Cuckold. Adta már kölcsön barátnőt, feleséget más pasiknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1774   2025. 10. 01. szerda 18:01
jirzi jirzi
Attól rettegsz hogy beszeret másba, de egy szexpartnerkeresőn egyedül hirdeted magad!?
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 04:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 04:35
Sziasztok!
Én attól félek, ( rettegek ),
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
mi van akkor ha szerelmes bele a nejem 10 év házasság után?
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
#1773   2025. 10. 01. szerda 14:56
Bbrian03 Bbrian03
Házibarát és cuckold tapasztalattal mondom, hogy ha te nem szeretnéd, akkor jobb ha nem teszed. Mi pasik ilyenkor ki tudjuk zárni az érzelem részét, vagyis legtöbbünk. De lehet hogy a visszájára fordul sajnos. Mégis féltékeny lesz a párod vagy egyszer valamiért félre érti. Ha szereted jobb a te szabályaid szerint csinálni. Saját példa, lehet már írtam régebben. Hármasnak indult a dolog, de a férj sajnos vagy nem sajnos, de hamar kidőlt. Próbált aktív maradni, de hiába. A feleséget hátulról direkt egyre jobban dugtam, így nem tudott a szopásra és az élvezetre is koncrntrálni. Egyszercsak annyit mondott, hogy szívem neked ez nem megy sajnos, jobb ha hagy minket. Mi folytattuk tovább elég hosszasan a férj ült és nézett minket, látszott rajta, hogy nem tetszik neki, hogy a felesége ennyire élvezi kettesben. Kíváncsi voltam, hogy szól e, de szó nélkül tűrt mindent amit csináltuk. Majd amikor a párja misszionárius pózban átölelt és élvezett, direkt néztem a srácot és nagyon húzta a száját. Személy szerint élveztem és direkt még jobban csináltam. De sosem tudhatod, mibe fordul át a dolog. Jobb vigyázni.
(Ez egy válasz LilaBrownie üzenetére (2025. 09. 30. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 30. kedd 12:32
Sziasztok!
A férjem és én 2 hónappal ezelőtt kezdtünk bele ebbe a cuckoldba. Sok éve volt ez téma közöttünk,hogy mindkettőnket érdekelne és vonz,de egyéb dolgok miatt(gyerekvállalás,házfelújítás,karrier) mindig háttérbe szorult. Aztán pár hónapja eldöntöttük,hogy itt az idő és belevágtunk. Szerencsére jó beszállót találtunk,aki türelmes és támogató is.
Igazából egy problémám van. A férjem az együttlétek alkalmával nagyon vágyik rá,hogy verbálisan meg legyen alázva. A beszállónk ezt meg is teszi neki, de tőlem is szeretné hallani, és szeretném én is megadni neki,de nehezemre esik. 14 éve vagyunk házasok,ő a gyerekeim apja, imádom őt,és attól függetlenül,hogy mit csinálunk nagyon is szerelmes vagyok belé.
Nem tudom,hogyan kapcsoljak át ezekre az órákra. Hogy tudnám ezt magamban átállítani,hogy boldoggá tehessem? Lehet csak ilyen egyszerűen oda-vissza kapcsolgatni? Esetleg találkozott valaki hasonló dilemmával,ha igen meg tudta oldani? Bármi tanácsot szívesen fogadok. smile
#1772   2025. 09. 30. kedd 20:01
upaupa upaupa
Szerintem ne tedd meg, mert mély nyomot hagyhat benned, csak annyit ami komfortos.
(Ez egy válasz LilaBrownie üzenetére (2025. 09. 30. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A férjem és én 2 hónappal ezelőtt kezdtünk bele ebbe a cuckoldba. Sok éve volt ez téma közöttünk,hogy mindkettőnket érdekelne és vonz,de egyéb dolgok miatt(gyerekvállalás,házfelújítás,karrier) mindig háttérbe szorult. Aztán pár hónapja eldöntöttük,hogy itt az idő és belevágtunk. Szerencsére jó beszállót találtunk,aki türelmes és támogató is.
Igazából egy problémám van. A férjem az együttlétek alkalmával nagyon vágyik rá,hogy verbálisan meg legyen alázva. A beszállónk ezt meg is teszi neki, de tőlem is szeretné hallani, és szeretném én is megadni neki,de nehezemre esik. 14 éve vagyunk házasok,ő a gyerekeim apja, imádom őt,és attól függetlenül,hogy mit csinálunk nagyon is szerelmes vagyok belé.
