Most itt amiről szó volt eredetileg az a cuchold és a wife sharing, a swinger az kicsit megint másabb. Én illetve mi úgy gondoljuk az érzelem egy cuckold esetében szinte mellékes, szimpátia kell az biztos mindenképpen kell. A cuckold mindenki részéről valami extra vágy megélése, ahogy a szemem láttára a feleségem harmadik társaságában szenvedélyesen szexel. A wifesharing már másabb, megosztom a feleségem más férfiakkal, úgy hogy a férj is illetve a harmadik is tud róla, ez már inkább hasonlít arra amikor a párom szeretőt tart, itt már több lehet az érzelem. Ez mind olyan dolog amihez egy nagyon stabil kapcsolat kell, ahol dél egyik fel sem veszti el a fejét. Itt nagyon fontos hogy a harmadik,is tudja hol kezelni a dolgot és ne nyomuljönnrá a nőre érzelmileg. Ne akarjon már egy kapcsolatot szétverni. Sajnos ilyen harmadikok mindig akadnak akik erre nincsennek tekintettel, de egy stabil kapcsolat esetén az ilyen próbálkozások semmit nem érnek csak azt hogy megköszönjük a harmadiknak és többet nem kívánunk vele találkozni. Na most a swinger az egy másik eset, ott lehet bene cuckold és wifesharing is, de a lényeg hogy élvezzük a hasonló emberek társaságát. Mi is egy swingeres este alatt több párral pasival vagy nővel létesítünk kapcsolatot, élvezzük a kötetlenséget. Persze buli után mikor ott alszunk akkor általában úgy alszunk hogy olyan pár vagy pasi társaságában akiket már rég ismerünk és kedvelünk. És ébredés után mehet minden tovább ott ahol folytattuk

A swinger és a cuckold között alapvető különbség, hogy a cuckold kapcsolatban a partner lehet hosszú távon ugyanaz, ami elősegíti az érzelmi kötődés kialakítását. Ez egy létező jelenség, és teljesen független attól, hogy tudomást veszel-e róla vagy sem. Ha kialakul egy szerelem, akkor annak hatása alatt könnyen hoz bárki irracionális döntéseket. Ha erre válaszul megint leírnád ugyanazt, akkor inkább ne írd le.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 20:33

Most sem értem a kérdést, hiszen ha stabil a kapcsolat mindegy hogy a harmadik fél próbálkozik vagy sem .. ahogy ezt már leírtam ezelőtt is , minden új partner érdekes , izgató ..és? Ezért swingerezik az ember .. ha egy harmadik fél meg tudja fúrni a kapcsolatot ott alapból bajok vannak , had próbálkozzon bárki engem pl egyáltalán nem érdekel
Most sem értem a kérdést, hiszen ha stabil a kapcsolat mindegy hogy a harmadik fél próbálkozik vagy sem .. ahogy ezt már leírtam ezelőtt is , minden új partner érdekes , izgató ..és? Ezért swingerezik az ember .. ha egy harmadik fél meg tudja fúrni a kapcsolatot ott alapból bajok vannak , had próbálkozzon bárki engem pl egyáltalán nem érdekel
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 06. 11. szerda 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 07:17

Azért mert nem erre szerződött a harmadik fél, tehát átver. És hidd el semmiképpen sincs szükség aknamunkára senkinek az életében. Ne légy már ennyire naív, az újdonságnak mindig van egy varázsa, ne hazudjuk már azt, hogy nem tud akárki megszédülni amikor az otthon már unalomig ismert férj mellett egy fiatal érdekes új ember elkezd neki udvarolni. A lényeg ezen van, hogy itt ne udvarolgasson, nem erről szólt a deal. Nem itt kell párt találni, ez itt csak a szexről szól.
Én egyszerűen az első találkozó élményét imádom..aminél a párnak az első alkalom, nekem szinte az első...kettő volt, pályám során..
Huhhh basszus annyira izgató az a kezdeti zavar..letolni a boxert olyan pár előtt, akiknek ez szintén extrém új..és ugyanez, mikor a feleség szégyenlősrn válik meg a ruhától, de valahogy mégis a torkában dobogó szívvel , izgatottan vágyik rá, hogy meztelenül lássa egy idegen férfi..
a férj ugyanilyen izgatott, hogy lássa milyen kocsányon lógó szemekkel nézi az idegen a feleségét...
aztán, mikor mindenki meztelen akkor lépni kell, közeledni, és akkor már hamar oldódik a hangulat..
ezt a szitut annyira izgató átélni..ezért érdemes pröbálkozni itt a gg- n..ha ritkán, de mégis összejön, az hatalmas.

