Igen, teljes mértékben, de az előjátékig látszólag mindketten élvezték. A hölgy brutálisan felizgult, de nem hatoltam belé rögtön kicsit húztam az agyát.. tudjátok hogy megy ez..
erre ő elkezdett nagyon szexi dolgokat mondogatni rólam, ott már láttam hogy nem oké valami a férjnél. Amikor behatoltam az egész teste megremegett, eszméletlenül jó látvány volt.. ezután még 10 percig élveztük egymást aztán vége lett, amit nagyon sajnálok de remélem minden rendben velük!
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2025. 07. 22. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez tetszene .... Hátha még parancsba is adnám a páromnak, hogy jól kell teljesítenie ...
Legjobb buli
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Cuckold párok, ti hol ismerkedtek, inkabb online vagy inkább élőben? Párom elég valogatós ferfiak terén, elég kevés az olyan partner aki megfelelne neki. Van itt olyan pár aki élőben ismerkedik, az online ismerkedést kicsit meguntuk. Hogy ismerkedtek élőben, úgy hogy a férj is jelen van?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Mi bulizni szoktunk elég jó eredményekkel. Ha érdekel,privátban megírom merre. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
(Ez egy válasz Cuckold_talk üzenetére (2025. 08. 12. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 16:01

Cuckold párok, ti hol ismerkedtek, inkabb online vagy inkább élőben? Párom elég valogatós ferfiak terén, elég kevés az olyan partner aki megfelelne neki. Van itt olyan pár aki élőben ismerkedik, az online ismerkedést kicsit meguntuk. Hogy ismerkedtek élőben, úgy hogy a férj is jelen van?
Nálunk is ez a helyzet, hölgytagunknak nagyon erőltetett és előre leszervezett az online ismerkedés.
Ezért kipróbáltuk a swinger klubot (Tik-tak) és magán swinger bulit is. Ott gond nélkül oldódott, nem volt az egésznek olyan kötelező jellege. Elég jól sikerültek a bulik.
(Ez egy válasz Cuckold_talk üzenetére (2025. 08. 12. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 16:01
Ezért kipróbáltuk a swinger klubot (Tik-tak) és magán swinger bulit is. Ott gond nélkül oldódott, nem volt az egésznek olyan kötelező jellege. Elég jól sikerültek a bulik.

A sógornőmet adtam kölcsön két baràtomnak is,előttem nyaltàk szopattàk basztàk,néztem ahogy élveztették a duci pinàjàt,alig bírt a lépcsőn lejönni úgy megbasztàk,
Nekünk elég egyedi, extrém vágyunk van. Valaki feleségét párommal kényeztetnénk édeshármasban úgy hogy férj néz minket
Az nagyon jó
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2025. 08. 19. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 11:07

Nekünk elég egyedi, extrém vágyunk van. Valaki feleségét párommal kényeztetnénk édeshármasban úgy hogy férj néz minket
Sziasztok szeretem mikor előttem dugjak !!
Nálunk rendszeres, tegnap este is pont a szeretőjénél aludt. Akció közben felhívt, hogy hallgassam ahogy dugják. Reggel jött haza tele élvezett puncival, szoknyában bugyi nélkül, a srác még a kocsiban is megdugta. Én pedig jól kinyaltam mikor hazajött, a geci a combján folyt lefelé.