Elötte már voltunk együtt párszor,
aztán a lányok kitalálták a teljes cserét pár napra.. (Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (ma 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
aztán a lányok kitalálták a teljes cserét pár napra.. (Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (ma 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon jó volt...
esténként beszéltünk telefon,úgy négyesben (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (ma 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
esténként beszéltünk telefon,úgy négyesben (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (ma 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem izgat, csak sajnos még nem volt rá lehetőség...
Jó szervezés, így lett kerek.
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29

Üdv
4 teljes nap 3 éjszaka..
igaz ott csere volt,
én a pasi feleségével.az élettársam a férjjel volt addig
mindenki wellnes szállodában volt,kb 100-120 km távolságban egymástól..
4 teljes nap 3 éjszaka..
igaz ott csere volt,
Váó. Így azért izgalmas lehetett.
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29

Üdv
4 teljes nap 3 éjszaka..
igaz ott csere volt,
4 teljes nap 3 éjszaka..
igaz ott csere volt,
Üdv
4 teljes nap 3 éjszaka..
igaz ott csere volt,
mindenki wellnes szállodában volt,kb 100-120 km távolságban egymástól.. (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (ma 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
4 teljes nap 3 éjszaka..
igaz ott csere volt,
mindenki wellnes szállodában volt,kb 100-120 km távolságban egymástól.. (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (ma 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinek mennyi idő volt a leghosszabb kölcsönadása? Mi a maximum idő amit terveztek?
Sziasztok! Teljesen új vagyok itt! Lenne egy pár kérdésem feletek hat ha tudtok nekem segíteni
Én is "adtam már kölcsön" a feleségem más pasinak. Nekünk elég hosszú ideig tartott eljutni odáig, hogy mindenki számára kényelmes és kellően oldott, méltó élmény legyen a hármas együttlét. Mindenkinél más működik, de mi szeretjük, ha egy új viszony elején van lehetőségük kettesben ismerkedni, hangolódni, felfedezni egymást.
De legalább megismertem a párom "rejtett tartalékait"
Egy csicska nyilván, de a célját nem érte el.
Érdekes történet, de attól függatlenűl a csávó jó nagy köcsög volt
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 11:17

Igazából semmi extra. Párom (mostmár feleségem) előző kapcsolatában csalta az akkori párját egy sráccal. Elmondása alapján az akkori párjával nem volt jó a szex ezért 3 évig mással "keféltette magát". Közben a szeretője megházasodott de azért még összejártak. Az én szempontomból ami lényeg, hogy miután összejöttöttünk még 2x együtt voltak. Az első egy gyors menet volt, a második egy együtt alvós egész éjszakán kefélős este. Nyilván akkor még nem tudtam semmiről. A srácot kirúgta a felesége egyéb okok miatt, ezért ő többet akart a páromtól, ezért a párom utána a srácot, aki bosszúból leírta részletesen, hogy mi történt és csatolt hozzá fotókat és messenger üzenet képeket.
Igazából semmi extra. Párom (mostmár feleségem) előző kapcsolatában csalta az akkori párját egy sráccal. Elmondása alapján az akkori párjával nem volt jó a szex ezért 3 évig mással "keféltette magát". Közben a szeretője megházasodott de azért még összejártak. Az én szempontomból ami lényeg, hogy miután összejöttöttünk még 2x együtt voltak. Az első egy gyors menet volt, a második egy együtt alvós egész éjszakán kefélős este. Nyilván akkor még nem tudtam semmiről. A srácot kirúgta a felesége egyéb okok miatt, ezért ő többet akart a páromtól, ezért a párom utána a srácot, aki bosszúból leírta részletesen, hogy mi történt és csatolt hozzá fotókat és messenger üzenet képeket.
Elárulod a történetét? Izgató lehet!
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Adtam, úgy, hogy csak utólag tudtam meg. Az számít?
Mi kb fél éve keztük a másokkal való ismerkedést és azóta már volt egy pár pasival rajtam kívűl a feleségem, de mind a ketten nagyon élvezzük az olyan helyzeteket és van, hogy én csak nézem őket! De párom szereti azt is mikor két farokkal van egyszerre dolga és ezért van, hogy én us beszállok! Még olyan nem volt, hogy egyszerre legyen két idegen pasival és én meg nézzem vagy be is szálljak, de remélem előbb vagy utóbb majd az is eljön!
Egyszerre 3nak vagy váltásban?
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2025. 10. 07. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 07. kedd 22:57

Mi nagyon szeretjük, ha kölcsön adom a párom. Most hétvégén is a naturista szaunában mindkét nap kölcsön adtam három srácnak is. Gyönyörűen kurválkodik a kis drágám. Imádom mikor mutatja felém, hogy hogyan szopik, vagy hogyan baszatja magát. Nagyon izgi, jó kis kúrva.
Mi nagyon szeretjük, ha kölcsön adom a párom. Most hétvégén is a naturista szaunában mindkét nap kölcsön adtam három srácnak is. Gyönyörűen kurválkodik a kis drágám. Imádom mikor mutatja felém, hogy hogyan szopik, vagy hogyan baszatja magát. Nagyon izgi, jó kis kúrva.
Én nagyon szeretném kölcsön adni a nejem.
Sajna nincs benne.
Sajna nincs benne.
Minket izgat ha a párunkat látjuk mással.