Cuckold. Adta már kölcsön barátnőt, feleséget más pasiknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1672   2025. 07. 07. hétfő 15:57
30as párocska 30as párocska
Nem tudom , mi akikkel voltunk nekem egyik se volt jobb mint a férjem. Sőt , még el se tudtam élvezni egyik pasitól sem a férjem kivételével.
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 15:25
Alapvetően a jobb szexért nem szakít senki mert ennek alapján 1-2 év után mindenki szakítana mert az új mindig jobb,másabb és nem a megszokott.
#1671   2025. 07. 07. hétfő 15:48
youngguy21 youngguy21
Igen, ez valóban nagyon drága tanulópénz volt, bár ismered a mondást, miszerint "mindenki a saját hibájából tanul..." De részemről sajnálom a történteket, remélem mielőbb rendeződik a dolog és természetesen minden jót kívánok! wink
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 06:47
Sajnos nekem is elkell ismerni , hogy ez a cuckold elég ingoványos terep amire mi is tévedtünk. Hiába voltak a szabályok lefektetve de a beszálló tag sajnos ügyesen keverte a kártyákat. Elég volt egy kis megingás a hölgy részéről és a kiskaput ki is használta. A megelőlegezett bizalom ellenére. Így most ott tartunk hogy volt 17 év ami kuka , külön élés , gyerek stb. Persze a tag így kihasználva a dolgot tovább élvezi ezt az egész helyzetet, és a nőt. Kicsit olyan nárcisztikus szinten manipulál .Persze a mi kapcsolatunk sem volt felhőtlen csak úgy mint senki másé, látta abban a pillanatban a lehetőséget és kihasználta. Sajnos nagyon drága tanuló pénz volt. De az időt nem lehet vissza tekerni. Én is azt mondom így utólag , hogy mindenki ezt a dolgot igenis kezelje fenntartásokkal. Egy pillanat alatt megvan a baj.
#1670   2025. 07. 07. hétfő 15:30
BigSteve1982 BigSteve1982
Ha a kapcsolat jól müködik sokat beszélgettek vannak közös programok közös nyaralások stb akkor jöhet bármilyen játszótárs 3.félnek az a kapcsolatban nem okoz gondot sőt az ilyen fajta ismeretségi körömben szinte csak javuló kapcsolatokat láttam mert tehermrntesítve van a férfitag a nő meg élvezi a változatos szexet!
#1669   2025. 07. 07. hétfő 15:25
Alapvetően a jobb szexért nem szakít senki mert ennek alapján 1-2 év után mindenki szakítana mert az új mindig jobb,másabb és nem a megszokott.
#1668   2025. 07. 07. hétfő 15:22
Még1szer mondom senkinek a kapcsolata nem azért megy tönkre mert havonta 1 alkalommal hármas vagy négyeseztek!
Aki ezt mondja az csak egy indokot vagy okot keres
#1667   2025. 07. 07. hétfő 09:27
kivancsiskodok kivancsiskodok
Az előzőekhez szólva lehet egy kis kontrol, nem kellene mindent a vendégre bízni. Külön utakon mi sose mentünk volna, csak együtt! Kapcsolat tartás, levelezés csak közös csatornán! Randik csak együtt nem kettesbe a baráttal. Nyilván a feleségnek is ezt komolyan kell venni és egyből elutasítani ha a barát beprópalkozik nála, kis szexchat, privát e.mail váltások vagy kettesbe randira hívni! Már küldenénk is el ha próbálkozik!
#1666   2025. 07. 07. hétfő 08:49
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Az illető és a párom közt fél év van korban, a pasi fiatalabb ennyivel. Párom 37 .
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 08:46
Meg szabbad kérdezni, mennyi idős volt az illető és a párod?