Nem tudom,hogyan kapcsoljak át ezekre az órákra. Hogy tudnám ezt magamban átállítani,hogy boldoggá tehessem? Lehet csak ilyen egyszerűen oda-vissza kapcsolgatni? Esetleg találkozott valaki hasonló dilemmával,ha igen meg tudta oldani? Bármi tanácsot szívesen fogadok. smile
#1771   2025. 09. 30. kedd 15:22
kukycool kukycool
Lehet csak az a baj hogy mindig pár száz km....
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2025. 09. 17. szerda 01:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 01:46
Én már voltam így többször! De nagyon nehéz találni normális pasit, aki mer is találkozni.
Én rakok fel képet megint, ami bizonyítja a valódiságomat, hátha jobb lesz az esély
#1770   2025. 09. 30. kedd 14:48
upaupa upaupa
Hasonló a helyzet, csak nálunk a párom nem venné zokon, ha el el fenekelném, de nekem meg az nem megy, nem bírom eléggé erősen meg csapkodni, egyszerűen nem megy.
Sziasztok!
#1769   2025. 09. 30. kedd 13:19
MLparos MLparos
Én voltam hàzibaràt csaknem 3 évig..egyik legszebb időszaka volt az életemnek..hatalmasakat szexeltünk gyakorlatilag mindenhol..szinte baràtok lettünk..most is szeretném àtélni,de most mint férj izgatna nagyon
#1768   2025. 09. 30. kedd 12:32
LilaBrownie LilaBrownie VIP
Sziasztok!
#1767   2025. 09. 17. szerda 21:46
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Nyilván csak mindez hiteltelen megnyilvánulás (már többedik) olyanoktól, akik amúgy válaszra és kommunikációra is képtelenek! Azoknak nem csak nehéz, egyenesen lehetetlen, így nektek is az!
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2025. 09. 17. szerda 01:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 01:46
Én már voltam így többször! De nagyon nehéz találni normális pasit, aki mer is találkozni.
Én rakok fel képet megint, ami bizonyítja a valódiságomat, hátha jobb lesz az esély
#1766   2025. 09. 17. szerda 04:35
dogging33 dogging33
Sziasztok!
Én attól félek, ( rettegek ),
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
mi van akkor ha szerelmes bele a nejem 10 év házasság után?
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
#1765   2025. 09. 17. szerda 01:46
Fanni Fanni
#1764   2025. 09. 16. kedd 21:35
Replay55 Replay55
Én nem filozofálok és értelmezem a megtörténtet.Konkrét eset is van.Folytatom.
A törzs csapat jött össze. Három pár akivel már többször voltunk együtt. A szokásos első összebújás után duma, vicc, ugratások, meg próbálkozások hogy kit lehetne még megdugni?
A párom mellé telepedtek a másik pár fiúi.Ez amolyan klasszikus négykezesnek indult. Simogatták csókolták a lábait combjaikra emelték felváltva nyúltak a puncijához.Párom ám sohasem szerette a téli sportokat a két botot kezébe vette és és készült a szlalomra.A nappaliban még szájába tették mindketten a farkukat és kérdezték, hogy:elvihetjük?
Amit láttunk az tényleg egy technikás pálya volt. A nyitott ajtó félhomályánál csak a testek kavarodását láttuk. Mint később kiderült, mert egy hétig nem engedett magához, hogy a dupla punci után még a popsiját is megdugták és mindketten a hátára élveztek.
#1763   2025. 09. 14. vasárnap 22:19
Man of action Man of action
Nem voltunk nyitott kapcsolatban, de a kapcsolatunk vége felé ő egyszer félrelépett, és ezt el is mesélte nekem. Érezte, mennyire izgat ez engem, hogy hogyan hat rám, és úgy tűnt, élményeket akart gyűjteni – én pedig ezt tudtam, és nem zavart különösebben. Abban az időszakban a kapcsolatunk már nem volt olyan, ami normálisan működött, így valahol elfogadtam ezt a helyzetet. Inkább egyfajta kiteljesedést, kipróbálást jelentett neki, aminek én részese voltam, mert a történetei fizikai és érzelmi szinten is felizgattak.
#1762   2025. 09. 14. vasárnap 22:07
upaupa upaupa
Nyitott kapcsolatban éltetek? Vagy hogy jött ez össze így?
