Az is izgalmas ha Te adod kölcsön a párod, de az is ha Neked adják kölcsön a "Feleséget"!
Aki teheti és izgalmas számára mindenképpen próbálja ki, de csak biztos kapcsolati ráta mellett!
Másképp semmiképp
Aki teheti és izgalmas számára mindenképpen próbálja ki, de csak biztos kapcsolati ráta mellett!
Másképp semmiképp
Igen ,most kedden dugták a masik szobában miközben én a picike vigyáztam , kamerán néztem végig, nagyon izgató volt ..utána átjött és keféltünk egyet
Sziasztok
Junius 11-13 ig Balatonfüreden pihenünk. Tud valaki olyan szorakozó helyet a közelben, ahol a feleségem tud flörtölni, 40 es korosztályból.
Junius 11-13 ig Balatonfüreden pihenünk. Tud valaki olyan szorakozó helyet a közelben, ahol a feleségem tud flörtölni, 40 es korosztályból.
Mi csak nagyobbakkal voltunk együtt, szinte kivétel nélkül maximális álló készséggel. Feleségem élvezte és ennyi. Szó sincs elhagyásról! Ahol ez az indok, ott a kapcsolat is ennyit ért.
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 14:50

Szia, én azért óvatos lennék, azzal hogy egy nagyobb farkú pasival össze hozzam!!
Tapasztalatból hallottam!
Tapasztalatból hallottam!
Én azt tanácsolom hogy menjetek el Swinger klubba, szuper kezdőknek a Tiktak, nincs sok szingli pasi és vannak csak páros esték. Nem is kell csinálni semmit, elég magas csak leskelődni, nézni hogy mások mit csinálnak, esetleg ketten szexelni úgy hogy mások láthatnak. Bőven elég egy kezdő párnak, mi is így kezdtük és halál izgalmas volt hetekig.
Attól meg ne félj hogy nagyobb farok miatt is bárki elhagy. Abban a kapcsolatban nagy problémák kellenek hogy egy ilyen megtörténjen. Mindent éljetek át együtt, legyen közös program és még erősebb is lesz a kapcsolat (Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 13:38
Attól meg ne félj hogy nagyobb farok miatt is bárki elhagy. Abban a kapcsolatban nagy problémák kellenek hogy egy ilyen megtörténjen. Mindent éljetek át együtt, legyen közös program és még erősebb is lesz a kapcsolat (Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Én korábban néha már eljátszottam a gondolattal, hogy valakinek kölcsön adjam a párom. Korábban már bevallotta, hogy nagyon izgatja, ha mások rendesen megnézik szórakozóhelyen és strandon sőt nagyon nedvesedik tőle
Most pár hete szeretkezés közben elkezdtem úgy dugni, hogy közben még újjal is behatoltam a puncijába, amire bevallotta, hogy nem is tudja mennyire vágyott erre. Szerintetek mi lenne a következő lépés, hogy közelebb tereljem őt a dologhoz, hogy esetleg egy nagyobb péniszű sráccal kipróbálja?
Én korábban néha már eljátszottam a gondolattal, hogy valakinek kölcsön adjam a párom. Korábban már bevallotta, hogy nagyon izgatja, ha mások rendesen megnézik szórakozóhelyen és strandon sőt nagyon nedvesedik tőle

Szia, én azért óvatos lennék, azzal hogy egy nagyobb farkú pasival össze hozzam!!
Tapasztalatból hallottam! (Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Tapasztalatból hallottam! (Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Most pár hete szeretkezés közben elkezdtem úgy dugni, hogy közben még újjal is behatoltam a puncijába, amire bevallotta, hogy nem is tudja mennyire vágyott erre. Szerintetek mi lenne a következő lépés, hogy közelebb tereljem őt a dologhoz, hogy esetleg egy nagyobb péniszű sráccal kipróbálja?

A legtisztább ha megkérdezed, milyen vágyai vannak? Beszéljen róla őszintén és ha belefér a kapcsolatotokba, támogasd.
(Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Sziasztok!

Köszönjük szépen, lesz majd, jelenleg babázunk de szépen lassan vissza cseppenünk a swinger világába
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 05. 21. szerda 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 08:25

Gyönyörű hölgy.
Eszméletlen izgató sorozatok.
Nagyon szívesen megnézné(n)k friss tartalmakat.
Nagyon szívesen megnézné(n)k friss tartalmakat.
Köszönjük szépen.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 09:31

Goldengaten Ti vagytok az egyik legjobb páros.
Isteni nő, brutál jó videók!
Isteni nő, brutál jó videók!
Goldengaten Ti vagytok az egyik legjobb páros.
Isteni nő, brutál jó videók! (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Isteni nő, brutál jó videók! (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű hölgy.
Nagyon szívesen megnézné(n)k friss tartalmakat. (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szívesen megnézné(n)k friss tartalmakat. (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ti aztán brutál jók vagytok!
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is pont erre gondoltam
Sziasztok!nagyon jo a videoitok!!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 09:37

Nálunk is van hogy Bonnie elmegy a vendéggel jól érezni magát, ilyenkor kapom a videókat ami rettentő izgalmas. Én pedig mire haza ér álló farokkal várom hogy betegyem neki.
én mindig kölcsön kaptam a Pár Hölgy tagját, mindig az volt a feltétel, hogy videó készüljön.
Nálunk is van hogy Bonnie elmegy a vendéggel jól érezni magát, ilyenkor kapom a videókat ami rettentő izgalmas. Én pedig mire haza ér álló farokkal várom hogy betegyem neki.
(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 06:26

Nálunk is már sokszor voltak ilyenek,kettesben is volt többször is.kaptam olyankor képeket!
Nálunk is már sokszor voltak ilyenek,kettesben is volt többször is.kaptam olyankor képeket!
Swinger buliban voltunk. Pár hapsit elintezett.
Izgalmasan hangzik..
(Ez egy válasz cscsmpar üzenetére (2025. 05. 15. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 15. csütörtök 11:36

Minket épp tegnap látogatott meg egy barátunk! Miután a kedvesem szájba élveztem a kollégát hagytam dolgozni tovàbb, letusoltam , majd onnan figyeltem őket, ahogyan elélveznek és befejezik a játékot.