#1665   2025. 07. 07. hétfő 08:47
upaupa upaupa
Szia, és te/ti kalkuláltatok ezzel a lehetőséggel mikor elkezdtétek? Vagy meg sem fordult gondolatban? Én ezen sokat gondolkodtam mikor elkezdtünk nyitni, lehetséges persze nagy a szám mert nem fordult elő, de úgy álltam hozzá ha tudják vinni vigyék, nincs közös gyermek így azért nagyban más lenne a sérülés foka. Szerelmes is lett a volt párod? Vagy csak erőt kapott a kilépéshez? Mennyire ölte ez ki az ilyen jellegű szexuális vágyat belőled ez az eset?
#1664   2025. 07. 07. hétfő 08:46
falafel falafel
Meg szabbad kérdezni, mennyi idős volt az illető és a párod?
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 07:59
Igen persze ez így van. Utólag már én is bánom így a dolgot, de amúgy nagyon izgalmas és jó dolog volt. Igen itt az egyéni döntések voltak amelyek mindkét fél részéről. A bizalom meg volt adva a beszálló nagyon csúnyán vissza élt vele. Igen mikor nem tudta félre tenni a dolgot kellett volna felnőtt érett fejjel ebből kiszállni neki. Azért az ember azt gondolná hogy jóval 30 felett kicsit érettebb módon gondolkodik. De tévedtem . Persze innentől pluszban szabad a pálya az illetőnek aki szinte egy csettintésre megkapott megkap mindent amit ez előtt soha.
#1663   2025. 07. 07. hétfő 07:59
Igen persze ez így van. Utólag már én is bánom így a dolgot, de amúgy nagyon izgalmas és jó dolog volt. Igen itt az egyéni döntések voltak amelyek mindkét fél részéről. A bizalom meg volt adva a beszálló nagyon csúnyán vissza élt vele. Igen mikor nem tudta félre tenni a dolgot kellett volna felnőtt érett fejjel ebből kiszállni neki. Azért az ember azt gondolná hogy jóval 30 felett kicsit érettebb módon gondolkodik. De tévedtem . Persze innentől pluszban szabad a pálya az illetőnek aki szinte egy csettintésre megkapott megkap mindent amit ez előtt soha.
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 07:34
Őszintén sajnálom.
Az emberi kkapcsolatok nem sztatikusak hanem dinamikusak, folyamatosan változnak. Befolyással van rájuk az összes szereplő. És bizony egyéni döntéseknek, viselkedéseknek óriási hatásuk van erre.
A cuckolding csodálatos dolog, de a harmadiktól elvárható, hogy ne társkeresésnek használja, mert ő itt szexpartner, és nem több.
#1662   2025. 07. 07. hétfő 07:34
falafel falafel
Őszintén sajnálom.
Az emberi kkapcsolatok nem sztatikusak hanem dinamikusak, folyamatosan változnak. Befolyással van rájuk az összes szereplő. És bizony egyéni döntéseknek, viselkedéseknek óriási hatásuk van erre.
A cuckolding csodálatos dolog, de a harmadiktól elvárható, hogy ne társkeresésnek használja, mert ő itt szexpartner, és nem több.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 06:47
Sajnos nekem is elkell ismerni , hogy ez a cuckold elég ingoványos terep amire mi is tévedtünk. Hiába voltak a szabályok lefektetve de a beszálló tag sajnos ügyesen keverte a kártyákat. Elég volt egy kis megingás a hölgy részéről és a kiskaput ki is használta. A megelőlegezett bizalom ellenére. Így most ott tartunk hogy volt 17 év ami kuka , külön élés , gyerek stb. Persze a tag így kihasználva a dolgot tovább élvezi ezt az egész helyzetet, és a nőt. Kicsit olyan nárcisztikus szinten manipulál .Persze a mi kapcsolatunk sem volt felhőtlen csak úgy mint senki másé, látta abban a pillanatban a lehetőséget és kihasználta. Sajnos nagyon drága tanuló pénz volt. De az időt nem lehet vissza tekerni. Én is azt mondom így utólag , hogy mindenki ezt a dolgot igenis kezelje fenntartásokkal. Egy pillanat alatt megvan a baj.
