Gondoltunk már rá, de nagyjából semmi az esély, hogy beszálló lesz olyan tökös és úgy is benne lenne, hogy veled együtt, én nagyon jókat derültem rajta amikor csak random, gigaalfa hímek próbálták online felszedni a párom, és mikor mondta nekik, hogy végül is mi lenne ha 3asban kv ? na az alfából ekkor válik óvodás kisfiúvá, rögtön nincs nagy szája és eliszkol , pontosabban ghsotingol . A másik ilyen derűs jelenség, amikor szintén próbálkozik egy pasi, minden ok, neki nem probléma, hogy nem megcsalni akar a párom, és akkor az első szabály a párom részéről, : akarsz egy randit kv-t kezdésnek, jó kérj el a férjemtől, na itt is elszáll a bátorság, eddig egy Pasinak volt vér a faszában és tette ezt meg.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 14:09
Párokhoz lenne egy kérdésünk. Volt hogy célzottan úgy ment el a hölgy tag egy buliba, hogy felszed valakit egy éjszakára? Esetleg hazaviszi és hármasban folytatják az estét? Érdekelne tapasztalat, mire kell figyelni vagy hogy működik. Köszönjük előre is.
Én pont így gondolom. Így is csináltam, csináltuk sokáig. Volt, hogy egy srác elkezdett udvarolni mert a nejem hozzá járt a kis üzletbe vásárolni. Belezúgot a nejembe, akinek ez nagyon imponált. A srác fiatalabb is volt néhány évvel és barátnője volt. Ennek ellenére kavarni kezdtek én a háttérből bíztattam a páromat. A srác egyszer feljött a lakásunkra mert tudta hogy én tudom hogy kavarnak. Megkérdezte hogy is van ez, nem zavar e mert nem értette a dolgot. Mondtam nem a tulajdonom hanem a feleségem. Láthatóan nem tudta hová tenni a dolgot, de elengedni sem. Aztán mikor először lefeküdtek a lakásunkban, már nem volt neki visszaút, néhány alkalommal az sem zavarta ha nézem őket. Páromat kényeztettem közben, de ez ritkábban történt mert zavarban volt. Nem a nejem, ő élvezte a két pasit. Egy idő után bevallotta a barátnőjének aki nem tolerálta és kidobta ezért. Még egy darabig feljárt hozzánk dugni, és tudom hogy a nejem is elment vele a Duna partra és egyéb eldugott helyekre, mert nemvolt a srácnak lakása. Mindig tudtam ha ment, mert elmondta,láttam ahogy felöltözött. Bár legtöbbször mutatta hogy bugyit nem vett fel. Aztán "használtan " jött haza, az nagyon élveztem.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 11. 17. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 17. hétfő 23:02
Én máshogy értelmezem az egész kifejezést. Én nem tulajdonomnak tartom a feleségemet, hanem társnak. Olyan társnak akinek meg van a szabadsága. Természetesen mindent megbeszélünk, sosem megy el úgy egyik szeretőjéhez sem, hogy előtte ne beszélnék meg mindent. Ha azt veszem a megosztás kicsivel jobb kifejezés. Persze volt olyan hogy jelenlétemben történt, tehát mozogtam, de tslán izgalmasabb mikor kettesben van mással, és utánna mindent elmesél.
Izgató is. Szexi párod van.
Nagyon szerencsés pasi vagy és természetesen nagyon szerencsés pár vagytok

balatoni par