Cuckold. Adta már kölcsön barátnőt, feleséget más pasiknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1970   tegnap 15:33
Arteon 80 Arteon 80
Ird meg azzonal hogy mi volt
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (tegnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:15
Sziasztok!Az én feleségemet ma délután dugja meg végre egy kollégája.Hívott,hogy maradna tovább"munkában" lehet csak estefelé ér haza.Hónapok óta kerülgetik egymást.Mióta felhívott úgy áll a farkam alig tudok dolgozni
#1969   tegnap 15:01
S4F3T1 S4F3T1
Gyönyörű a feleséged nem csodálom hogy kívánja a kollégája lennék a helyébe majd mesélj mi volt
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (tegnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Az én feleségemet ma délután dugja meg végre egy kollégája.Hívott,hogy maradna tovább"munkában" lehet csak estefelé ér haza.Hónapok óta kerülgetik egymást.Mióta felhívott úgy áll a farkam alig tudok dolgozni
#1968   tegnap 14:47
georgeberger49 georgeberger49
Uuuu ez nem semmi. Mesélj majd.
#1967   tegnap 14:15
Kotelnekall Kotelnekall
#1966   tegnap 10:19
upaupa upaupa
Az lesz persze , ha haza ér majd megmutatja, küldeni nem tud nincs ott térerő.
(Ez egy válasz BPtakeshi79 üzenetére (tegnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:52
Mondjad h csináljanak neked közbe képeket, videókat, és akkor mégis részese vagy.
#1965   tegnap 09:52
BPtakeshi79 BPtakeshi79
Mondjad h csináljanak neked közbe képeket, videókat, és akkor mégis részese vagy.
#1964   tegnap 09:14
upaupa upaupa
Hát úgy néz ki , elmegy a párom a hétvégére... Történt ugyanis hogy egy túrán ott kvzott egy srác a hotelnél ahol mi meg szálltunk, és így bele botlottunk. Tök normális jó értékrendű, segített kiigazodni a környéken, már első pillanatban mondta a párom, hogy tetszik neki, én vissza is hívtam
es
alf
alf
re
alf
sörözni
a srácot, el is jött de nem történt semmi mert sokan voltunk nem tudott a párom közeledni hozzá. Haza felé úton beszélgettünk meg utána is behoztuk fantázia szinten a ágyunkba is és nagyon gerjedt rá a párom, és mondtam neki ha tetszik szedd fel, hisz cseréltek kontaktot. Így is lett , nincs semmi mellébeszélés, mindenki tud mindenről, így pénteken elmegy hozzá és ott lesz vasárnapig, igaz fent lesznek valami hegyen és túrázni mennek de le van fixálva a szex is. Azóta úgy csillog az asszony szeme, meg pezsdítette a flört a hódítás. Tudom ez így nem cuckold, de mi nem is vagyunk cuckold pár. Én kezdek izgulni, nehéz lesz így a hétvége, jó lenne látni őket együtt, de nekem fontosabb dolgok van a hétvégén.
#1963   2026. 06. 09. kedd 16:04
Doto2123 Doto2123
Sziasztok!
Június 29.-től Július 5.-ig Vir szigeten leszünk.Lesz ott még valaki rajtunk kívül abban az időpontban?
Menyasszonyommal kalandozni szeretnénk!(20-as éveink elején járunk)
Párok,pasik előnyben!
#1962   2026. 06. 09. kedd 04:58
Norbi párt keres Norbi párt keres
Izgalmas egy olyan párral felvenni a kapcsolatot akik ennyire ,nyitottak és szexcentrikusak.
Nekem nagyon izgalmas egy ilyen párral egy találkozó is ,nem kell hozzá aktus. Az lenne a beteljesedés ,de ha elmarad sem gond. Találkoz ,egy beszélgetés is nagyon izgi,Ilyen izgalmaban szivesen benne vagyok.
(nagy farok) smile
#1961   2026. 06. 08. hétfő 18:13
stman stman
Kaptam már én is kölcsön más feleségét/barátnőjét. Nekem az jön be, amikor csak kettesben vagyunk és a férj kap fotókat wink
#1960   2026. 06. 08. hétfő 06:18
georgeberger49 georgeberger49
