Igen rendszeresen. De tudod mit? Sosem jött össze! Csókig , tapizásig jutottak el aztán az összes balfasz mindig eltűnt a szórakozohelyen, Ezek a mai fiatalok tiszelet a kivételnek nem igazán tökösek...
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 14:09
Párokhoz lenne egy kérdésünk. Volt hogy célzottan úgy ment el a hölgy tag egy buliba, hogy felszed valakit egy éjszakára? Esetleg hazaviszi és hármasban folytatják az estét? Érdekelne tapasztalat, mire kell figyelni vagy hogy működik. Köszönjük előre is.
Igen nem is egyszer... legötbbször jelen voltam de sokszor nem. Jött a pasi felvette kocsival , elmentek valahova, jól megkefélte és a szájába élvezett és mindent fel is vettek videora... ez mindig a feltétel.
Azt elhiszem,
gondolom jó is volt...
(Ez egy válasz cul8er2 üzenetére (2026. 03. 22. vasárnap 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
gondolom jó is volt...
(Ez egy válasz cul8er2 üzenetére (2026. 03. 22. vasárnap 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is adtak már kölcsön.
Szia! Nagyon tetszett a hozzászólásod! Teljesen egyetértek veled!
(Ez egy válasz Megértő férj üzenetére (2026. 03. 20. péntek 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 20. péntek 09:36
Nagyon okosan tetted! A feleség nem magántulajdon. És neki is jár az öröm, élvezet. És te ezt megadtad neki, mert ezt kívánta.
Szerintem a férjek jól gondolkodó része élvezi, ha a kedvese befogadó, másoknak is szétnyitja combjait, és igenis izgató nézni, mikor más farkától őrült jókat élvez.
Szerintem a férjek jól gondolkodó része élvezi, ha a kedvese befogadó, másoknak is szétnyitja combjait, és igenis izgató nézni, mikor más farkától őrült jókat élvez.
Hogy ki kivel mit, nem érteni belőle semmit.
Nagyon okosan tetted! A feleség nem magántulajdon. És neki is jár az öröm, élvezet. És te ezt megadtad neki, mert ezt kívánta.
Szerintem a férjek jól gondolkodó része élvezi, ha a kedvese befogadó, másoknak is szétnyitja combjait, és igenis izgató nézni, mikor más farkától őrült jókat élvez. (Ez egy válasz tobbesrepart üzenetére (2026. 03. 20. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 20. péntek 07:47
Szerintem a férjek jól gondolkodó része élvezi, ha a kedvese befogadó, másoknak is szétnyitja combjait, és igenis izgató nézni, mikor más farkától őrült jókat élvez. (Ez egy válasz tobbesrepart üzenetére (2026. 03. 20. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár hete baráti társasággal iszogattunk 8an haveromnal, ott volt párom is fogyott az
al
! Buli végén már majdnem mindenki hazament, nappaliból azt vettem észre párom a haverommal smárol! Egy darabig néztem hallgattam de ők ne tudták engem meg izgatott! Rájuk nyitottam az ajtót szét ugrottak mondtam barátnőmnek menjünk haza el is indultunk! Séta közben mondja vigyük hozzánk a haverom amire igent mondtam! Ott még pár pohár ital és egymásnak estek csókolóztak előttem haverom farkaba bele is ült elkezdte szopni én meg hátulról dugtam....
alf
ko alf
ho alf
l
Egy közös ismerős házaspár férfi tagjának adtam kölcsön a feleségemet. Hívtam a srácot a szomszéd szobában volt a feleségével már majdnem lefeküdtek aludni. Amikor rászóltam hogy a tusolóban várnak rád. (ők nyitott kapcsolatban élnek). A srác bement a páromhoz aki zuhanyozott és el kezdtek mosakodni, simogatni egymást smárolni. Én kint az ajtóban néztem őket kőkemény merev fasszal. Ők jól el voltak nejem a srác méretes faszát szopta és meg kint vertem a faszom. Majd szétrobbantak a golyóim. Nagyon jó volt látni a kéjt mind kettőjük arcán, azt hogy végre nejem élvezi a szexet, végre egy nagyobb fasz van benne. Ami jól kitömi... Egy ponton és is csatlakoztam. Srác hátulról én elölről.
Mivel elég kényelmetlen volt a tusoló átmentünk a nagy ágyra... Na ott azán megkapta nejem minden irányból. Azóta is ezekre a jelentekre verem ki... Imádtam és nejem is az együttlét minden pillanatát. De azóta sem voltunk együtt így hárman :( Lehet hogy nem is leszünk
Mivel elég kényelmetlen volt a tusoló átmentünk a nagy ágyra... Na ott azán megkapta nejem minden irányból. Azóta is ezekre a jelentekre verem ki... Imádtam és nejem is az együttlét minden pillanatát. De azóta sem voltunk együtt így hárman :( Lehet hogy nem is leszünk
Pár hete baráti társasággal iszogattunk 8an haveromnal, ott volt párom is fogyott az
al
! Buli végén már majdnem mindenki hazament, nappaliból azt vettem észre párom a haverommal smárol! Egy darabig néztem hallgattam de ők ne tudták engem meg izgatott! Rájuk nyitottam az ajtót szét ugrottak mondtam barátnőmnek menjünk haza el is indultunk! Séta közben mondja vigyük hozzánk a haverom amire igent mondtam! Ott még pár pohár ital és egymásnak estek csókolóztak előttem haverom farkaba bele is ült elkezdte szopni én meg hátulról dugtam....
alf
ko alf
ho alf
l
Nagyon szerencsés pasi vagy és természetesen nagyon szerencsés pár vagytok
Izgató is. Szexi párod van.
