani másokkal. Hidd el tapasztalatból hallottam én is. Én a helyedben megvárnám, hogy a párod hozza fel a folytatást!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 18. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 08:09
Köszönöm mindenkinek a pozitív kommenteket. Az hogy hamar belement az elég relatív smile Mikor elment az úriember persze beszéltünk róla, majd megosztottunk még pár gondolatot útána is de időhiányában tegnap este volt az első mélyebb beszélgetésünk de egyikünk sem mondta azt,hogy csináljuk folytassuk na nem azért mert ne lett volna jó mert abban egyetértünk hogy nagyon jó volt…. de friss még ez és hagyjuk picit ülepedni ezt a dolgot és majd utána eldöntjük folytatjuk e.
#1422   2025. 02. 18. kedd 10:36
anonimus1 anonimus1
Szívesen adnám én is a feleségem más pasiknak, biztosan nagyokat élvezhetne, de sajnos annyira konzervatív, hogy hallani sem akar ilyesmiről. Szerinte az is házasságtörés és a kapcsolatunk végét jelentené.....
Pedig szerintem csak feldobná a házaséletünket....
Nem tudom hogy kellene rávezetni.....
#1421   2025. 02. 18. kedd 09:52
Libertynus Libertynus
Így kerek a történet... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 18. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 08:09
Köszönöm mindenkinek a pozitív kommenteket. Az hogy hamar belement az elég relatív smile Mikor elment az úriember persze beszéltünk róla, majd megosztottunk még pár gondolatot útána is de időhiányában tegnap este volt az első mélyebb beszélgetésünk de egyikünk sem mondta azt,hogy csináljuk folytassuk na nem azért mert ne lett volna jó mert abban egyetértünk hogy nagyon jó volt…. de friss még ez és hagyjuk picit ülepedni ezt a dolgot és majd utána eldöntjük folytatjuk e.

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: balatoni par balatoni par
Nyitás ideje: 2022. 02. 08. kedd
Üzenetek: 1560db
Utolsó üzenet: ma 15:03

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!