(Ez egy válasz Man of action üzenetére (2025. 09. 14. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 14. vasárnap 21:16
Szex közben gyakran beszélgetünk, és ilyenkor előkerülnek a témák, hogy kivel volt, milyen volt, hogyan élte meg az együttléteket. Barátja, szeretője szexuális részleteit is megosztja velem: ki mekkora farkú volt, hogyan kényeztették, hogyan elégítették ki. Érzi rajtam, hogy ezek a történetek nagyon felpörgetnek, és nem titkolom, hogy így van — ez a nyílt, őszinte beszélgetés nagyon mélyen beindít engem.

Egy este, amikor meglátogattam őt a munkahelyén, teljesen váratlanul ott volt nála egy pasi, és éppen együtt voltak — ruha nélkül, összeolvadt testekkel. A látvány annyira felizgatott, hogy megkérdeztem, csatlakozhatok-e, és ők nem hagytak ki. Ott, együtt, az a hatalmas élmény, amit együtt átéltünk, nyitotta meg bennem igazán a cuckold világát.
#1761   2025. 09. 14. vasárnap 21:16
Man of action Man of action
Szex közben gyakran beszélgetünk, és ilyenkor előkerülnek a témák, hogy kivel volt, milyen volt, hogyan élte meg az együttléteket. Barátja, szeretője szexuális részleteit is megosztja velem: ki mekkora farkú volt, hogyan kényeztették, hogyan elégítették ki. Érzi rajtam, hogy ezek a történetek nagyon felpörgetnek, és nem titkolom, hogy így van — ez a nyílt, őszinte beszélgetés nagyon mélyen beindít engem.

Egy este, amikor meglátogattam őt a munkahelyén, teljesen váratlanul ott volt nála egy pasi, és éppen együtt voltak — ruha nélkül, összeolvadt testekkel. A látvány annyira felizgatott, hogy megkérdeztem, csatlakozhatok-e, és ők nem hagytak ki. Ott, együtt, az a hatalmas élmény, amit együtt átéltünk, nyitotta meg bennem igazán a cuckold világát.
#1760   2025. 09. 14. vasárnap 20:36
Cuckpár3 Cuckpár3
Kölcsönös van adva
(Ez egy válasz Replay55 üzenetére (2025. 09. 14. vasárnap 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 14. vasárnap 19:39
Ne haragudjatok, de ezt nem értjük!
#1759   2025. 09. 14. vasárnap 20:34
miki966 miki966
A hsz időpontjában is kölcsön volt adva a feleség.
(Ez egy válasz Replay55 üzenetére (2025. 09. 14. vasárnap 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 14. vasárnap 19:39
#1758   2025. 09. 14. vasárnap 19:39
Replay55 Replay55
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2025. 09. 14. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 14. vasárnap 18:58
Most is ott van.
#1757   2025. 09. 14. vasárnap 18:58
Cuckpár3 Cuckpár3
Most is ott van.
#1756   2025. 09. 14. vasárnap 17:27
Replay55 Replay55
Mi ezt úgy csináltuk, hogy több pár jött össze. Általában hárman de volt olyan buli ahol öt pár szórakozott egyszerre.
Az eső összebújás mindig egy szobában ha többen voltunk a nappaliban matracokon szexelünk.
Aztán beszélgetés kis piálás esetleg cigi aki dohányzott. Persze simizés puszi .Mindig akadt a csajok közül aki beindult.Ilyenkor a pasi mindig megkérdezte a férjet vagy társát hogy elviheti-e.
Az egyetlen szabály az volt, hogy nyitott ajtókat hagyunk. Elég izgalmas és változatos helyeket találtunk. A konyhapulttól a fürdőszobai mosógépig a garázsba lévő autóig de volt aki megelégedett a szobai ággyal is.
Aztán aki kíváncsi volt a párjára mehetett leselkedni. Ez megint beindított párónkat.
Szerintetek ez kölcsönadás? Mert cuckoldnak jó. Konkrét eset is van, csak lehet hogy túl hosszú így unalmassá válik.
#1755   2025. 09. 13. szombat 07:44
buszosati01 buszosati01
Kedvencünk a cuckold!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: balatoni par balatoni par
Nyitás ideje: 2022. 02. 08. kedd
Üzenetek: 1774db
Utolsó üzenet: 2025. 10. 01. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!