Én pont így gondolom. Így is csináltam, csináltuk sokáig. Volt, hogy egy srác elkezdett udvarolni mert a nejem hozzá járt a kis üzletbe vásárolni. Belezúgot a nejembe, akinek ez nagyon imponált. A srác fiatalabb is volt néhány évvel és barátnője volt. Ennek ellenére kavarni kezdtek én a háttérből bíztattam a páromat. A srác egyszer feljött a lakásunkra mert tudta hogy én tudom hogy kavarnak. Megkérdezte hogy is van ez, nem zavar e mert nem értette a dolgot. Mondtam nem a tulajdonom hanem a feleségem. Láthatóan nem tudta hová tenni a dolgot, de elengedni sem. Aztán mikor először lefeküdtek a lakásunkban, már nem volt neki visszaút, néhány alkalommal az sem zavarta ha nézem őket. Páromat kényeztettem közben, de ez ritkábban történt mert zavarban volt. Nem a nejem, ő élvezte a két pasit. Egy idő után bevallotta a barátnőjének aki nem tolerálta és kidobta ezért. Még egy darabig feljárt hozzánk dugni, és tudom hogy a nejem is elment vele a Duna partra és egyéb eldugott helyekre, mert nemvolt a srácnak lakása. Mindig tudtam ha ment, mert elmondta,láttam ahogy felöltözött. Bár legtöbbször mutatta hogy bugyit nem vett fel. Aztán "használtan " jött haza, az nagyon élveztem.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 11. 17. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 17. hétfő 23:02
Én máshogy értelmezem az egész kifejezést. Én nem tulajdonomnak tartom a feleségemet, hanem társnak. Olyan társnak akinek meg van a szabadsága. Természetesen mindent megbeszélünk, sosem megy el úgy egyik szeretőjéhez sem, hogy előtte ne beszélnék meg mindent. Ha azt veszem a megosztás kicsivel jobb kifejezés. Persze volt olyan hogy jelenlétemben történt, tehát mozogtam, de tslán izgalmasabb mikor kettesben van mással, és utánna mindent elmesél.
Gondoltunk már rá, de nagyjából semmi az esély, hogy beszálló lesz olyan tökös és úgy is benne lenne, hogy veled együtt, én nagyon jókat derültem rajta amikor csak random, gigaalfa hímek próbálták online felszedni a párom, és mikor mondta nekik, hogy végül is mi lenne ha 3asban kv ? na az alfából ekkor válik óvodás kisfiúvá, rögtön nincs nagy szája és eliszkol , pontosabban ghsotingol . A másik ilyen derűs jelenség, amikor szintén próbálkozik egy pasi, minden ok, neki nem probléma, hogy nem megcsalni akar a párom, és akkor az első szabály a párom részéről, : akarsz egy randit kv-t kezdésnek, jó kérj el a férjemtől, na itt is elszáll a bátorság, eddig egy Pasinak volt vér a faszában és tette ezt meg.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 14:09
Párokhoz lenne egy kérdésünk. Volt hogy célzottan úgy ment el a hölgy tag egy buliba, hogy felszed valakit egy éjszakára? Esetleg hazaviszi és hármasban folytatják az estét? Érdekelne tapasztalat, mire kell figyelni vagy hogy működik. Köszönjük előre is.
Mi is nagyon is szeretjük a cuckoldot!!
Isten tartsa meg jó szokásotokat!
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 11. 23. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 11. 23. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi imádjuk a 3-ast nagyon izgató mind a kettőnknek
Én máshogy értelmezem az egész kifejezést. Én nem tulajdonomnak tartom a feleségemet, hanem társnak. Olyan társnak akinek meg van a szabadsága. Természetesen mindent megbeszélünk, sosem megy el úgy egyik szeretőjéhez sem, hogy előtte ne beszélnék meg mindent. Ha azt veszem a megosztás kicsivel jobb kifejezés. Persze volt olyan hogy jelenlétemben történt, tehát mozogtam, de tslán izgalmasabb mikor kettesben van mással, és utánna mindent elmesél.
(Ez egy válasz Elvezheto20as üzenetére (2025. 11. 17. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 17. hétfő 09:46
Itt a párok 99%a fogalom zavarban szenved. Kölcsön adni vagy megosztani nem ugyanaz! Kölcsön adásnál a férj nincs jelen csak a megosztásnál, ami magában foglalhatja a cuckoldot is!
Tehát itt senki nem adja kölcsön max. megosztja a párját
Tehát itt senki nem adja kölcsön max. megosztja a párját
Minden kèthetente hètvègèn
is
ès dugják bulikban.
alf
zi alf
k
Adtam már kölcsön egy időszakban többször is. Sajnos a hármas nem jött össze a másik srác "mamlaszsága" miatt, de nagyon izgi időszak volt. Csatakos, nedves puncival és bugyival jött haza a felségem. Hagyta megszáradni a spermát a mellén, hasán és az arcán. Amikor ezt mesélte szeretkezés közben, leírhatatlan volt.

balatoni par

Rose