Cuckold. Adta már kölcsön barátnőt, feleséget más pasiknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1997   tegnap 18:09
Dogging.Cuckold Dogging.Cuckold VIP
Sziasztok!
Cuckold bika jelentkezik!
#1996   2026. 06. 28. vasárnap 22:01
IamCervus IamCervus
Jó a neved! Emlékeztet arra, hogy a szőke herceg mindig megküzd a sárkánnyal, mielőtt a nő színe elé járulhat. Nem kölcsönkéri a királylányt, hanem karddal a kezében utat vág hozzá smile Azt hiszem, általános problémaként olvasom itt, hogy rengetegen arra várnak, hogy majd a pár oda adja a nőt. Ilyen létezik a klubbokban, de oda is el kell menni, ugye. A házibarát viszont nem így érkezik a házasságba. A férfi elcsavarja a nő fejét, a nő a férfi fejét, és közben a háttérben vagy egy nyitott házasság áll, ami egy szerencsés csillagállás, vagy titokban történik, mint olyan sok házasságban. Akárhogy is, a legtöbb "kívülálló" számára mindkét megoldás ugyanoda vezet, a hőn áhított királylány szoknyája alá.
(Ez egy válasz szokeherceg1982 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 12:13
Nekem még eddig senki sem adta kölcsön a párját.
Remélem, rövidesen találok erre párt, aki benne lenne.
#1995   2026. 06. 28. vasárnap 16:10
petymeg petymeg
Kb. egy éve jöttem össze egy 50-es párral. Tulajdonképpen a férj nem tudta már kielégíteni a feleségét. Kerestek segítséget. Én pedig szimpatikus voltam nekik. A feleség egy nagyon jó karban lévő, filigrán milf. Az elején még a féj is jelen volt. Csak nézett minket, izgatta a dolog. Majd később lelépett, ment a dolgára. Utána már volt olyan, hogy otthon se volt. A hölgy az első alkalommal feszélyezett volt, már-már gépies. Majd késöbb egyre jobban ellazult, belejött. Talán a harmadik alkalommal már hangosan nyöszörögve élvezett. Először a nyalást se engedte. Majd dugás után úgy ment el. Sajnos a távolság és a rettentő időbeosztásom véget vetett ennek a kibontakozó kapcsolatnak. Rettentően bánom. Olyan szerencsém volt velük, ami nem sűrűn adatik meg az életben.
#1994   2026. 06. 28. vasárnap 12:13
szokeherceg1982 szokeherceg1982
Nekem még eddig senki sem adta kölcsön a párját.
Remélem, rövidesen találok erre párt, aki benne lenne.
#1993   2026. 06. 26. péntek 12:25
Milufiu Milufiu
Kb.1 éve megismerkedtem egy szeretői párral.A hölgynek nagyon bejöttem,a pasinak is,mint kiderült bi dolgokat szeretne a pasi.
Mondtam hogy nekem nem ok a pasi bi csak amennyi egy hetero hármasban történik,elfogadták.Taliztunk hármasban,ninden ok is volt,de aztán a pasi közölte,hogy ő kiszáll,de nyugodtan látogassam egyedül is a hölgyet,ergo átengedte nekem.
Azóta is találkozgatunk.
#1992   2026. 06. 26. péntek 09:18
belaba7 belaba7
Sziasztok . Eleg kezdo vagyok a temaban de a felesegemnek felvetettem h menjunk el egy swinger klubba h milyem ott..es elegge elzarkozott ,rrt igazabol feltekeny h en mit csinalmek...de mondtam mi lemne ha csak neki engednem...ahh azt mondja nem is biztinsagosak ezek a helyek.. mondom es csak egy kis kezimunkat birnal szerinted ? Es sztem benne lenne , engem vhogy nagyon izgat ez , lehet h tonbet is akarnék h csinaljon...
#1991   2026. 06. 25. csütörtök 09:24
upaupa upaupa
Ez most történt meg, motoros túrán azóta találkoztak és jött a meglepetés amit sejtettem eddig is hogy jelen van a páromban de így most megtapasztalni hát nem kis energiát emészt.
(Ez egy válasz IamCervus üzenetére (2026. 03. 27. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 27. péntek 17:46
Szerintem nem kell, hogy ez töltse ki az életet. Sőt.

