kár hogy ide nem lehet beteni tölük zenét!!:( Millen menekülés llenne,vagy kidobnának innen!

De a kávéval jó ébresztő!!
én most ezt halgatom cavalera conspiracy inflikted
ki koran kel,chatet nem lel

majd csak megjavul tegnap is ilyen tájba jöt vissza!
csók csók
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
a hó helyzet esik!!
gyönyörűen hull a hó hideg nincs a troli nem tud menni

nálad a hó jelentés?
na ezt én is szeretném tudni
(Ez egy válasz gaydream22 üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)

csókollak drágám
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 05. vasárnap 03:29

A két bugyisomnak
Eltűnt már a Hold az égről, hirdetve a reggelt, napsugár ragyog be ablakon, hogy felkeltsen téged. De én megelőztem, gyorsabb voltam nála, de ha túl korán írtam, jaj, bocsáss meg Drága

Eltűnt már a Hold az égről, hirdetve a reggelt, napsugár ragyog be ablakon, hogy felkeltsen téged. De én megelőztem, gyorsabb voltam nála, de ha túl korán írtam, jaj, bocsáss meg Drága
hó mentes és chates szép jó reggelt kívánok!

hello,vajon mikor fog ujra mükődni a chat?
A két bugyisomnak

No de pihenésre Neked is szükséged van....és nem beszélve a felfrissülésről....hát a szerónak is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 04. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 04. szombat 21:38

Törölt felhasználó (833001)

Andie én mindíg üzemképes vagyok

Andie én mindíg üzemképes vagyok

Jóóóóóóó hááát....csak pihen...frissül
Te is szoktál ...neeeeem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 04. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 04. szombat 21:30

Törölt felhasználó (414505)

Na sziasztok :(((( de tudjátok sírok is!!! Na jó hazudtam
jó éjt nektek

Jóóóóó Éjt Neked is
Holnap várunk !
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2012. 02. 04. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Andi azt mondtad má jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Na sziasztok :(((( de tudjátok sírok is!!! Na jó hazudtam
jó éjt nektek