Párja előtt ki nyalni egy szép puncit.
A strandon kiválasztani együtt egy helyes pasit akit félre hívunk és amíg a felesegem meglovagol elő venne a bikinibol a ciciket a pasi meg kiverne rá a farkát. Ha csak belegondolok is szétdurran tőle a farkam

Szép dús vörös szorzetű puncit nyalni majd behatolni es gyönyört nyújtani
Segitennék !
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 06. 03. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 03. péntek 09:18

Még mindig ugyanaz, látni a feleségem két férfival. Egyre inkább hajlik rá, de még kell idő. Remélem nyáron összejön.
Párhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére.
sok van

Egyik, nagyon bevállalós exemmel szexelni a mostani párom előtt. A mostani párom végig maszturbál. Majd úgy megyek el az exem szájába, hogy csókolozunk a feleségemmel.
Egy csini pár szeretkezését végignézni élőben...
Idősebb 50 feletti párral,hölgyel lenni.
Szeretnénk megnézni párokat szex közben, és ha nagyon beindulnánk, akkor csatlakozni hozzájuk. (női tag)
Menj ki Amerikába, ott ez a vékony XD
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2022. 06. 08. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 08. szerda 22:45

Életem álma egy extrém kövér,200 kg körüli nővel szerelmeskedni. Imádom a hatalmas idomokat. Sportos,intelligens férfi vagyok.
Életem álma egy extrém kövér,200 kg körüli nővel szerelmeskedni. Imádom a hatalmas idomokat. Sportos,intelligens férfi vagyok.
Egy igazi finom néger nő az én vágyam.
Még mindig ugyanaz, látni a feleségem két férfival. Egyre inkább hajlik rá, de még kell idő. Remélem nyáron összejön.
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Nekem van sok
1. Hogy a párom rá bólintson egy 3 asra legyen az fiú vagy lány vagy épp 4 esre egy másik párral.
2. Anal
3.egy extrém helyen való sex
4. Képek videók fel töltse ide közösen a párommal.
1. Hogy a párom rá bólintson egy 3 asra legyen az fiú vagy lány vagy épp 4 esre egy másik párral.
2. Anal
3.egy extrém helyen való sex
4. Képek videók fel töltse ide közösen a párommal.
látni ahogy a párom kinyal egy puncit..
Ázsiai nő engem is érdekelne.
c, popó 65 éves 18 éves soroljam
Az atom, nem szabad kihagyni.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 04. 05. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 05. kedd 11:12

Valaki már írta..
Csókolózni a párommal, miközben valakinek a szájában vagyok. Hmm....
Csókolózni a párommal, miközben valakinek a szájában vagyok. Hmm....