Mondok egy példát: hagyod a fenébe az erőltetést, és élitek az életetek, nyitott szemmel, de nem sürgetve semmit. Aztán 5 év múlva az egyik koncerten, színházi előadáson, parkban, kávézóban, moziban, túrán, strandon, játszótéren,
p
alf
ia
alf
co
alf
n
, munkahelyen, meghívott bulin (hogy ne folytassam, helyettesítsd be, egészítsd ki bármivel) mellétek sodródik tök ártatlanul egy pár vagy egy helyes, vagy sármos pasi, elkezdtek beszélgetni, és észreveszed, hogy a feleséged szeme csillog, furcsán viselkedik, és hirtelen ott találod magad egy
ön
alf
tu
alf
da
alf
tlan
flirtilés kellős közepén. Tudod mi történt? Máris előrébb jutottatok, mint bárki, aki itt ugyancsak az elkövetkező 5 évben a csalódástól csalódásba fulló, sikertelen szervezett randiktól megcsömörölve, alapvetően kedvtelenül és bizalmatlanul, de továbbra is csak ábrándozik, vagy rosszabb esetbe leadva a saját személyes igényeiken, alámennek a nívójuknak, és utána rájönnek, hogy egyáltalán nem érte meg, nem azt kapták, megundorodnak az egésztől, akár maguktól vagy egymástól is. Ti viszont lehet, hogy a rá következő pár évben ezzel az egy, minőségi és véletlen találkozással behozzátok az összes vélt lemaradásotokat ilyen tekintetben. A sors iróniája, hogy erre lehet, hogy tényleg 5 évet kell várni, de lehet, hogy jövőhéten megtörténik.

Mennyivel egyszerűbb, ha csak dugópartner kell, akkor a klubbok tökéletesek, épp eléggé benne van a bizonytalanság izgalma. Ha pedig egy pár biztosra akar menni, nulla érzelmi kötődéssel, akkor arra a profik a legmegfelelőbbek, és semmi sem lesz zsákbamacska.
#1990   2026. 06. 25. csütörtök 00:58
IamCervus IamCervus
Nem mindenkinél megy ez gyorsan, nálunk több évig tartott, mire annyira fel tudott oldódni, hogy most már csak néha érzi magát feszélyezve, de akkor is képes átbillenni és belelazulni a szeretkezésekbe. Nálunk rengeteg türelem, rengeteg megerősítés és még több átbeszélt éjszaka kellett hozzá. Még a mai napig tart nálunk az események előtti és utáni érzelmi és mentális állapotaink monitorozása. És mindig van hová, én pl még sosem láttam őt úgy szeretkezni, mint tegnap a barátjával. Szóval megéri kivárni.
(Ez egy válasz veresspal üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 18. csütörtök 11:47
Sajnálom, hogy nem jött be. Nem tudom, min múlik. Nekem bejött, bár a feleségem nagyon feszélyezve érezet magát, miután hazajött. Én telt karokkal vártam, széles mosollyal, és nem rohantam le azonnal. Igazából addigra valahogy a korábbi rendkívüli izgalom is elmúlt, legalábbis egy időre. Koraeste érkezett, szóval nem volt sok idő az ágyba bújásig. Ott kérdeztem, hogy milyen volt, de nem nagyon akart beszélni róla, szégyellte magát, nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Annyit elárult, hogy ott sem volt felszabadult, és ez kicsit rányomta a szexre a bélyegét. Jó volt, érdekes, de nem tudott elélvezni. Bíztattam, hogy nem baj, majd legközelebb, és hogy ez nekem nagyon izgi. Ettől szerintem megkönnyebbült kicsit, biztosan tartott tőle, hogy mégis rossz nekem ez az egész, pedig nem. A további részletekről nem nagyon akart még beszélni, szégyellős én nem erőltettem egyelőre, de szex közben mondtam neki, hogy nagyon jó arra gondolni, hogy nemrég más járt a puncijában, és gyorsan bele is élveztem én is. Nyilván arra gondoltam, hogy bele is élvezett, de ezt nem kérdeztem meg, mert félek, hogy mégsem, vagy csak gumiban és az úgy kevésbé izgalmas lenne. Remélem szépen lassan majd több részletet árul el, és azt is, hogy ha látja, hogy engem ez mennyire izgat, legközelebb felszabadultabb lesz és szénné élvezi magát, akkor biztosan többet enged a pasijának is (szeretném, ha nemcsak a puncijába engedné élvezni, de leszopná végig).
#1989   2026. 06. 18. csütörtök 17:42
MrMrs24 MrMrs24
Kipróbálnánk mi is smile
#1988   2026. 06. 18. csütörtök 16:28
upaupa upaupa
Nem hangolsz, persze hogy akar ilyet, sőt a srác nagyon megfogta őt a személyiségével, már régebben is volt róla szó kettőnk között, hogy ő poli típus lehet, de most megilyedt mert így a hétvége után úgy érzi, hogy igen poli.
Ennek most hagyunk időt ülepedni, és mi lesz később, még most is közös az álláspont, hogy ez egy fűszer és nem létszükséglet, szóval ha nem akkor is jó ha igen akkor is jó, így vagyunk a csaj bi játékokkal is, ha össze jött élvezte, de ettől még megy az élet e nélküli is tökéletesen, senkinek nem fáj a hiánya, vágy persze megvan rá.
