Rosszlányokon keress egy párt!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 17:09

Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Mi az akadája?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 08:25

Még mindig nem teljesült.....
Páromat dugni 2 másik férfivel
Páromat dugni 2 másik férfivel
Sajnos a párom nincs benne dologban
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2023. 03. 10. péntek 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Így elég nehéz sajnos
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Életem álma szerelmeskedni egy 200 kg körüli nővel. Megőrülök a hatalmas idomokért!
Pegging.
3-as!
Az asszonykát jól megdugatni.
Páromat tele élveztetni és utána jól megdugni.
Ebben benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 16:36

Törölt felhasználó (4447572)

Páromat tele élveztetni és utána jól megdugni.
Azt nem olyan nehéz meg valósítani ha már az oldalon vagytok
(Ez egy válasz Lusti üzenetére (2023. 06. 10. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nagyon hosszú a listám
Én egyszer moziba szeretnék játszani egy csajjal .
Film közbe kézi munka ,orál ,stb .
Amit ügyesen meg lehet oldani
Film közbe kézi munka ,orál ,stb .
Amit ügyesen meg lehet oldani
Szendvics és dupla punci. Kipróbálnám mindkettőt. Eddig sajnos nem volt benne részem. A párom erre nem vevő, így ez valószínűleg kimarad az életemből.
Feleségemet partyba vágni 5-6 faszival.
Na az jól hangzik!
(Ez egy válasz Spritzengut üzenetére (2023. 06. 21. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Dettó!
(Ez egy válasz káró üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 17:29

Szendvics és dupla punci. Kipróbálnám mindkettőt. Eddig sajnos nem volt benne részem. A párom erre nem vevő, így ez valószínűleg kimarad az életemből.
Nem tudja mit hagy ki. Megfelelo elokeszitessel frenetikus elmeny mindenkinek, a nonek is.
(Ez egy válasz káró üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 17:29

- Kínai sráccal
- Fekával
- Arabbal
- Női ruhás fiúval
- Fotózni ahogy szopnak
- Fotózni a szexet
- Kifejezetten kis farkú sráccal
- Szűz partnerrel
- Fekával
- Arabbal
- Női ruhás fiúval
- Fotózni ahogy szopnak