Huhhh basszus annyira izgató az a kezdeti zavar..letolni a boxert olyan pár előtt, akiknek ez szintén extrém új..és ugyanez, mikor a feleség szégyenlősrn válik meg a ruhától, de valahogy mégis a torkában dobogó szívvel , izgatottan vágyik rá, hogy meztelenül lássa egy idegen férfi..
a férj ugyanilyen izgatott, hogy lássa milyen kocsányon lógó szemekkel nézi az idegen a feleségét...
aztán, mikor mindenki meztelen akkor lépni kell, közeledni, és akkor már hamar oldódik a hangulat..
ezt a szitut annyira izgató átélni..ezért érdemes pröbálkozni itt a gg- n..ha ritkán, de mégis összejön, az hatalmas.
Igen és imádom a kedvencem amikor látom egy másik pasi sperma hát a párom ajkán és nyelvén ahogy nyúlik a makkjátol és így smarolni meg nyalni miközben egy hatalmas vaskos fasz döngeti Volt egy hazibaratunk akinek 24 cm volt . Mostani párom sajnos nincs benne pedig mivel vendéglátásban dolgozik afro vendégek is megfordulnak rengeteget fantazialok , hogy egyszer meglep és hazahoz 2 hatalmas farkú afro pasit és szetszopja őket miközben néz a szemembe
Sziasztok!
Kérdésem lenne a topik tárgyát kipróbáló, azt tartósan élvező párok felé.
Nektek mit jelent a Cuckold, és mit jelent a WifeSharing?
Lehet vitaindító a kérdés de kíváncsi vagyok, hogy azok akik ezt megélték miként tesznek különbséget a két dolog között. Mert szerintem a kettő nem egy és ugyan az.
A Cuckold, egyfajta "felszarvazás", a férj tud a dologról, az elengedi a párját, viszont nem részese aktívan az eseményeknek, vagy csak nézője. Extrémebb esetben nézője lehet viszont nem "élvezheti" a látottakat. Illetve kiszolgáltatott helyzetbe van hozva. Párját támogatja, segít felkészülni a randira, fuvarozza. A férj alárendelt szerepben van. (attól tekintsünk el, hogy utána a férj milyen "kárpótlást" kap a párjától)
A WifeSharing, itt a férj megosztja a párját egy(vagy több) partnerrel, aktív és egyenrangú részese, az eseményeknek. Nincs alá-fölé rendelt szerep. Így közös konszenzus, hogy a férj részt vesz e a randin, avagy a nő egyedül megy.
Szerintetek?
Kérdésem lenne a topik tárgyát kipróbáló, azt tartósan élvező párok felé.
Nektek mit jelent a Cuckold, és mit jelent a WifeSharing?
Lehet vitaindító a kérdés de kíváncsi vagyok, hogy azok akik ezt megélték miként tesznek különbséget a két dolog között. Mert szerintem a kettő nem egy és ugyan az.
A Cuckold, egyfajta "felszarvazás", a férj tud a dologról, az elengedi a párját, viszont nem részese aktívan az eseményeknek, vagy csak nézője. Extrémebb esetben nézője lehet viszont nem "élvezheti" a látottakat. Illetve kiszolgáltatott helyzetbe van hozva. Párját támogatja, segít felkészülni a randira, fuvarozza. A férj alárendelt szerepben van. (attól tekintsünk el, hogy utána a férj milyen "kárpótlást" kap a párjától)
A WifeSharing, itt a férj megosztja a párját egy(vagy több) partnerrel, aktív és egyenrangú részese, az eseményeknek. Nincs alá-fölé rendelt szerep. Így közös konszenzus, hogy a férj részt vesz e a randin, avagy a nő egyedül megy.
Szerintetek?
És milyen szerencsés az akinek kölcsönad
szép napot nektek!
(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért mert nem erre szerződött a harmadik fél, tehát átver. És hidd el semmiképpen sincs szükség aknamunkára senkinek az életében. Ne légy már ennyire naív, az újdonságnak mindig van egy varázsa, ne hazudjuk már azt, hogy nem tud akárki megszédülni amikor az otthon már unalomig ismert férj mellett egy fiatal érdekes új ember elkezd neki udvarolni. A lényeg ezen van, hogy itt ne udvarolgasson, nem erről szólt a deal. Nem itt kell párt találni, ez itt csak a szexről szól.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsés aki megkapott
(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jó gondolat
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 06. 10. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 18:33