#1661   2025. 07. 07. hétfő 06:47
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 06. 17. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 12:49
Nézd, én őszintén kívánom neked, hogy hozzon össze a sors benneteket egy szabályokat be nem tartó, ügyesen manipuláló és kellően önző, sunyi, de sármos szeretővel, tisztán tudományos szempontból, hogy letesztelhessétek a kapcsolatotok erősségét. Ez egy igazi win-win szituációnak ígérkezik, vesztenivalód nincs, mert ha elhagy a párod érte, akkor amúgy sem ért semmit a kapcsolat, hiszen végül is csak a gyereked anyjáról van szó, ha meg nem, akkor beigazolódott az elméleted.
Én maradnék a becsületes személyeknél, akik betartják amiben megállapodtunk, de örömmel látom, hogy aki nálunk kiesik a rostán, az nálatok még sikerrel próbálkozhat. Így kerek a világ. nyes nyes nyes
#1660   2025. 07. 06. vasárnap 12:14
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Így van , ez az igazság, csak sajnos ezt nehéz elfogadni sok embernek..
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 05. szombat 21:25
Ahol az ilyen fajta hármas,négyes alkalmak szét tudjàk szedni a kapcsolatot ott nem ez a váló ok!Azok a kapcsolatok már előtte tönkrementek!
#1659   2025. 07. 06. vasárnap 12:08
Krumplisteszta Krumplisteszta
Ezt vegtelenul egyszeru megoldani. Nem kell elzarkozni tole. Ha a felesegnek van ra igenye, akkor hadd elje ki a vagyait.
(Ez egy válasz Triplex69 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 10:21
Saját tapasztalat alapján, nincs garancia arra, hogy egy harmadik nem férkőzik be a kapcsolatotokba. Én is azt hittem, stabil a kapcsolatunk, swinger kapcsolatban voltunk egy házaspárral, ahol férfi addig ügyeskedett, amíg külön is találkozott a feleségemmel a tudtom nélkül. Most persze jöhet a duma, hogy biztosan problémás volt a házasságunk. Pedig elég csak az újdonság varázsa, a titokban találkozás izgalma stb. Ráadásul nálunk a swinger életforma nem megoldáskeresés volt valamilyen problémára, mert a kapcsolatunk eleje óta téma volt.
#1658   2025. 07. 06. vasárnap 09:29
bambuszliget bambuszliget
Szókimondóan leírod azt, hogy mi motívál, ám ez a korrekt hozzáállás.
Mi azt tapasztaltuk, hogy jellemzően könnyen ki lehet szúrni a sunnyogókat, a nem ippeg igazmondásra törekvőket.
A nőkben is nagy igény van a változattosságra, a megszokottól eltérő izgalmakra, ingerekre, élményekre, azonban biztonságra van szükségük a leginkább.

A "kölcsönadás" szó a topik címében kétféleképpen is érthető. Kíváncsi vagyok arra, vajh melyikből lehet nagyobb igény a pároknál.
Akkor, mikor a feleség különutakra kalandozik el, vagy amikor a pár közösen többesezik. Mindkettő "kölcsönadás".
Nálunk csak az utóbbi jöhet szóba, mert a feleségemet plusz izgalommal tölti el az, ha látja a tekintetemben az Ő gyönyörének visszatükröződését, szereti a többkezes kényeztetést, no és persze tudja azt, hogy vigyázok reá.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 07:33
Én mindig is szerettem más nőjét kefélni, egyszerűen imádtam, ha más feleségét vagy menyasszonyát dughattam. Totál beindít, ha egy nő felvállalja a másra vágyó énjét, ami mindegyikben ott van.
Ennek ellenére egy kapcsolatot nem csesztem szét, eszemben nem volt szexnél többre gondolni. A nagyrésze azóta is szépen megvan kapcsolatban, hiába segítettem be, legtöbb helyen már gyerek is van. Sőt, valaki nagymama lett.