Az ha szerelmes lesz a srácba is, na akkor nem tudom mi lesz, főleg mert a távolság is 220km , azért az nem az a távolság amit életvitel szerűen lehet ide oda szaladgálni.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 18. csütörtök 15:04
Nem akarlak lehangolni, de jön a kérdés ha neki bejött (szerintem igen) és akar még ilyet mi lesz a válaszod?
#1987   2026. 06. 18. csütörtök 16:22
upaupa upaupa
Nagyon érdekes én sem tudom mitől lehet, hogy valakinél működik valakinél nem, nálunk ordítva van és ő tudott teljesen feszültségmentesen lenni, szerintem ha én lennék így egy csajjal el egy hétvégét tuti nem lennék az. Lehet vlamelyik fél jobban szereti a másikat és lenne a kulcs ? passz.
(Ez egy válasz veresspal üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 18. csütörtök 11:47
Sajnálom, hogy nem jött be. Nem tudom, min múlik. Nekem bejött, bár a feleségem nagyon feszélyezve érezet magát, miután hazajött. Én telt karokkal vártam, széles mosollyal, és nem rohantam le azonnal. Igazából addigra valahogy a korábbi rendkívüli izgalom is elmúlt, legalábbis egy időre. Koraeste érkezett, szóval nem volt sok idő az ágyba bújásig. Ott kérdeztem, hogy milyen volt, de nem nagyon akart beszélni róla, szégyellte magát, nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Annyit elárult, hogy ott sem volt felszabadult, és ez kicsit rányomta a szexre a bélyegét. Jó volt, érdekes, de nem tudott elélvezni. Bíztattam, hogy nem baj, majd legközelebb, és hogy ez nekem nagyon izgi. Ettől szerintem megkönnyebbült kicsit, biztosan tartott tőle, hogy mégis rossz nekem ez az egész, pedig nem. A további részletekről nem nagyon akart még beszélni, szégyellős én nem erőltettem egyelőre, de szex közben mondtam neki, hogy nagyon jó arra gondolni, hogy nemrég más járt a puncijában, és gyorsan bele is élveztem én is. Nyilván arra gondoltam, hogy bele is élvezett, de ezt nem kérdeztem meg, mert félek, hogy mégsem, vagy csak gumiban és az úgy kevésbé izgalmas lenne. Remélem szépen lassan majd több részletet árul el, és azt is, hogy ha látja, hogy engem ez mennyire izgat, legközelebb felszabadultabb lesz és szénné élvezi magát, akkor biztosan többet enged a pasijának is (szeretném, ha nemcsak a puncijába engedné élvezni, de leszopná végig).
#1986   2026. 06. 18. csütörtök 15:04
jirzi jirzi
Nem akarlak lehangolni, de jön a kérdés ha neki bejött (szerintem igen) és akar még ilyet mi lesz a válaszod?
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 18. csütörtök 08:09
Hát kanosan irtózatosan vágyfokozó volt arra gondolni, hogy kölcsön adom egy hétvégére és szanaszét szexelik egymást. A valóság oedig más tészta lett
#1985   2026. 06. 18. csütörtök 11:47
veresspal veresspal
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát kanosan irtózatosan vágyfokozó volt arra gondolni, hogy kölcsön adom egy hétvégére és szanaszét szexelik egymást. A valóság oedig más tészta lett
#1984   2026. 06. 18. csütörtök 09:15
vukk101 vukk101
Örülök, hogy előkerültél!