Sajnos tényleg vannak ilyenek, ezekről kellene egy külön topik, hogy mindenki kerülje őket, mint a pestist.
De az miért baj ? Ha a kapcsolat jó hiába próbálkozik más..
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 06. 10. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 18:33

Sajnos tényleg vannak ilyenek, ezekről kellene egy külön topik, hogy mindenki kerülje őket, mint a pestist.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 14:29
Törölt felhasználó (4779163)

Soha többet.Az úriember meg akarta utánna fúrni a kapcsolatot
Mi pár hónapja keztünk nyitott házasságot afelesegemmel es volt már amikor néztem ahogy a kocsi hátsó űlésén jatszadozik egy idegen pasival, de volt olyan is amikor kettesben találkoztak es mikor hazajött elmesélte mi volt és mutatott jépeket és videót, de volt már hármas is!
Köszi, megtaláltam!!
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 21:01

Másik topicban van részletes leírás ( nyitott házasság, hűség)
Engem is ad kölcsön ferjrm!
Másik topicban van részletes leírás ( nyitott házasság, hűség)
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 06. 04. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Az enyém kicsit filmbe illő volt, de nem kölcsön adás volt, hanem kölcsön vettem....
Az exem megcsalt, és felkerestem a pasi csaját, hogy szembesítsem. ezek után behívott, és mondta hogy le akar szopni és el akarja küldeni a barátjának hogy szopja a farkam. Bele mentem, de nem álltunk meg itt. Miután elkészítette a fotókat, folytattuk a kanapén és én is kinyaltam. Mivel a nyalás túl jól sikerült már nem akart dugni, illetve nem volt nálunk gumi, így végül kiverte nekem, és a hasára élveztem, majd angolosan távoztam.
Az exem megcsalt, és felkerestem a pasi csaját, hogy szembesítsem. ezek után behívott, és mondta hogy le akar szopni és el akarja küldeni a barátjának hogy szopja a farkam. Bele mentem, de nem álltunk meg itt. Miután elkészítette a fotókat, folytattuk a kanapén és én is kinyaltam. Mivel a nyalás túl jól sikerült már nem akart dugni, illetve nem volt nálunk gumi, így végül kiverte nekem, és a hasára élveztem, majd angolosan távoztam.
Soha többet.Az úriember meg akarta utánna fúrni a kapcsolatot
Nálunk olyan volt, hogy házibuliba voltunk és a közös barátunk kérdezte h eltudom e vinni cigiért. Mivel ittam így odairányítottam a páromhoz aki aznap sofôr volt. Csak másnap mondta el, hogy visszafele félrekellett állni kicsit szórakozni.
Szia, várjuk a részletes beszámolót!!
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 20:47

Igen ,most kedden dugták a masik szobában miközben én a picike vigyáztam , kamerán néztem végig, nagyon izgató volt ..utána átjött és keféltünk egyet