Ird meg azzonal hogy mi volt
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (tegnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:15
Sziasztok!Az én feleségemet ma délután dugja meg végre egy kollégája.Hívott,hogy maradna tovább"munkában" lehet csak estefelé ér haza.Hónapok óta kerülgetik egymást.Mióta felhívott úgy áll a farkam alig tudok dolgozni
Gyönyörű a feleséged nem csodálom hogy kívánja a kollégája lennék a helyébe majd mesélj mi volt
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (tegnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Az én feleségemet ma délután dugja meg végre egy kollégája.Hívott,hogy maradna tovább"munkában" lehet csak estefelé ér haza.Hónapok óta kerülgetik egymást.Mióta felhívott úgy áll a farkam alig tudok dolgozni
Uuuu ez nem semmi. Mesélj majd.
Az lesz persze , ha haza ér majd megmutatja, küldeni nem tud nincs ott térerő.
(Ez egy válasz BPtakeshi79 üzenetére (tegnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:52
Mondjad h csináljanak neked közbe képeket, videókat, és akkor mégis részese vagy.
Mondjad h csináljanak neked közbe képeket, videókat, és akkor mégis részese vagy.
Hát úgy néz ki , elmegy a párom a hétvégére... Történt ugyanis hogy egy túrán ott kvzott egy srác a hotelnél ahol mi meg szálltunk, és így bele botlottunk. Tök normális jó értékrendű, segített kiigazodni a környéken, már első pillanatban mondta a párom, hogy tetszik neki, én vissza is hívtam
es
a srácot, el is jött de nem történt semmi mert sokan voltunk nem tudott a párom közeledni hozzá. Haza felé úton beszélgettünk meg utána is behoztuk fantázia szinten a ágyunkba is és nagyon gerjedt rá a párom, és mondtam neki ha tetszik szedd fel, hisz cseréltek kontaktot. Így is lett , nincs semmi mellébeszélés, mindenki tud mindenről, így pénteken elmegy hozzá és ott lesz vasárnapig, igaz fent lesznek valami hegyen és túrázni mennek de le van fixálva a szex is. Azóta úgy csillog az asszony szeme, meg pezsdítette a flört a hódítás. Tudom ez így nem cuckold, de mi nem is vagyunk cuckold pár. Én kezdek izgulni, nehéz lesz így a hétvége, jó lenne látni őket együtt, de nekem fontosabb dolgok van a hétvégén.
alf
té alf
re alf
sörözni
Sziasztok!
Június 29.-től Július 5.-ig Vir szigeten leszünk.Lesz ott még valaki rajtunk kívül abban az időpontban?
Menyasszonyommal kalandozni szeretnénk!(20-as éveink elején járunk)
Párok,pasik előnyben!
Június 29.-től Július 5.-ig Vir szigeten leszünk.Lesz ott még valaki rajtunk kívül abban az időpontban?
Menyasszonyommal kalandozni szeretnénk!(20-as éveink elején járunk)
Párok,pasik előnyben!
Izgalmas egy olyan párral felvenni a kapcsolatot akik ennyire ,nyitottak és szexcentrikusak.
Nekem nagyon izgalmas egy ilyen párral egy találkozó is ,nem kell hozzá aktus. Az lenne a beteljesedés ,de ha elmarad sem gond. Találkoz ,egy beszélgetés is nagyon izgi,Ilyen izgalmaban szivesen benne vagyok.
(nagy farok)
Nekem nagyon izgalmas egy ilyen párral egy találkozó is ,nem kell hozzá aktus. Az lenne a beteljesedés ,de ha elmarad sem gond. Találkoz ,egy beszélgetés is nagyon izgi,Ilyen izgalmaban szivesen benne vagyok.
(nagy farok)
Kaptam már én is kölcsön más feleségét/barátnőjét. Nekem az jön be, amikor csak kettesben vagyunk és a férj kap fotókat
Én ugyanígy vagyok ezzel. Nagy álmom.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 04:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 04:05
Nagyon vágyom ra. Szinte folyamatosan ez jár a fejemben. Hatalmas elvezet.
Nagyon vágyom ra. Szinte folyamatosan ez jár a fejemben. Hatalmas elvezet.
Hát sokszor beszélgettünk róla, milyen lenne ha egy hétvégét más pasival töltene el, pl elmenne egy lovas túrára és akkor már nyilván nem külön szálláson lennének. Izgató a gondolat, neki is nekem is szerintünk a pasinak is.
Ez engem is izgat.
ez az igai win-win szitu
ezért írtam felfogás kérdése ha kialakul szimpátia miért ne kellemes a hasznossal talán
de nem sértegetni akarok (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 05. 13. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 13. szerda 18:23
de nem sértegetni akarok (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 05. 13. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ha valakik pénzt fogadnak el egy idegentől azért, hogy az bevásárolja magát az ágyukba, az kiszolgáltatottá is teheti a párt, hiszen a pénz beszél ... az esetükben.
Üdv! Alapvetően egyetértek a véleményeddel. Azt azonban figyelembe lehet venni, hogy vannak helyzetek, amikor a nőt (és a férjét is) felizgatja az az élmény, hogy pénzért kurváskodik. Ez esetben számításba jöhet az anyagi ösztönzés. A férj emellé még elkönyvelheti, hogy úgymond futtatja a feleségét. Sokféle vágy, helyzet, érzés létezik egymás mellett...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 11. hétfő 22:06
Nem kehet kizárni hogy van olyan pár… bár annyira szánalmasak azok a pasik akik a pénzüket kínálják fel hogy “házibarát” lehessen… mert ez nem házivarát szerintem. Mondjuk az a pàr is megérdemli aki az élvezetekbelé helyezi az anyagiakat…. Mindegy sokféle ember van…
Nekünk nagyon pozitív a véleményünk a Corvinról, sajnos nincs "ismerkedős tér", de édeskettesben is nagyon romantikus és sexre-orgiára csábító a helyszín
(Ez egy válasz Miszterek13 üzenetére (2026. 04. 13. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ha valakik pénzt fogadnak el egy idegentől azért, hogy az bevásárolja magát az ágyukba, az kiszolgáltatottá is teheti a párt, hiszen a pénz beszél ... az esetükben.
(Ez egy válasz Károly54 üzenetére (2026. 05. 13. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem felfogás kérdése ez lehet baráti segítség is
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 11. hétfő 22:06
Nem kehet kizárni hogy van olyan pár… bár annyira szánalmasak azok a pasik akik a pénzüket kínálják fel hogy “házibarát” lehessen… mert ez nem házivarát szerintem. Mondjuk az a pàr is megérdemli aki az élvezetekbelé helyezi az anyagiakat…. Mindegy sokféle ember van…

balatoni par

husoscsaj