#1983   2026. 06. 18. csütörtök 08:09
upaupa upaupa
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 17:34
Egyvalamit nem értek . Miért kell ezeket ugy csinálni hogy te nem vagy ott ?? Nekem a szeretemöt az bassza meg aki akarja de két szabály van 1. Csak gumival idegen pasival 2 hogy én mindig ott vagyok vele. És nagyon élvezzuk mindketten a dolgokat Az ilyen jellegü játékok ritkán sülnek el jol. Föleg ha nagyon szereted még a párodat Sajnálom
#1982   2026. 06. 17. szerda 17:34
Arteon 80 Arteon 80
Egyvalamit nem értek . Miért kell ezeket ugy csinálni hogy te nem vagy ott ?? Nekem a szeretemöt az bassza meg aki akarja de két szabály van 1. Csak gumival idegen pasival 2 hogy én mindig ott vagyok vele. És nagyon élvezzuk mindketten a dolgokat Az ilyen jellegü játékok ritkán sülnek el jol. Föleg ha nagyon szereted még a párodat Sajnálom
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 06. 16. kedd 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 01:54
Hát egyenlőre az az igazság, hogy amit a vágyak diktáltak azt a valóságban nem bírtam jól, és nem féltékeny lettem, hanem meg sem tudom magyarázni milyen érzés kerített hatalmába de olyan erősen hogy úgy éreztem ki sem bírom, semmi másra nem tudtam gondolni csak ugyan mi van vele ugyan mit csinálnak, és hogy nagyon ritkán jött csak valami életjel hogy minden ok, így még jobban kezdtem bele örülni, nem tudom megmagyarázni, pedig annyira de annyira elképzeltem milyen izgató lesz , hogy tudom a drágám most egy neki nagyon tetsző pasival keféli át a hétvégét, szabadon ahogy csak akarja, még is össze omlottam, főleg mert plusz 3 órát még kellett volna várnom mire haza ér, és úgy éreztem bele őrülök annyi idő alatt, igy elindultam beültem a kocsiba és eljöttem otthonról 2 országon túl. Talán az történt hogy nem volt lehetőségem visszacsatolást kapni a páromtól olyan mértékben vagy sűrűn ami megtartott volna stabil lelki állapotban, de azt is gondolom ha nekem ez menne akkor nem is kellene a páromnak engem megtartani, hanem működni tudnék magam is stabilan egy ilyen szituációban. Szóval az hogy rettenetesen erős vagyunk van egy ilyen játékra, nem jelenti azt hogy ki is bírjuk azt.
#1981   2026. 06. 16. kedd 08:21
Bear Bear
Én is sajnálom, hogy így alakult. Sexmaillove leírta, amit én is szerettem volna. Öleld meg a párod, és beszéljétek át ami történt, hogy ne traumaként maradjon meg ez.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 06. 16. kedd 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát egyenlőre az az igazság, hogy amit a vágyak diktáltak azt a valóságban nem bírtam jól, és nem féltékeny lettem, hanem meg sem tudom magyarázni milyen érzés kerített hatalmába de olyan erősen hogy úgy éreztem ki sem bírom, semmi másra nem tudtam gondolni csak ugyan mi van vele ugyan mit csinálnak, és hogy nagyon ritkán jött csak valami életjel hogy minden ok, így még jobban kezdtem bele örülni, nem tudom megmagyarázni, pedig annyira de annyira elképzeltem milyen izgató lesz , hogy tudom a drágám most egy neki nagyon tetsző pasival keféli át a hétvégét, szabadon ahogy csak akarja, még is össze omlottam, főleg mert plusz 3 órát még kellett volna várnom mire haza ér, és úgy éreztem bele őrülök annyi idő alatt, igy elindultam beültem a kocsiba és eljöttem otthonról 2 országon túl. Talán az történt hogy nem volt lehetőségem visszacsatolást kapni a páromtól olyan mértékben vagy sűrűn ami megtartott volna stabil lelki állapotban, de azt is gondolom ha nekem ez menne akkor nem is kellene a páromnak engem megtartani, hanem működni tudnék magam is stabilan egy ilyen szituációban. Szóval az hogy rettenetesen erős vagyunk van egy ilyen játékra, nem jelenti azt hogy ki is bírjuk azt.
#1980   2026. 06. 16. kedd 04:50
sexmaillove sexmaillove
:(
Nagyon sajnálom a történteket ... és teljes mértékben együtt érzek veled, hiszen én ugyanezeket éltem át. Nagyon hosszú önismereti foglalkozás kellett ahhoz, hogy megértsem mi, hogyan működik ilyen esetben bennem. Azok az összekuszált, menekülésre
alf
ny
alf
sz
alf
erítő
ambivalens érzelmi csúcsok, amelyek ilyenkor jönnek, szinte kezelhetetlenek, de teljesen érthetőek, és emberiek ugyanakkor. Tanácsot nem szeretnék adni, kicsit nyugodj meg...beszélgessetek, próbáld meg kifejezni mit érzel, de tudatosan... semmiképpen sem okold a párod vagy bárki mást... hamarosan változik az amit érzel, átértékeled, lehet hogy tanulsz belőle, és reméljük, nem túl későn, és nem okoz a kapcsolatotokban semmi sérülést... őszinteség, elfogadás, megértés...
Kitartás!
és menj haza... smile
#1979   2026. 06. 16. kedd 01:59
upaupa upaupa
Én még nem vagyok otthon, még nem mentem haza, kicsit ki szellőztetem a fejem.
#1978   2026. 06. 16. kedd 01:54
upaupa upaupa
(Ez egy válasz Bear üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 19:40
Hogyan sikerült a hétvége, megírod? Kösz.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: balatoni par balatoni par
Nyitás ideje: 2022. 02. 08. kedd
Üzenetek: 1997db
Utolsó üzenet: tegnap 18:09

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!