#1657   2025. 07. 06. vasárnap 07:33
GameOver8 GameOver8
Én mindig is szerettem más nőjét kefélni, egyszerűen imádtam, ha más feleségét vagy menyasszonyát dughattam. Totál beindít, ha egy nő felvállalja a másra vágyó énjét, ami mindegyikben ott van.
Ennek ellenére egy kapcsolatot nem csesztem szét, eszemben nem volt szexnél többre gondolni. A nagyrésze azóta is szépen megvan kapcsolatban, hiába segítettem be, legtöbb helyen már gyerek is van. Sőt, valaki nagymama lett.
(Ez egy válasz Jocó85 üzenetére (2025. 06. 17. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 17:07
Nem védeni akarom az előttem szólót. De....
Akinek az a fétise, hogy belemászik házasságokba, annak mindegy, hogy mennyire nyitott egy kapcsolat. Az keresni fogja a réseket.
#1656   2025. 07. 06. vasárnap 07:07
győriédes győriédes
Fura… azt gondolnánk, hogy az az izgalmas hogy nem ketten vannak egy ilyen együttlétben. Mi értelme szétválasztani “befurakodni” egy olyan kapcsolatot, amiben a lényeg, hogy nem ketten vannak? Nem értjük .
(Ez egy válasz Triplex69 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 10:21
Saját tapasztalat alapján, nincs garancia arra, hogy egy harmadik nem férkőzik be a kapcsolatotokba. Én is azt hittem, stabil a kapcsolatunk, swinger kapcsolatban voltunk egy házaspárral, ahol férfi addig ügyeskedett, amíg külön is találkozott a feleségemmel a tudtom nélkül. Most persze jöhet a duma, hogy biztosan problémás volt a házasságunk. Pedig elég csak az újdonság varázsa, a titokban találkozás izgalma stb. Ráadásul nálunk a swinger életforma nem megoldáskeresés volt valamilyen problémára, mert a kapcsolatunk eleje óta téma volt.
#1655   2025. 07. 05. szombat 21:25
Ahol az ilyen fajta hármas,négyes alkalmak szét tudjàk szedni a kapcsolatot ott nem ez a váló ok!Azok a kapcsolatok már előtte tönkrementek!
#1654   2025. 07. 05. szombat 21:18
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Érdekes belőlem is a tapasztalat szól , nagyon sok cuckold működik jól és nem kell hogy vége legyen egyáltalán, ti a negatív oldalát tapasztaltátok meg És próbáljátok ráhúzni , általánosítani az összesre... szerintetek mindegyiknek igy kell lennie mert a ti kapcsolatotok ráment.. értjük.. ezért írtam, hogy Dunning-Kruger hatás... én nem azt írtam, hogy semelyik cuckold kapcsolat nem mehet erre rá , ti viszont az összesről ezt állítjátok.. azért ha belegondoltok ez elég vicces állítás...
(Ez egy válasz kikilikki üzenetére (2025. 06. 17. kedd 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 17:25
Belőled a tapasztalat szól, ő meg majd megtanulja ha eljut oda. Nem kell győzködni senkit. Számtalan kapcsolat esett már szét itt is, csak utána lapítás van, mert az már nem gyere be, hogy valaki megmondta előre, ne igyál a medve bőrére... önmagának is hazudik aki azt mondja, hogy az ő kapcsolata atomstabil, ismeri a párját és maximálisan megbízik benne. Sajnos számtalan esetben kiderül, hogy nem így van.
#1653   2025. 07. 05. szombat 20:04
Vlad T. Vlad T.
finom
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 06. 17. kedd 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 06:23
Mi ahova járunk swinger buliba az már lassan egy nagy baráti társaság, persze jönnek újak is de nagyon sokat vagyunk olyanokkal akikkel rendszeresen szexelünk, de ott mindenki helyén kezeli a dolgot, nem azért van ott hogy más nőjét elszeresse.

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: balatoni par balatoni par
Nyitás ideje: 2022. 02. 08. kedd
Üzenetek: 1712db
Utolsó üzenet: ma 20:47

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!