Én ugyanígy vagyok ezzel. Nagy álmom.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 04:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 04:05
Nagyon vágyom ra. Szinte folyamatosan ez jár a fejemben. Hatalmas elvezet.
#1959   2026. 06. 08. hétfő 04:05
biboots biboots VIP
Nagyon vágyom ra. Szinte folyamatosan ez jár a fejemben. Hatalmas elvezet.
#1958   2026. 06. 07. vasárnap 23:32
upaupa upaupa
Hát sokszor beszélgettünk róla, milyen lenne ha egy hétvégét más pasival töltene el, pl elmenne egy lovas túrára és akkor már nyilván nem külön szálláson lennének. Izgató a gondolat, neki is nekem is szerintünk a pasinak is.
#1957   2026. 06. 06. szombat 14:56
kukycool kukycool
Ez engem is izgat.
#1956   2026. 05. 15. péntek 12:49
lesliet lesliet
ez az igai win-win szitu smile
#1955   2026. 05. 15. péntek 11:49
Károly54 Károly54
ezért írtam felfogás kérdése ha kialakul szimpátia miért ne kellemes a hasznossal talán
de nem sértegetni akarok
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 05. 13. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 13. szerda 18:23
Szerintem ha valakik pénzt fogadnak el egy idegentől azért, hogy az bevásárolja magát az ágyukba, az kiszolgáltatottá is teheti a párt, hiszen a pénz beszél ... az esetükben.
#1954   2026. 05. 15. péntek 05:00
lalvin lalvin
Üdv! Alapvetően egyetértek a véleményeddel. Azt azonban figyelembe lehet venni, hogy vannak helyzetek, amikor a nőt (és a férjét is) felizgatja az az élmény, hogy pénzért kurváskodik. Ez esetben számításba jöhet az anyagi ösztönzés. A férj emellé még elkönyvelheti, hogy úgymond futtatja a feleségét. Sokféle vágy, helyzet, érzés létezik egymás mellett...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 11. hétfő 22:06
Nem kehet kizárni hogy van olyan pár… bár annyira szánalmasak azok a pasik akik a pénzüket kínálják fel hogy “házibarát” lehessen… mert ez nem házivarát szerintem. Mondjuk az a pàr is megérdemli aki az élvezetekbelé helyezi az anyagiakat…. Mindegy sokféle ember van…
#1953   2026. 05. 14. csütörtök 23:18
miegypar50 miegypar50
Nekünk nagyon pozitív a véleményünk a Corvinról, sajnos nincs "ismerkedős tér", de édeskettesben is nagyon romantikus és sexre-orgiára csábító a helyszín
(Ez egy válasz Miszterek13 üzenetére (2026. 04. 13. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 13. hétfő 11:02
Sziasztok! kinek mi a velemenye Gyula Corvin hotel?
#1952   2026. 05. 13. szerda 18:23
bambuszliget bambuszliget
Szerintem ha valakik pénzt fogadnak el egy idegentől azért, hogy az bevásárolja magát az ágyukba, az kiszolgáltatottá is teheti a párt, hiszen a pénz beszél ... az esetükben.
(Ez egy válasz Károly54 üzenetére (2026. 05. 13. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 13. szerda 17:48
Szerintem felfogás kérdése ez lehet baráti segítség is
#1951   2026. 05. 13. szerda 17:48
Károly54 Károly54
Szerintem felfogás kérdése ez lehet baráti segítség is
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 11. hétfő 22:06
Nem kehet kizárni hogy van olyan pár… bár annyira szánalmasak azok a pasik akik a pénzüket kínálják fel hogy “házibarát” lehessen… mert ez nem házivarát szerintem. Mondjuk az a pàr is megérdemli aki az élvezetekbelé helyezi az anyagiakat…. Mindegy sokféle ember van…

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: balatoni par balatoni par
Nyitás ideje: 2022. 02. 08. kedd
Üzenetek: 1970db
Utolsó üzenet: tegnap 15:33

Hírek

tegnap 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 362 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!